Glitz & Glam

Ihanat syyshuulet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Esittelin IsaDoran syyskokoelman, jonka yhteydessä mainitsin, että esittelen kokoelman huulituotteet omassa postauksessaan.

Täyteläiset huulet ovat tulleet uudelleen muotiin. Jälleen ohjeistetaan rajaamaan huulet hieman reunojen ulkopuolelle, jotta saadaan luotua suuremmat ja täyteläisemmät huulet. Tuo oli hyvin tyypillinen ohjeistus 90-luvun lopulla. Sittemmin huulia ei rajattu tai jos rajattiin, niin rajaus myötäili huulten luonnollista reunaa. Selväähän on se, että Instagramin tähtöset (esim. Kylie Jenner) ovat yksi syy tämän trendin uudelleen tuloon, mutta yksi syy on myös se, että muoti-ilmiöt noudattavat hyvin usein 20 vuoden sykliä. Uusi sukupolvi löytää ne jutut, jotka edellinen on jo kokenut ja jättänyt menneisyyteen.

bohemianflair2

Bohemian Flair -syyskokoelmassa panostetaan erityisesti huuliin. IsaDora on tuonut kokoelmassaan uusia tuotteita valikoimaan, joiden sävyvalikoima tulee kasvamaan lokakuun aikana.

bohemianflair3

Lip Desire Sculpting Lipstick on uutuushuulipuna. Nämä kolme sävyä astuvat ensimmäisenä myyntiin Bohemian Flair -kokoelmassa, mutta tulevat jäämään vakiovalikoimaan.

lipdesiresculpting2

Lip Desire -huulipunissa on kierremekanismi ja kynämäinen muotoilu hylsyssä.

lipdesiresculpting

Bohemian Flair -syyskokoelmaan tuli myös täydellisesti yhteen sopivat huultenrajauskynät, jotka myöskin ovat uusia tuotteita. Lip Desire Sculpting Lipliner Waterproof -kynien sävyvalikoima tulee kasvamaan lokakuun aikana.

lipdesiresculpting1

Rajauskynissä on kierremekanismi, jota ei tarvitse teroittaa.

lipdesiresculpting3

Koostumus on todella pehmeä ja pigmenttinen niin huulipunissa, kuin rajauskynissä. Vasemmalla puolella on rajauskynä ja oikealla puolella aina saman sävyn huulipuna.

lipdesiresculpting4

Sculpting Lipliner -kynät ovat waterproof, eli vedenkestäviä. Kuvasta näkee miten kestäviä ne ovat. Ei lähtenyt Garnierin misellivedellä ja vanulapulla pyyhkimällä.

bohemianflair11

52 Praline

lipdesiresculpting5

Lämmin ja oranssipohjainen nude-ruskea. Minun huulilla sävy näyttää punaisemmalta, kuin mitä se näyttää kädelle levitettynä.

lipdesiresculpting6

56 Rosewood

lipdesiresculpting7

Tumma ruusunpunainen, jossa hieman rusehtava pohjasävy.

isadorafall2016

68 Rum Raisin

lipdesiresculpting8

Syvä violettinen viininpunainen, joka näyttää lähes mustanruskealta. Taitaa olla lempparini, vaikka Rosewoodikin ihanalta näyttää.

lipdesiresculpting3

Haluan ylistää nämä huulimeikkituotteet. Rajauskynät ovat äärimmäisen pehmeitä, pigmenttisiä ja kestäviä. Niillä voidaan rajata huulet ulkoreunoille asti, sekä värittää huulet kokonaan. Kynä toimii huulten muotoilijana, mutta myös pohjustajana tai huulimeikkinä yksinään. Huulipunissa on kosteuttava tuntuma. Puna on hyvin kestävä, mutta ei yhtä kestävä, kuten mattapunat ovat.

Lip Desire -huulipunissa on pigmenttinen ja kosteuttava koostumus. Huulipuna liukuu helposti iholla ja levittyy tasaisesti. Tykkään todella paljon näistä nykyajan kynähylsyistä, sillä näissä ei huulipuna ala hankaamaan hylsyn reunaan, kuten herkästi käy tavallisten huulipunahylsyjen kanssa.

Mutta mikä parasta – huulipunat ja rajauskynät mätsäävät täydellisesti!!! Niin monet kerrat olen ihmetellyt, että miksi toisinaan valmistajilta ei löydy mätsäävää rajauskynää heidän huulipunaansa? Juuri näin pitää ollakin. Aplodit IsaDoralle tästä!

bohemianflair4

Nämä kolme sävyä ovat jo myynnissä, mutta sävyvalikoima tulee kasvamaan lokakuussa seitsemällä uudella sävyllä. Seitsemän uutta huulipunasävyä ja niihin mätsäävät rajauskynät.

Hinnaltaan huulipunat ovat 15,50 € / 3,3 g ja rajauskynät ovat 10,90 € / 0,3 g.

Oletteko yhtä innoissanne näistä IsaDoran uusista tuotteista?

IsaDoran tuotteet saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X