Glitz & Glam

5 parasta poskipunaa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Oikein hyvää sunnuntaita! On 5 parasta -postauksen aika taas.

missw13

Eräs teistä ihan hiljattain toivoi poskipunia 5 parasta -postaukseen. Tämä aihe oli aika helppo minulle, joten siihen oli vaivatonta tarttua nopeasti.

Poskipunasta on noussut minulle yksi tärkeimmistä meikkituotteista. Se kuuluu ehdottomasti viiden kärkeen meikkituotteena. Mitä vanhemmaksi tulee, sen tärkeämmäksi sen rooli muodostuu. Nuorena iho on niin kaunis ja hehkuva. Poskilla on sellainen luontainen nuoruuden hehku. Sitä ei silloin välttämättä ymmärrä edes poskipunan ideaa. Mutta kas kummaa, kun lähenee sitä maagista kolmeakymmentä, niin huomaakin, että meikki ei olekaan valmis ennen, kun lisää poskipunan. Kasvot näyttävät jotenkin latteilta, kun peilistä katselee itseään arvioiden, kunnes sipaisu väriä poskille muuttaa ilmettä freesimmäksi ja hehkuvammaksi.

heleameikkitutoriaali18

Minä olen mieltynyt mattaisiin ja kevyen hohtaviin poskipuniin. Sävymieltymyksissäkin arvostan luonnollisia sävyjä, jotka istuvat itselleni. En halua, että poskipuna on huomiota herättävä, enkä halua sen näyttävän liian selkeältä. Olen mieltynyt helppokäyttöisiin koostumuksiin ja sävyihin. Ei liian pigmenttistä, ei liian pöllyävän kuivaa ja höttöistä, mutta ei liian hentoista.

Tässä tulevat mielestäni 5 parasta poskipunaa.

poskipunat5

Benefit Rockateur

Aloitetaan tästä itsestäänselvyydestä, eli Benefitin Rockateur. On aika monta kertaa tullut tätä kehuttua ja kerrottua omaksi lemppariksi. Äärimmäisen epäedustava kuvakin, mutta käytön jäljet näkyvät. Epäilen kylläkin, että tämä poskipuna on vähän kuluvampaa sorttia, kerta olen saanut pohjan paistamaan näin hyvin.

poskipunat6

Rockateur on jännä, kun en oikein osaa sitä sanoa suoranaisesti lämpöiseksi, mutta ei se kylmäkään ole. Luokittelen neutraaliksi, jossa pohjaväri on lämmin, mutta vivahde viileä. Tässä oleva sinervä hentoinen shimmer on mahdotonta vangita kuviin. Se näkyy kylmässä valaistuksessa, eli valossa, jossa on sinisyyttäkin. Pehmeä koostumus, joka on sen ja sävynsä vuoksi niin helppo levittää tasaisen kauniisti. Pidän eniten pehmeästä siveltimestä, joka ei ole liian tiivis, eikä pieni. Mutta tarkempaakin sivellintä käyttäessä tämä toimii. Rasian mukana on muovisuoja ja oikeasti toimiva sivellin, mutta ne eivät nyt tällä kertaa esiinny kuvissa. Tämä on hyvä poskipuna myös käsilaukussa mukana.

greenlash4

Niin monissa meikkipostauksissa esiintynyt, mutta nappasin nyt tähän esimerkkikuvaan tämän meikin, missä sävyn pehmeys ja neutraalius korostuu kivasti. Sävy on siitäkin hyvä, että oikein sijoitettuna se luo jopa varjoa poskille, joten tuote säästää myös aikaa, jos ei ehdi tai ei vaan viitsi alkaa kikkailemaan varjostustuotteiden kanssa erikseen.

Hinta: n. 35 €
Saatavuus: ei myydä Suomessa. Lähin myyntipaikka Tukholman Sephora.

poskipunat1

NARS Deep Throat

NARSilla on suositumpikin sävy, kuin tämä Deep Throat. Nimittäin Orgasm on hypetetty niin lukuisat kerrat, mutta itse en Pariisissa käydessäni ihastunut Orgasmiin, vaan ihastuin tähän Deep Throatiin. Kuten sanoin, en pidä voimakkaan hohtavista poskipunista ja Orgasm on todellinen kimalluspommi.

poskipunat2

Deep Throat on hieman lohenpunainen pohjasävyltään ja siinä on hieman hohdettakin mukana ja pari hassua satunnaista kimallusta. Ei luo discoposkia, vaan jää aika hentoiseksi hohteeksi iholla. Koostumus on aika kiinteä, eikä poskipuna pöllyä voimakkaasti.

oranssirajaus5

Deep Throat on raikas ja hehkuva poskilla. Vaikka sävy onkin lämpimämpi, niin tämä tuntuu toimivan talvellakin tällaisella viileäsävyisellä. Hyvä yleissävy ympärivuotiseen käyttöön.

Hinta: Pariisissa maksoi 30 euroa, mutta muistelisin hieman kalliimmaksi Tukholmassa.
Saatavuus: ei saatavilla Suomesta. Lähin myyntipaikka Tukholman Sephora.

poskipunat7

Clinique Cheek Pop, 01 Ginger Pop

Alkukesästä esittelin Cliniquen ihania uutuuksia, joiden mukana oli mm. tämä suloinen poskipuna. Poskina on kompaktin kokoinen, sillä pakkaus ei ole paljon luomivärinappia suurempi. Toisille ne peilit ja siveltimet ovat tärkeitä, toisille vain haitaksi, kun ne koetaan tarpeettomiksi.

poskipunat8

Cheek Pop -poskipunissa on omanlaisensa koostumus. Vaikka kyseessä onkin puuterinen tuote, on se iholla kuin voidemainen. Poskipunien valmistus on erilainen, sillä nestemäinen väripigmentti on lisätty hitaasti puuterimaiseen pohjaan.

heleameikkitutoriaali22

Cheek Pop sävyssä Ginger Pop on sievä ja hyvin monille sopiva. Erityisesti aikuisemmat huomio! Jos voidemaiset poskipunat eivät tunnu omalta jutulta, niin tämä poskipuna voisi olla sinulle. Ei liian kuivakka ja puuterinen, vaan lähes puolivoidemaista muistuttava, mutta yhtä helppoa käyttää, kuin puuterista.

Hinta: 29,00-35,00 € / 3,5 g
Saatavuus: Sokos- ja Stockmann-tavaratalot ja niiden verkkokaupat.

poskipunat3

Dior Diorskin Rosy Glow, 001 Petal

Poskipuna, joka sopii kaikille ihon sävyille ikään ja vaikka sukupuoleen katsomatta. Näyttää hurjalta, mutta iholla hyvin kaunis ja kuulas. Jo niin paljon täällä blogissani näkynyt, eikä syyttä! On tämä vaan niin loistava. Tämä poskipuna ei ole kulut juuri nimeksikään, vaikka olen käyttänyt Rosy Glowta eniten näistä kaikista viidestä.

poskipunat4

Rosy Glow on hyvin läpikuultava, mutta on sillä mahdollisuudet övereihinkin. Sipaisu poskipäille, niin syntyy luonnollinen hehku kasvoille. Koostumus on aika tiivis, eikä poskipuna pöllyä. Mattainen sävy ei kuitenkaan näytä kasvoilla lattealta, sillä Rosy Glowssa on jotain ihan omanlaista luonnollista hehkua.

cliniquemattemakeover9

Rosy Glow on aina ja ikuisesti minun luottoposkipunani, kun haluan nuorekasta ja tyttömäisen freesiä ilmettä. Näyttää minun iholla todella luonnolliselta – aivan kuin poskilla olisi merkit ulkona reippailusta. Sävy tosiaan muuntautuu erisävyisillä ihoilla.

Hinta: olisikohan noin 65 euroa? Perustuu arvioon, koska en muista ja löydä tietoa netistä.
Saatavuus: Sokos- ja Stockmann-tavaratalot ja Emotion-myymälät

poskipunat9

IsaDora Perfect Blush, 66 Bare Berry

Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä, IsaDoran Perfect Blush. Syksyn uutuus, joka tulee jäämään vakiovalikoimaan. Tässä lokakuussa ilmestyi näitä uutuusposkipunia kaksi uutta sävyä.

poskipunat10jpg

Perfect Blush on pigmenttinen ja pehmeä koostumukseltaan. Hyvä levittyvyys ja on kyllä ehdottomasti markettimerkkien helmiä poskipunissa. Sävy Bare Berry on mattainen ja runsas. Se ei näytä, eikä tunnu kuivalta pölyltä iholla.

isadorafall20162

Poskilla Bare Berry muistuttaa jonkun verran Benefitin Rockateuria. Vain se hentoinen shimmerisyys puuttuu. Tälläkin sävyllä voi luoda varjoa poskille, jos ei jaksa erikseen käyttää varjostustuotteita.

Hinta: 14,50 € / 4,5 g
Saatavuus: marketit, tavaratalot ja monet verkkokaupat

poskipunat

Siinä olivat 5 parasta poskipunaani. Vähän näyttäisi olevan vain ulkomailla myynnissä olevia ja selektiivisiä nämä omat suosikkini, mutta näytti yksi markettimerkkikin päässeen joukkoon.

Minkälaisia poskipunasuosikkeja teillä on? Mitä ominaisuuksia haluat poskipunalta?

Rentouttavaa sunnuntaita!

IsaDoran ja Cliniquen poskipunat saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X