Glitz & Glam

Keveä kesävoide kasvoille

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kesä jo antoi lupauksia itsestään, mutta vielä toistaiseksi ne hiostavat hellekelit antavat vielä odotuttaa itseään. Monella on varmasti iho alkanut siitäkin huolimatta rasvoittua muihin vuodenaikoihin nähden enemmän. Rasvoittuvalla iholla meikkipohja ei kestä yhtä hyvin kuin normaalilla ja kuivemmalla. Sehän on aivan luonnollista, sillä meikki on aina rasvaliukoista, vaikka se olisi vedenkestävä.

himalayaherbals8

Onko Himalaya Herbals tuttu? Olen joskus vuosia sitten testannut muutaman tuotteen, kun merkki tuli Suomeen. Ennen Suomeen rantautumista lentoemännät ja monet lomamatkailijat toivat ulkomailta tätä edullista ihonhoitosarjaa – tai ainakin näin olen monesta lähteestä kuullut ja lukenut. Suomen hintatasossakin Himalaya Herbals on todella edullinen, joka tietysti saa hieman epäileväiseksi. Itse suosin pääasiassa hintavampia ihonhoitotuotteita muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Siksi onkin aina jännä psyykata itsensä objektiivisuuteen, jotta näkisi pidemmällekin kuin tuotteen hinta.

himalayaherbals

Keväällä Himalaya Herbals lanseerasi uuden rasvoittuvalle iholle suunnatun kosteusvoiteen. Light Hydrating Gel Cream -geelivoiteessa on käytetty luonnonainesosina viikunakaktusta ja vahakurpitsaa. Viikunakaktuksen polysakkaridien kerrotaan kosteuttavan ihoa ja vahakurpitsan antioksidanttien suojaavan ihoa ulkoisilta haitoilta. Tietenkin kosteuttavia ominaisuuksia tuotteeseen tuovat myös perinteiset glyseriini ja hyaluronihappo.

Huomaatteko pakkauksessa jotain erikoista? Light Hydrating Gel Cream on pakattu ylellisesti huurrelasiseen purkkiin. Kansi on muotoiltu erikoisemmin. Hieman yllättävä ulkonäkö tämän hintaluokan tuotteeksi.

himalayaherbals1

Koostumus on geelimäinen ja läpikuultava. Geelivoide levittyy helposti ja sen öljytön koostumus tuntuu iholla miellyttävän keveältä. Itse olen kokenut Light Hydrating Gel Cream -geelivoiteen ihanan raikastavaksi. Aamuisin kasvoille levittäessä tulee todella ihanan virkeä tunne. Tuo virkistävyys ei kuitenkaan johdu alkoholeista, sillä geelivoide on alkoholiton.

Tuoksultaan Light Hydrating Gel Cream on kevyt ja raikas. Vaikka se ei tuoksu kurkulle, niin minulle tulee mieleen kurkun vesimäinen raikkaus.

Light Hydrating Gel Cream jättää iholle kevyesti mattaisemman pinnan kuivahtaessaan ja tasoittaa sen pintaa kevyesti. Meikki levittyy oivallisesti geelivoiteen päälle. Vaikka tuotteessa on kalvonmuodostajaa, niin se ei kuitenkaan tunnu lähtevän rullaantumaan meikkivoidetta levittäessä. Ei edes jämähtävämpää BB-voidetta sormin työstäessä. Koska voiteessa ei ole rasvoja, niin kalvonmuodostaja toimii kosteuden haihtumisen estäjänä. Samalla se myös luo kevyen ihoa napakoittavan efektin.

himalayaherbals2

Himalaya Herbals Light Hydrating Gel Cream on oivallinen kosteusvoide kesävoiteeksi. Tykkään käyttää alla kosteuttavaa seerumia, mutta voiteeksi mielelläni valitsen näin kesäaikana jonkun geelimäisemmän kosteuttajan. Talvella näin kevyt kosteusvoide ei tulisi riittämään minun ihollani, mutta kesällä riittää. Yövoiteena suosin vielä aikanakin täyteläisempiä voiteita, mutta päiväksi on pakko valita kevyempi vaihtoehto. Meikkipohja on kestänyt hyvin, eikä se ole alkanut rasvaisena kiiltelemään. Toki muutkin tekijät siihen vaikuttavat, mutta kevyt kosteusvoide on yksi tekijöistä. Aurinkosuojakerrointa tuote ei sisällä, joten suojautuminen tulee ottaa jostain muusta tuotteesta.

Mitä muuten oletatte tuotteen hinnaksi? Ennen kun tarkistin hintaa, niin oma veikkaukseni olisi ollut pakkauksen vuoksi jotain 10,90 € tai ehkä 12,90 €. Himalaya Herbals Light Hydrating Gel Cream maksaa 7,70 € / 50 g. Eli kyseessä on hyvin edullinen kosteusvoide. Myyntipaikkoja ovat hyvinvarustellut päivittäistavarakaupat.

Himalaya Herbals ei ole luonnonkosmetiikkaa, vaikka siinä luonnonainesosia käytetäänkin. Eikä se myöskään pienistä luksusmaisista elementeistään huolimatta lukeudu luksuskosmetiikkaan, mutta se on omassa hintakategoriassaan loistava.

Joko olette ennättäneet kokeilemaan tätä Himalaya Herbalsin uutuutta? En tiedä miten tuttu Himalaya Herbals on teille ja oletteko kiinnostuneita merkistä, mutta palailen vielä jossain vaiheessa uudelleen merkkiin. Olen testaillut ja testailen vielä muutamaa muutakin merkin tuotetta.

Tuote saatu.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X