Glitz & Glam

Vihreää ja korallia

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

No niin! Jokohan tässä nyt palattaisiin kunnolla arkeen ja postailisin joka päivä? Eiliselle en tosiaan jaksanut tehdä postausta, koska kävin kuvaamassa meikkilookia, niin ei voimat enää riittäneet illalla kuvien valitsemiseen, käsittelyyn ja tekstin kirjoitukseen. Mutta nyt jatketaan vanhaan tapaan.

greenlash

Kun vielä on kesää jäljellä, niin jatketaan näissä värikkäissä meikeissä ennen kun syksy saapuu. Silloin värimaailmatkin palaavat synkempiin ja maanläheisempiin sävyihin.

nyxcolormascara

Näissä viimeaikaisissa värikkäissä meikeissäni on käytössäni ollut NYX Color Mascarat, jotka olen inspiraatiossani pyytänyt Pretty.fi -verkkokaupalta. En yleensä itse oma-aloitteisesti pyydä tuotteita, mutta joskus on jotain sellaista, josta inspiroituu ja haluaa päästä luomaan materiaalia blogiin ja kertomaan teille. Kuten aikaisemmikin kerroin, niin postailen näistä ensin meikkilookeja, ja sen jälkeen palaan esittelemään nämä maskarat yksityiskohtaisemmin. Olen jo kaksi sävyä ennättänyt teille vilauttamaan erilaisissa meikkityyleissä.

purplelash3

Koska olin tavallaan pari viikkoa bloggaustauolla sen äkillisen ja vähän dramaattisen tapauksen vuoksi, niin tehdään lyhyt kertaus jo postaamistani värimaskarameikeistäni. Ensimmäisenä aloitin lilalla. Tämän ehkä vähän oudon meikkityylin löydät täältä tarkemmin esiteltynä.

bluelashes3

Viimeisimmässä meikkipostauksessa esiintyi sähäkkä sininen, jossa muu meikki oli hyvin neutraali ja ilmettä raikasti punaiset huulet. Tämän meikin löydät täältä.

sleekmakeup

Kaikissa värimaskarapostauksissa olen käyttänyt ja tulen käyttämään tätä mielettömän suloista Sleek MakeUp i-Divine All the Fun of the Fair -luomiväripalettia. Tämän päivän postauksessa olen käyttänyt pirteitä sävyjä. Suloinen ja pirteä All the Fun of the Fair -paletti löytyy myös Pretty.fin valikoimasta, josta tämän omanikin olen saanut. Saatanpa tämänkin esitellä vielä omassa postauksessaan, sillä niin paljon tästä pidän, vaikka sisältääkin VÄREJÄ! 😀

greenlash2

Pohjustin silmäluomet NYXin valkoisella Jumbo Eye Pencil -kynällä. Valkoinen pohja tuo värit kirkkaampina esiin.

Liikkuvalle luomelle levitin raikkaan vihreän mattaluomivärin Helter Skelter. Luomivaossa ja sen yläpuolella pehmeä ja persikkainen mattasävyn Swing Boats. Kulmaluuta korostin tällä kertaa hyvin maltillisesti, ja sen vuoksi siihen käytin ihan vain Guerlainin meteoriittipuuteria.

greenlash3

Silmän sisänurkkaan käytin paletin keltaista, joka ei niin hirveästi erotu vihreästä, mutta on kuitenkin vaaleampi. Näin alaluomella oleva vihreä Helter Skelter liukuu luontevasti silmän sisänurkan keltaiseen Hook-A-Duck -sävyyn.

Tein kissamaiset siipirajaukset mustalla geelilinerilla. Alaluomen sisärajaukseen kaivoin unohdettujen kajalien joukosta vanhan Make Up Storen Metallic Garden -kynäni. Yläripsille käytin mustaa maskaraa ja liimasin ulkonurkkaripset. Tähän meikkiin tein kivan jujun alaripsiin.

greenlash5

Ensin levitin Sensain valkoisen maskarapohjustajan alaripsille ja sen päälle kirkkaanvihreän NYXin värimaskaran sävyssä Perfect Pear.

greenlash4

Tässä yksi vinkki millä tavoin voidaan myös käyttää värimaskaraa. Ei kaikkia ripsiä tarvitse vetäistä erikoisella värillä, vaan sen pienen yksityiskohdan voi luoda vain alaripsiin. Kokonaisuuteen tulee näinkin pienellä jutulla aivan erilainen ”twisti”.

greenlash6

Toin tähän värikkääseen meikkiin lämpöä suosimalla huulissa ja poskilla lämpimiä sävyjä. Poskipunana yksi ikisuosikkini, eli Benefitin Rockateur ja huulilla läpikuultava Max Factor Color Elixir Giant Pen Stick -huulipunakynä, sävyssä Subtle Coral.

greenlash1

Persikkaiset ja koralliset sävyt näyttävät niin kivalta vihreän kanssa. En suosi itselleni vihreää, mutta tässä on jotain mikä kolahtaa ja toimii jopa minullakin. Aina kun näen kupariset tai oranssiset hiukset, niin haluaisin päästä meikkaamaan ko. henkilön vihreillä sävyillä. Niin paljon pidän vihreän ja oranssipohjaisten sävyjen yhdistelmästä.

Mitäs pidätte vihreästä? Eikö olekin aika kiva pieni yksityiskohta värikkäät alaripset?

NYXin värimaskarat ja Sleek MakeUpin luomiväripaletti saatu Pretty.filtä.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X