Glitz & Glam

10. luukku - kutrit kuosiin

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Jo 10. luukku! Enää kaksi viikkoa jouluaattoon.

joulupallot2

On muuten niin uskomatonta kuinka joulukuu sujahtaa aikuisena nopeasti. Lapsena tuntui ikuisuudelta odottaa sitä aattoa ja availla suklaajoulukalenteria.

biozell1

Eilen postauksessa oli hiustenhoito. Tänään sitten hiusten muotoilua ja viimeistelyä. Muotoilutuotteet ovat olennaisia, kun halutaan kampauksia. Ne helpottavat muotoilua, hiuksia on helpompi käsitellä, sekä tietysti tehdyn muotoilun ja kampauksen kestoa.

biozell2

Kotimainen Biozell on lähtenyt uudistukseen ja ilmeen uudelleen rakentamiseen. Meillä Suomessa on paljon hiusbrändejä ja laadukkaita sellaisia. Oletteko koskaan muuten ajatelleet miten paljon niitä on? Tänään esittelen valitsemiani Biozellin muotoilutuotteita.

Biozell on tuttu minulle. Yhtä tuotetta lukuun ottamatta kaikki ovat vanhoja tuttuja, mutta pääasiassa vanhoissa pakkauksissa olleina. Nyt ilme on muuttunut tyylikkäämmäksi ja modernimmaksi.

Aloitetaan ensimmäiseksi niillä tuotteilla, joita käytetään föönauksen ja muotoilun alle.

biozell3

Volumizing Seawater Spray – Tuuheuttava Suolasuihke

Biozellin suolasuihke on moneen kertaan täällä blogissa kehuttu. Nyt kun tummasta vaaleaksi muuttumisen myötä hiuksiini on tullut sitä tekstuuria, niin toki suolasuihkeen käyttökin on vähentynyt. Mutta silloin vielä kun näitte minua tummahiuksisena ja hiukset niin liukkaina ja kiiltävinä, tarvitsin tätä. Sain kestävät kiharat, kun suihkautin vähän suolasuihketta hiuksiin, föönasin ja sen jälkeen muotoilusuihkeen ja käsittelin hiukset muotoiluraudalla kiharoiksi. Suolasuihke tuo hiukseen nahkeutta ja karheutta. Se parantaa kiharoiden ja muun muotoilun kestoa, sekä tuo mahtavaa tuuheutta liukkaaseen ”lirutukkaan”. Ilman föönausta suihke ei ole yhtä voimakkaasti tuuheuttava, mutta nahkeutta sillä saa kuiviinkin hiuksiin suihkuttamalla. Sen vinkin vielä annan, että jos käytät kihartamiseen suoristusrautaa, niin älä käytä suolasuihkeita tai jos käytät, niin hyvin maltillisesti. Ongelma on siinä, että karheuden ja nahkeuden vuoksi hius kahnaa raudan levyjen välissä, eli rauta ei liu’u yhtä hyvin.

Keratin Heat and Styling Sparay – Keratiini Lämpö- ja Muotoilusuihke

Tämä oli minulle uusi tuttavuus. Kyseessä on muotoilusuihke, joka parantaa hiuksen muotoilua lämpöraudoilla. Suihkeessa on keratiinia, joka on tunnettu hiuksen ns. väliaikainen vahvistaja. Tällaisien suihkeiden tehtävä on parantaa hiuksen muotoutumista haluttuun muotoon ja säilyttää se muoto mahdollisimman hyvin. Kosteus ja kiiltoa antavat ainesosat taas saavat muotoillun hiuksen näyttämään kauniimmalta. Muotoilusuihke soveltuu niin kihartamiseen, kuin suoristukseen. Aivan kiharimmalle ja kuivalle luonnonkiharalle tuote saattaa olla liian kevyt suoristusta varten. Mutta ohuemman ja suoremman hiuksen kihartamiseen toimivampi tuote.

Seuraavaksi pari tuotetta, joilla luodaan tuuheutta ja tekstuuria kuiviin hiuksiin. Eli maailman nerokkaimmat pikatuotteet niihin hetkiin, kun on tukkakriisi!

biozell5

Volumizing Dry Shampoo – Kuivashampoo

Kuivashampoo on jo niin tuttu tuote, että ei siitä tarvitse sen enempää kertoa. Biozellilta löytyy myös tummien hiusten kuivashampoo. Biozell antaa kivasti tekstuuria tyveen, tuuheuttaa ja fresaa rasvoittuneet hiukset.

Texturizing Spray – Rakenne- ja Volyymisuihke

Jos kuivashampoo ei tunnu sinun tuotteeltasi, mutta haluaisit jonkun tuuheuttavan ja nopean tuotteen, joka antaisi myös pitoa ja sitä käytettäisiin kuiviin hiuksiin, niin kokeile tämä! Tuotetta voidaan käyttää vaikka tyvessä, mutta myös pituuksissa. Suihke on vähän kuin suolasuihke ja todella kevyt hiuskiinne samassa. Antaa kevyttä pitoa, tekstuuria ja helpottaa luomaan tuuheamman kampauksen. Tuote sopii hyvin myös edellispäivän kiharoiden freesaukseen.

Lopuksi sitten vielä ne ihan viimeiseksi käytettävät tuotteet.

biozell4

Super Strong Hairspray – Hiuskiinne

Mietotuoksuinen hiuskiinne, joka ei maistu suussa asti käytön jälkeen. En pidä hiuskiinteistä, jotka maistuu suussa asti. Pito on vahva, mutta pehmeä. Inhoan hiuksia kovettavia hiuslakkoja omiin hiuksiini. Pehmeä hius ei tarvitse liian kovaa kuorrutusta. Jättää kivasti liikkuvuutta hiuksiin ja sopii kivasti kiharoiden kiinnittämiseenkin.

Moisturizing Crystal Mist – Kosteuttava Kiiltosuihke

Biozellin kiiltosuihke on loistava suihke karheille ja koville hiuksille. Myös pörröisille hiuksille sopiva. Suihke antaa kiiltoa ja silottaa voimakkaasti. Se suojaa hiusta pörrööntymiseltä, sekä vähentää hiusten sähköisyyttä.

biozell

Joten ei muuta kuin kutrit kikkuralleen, kiinnitystä ja kiiltoa pintaan ja baanalle, jos tänään vielä pikkujouluja juhlitte. Alkaa olla ne viimeiset hetket niitä vietellä. Minä pääsen viikon päästä istumaan iltaa läheisten kanssa. Taidan kyllä panostaa ja vetäistä silloinkin kampauksen kuosiin ja punaa huuliin. On tässä niin arkisilla meikeillä viikosta toiseen vedelty.

biozell6

Tämän päivän ja luukun arvontapalkintona on esittelemäni setti Biozell -hiustuotteita. Kertauksena vielä setin sisällöstä:

  • Volumizing Seawater Spray -suolasuihke
  • Keratin Heat and Styling Sparay -muotoilusuihke
  • Volumizing Dry Shampoo -kuivashampoo
  • Texturizing Spray -tekstuurisuihke
  • Super Strong Hairspray -hiuskiinne
  • Moisturizing Crystal Mist -kiiltosuihke
biozell7

Arvonnan ohjeet ovat seuraavant:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro mikä on tyypillisin tapa laittaa hiuksesi, kun panostat hiustenlaittoon vähän enemmän?
  • Laita sähköpostiosoitekenttään sellainen osoite josta sinut saa kiinni arpaonnen suosiessa.
  • Osallistumisaika päättyy keskiviikkona 14.12. klo 20.00. Otan arvontojen voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Oikein mukavaa lauantaita!

Tuotteet saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X