Glitz & Glam

Violetti juhlameikki (tutoriaali)

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kesäjuhlia tiedossa? Tänään violetti juhlameikkitutoriaali.

missw18

Violetti on aika suosittu sävy silmämeikeissä. Ehkä violetin suosio on hieman hiipunut, mutta edelleen se pitää pintansa ja monet kosmetiikkavalmistajat edelleen valmistavat violettisilla sävymaailmoilla olevia luomiväripaletteja. Minun lempivärini silmämeikeissä oli aikoinaan violetti, mutta tänä päivänä en koe violettia yhtä läheiseksi, kuin vielä 3-4 vuotta sitten. Tein kuitenkin violetin silmämeikin ja totesin värin edelleen sopivan minulle.

missw11

Käytän tässä tutoriaalissa Miss W:n tuotteita. Tulen esittelemään postauksen Miss W:n tuotteet syvällisemmin jossain vaiheessa. Jos tämä suloinen neiti W ei ole tuttu merkki, niin vinkkaan kyseessä olevan ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki, johon tosiaan palaan myöhemmin.

Mutta palataan siihen meikkitutoriaaliin. Tee meikkipohja ja ehosta kulmat.

missw

Pohjusta silmäluomet ja alaluomen ulkonurkka silmämeikinpohjustajalla. Saat luomiväreille hyvän tartuntapinnan ja värit kestävät intensiivisempinä ja paikoillaan koko juhlahumun.

Levitä puuteria tai ihosi sävyistä luomiväriä luomivaon yläpuolelle. Voit toki puuteroida koko luomenkin, mutta luomivaon yläpuoli lähes kulmaluulle asti on olennaisin. Puuteri tai luomiväri pohjalla helpottaa häivytyksissä myöhemmin.

missw1

Ota häivytyssiveltimeen lämpimän violettista luomiväriä ja levitä se luomivaon yläpuolelle.

missw2

Tee seuraavaksi luomivaon varjostus tummalla violetilla, joka saa olla sinertävämpi. Levitä varjostus puolipehmeällä siveltimellä luomivakoon ja hieman sen yläpuolelle.

missw3

Pehmennä lämpimän ja kylmän violeti rajaa häivytyssiveltimellä.

missw4

Levitä vaaleanlila luomiväri koko liikkuvalle luomelle.

missw5

”Sulje” ulkonurkka varjostuksella ja tuo tummanviolettia luomiväri silmäluomen keskiosaa kohti, mutta älä aivan keskelle asti tuo. Mitä pidemmälle tumman luomivärin tuo, sen tummemmalta meikki tulee näyttämään. Silmämeikki pysyy keveämpänä, kun ulkonurkan tummaa varjostusta ei tuo liian pitkälle liikkuvalla luomella.

Häivytä rajoja tarvittaessa häivytyssiveltimellä.

missw6

Tuo valoa ja kirkkautta silmän sisänurkkaan ja korosta kulmaluuta vaalealla luomivärillä halutessasi.

missw7

Jos haluat meikistäsi viimeistellymmän, niin meikkaa alaluomi tummanvioletilla. Levitä ulkonurkkaan paksumpi rajaus ripsityveä pitkin ja kavenna iiriksen reunan kohdalla. Jatka sisänurkkaan asti niin, että luomiväri haalenee ja ohenee koko matkan.

missw8

Rajaa silmäsi nestemäisellä rajauksella.

missw9

Levitä maskara.

Jos haluat meikkiisi glamourimpaa ilmettä, niin voit liimata ripsiisi lisää tuuheutta irtoripsillä, ripsinauhalla tai vain ulkonurkkaripillä.

missw10

Rajaamalla alaluomen mustalla kajalilla, saat katseestasi kirkkaamman ja aistikkaamman. Jos haluat suurentavan vaikutuksen, valitse nuden värinen kajal.

Violettinen silmämeikki on valmis.

missw12

Sipaise aurinkopuuteria poskille, kasvojen reunoille ja nenänvarren sivuille. Saat auringon hehkua kasvoillesi ja samalla luonnollisen ja kevyet kasvojen muotoilut.

missw13

Levitä poskipuna. Koska nyt on kesä, niin valitsin aika neutraalin sävyn. Talvella hyvin viileä ja violettiin taittava pinkki tekisi makean efektin.

missw14

Koska strobing (kasvojen voimakkaampi korostaminen hehkutuotteilla) on tänä kesänä noussut suurempaan suosioon ja ihmisten tietoisuuteen, niin tietysti kasvojen korostuksetkin kuuluvat juhlameikkiin.

Levitä hohtavaa korostuspuuteria tai -voidetta niihin osiin kasvoja, joihin valokin osuu ensimmäisenä – poskipäät, kulmakarvojen ylä- ja alapuoli, amorinkaari, leuka, otsa ja nenänselkä. Koska käytin niin voimakkaasti hohtavaa korostuspuuteria, niin korostin vain poskipäitä, amorinkaarta, kulmakarvojen yläpuolta ja aavistuksen nenänselkää.

missw15

Viimeistele juhlalook kauniilla marjaisen sävyisellä huulipunalla. Helmiäispuna sopii tähän muuten hillitysti hohtavaan meikkiin.

missw17

Juhlameikki on valmis!

missw16

Viileä violetti ja lila toimivat kesälläkin. Ne antavat raikkaan ja juhlavan ilmeen. Kun viileää violettia hieman pehmentää häivytyksissä lämpimämmällä violetilla, saa kokonaisuudesta pehmeämmän. Kannattaa siis rohkeasti yhdistää viileitä ja lämpimiä sävyjä. Lämpimät sävyt pehmentävät hieman kovia viileitä sävyjä, viileät sävyt taas antavat lämpimille sävyille särmää.

Kuten tuossa alussa kerroin, niin palaan vielä näihin käyttämiini Miss W:n tuotteisiin. Juuri nyt minulla ei ole mitään paikkaa minne teitä ohjata tutustumaan merkkiin, sillä maahantuoja on laittanut verkkosivunsa säppiin kesäloman ajaksi. Joten palataan aiheeseen heidän loman jälkeen. Pigmenttiä näissä todella tuntuu riittävän. Vai mitä tuumaatte kuvien perusteella?

Oikein kivaa torstaita ja ihania kesäjuhlia tulevaan viikonloppuun!

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X