Glitz & Glam

Snow Fairy ja Santasaurus

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Joulu on taas, joulu on taas ja… ei kun ei olekaan vielä, mutta pian on.

lushjoulu1

Yksi joulun lähestymisen tunnusmerkkejä on joulusuklaiden ilmestyminen kauppojen hyllyille. Äklömakean ystäville voin suositella suklaapäällysteisiä Omar-karkkeja, mutta on minulla kaloritontakin herkkua suositeltavaksi makean ystäville.

lushjoulu

Tadaa! Minun Lush-haalinnat syksyltä 2016. Kaikkea söpöä ja ihanaa, mutta maltillisesti päätin tällä kertaa shoppailla.

lushjoulu2

Santasaurus 12,95 € / kpl

Tämä pikkuveijari on meidän perheen pikku-ukon kylpyhetkiin. Aikaisempina vuosina on meidän neiti nauttinut kylvyistään Lushin ihanien kylpypommien kanssa, mutta nyt siitä on alkanut tulla enemmänkin meidän kuopuksen juttu. Miehen kanssa pääsemme nauttimaan kylpypommeista reissuillamme, kun varaamme ammeellisen hotellihuoneen tai laivan hytin.

Santasauruksesta on iloa useampaan kylpyyn. Tämä ei sillä tavalla ole kylpypommi, vaan väriä, tuoksua ja vaahtoa tuova tikkari, jota heilutellaan vedessä hetki ja laitetaan kuivumaan seuraavaa käyttökertaa varten.

Santasaurus värittää kylpyveden hauskasti vihreäksi ja ihana tuoksu valloittaa pienet ja isommatkin vesisaurukset. Tuoksussa on makeaa hunajaa, sekä appelsiini- ja bergamottiöljyä. Kuten hyvin usein Lushin tuotteissa, niin tässäkin on voimakas tuoksu, mutta kuitenkin sellainen ihanan lapsenmielinen.

Kysyin pikkumiehen kommentteja Santasuruksesta. ”Hyvä! Hyvin meni!” Ihan on isäänsä poika tullut syväluotaavien analyysien kanssa. 😀 No mutta, äänenpainosta ja hymystä pystyi huomioimaan, että kovin oli mieleinen yllätys.

lushjoulu8

Sitten Lushin himotuimman joulutuoksun maailmaan – Snow Fairyn! Joulu ei olisi joulu ilman tätä epäjouluista tuoksua.

lushjoulu5

Snow Fairy -suihkugeeli 9,95 € / 100 g, 19,95 € / 250 g, 29,95 € / 500 g ja nyt saatavilla 54,95 € / 1 kg!

Te pitkään Glitz & Glamia lukeneet tiedättekin rakkaudestani tähän vaaleanpunaiseen hattaraan. Snow Fairy ei vetoa jokaiseen ja se jakaakin mielipiteitä. Kuten aina, kaikki eivät tykkää kaikesta ja kaikki ei ole jokaisen makuun. Mutta he jotka rakastavat Snow Fairyn tuoksua, he kokevat Snow Fairyn ehdottomasti joulun tärkeimmäksi tuoksuksi. Vaikka suihkugeelissä ei olekaan mitään jouluista, ainakaan minun mielestäni.

Snow Fairy tuoksuu just siltä miltä se näyttääkin. Hattarainen, todella makea ja ehkä pieni ripaus kirpeää irtokarkkiakin tuoksussa on tunnistettavissa. Ne jotka muistavat lapsuudesta sen vaaleanpunaisen antibioottiliuoksen, tämä tuoksuu hieman siltä.

lushjoulu6

Snow Fairy -suihkugeelissä kimaltaa ja säkenöi pieniä glittereitä. Kun pullo seisoo pidempään, hileet valuvat pohjalle. Ravistamalla pulloa saa shimmerit sekoittumaan suihkugeelin joukkoon.

lushjoulu7

Lushin suihkugeelit ovat ihanimpia mitä tiedän ja ovat ne kovasti miehenkin mieleen. Koostumus on mukava ja riittoisa. Suihkugeeliä ei tarvitse annostella niin paljon, kuin yleensä edullisempia tarvitsee. Lisäksi tuoksut ovat huumaavia. Ehdottomasti suosittelen tutustumaan, jos sinussa asuu pieni suihkugeelihifistelijä.

lushjoulu3

Snow Fairy Body Conditioner 16,95 € / 100 g ja 29,95 € / 225 g

En tiedä onko tämä ihan uusi juttu vai uudelleen myynnissä, mutta Snow Fairysta löytyy myös suihkuvoide. Ideahan on sama, kuin hoitoaineen ja onhan näitä suihkuvoiteita ollut monilla merkeillä jo pitkään. Mutta nyt saa Snow Fairylta tuoksuvaa.

lushjoulu4

Ihanaa vaaleanpunaista (pinnassa hieman keijupölyä koristeena) ja paksuhkoa voidetta sivellään iholle suihkugeelillä pesun ja huuhtelun jälkeen. Suihkuvoiteen voi antaa hetken vaikuttaa, sitten se huuhdellaan pois. Tämän jälkeen iho kuivataan, mutta ei mielellään hierota kuivaksi, jotta suihkuvoide jää ihoa suojaamaan. Mango-, avokado- ja kaakaovoi, sekä oliivi- ja manteliöljyn kosteuttavat ja suojaavat kuivaa ihoa.

lushjoulu9

Snow Fairy Body Conditioner on täyteläistä ja huuhdellessa huomaa tuotteen rasvojen ja öljyjen vaikutuksen iholla, mutta kuitenkaan olo ei jää älyttömän nahkeaksi. Iholla on sellainen rasvaisuuden tunne, mutta tunne hiljalleen katoaa suihkun jälkeen. Iholle jää selkeästi kosteutta suojaava kerros. Snow Fairyn huumaava tuoksu jää viipyilemään iholle hieman pidempään, kuin pelkällä suihkugeelillä.

lushjoulu10

Tällaisia joulusöpöläisiä tuli tänä vuonna hankittua. Lushin verkkokaupasta tai liikkeistä voi käydä ihastelemassa mitä kaikkea muuta joulukivaa Lush on taikonut tälle vuodelle.

Joko olette tutustuneet Lushin jouluisiin kausituotteisiin? Nämä tämän postauksen tuotteet ovat kausituotteita, eli vain vähän aikaa myynnissä. Siksi näiden kanssa vähän hoppuilin ja nyt jo joulutuotteita esittelen.

Mukavaa tiistaipäivää! Tuleekohan tänään ensimmäistä kertaa räntää täällä Kouvolassa?

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X