Glitz & Glam

Tummat huulet - uhka vai mahdollisuus?

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Äärimmäisen mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille! Tästä tulee hyvä viikko, eikös vaan? Tällä viikolla varmaan saamme syyskuun LivBoxit, jotka ovat bloggaajaboxeja ja minunkin suosikeilla täydennettyjä. Tällä viikolla arvon yhdelle pienen kosmetiikkasetin, joten vielä ehdit osallistumaan, jos olet missannut arvontani. Kaiken tämän lisäksi viikkoani ilostuttaa huikea kokemus, jonne lähden torstaina.

Mutta on minulla pieniä murheitakin. Harmittaa vietävästi, että en ole ehtinyt vastaamaan kommentteihinne. Jokaisen olen jälleen lukenut, mutta… miksi minun vuorokauteni ei voisi olla vaikkapa 30 tuntia? Tälle ja viime viikolle on paukannut oikea suma monen asian suhteen ja minun tulevan ”huikean kokemuksen” valmistelu vie myös oman aikansa. On tarvinnut kiertää helkkarin monta vaateliikettä ja olen änkenyt itseni niin monen kotelomekon sisään, että en pysynyt mukana laskuissa. Opetkin koulussa tykittää niin monella tehtävällä, että minä en ole aivan varma, että tiedänkö edes kaikista? :S Näillä nyt kuitenkin mennään ja yritetään selvitä sumasta. Haluan vain sanoa, että kommenttinne ovat edelleen minulle tärkeitä ja myönnän olevani ahdistunut, kun olen joutunut nyt pidemmän aikaa erilaisten syiden takia odotuttamaan kommentoineita. Ihan syvältä sieltä sanon minä! Kenenkään ei tarvitse sanoa minulle, että ei se haittaa ja ymmärtää kyllä. Minua itseäni tämä asia vaivaa. Siitä ei pääse yli, eikä ympäri. 🙁 Tänään hyvällä tuurilla saatan ehtiä purkamaan niitä muutaman jälleen.

Alkuhehkutuksen ja vuodatuksen jälkeen hypätään hömppäpömppään ja kepeän nopeaan aiheeseen…

isadorafall20161

Tummat huulet – uhka vai mahdollisuus? Siinäpä vasta pulma.

isadorafall2016

Syksy on jälleen täällä ja se näkyy uusien kokoelmien värimaailmoissa. Hyvin tummat ja violettiset sävyt ovat selkeästi nouseva trendi. Minulle tulee pienet vibat ysärin tummista huulipunista.

isadorafall20163

Tumma huulimeikki luo hieman gootahtavan vaikutelman. Toisia se pukee, toisia ei. Yleisesti ottaen on niin, että tummat huulimeikit eivät pue pienihuulisia. Tumma sävy vain pienentää ohuita huulia. Riitautan tämän väitteen siinä suhteessa, että joskus on ihan mielettömän makean näköistä, kun todella sirokasvoisella, hyvin vaaleaihoisella on pienillä nukkemaisilla huulilla tummaa, lähes mustaa huulipunaa. Ihan mielettömän tyylikästä! Eli aivan absoluuttista totuutta ei kyllä tuokaan oppi tarjoa, mutta se on totta, että tummat sävyt ”pienentävät” huulia.

isadorafall20162

Tykkään todella paljon tummista huulimeikeistä näin syksyisin. Tummat huulet korostavat ihon vaaleutta, mutta todella kuulaalla ja freesillä tavalla.

Tummat huulet, uhka vai mahdollisuus? Minä sanon, että mahdollisuus! Ei toimi kaikilla, mutta ne joilla toimii, niin toimii todella hyvin.

Mikä on teidän näkemyksenne? Uhka vai mahdollisuus? Voisitko maalata huulesi hyvin tummalla huulipunalla?

Postauksen meikki on tehty IsaDoran syyskokoelman tuotteilla, jonka esittelen omassa postauksessaan hyvin pian.

Mahdollisuuksien täyteistä viikkoa kaikille! *kiss*

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X