Glitz & Glam

Suosikkipari

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kenellekään vakiolukijalle ei varmaankaan ole jäänyt epäselväksi, että olen ihan fanaattinen kuivashampoon käyttäjä. Vaikka kävisin suihkussa ja föönaisin hiukseni, niin aina karhennan ja kohotan tyveä lisäksi kuivashampoon avulla. Käytän föönauksen alle jotain tyveä kohottavaa, mutta aina minusta on tuntunut, että tarvitsen kuivashampoota lisäksi, jotta en joudu tupeerauspuuhiin. Pitkä hius painaa tyveä aina sen verran kasaan. No nyt kuitenkin osui kohdalleni tuotteet, joilla saan älyttömän hyvän tuloksen jopa ilman kuivashampoota. Haluatteko kuulla?

grannyhair3

Halusitte tai ette, mutta kerron kuitenkin, koska olen aivan innoissani tästä. Minulla on ongelmana tosiaan se, että pitkä ja käsitelty hius tarvitsee raskaamman sarjan hoitotuotteita. On hankalaa saada hiuksista niiden jälkeen paksut ja tuuheat. Joten on saatava tyveen kohottavia tuotteita. Kuivashampoo on ollut yksi pelastukseni. Toisille kuivashampoo on vain silloin tällöin likaisiin hiuksiin käytettävä tuote, kun minä käytän sitä puhtaillekin hiuksille. Kuivashampoo vaain harmillisesti kuivattaa hiuspohjaa ja hiuksia. Erityisesti latvat se saa näyttämään aika hamppanoilta, vaikka tuotetta vain tyveen suihkutankin. Sen verran tärkkelys aina pääsee leviämään pituuksiinkin. Vaikka kuivashampoo aina estää hiusten rasvoittumista, niin seuraavana päivänä minulla on hyvin usein ponnari-, letti- tai nutturapäivä. Kuivashampoon vuoksi hiukset nuhjaantuu sen verran, että harvoin seuraavana päivänä viitsin pitää niitä auki.

me3

Noh, sitten asiaan, kun on pohjustettu tarpeeksi ja käyty taustoja lävitse. Sain testiini IdHAIRin uuden Mé -sarjan hiustuotteita. Valitsin erityisesti föönauksen alle sopivia tuotteita.

me1

IdHAIR Mé Root Lifter 

Root Lifter on tyvikohottaja. Näitä tyveen suihkutettavia volyymisuihkeita on monenlaisia. Root Lifter on näitä tyveen suihkutettavia vaahtoja. Tuote suihkutetaan aavistuksen kosteiden hiusten tyveen jakaus jakaukselta ja hierotaan vaahto sormin tyvessä. Föönaus pyörö- tai tunneliharjalla tai hiuksia käsin nostellen tai pää alaspäin kuivattaen. Parhaimman kohotuksen tyvelle saa harjan avulla. Jos et handlaa pyöröharjan käyttöä, niin kokeile tunneliharjaa. Pääasia, että saa nostettua hiuksia ja puhallettua föönillä lämpöä tyveen.

me2

IdHAIR Mé Blow Dry Spray

Tuuheutta ja kiiltoa antava suihke föönauksen alle. Suihkutetaan hieman kosteiden tai kuivien hiusten tyveen ja/tai pituuksiin. Föönaamalla tuote antaa hiuksiin tuuheutta ja hallittavuutta. Suihke ei karhenna hiusta samalla tavalla, kuin suolasuihke, vaan näinkin käsitelty ja takaraivolta luonnonkiharainen hius säilyy pehmeänä ja kiiltävänä.

me4

Tämä kombo on ihan ässä ja suosikkini tällä hetkellä. Aloin oikein miehellekin hehkuttamaan, että katsoppas, minulla ei ole kuivashampoota ja silti hiukset ovat näin ilmavat ja ne ovat helppo ”möyhiä” uudelleen tuuheiksi. Root Lifter antaa ihan mielettömän tuuheuden ja pidon tyvelle. Koin pienen wow-hetken ensimmäisellä käyttökerralla. Hius ei jää tahmeaksi, eikä kovetu, vaan säilyttää pehmeyden. Tietysti hius tuntuu siltä, että jotain ylimääräistä siellä on, koska muutenhan tuote ei ajaisi asiaansa. Kuitenkaan Root Lifter ei ole hentoistakaan hiusta kovettava ja latistava, vaikka niin tehokas tuuheuttaja onkin.

Blow Dry Spray on yllättäjä, koska se ei saa käsiteltyä luonnonkiharaakaan pörröiseksi ja karheaksi. Hius on kiiltävä, mutta kuitenkin aavistuksen paksumpi ja ilmavampi. Blow Dry Sprayn olen suihkuttanut kevyesti kaikkialle hiuksiin. Sitä voidaan käyttää pelkästään tyvellekin.

Tämä kaksikko on onnistunut luomaan minulle sellaisen tuuheuden ja pidon hiuksiin, että olen voinut olla ilman kuivashampoota. Hiukset ovat olleet jopa kahden nukutun yön jälkeen aika jees. Olen voinut olla ilman kuivashampoota ja pitää hiuksia auki. Siitä tiedän, että Blow Dry Spray ei ole kuivattava hiuksille – toisena päivänä pituudet menee pörröisiksi ja kiillottomiksi, jos tuote on kuivattava. Kuivashampoohan on myös estänyt hiuksien rasvoittumista. Huomasin, että nämä kaksi ovat toimineet siinäkin. Hiukset eivät ole olleet rasvoittuneet kahdenkaan yön jälkeen. Ilman muotoilutuotteita minulla tyvi rasvottuu päivässä. Ainahan föönaus ja muotoilutuotteet ovat hidastaneet rasvoittumista, mutta ei näin hyvin, kuin Root Lifter ja Blow Dry Spray ovat yhdessä tehneet. Hyvät valinnat tein, kun otin nämä tuotteet testiini – ne ovat juuri sitä mitä nyt hiuksilleni olen tarvinnut. Todellakin suosittelen kokeilemaan!

me

IdHAIR Mé -tuotteet eivät ole kovin kalliita, vaikka kampaamomerkistä onkin kyse. IdHAIRin omassa verkkokaupassa Blow Dry Spray maksaa 14,90 € / 200 ml ja Root Lifter maksaa 14,90 € / 300 ml.

On tosiaan ollut minulle hyvin outoa olla ilman kuivashampoota, mutta tosi ihanaa, kun olen voinut olla. Ei siis lirumaista lättätukkaa, vaan ilmava ja ryhdikäs. Jesh!

Onko teille osunut vastaavanlaisia loistolöytöjä, jotka jopa saavat vähän hämmentymään?

Tuotteet saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X