Glitz & Glam

Panosta tai pihistä: Benefit vs Essence

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Panosta tai pihistä -postausta en ole kirjoitellut hetkeen. Otetaanpas tänään aiheeksi kaksi tuotetta, joiden suurin eroavaisuus on hinta – toinen maksaa noin 28 euroa ja toinen 3,09 euroa.

panostataipihista

Tällä kertaa panosta tai pihistä -postauksessa mittaa toisistaan ottavat Benefit ja Essence. Aivan eri hintaluokista olevat brändit. Kuitenkin ainakin yksi tuote on hyvin hyvin toistensa kaltainen. Benefit Gimme Brow ja Essence Make Me Brow ovat kulmamaskaroita. Niiden idea on olla se viimeinen silaus huoliteltuihin kulmiin tai niillä voidaan luoda äärimmäisen luonnolliset kulmat. Kulmamaskarat myös tuuheuttavat kulmia, sillä idea on oikeastaan sama, kuin silmäripsienkin maskaroissa – massa kerrostuu karvojen ympärille ja antaa tuuheuden lisäksi väriä.

Sain Essencen maahantuojalta tuotteita ja nähtyäni Make Me Brow -kulmamaskaran, muistin jonkun teistä kommentoineen Gimme Brow’nin vaikuttavan hyvin samalta, kuin Essencen Make Me Brow. Oikeassa oli tuo kommentoija. Nämä ovat kuin kaksi marjaa. Benefit Gimme Brow’n oman esittelypostauksen löydät täältä.

panostataipihista1

Molempia kulmamaskaroita yhdistää siro ja pieni koko. Minulla on vertailussa eri sävyt, mutta Essenceltä löytyy tummempikin sävy ja Benefitiltä vaaleampi.

Tätä postausta kirjoittaessa huomasin Benefitin sivuilta, että Gimme Brow on saamassa uuden ulkonäön, mutta se koskee vain hylsyn ulkonäköä. Tässä vielä myynnissä olevassa versiossa on hyvin paljon yhtäläisyyksiä Essencen Make me Brow’n kanssa.

Nimetki ovat hyvin samanlaiset. Nyt ei perustu tietoon, mutta uskon Essencen Make Me Brow’n saaneen inspiraationsa Benefitin Gimme Brow’sta. (Kauniimpi ilmaisu kopioimiselle.)

panostataipihista2

Harjat ovat molemmissa pieniä ja siroja. Benefitissä on aavistuksen pienempi ja harjaksen muoto on kartiomaisempi. Benefitin Gimme Brow’n harjakset ovat hieman tiiviimmät ja lyhyemmät, kuin Essencen Make Me Brow’n.

heleameikkitutoriaali4

Gimme Brow tarttuu tehokkaasti kulmakarvoihin ja sitä pystyy jonkun verran kerrostamaankin, aivan kuten maskaraa ripsiin.

LBmeikki7

Make Me Brow on aavistuksen notkeampaa. Massa tarttuu kulmiin, mutta ehkä ihan piirun verran enemmän saa harjailla, jotta kulmamaskara alkaa kerrostumaan kulmakarvoihin.

panostataipihista4

Benefitin Gimme Brow on hankalammin saatavissa, sillä sitä ei myydä Suomessa. Lähin myyntipaikka on Tukholman Sephora. Essence on parhaillaan laajenemassa Suomen markkinoilla. Nyt sitä saa myös Pretty.fi -verkkokaupastakin.

Hinnaltaan Benefit Gimme Brow on Tukholmassa noin 28 € / 3 g. Suomessa Essence Make Me Brow on reilun 3 € / 3,8 ml. Eli Essence on ihan aavistuksen suurempi pakkauskooltaankin.

panostataipihista3

Tämä minun Essence Make Me Brow on vähän liian vaaleahko minulle, sillä tykkään vähän tummemmista kulmista. Jos merkin tummempi sävy mätsää minulle, eli on riittävän viileä ruskea, niin meinaan vaihtaa edullisempaan. Rakastan minun Benefit Gimme Brow’ta, mutta moninkertainen hinta ja vaikea saatavuus ratkaisevat. Käytännössä eroavaisuudet ovat niin pienet, että en löydä selitystä, jossa Benefit Gimme Brow olisi 25 euron edestä parempi. Se on ehkä aavistuksen parempi, mutta ei 25 euron verran.

Miten on? Panostaisitko vai pihistäisitkö? Eikö olekin huikea hintaero?

Essence Make Me Brow saatu maahantuojalta.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X