Glitz & Glam

Mineraalimerkki Reviderm

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Viime viikolla postasin meikkipohjan teosta tutoriaalin. Käytin tutoriaalissa Reviderm mineraalimeikkejä. Lupasin palata asiaan tarkempien esittelyjen kanssa.

reviderm

Reviderm on ylellinen ammattilaismerkki Saksasta. Merkin ihonhoitotuotteita käytetään kosmetologisissa hoidoissa, mutta myös kotihoitotuotteina. Revidermillä on ihonhoitotuotteiden lisäksi upea mineraalimeikkisarja Reviderm Skincare Inspired Make-Up.

reviderm1

Kun Ihokeskus.fi kontaktoi minua ja tarjosi Revidermiä kokeiluun, niin päätin perehtyä Revidermin meikkipohjatuotteisiin. Ne kun ovat niitä laajasti ihokosketuksissa olevia värikosmetiikkatuotteita. Revidermin mineraalimeikkisarjassa huomioidaan erityisen paljon ihonhoidollisia ominaisuuksia. Niiden lisäksi Reviderm on tuonut tuotteisiin ultimaattista ylellisyyttä pakkauksissa ja tuotteissa yleensäkin. Tuotteiden kehityksessä on ollut mukana kuuluisa meikkitaiteilija Giovanni Fasiello, joka on ollut päämeikkitaiteilijana mm. Dolce & Gabbanalle ja Cartierille.

Eikä ylellisyys pääty tähän. Sen lisäksi, että Revidermin mineraalimeikeissä käytetään titaani-, sinkki- ja rautaoksideista koostuvaa MicroMineral Complex -yhdistettä, niin niissä on myös timanttijauhetta! Tuotteet soveltuvat erityisen herkälle iholle. Niitä voidaan käyttää jopa heti kosmeettisen kasvohoidon jälkeen, kuten mikrohionnan. Tämä erityisesti kiinnosti minua, sillä testailujen alkaessa minulla oli melkoista rykelmää märkiviä näppyjä toisella poskella. Tarvitsin peittävyyttä, tasoittavuutta, ihoa hellivää ja tietysti hikeä ja rasvaa kestävää meikkipohjatuotteita.

reviderm25

Selection Stay On Minerals -meikkivoide

Ihan ensimmäiseksi haluan päivitellä pakkauksen huikeaa ulkonäköä. Nyt jää perinteiset sele-merkit kakkoseksi näin näyttävälle muotoilulle.

reviderm26

Toiselta puolelta tuubi on läpinäkyvä. En tiedä miten helposti tuubin saa tyhjäksi, kun se alkaa enteillä loppuaan, mutta jos on tyylikkäiden pintojen ja linjojen perään, niin tuo seikka ei varmasti tule päällimmäisenä pohdintaan. Vai mitä luulette, joille pakkauksella on iso merkitys tuotekokemukseen?

reviderm27

Reviderm Selection Stay On Minerals -meikkivoiteelle luvataan jopa 16 tunnin kestävyyttä. Tuo seikka riippuu niin ihotyypistä ja myös meikkaustaidoista, kuten jokaisen meikkivoiteen kohdalla. Joudun kuitenkin toteamaan, että Selection Stay On Minerals on kuitenkin yksi kestävimpiä meikkivoiteita, joita olen käyttänyt. Tuotteella on kevyt fysikaalinen aurinkosuoja, joka on 15.

reviderm28

Koostumus on ohuen nestemäinen, mutta ei vesimäinen.

reviderm29

Loistavan peittävyyden ja helposti levittyvän koostumuksensa ansiosta Selection Stay On Minerals -meikkivoide on hyvin riittoisaa. Valitsin kuuden sävyn valikoimasta toiseksi vaaleimman 2R Light Rose. Kuten huomaatte, niin päivettyneemmällä käden iholla sävy ei mätsää ollenkaan. On liian vaalea ja liian punainen. Kasvoilla ero ei ole näin suuri, mutta valitsin tälle vuodenajalle vähän liian vaalean sävyn. Se menee, mutta joudun vähän vielä odottelemaan, että kasvoiltani katoaa kesän kellertävä päivetys. Sitten sävy natsaa täydellisesti. Selection Stay On Minerals -meikkivoiteet ovat todella vaaleita. Vaalein sävy 1B Opal on varmasti todella vaaleillekin osuva.

reviderm3

Meikkivoide on ihanan samettista ja siinä on erilainen tuntuma, kuin tavallisissa meikkivoiteissa. Meikkivoide kuivuu samettipintaiseksi, mutta käsittämätöntä kyllä, se ei kuivu sellaiseksi mattaiseksi. Todella vahva peittävyys ja sormella taputtamalla saa kerrostettua huikean paljon lisäpeittävyyttä tarvittaville alueille. Meikkivoide leviää sormin levittämällä, mutta mielestäni paras ja kaunein tulos syntyy Beautyblenderiä tai meikkisivellintä käyttämällä. Sormin levittämällä näin peittävä meikkivoide jää helposti liian maskimaiseksi. Siksi peittävien kanssa kannattaa suosia meikkisieniä ja siveltimiä.

Selection Stay On Minerals -meikkivoide on sitä jotain hieman enemmän. Se on luksusmainen niin ulkonäöllisesti, kuin sisällöltäänkin. Tuote kestää hyvin hikeä, rasvaittuvaa ihoa, sekä pystyy peittämään ihovirheitä. Tykkään todella paljon! Toimi jo silloin, kun ihoni oli todella kenkussa kunnossa.

reviderm21

Cover Bright Up Minerals -peiteväri on enemmänkin valovoide. Kaoliinia ja magnesiumia sisältävässä peitevoiteessa on käytetty timanttijauhetta. Timanttihiukkaset heijastavat valoa ja saavat ihon näyttämään tasaisemmalta.

reviderm22

Reviderm Cover Bright Up Minerals on Me Naiset -lehden valinta vuoden 2015 parhaimmaksi valovoiteeksi. Eli tuote on jo saanut tunnustusta ja gloriaa.

“Varaudu siihen, että valovoidetta sipaistuasi imartelevia kommentteja alkaa sadella. Se nimittäin loihtii todella freesin ilmeen. Koostumus on ohut ja todella luonnollinen, ihan kuin auringonsäteet hehkuisivat kasvoilla keskellä tylyintä kaamosta.” –Me Naiset 12/2015

reviderm23

Valovoiteen koostumus on ohut ja kostea. Valitsemani sävy Porcelain on pinkkipohjainen, joka luo viileäsävyiselle iholle heleyttävän efektin.

reviderm24

Kuten kuvastakin näkee, niin Cover Bright Up Minerals on kauniisti heleyttävä ja ihoa valoisammaksi tekevä. Kaunis tekstuuri ja tasaisempi pinta.

reviderm6

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, niin Cover Bright Up Minerals on enemmänkin valovoide. Yksi parhaimpia ikinä. Peittokykyä on jonkun verran, mutta enemmän tosiaan on kyse valosta, kuin peitosta. Siitä syystä suosin tuotetta silmien alle kirkkautta luomaan, sekä nenänpieliin, nenänselkään ja amorinkaarelle. Todella kaunis luonnollisiin poskien korostuksiin.

Tämä tuote jos mikä on juuri heille, joilla on kuiva ja uurteinen silmänympärysiho. Valovoide on kosteuttava ja kauniin heleä iholla. Yksinään tuote ei peitä täydellisesti tummia silmänalusia, mutta häivyttää kyllä. Toimii jonkun peittävämmän peitevoiteen päällä valovoiteena.

reviderm30

Illusion Loose Minerals -mineraalipuuteri on perinteinen jauhemainen mineraalipuuteri. Puuterissa on käytetty muidenkin merkin tuotteiden tapaan timanttipölyä.

reviderm31

Pakkaus on hyvin kaunis ja ylellinen, mutta miinuksena annan kansimekanismin. Olen tottunut, että mineraalipuutereissa on reiät suljettavissa kääntämällä kantta.

reviderm32

Mineraalipuutereita on hyvin erilaisia. Toisissa koostumus tuntuu kosteammalta ja hienojakoisemmalta. Illusion Loose Minerals on hyvin kauniisti iholle tasoittuva, eikä tunnu tai näytä kuivalta. Sopii erinomaisesti myös meikin kiinnitykseen kuivemmalle iholle, jos halutaan kiinnittää meikkipohja ja saada vielä hieman lisäpeittävyyttä.

reviderm8

Sävy Porcelain on punapohjainen ja todella vaalea. Niin vaalea, että en voi ko. sävyä vielä tässä vaiheessa käyttää muuten kuin kevyesti meikin kiinnitykseen. Meikkipohjan luodakseen tarvitaan sen verran kerrostusta, että ihoni näyttää luonnottomalta.

reviderm12

Itse olen ollut äärimmäisen ihastunut tähän Revidermiin. Syy miksi minulla on vähän liian vaaleita meikkipohjia tähän hetkeen on siinä, että sävyjä valikoidessani en osannut aavistaa merkin sävyjen vaaleutta. Ne ovat oikeasti vaaleita. Yleensä minun sävyni on vaalein tai toiseksi vaalein. Nyt toiseksi vaalein osottautui kesän jälkeen vähän liian vaaleaksi. Olen kuitenkin voinut käyttää meikkipohjia, sillä aurinkopuuterilla varjostamalla saa sävyä kasvoille.

Revidermin meikkivoide ei ehkä ole parhaimmillaan todella kuivalla iholla, sillä se kuivahtaa puolimattaiseksi, vaikka onkin kasvoilla heleä ja hehkuva. Se valoisa hehku johtuu tuotteessa käytetyistä mineraaleista ja timantista.

Mineraalipuuteri sitä vastoin toimii oivallisesti kuivemmallakin iholla, sillä koostumus on äärimmäisen hienojakoinen ja iholle tasoittuva. Hyvä kasvovoide alle ja ehkä kosteussuihke päälle, niin ei varmasti ole liian puuterinen lopputulos. Rasvoittuvalle iholle mineraalipuuteri saattaa olla liian meikkivoidemainen.

Valovoide sitä vastoin sopii kaikille, jotka haluavat ohuen ja heleän valovoiteen, joka hieman peittää tummia silmänalusia. Aikuisemmalle iholle nyt ensisijaisesti lähtisin suosittelemaan, koska koostumus on ohut ja kosteuttava.

reviderm1

Revidermin tuotteita myy Ihokeskus.fi -verkkokauppa. Hinnaltaan esittelemäni tuotteet ovat:

  • Reviderm Selection Stay On Minerals -meikkivoide 52,00 € / 30 ml
  • Reviderm Cover Bright Up Minerals -valovoide 37,00 € / 3,9 ml
  • Reviderm Illusion Loose Minerals -mineraalimeikkipuuteri 47,00 € / 12 g

Kuten varmasti jo pakkauksista ja timanttipölystä osasitte päätellä, niin Reviderm ei ole ihan halvimpia mineraalimerkkejä. Luonnehtisin hintaa samanlaiseksi edullisempien selektiivisten brändien kanssa, joita Sokokset ja Stockmannit myyvät.

Hei, mitä mieltä olette näistä upeista pakkauksista? Eivätkö olekin ihan huikean tyylikkäitä?

Rentouttavaa viikonlopun alkua!

Tuotteet saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X