Glitz & Glam

Kaksiväriset ripset

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Jatketaanko vielä viimeisinä kesäpäivinä värimaskarapostaussarjan parissa? Jäljellehän jäi enää kaksi sävyä, joista tänään toiseksi viimeinen.

pinklash4

Tänään meikkipostaus onkin ihan hattarahöttöinen. Värimaailmaa hallitsee vaaleanpunainen ja pinkki. Inspiraatio meikkiin on syntynyt vaaleanpunaisesta maskarasta.

nyxcolormascara

Jos olet ihan viime päivinä ryhtynyt seuraamaan Glitz & Glamia tai vierailet ensimmäistä kertaa, niin kerron, että olen postaillut erilaisia meikkilookeja, joissa olen käyttänyt NYXin värimaskaroita. Tämän postauksen jälkeen jäljelle jää enää turkoosi. Löydätte kaikki värimaskaralookit ja monia muitakin meikkauksiani kätevästi LookBook -sivuilta, jonne pääsette helposti tästä.

pinklash1

Olen näissä NYX Color Mascara -meikkipostauksissa halunnut esitellä erilaisia tapoja käyttää värimaskaroita. Vaaleanpunaisen kanssa toteutin ripset kaksivärisesti.

Jotenkin vaaleanpunainen aina inspiroi minua todella tyttömäisiin tyyleihin. Siksi hain kampauksella ja kokonaisuuden vaaleapunaiseksi sävyttämällä nuorekasta ja tyttömäistä tyyliä. Pinkit posket ovat aina raikkaat ja nuorekkaat, jos vain viileä sävy istuu omaan ihon sävyyn. Huulet meikkasin keveiksi käyttämällä Max Factorin Colour Elixir -huulipunakynää sävyssä Couture Blush. Päälle levitin kevyesti hohtavaa vaaleanpunaista, ja huulia kihelmöivää huulikiiltoa (verenkiertoa vilkastuttamalla toisi täyteläisyyttä huuliin), joka on NYX Pump it Up Lip Plumper, sävy Lindsay. On muuten minun yksi suosikkejani tämä parivaljakko. Jouduin kaivamaan huulimeikit käsilaukustani, sillä käytän hyvin usein näitä kahta arkimeikkieni huulituotteina ja nyt halusin ne tähän meikkiin.

Jos muuten ihastelette poskieni hehkua, niin se on toteutettu IsaDoran uudella Strobing -voiteella. Sävynä käytin viileää 80 Cool Glow -sävyä.

pinklash5

Silmämeikissä ja poskipunina käytin tätä MSCHICin Love Chic -palettia, joka sisältää luomivärejä, joista osa soveltuu myös poskipunaksi, rajausväriksi ja korostuspuuteriksi.

pinklash3

Koko silmäluomelle, kulmaluulle ja sisänurkkaan levitin vaaleaa, kerman sävyistä Good Morning nimistä luomiväriä MSCHIC -paletista. Silmän sisänurkan luomivaon ja sen yläpuolen aina kulmakarvoihin asti meikkasin vaaleanpunaisella Bacherolette Pink sävyllä. Ulkonurkan luomivaon meikkasin tummemmalla pinkillä Butterfly Pink.

pinklash2

Alaluomen meikkasin myös Butterfly Pink -luomivärillä. Tein kunnon siipirajaukset yläluomelle. Levitin mustan maskaran ylä- ja alaluomen ripsille. Liimasin ulkonurkkiin lisätuuhennusta puolikkailla irtoripsillä.

pinklash6

Lopuksi levitin yläripsille kevyesti muutamalla vedolla NYX Color Mascara -värimaskaraa sävyssä Pink Perfect. Eli siis ihan mustan ripsivärin päälle käytin muutamalla vedolla vaaleanpunaista maskaraa.

pinklash

Tässä jälleen yksi vinkki miten vaaleampaa värimaskaraa voidaan käyttää. Ripsissä on tummuutta, mutta silti vaaleanpunainenkin näkyy ja tuo meikkiin omat pienet twistinsä.

Mitä piditte kaksivärisistä silmäripsistä? Minusta ne ovat aika söpöt. Varsinkin tuolla vaaleanpunaisella.

Toivottavasti tänään vihdoin ja viimein pääsisin hoitamaan loppuun kaikki kommenttien vastailut. Olen todella pahoillani, että en ole ennättänyt. Kun saikkuilin, niin kasaantui töitä, palattuani oli aloitettava kuvamateriaalin tekeminen ja kaikenlaisiin yhteydenottoihin vastailua. Sitten tulikin se äitini juttu, joka taas heitti pakan sekaisin. Kun tässä on pieni juuri koulunsa aloittanut ekaluokkalainenkin ja reilu kolmivuotias, sekä mies jolla on ollut kettumaiset vuorot (ilta- ja yövuoroa), niin hallelujah! Mutta äitini murtuneet kädet on tosiaan leikattu ja ilmeisesti hän pääsee tänään kotiin. Jee! Mummoni, eli äitini äiti menee hänelle apukäsiksi. Eihän äitini oikein ”kädettömänä” yksin pärjää. Minä olisin ottanut äitini tänne meille, mutta ei halua tulla… miksiköhän yksin asuva 5-kymppinen ei halua tulla nelihenkiseen lapsiperheeseen asumaan sairaslomallaan? Ihme juttu! ;D

Kivaa torstaita kaikille!

Postauksessa esiintyvät maskara ja paletti saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X