Glitz & Glam

15. luukku - Rituals...

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Joko teille iskee ähky vai vieläkö olette täysillä mukana Glitz & Glamin joulukalenterissa?

joulupallot2

Teillä monilla on varmasti omia fyysisiä joulukalentereita. Miltä ne alkavat näyttää tässä vaiheessa? Eivätkö alakin olla jo aika riutuneessa kunnossa, kun luukkuja on niin monta availtuna? Toivottavasti teidän silmään Glitz & Glamin joulukalenteri ei näytä samalta kuin teidän omat joulukalenterinne. Nyt avaamme blogikalenterin 15. luukun…

rituals

Tälle päivälle aiheena on Rituals. Mitä siihen sanotte? Minä sanon jee! Olen niin ihastunut tähänkin merkkiin, että oli saatava Rituals kalenteriin mukaan. Olen jotain Ritualsin tuotteita esitellytkin täällä blogissa. Aikaisemmin olen ostanut itselleni ja äidilleni Ritualsin tuotteita laivareissuilta.

Rituals on spa-henkinen sielua ja kehoa hemmotteleva merkki. Aromaattisuus, itämaisuus ja terapeuttisuus ovat brändin omaa aluetta ja ideologiaan kuuluu kaikkien aistien huomioiminen. Rituals on myös sisustuksellinen, sekä ylellinen.

rituals11

Tänään johdattelen teidän Ritualsin Ritual of Sakura -sarjan tuotteisiin ja tuoksumaailmaan.

Ritual of Sakuran tarkoitus on piristää ja herättää uuteen alkuun. Mikä nyt olisikaan ajankohtaisempaa, kuin herätä uuteen alkuun? Vuosi tekee loppuaan ja uusi vuosi häämöttää aivan nurkan takana. Mitä uutta se ensi vuosi voikaan meille tarjota?

Tuoksultaan Ritual of Sakura on hyvin itämainen ja naisellinen. Tuoksussa aistii hienostuneisuutta ja kirsikankukkien tuomaa itämaista tunnelmaa. Riisimaito on tuotesarjan ihoa hemmotteleva raaka-aine. Tuoksumaailma on varmaankin tuttu kaikille niille, joilla on Lookfantasticin joulukalenteri. Viime viikolla yhdestä luukusta meinaa tuli juuri tämän Sakura -sarjan vartalovoide. Minä myhäilin ilosta, kun sain samaan tuoksusarjaan vartalovoiteenkin.

rituals8

The Ritual of Sakura Hand Wash8,90 € / 300 ml

Esteettinen ja kaunis. Vaaleanpunainen väri tuo hyvin fiilikset kirsikankukista. Koostumus on kirkas geelimäinen ja notkea. Käsisaippua vaahtoaa kevyesti. Tuoksu on huumaava, joka jää käsille joksikin aikaa.

rituals10

The Ritual of Sakura Body Scrub19,30 € / 375 g

Vartalon kuorintaan löytyy monenlaisia tuotteita ja välineitä. Toiset ovat hyvin rouheita, toiset ovat hellävaraisempia, vaikka tehokkaita.

rituals9

Ritualsin ihanat sokerikuorinnat ovat purkkeihin pakattuja. Kuorivaa sokeria ja ihoa hellivää öljyä sisältävä kuorinta on miellyttävä iholla. Iholle jää öljystä suojaava kerros. Itse tykkään puhdistaa sen pois suihkusaippualla, mutta öljyn voisi jättää ihoa suojaamaan. Ihosta tulee pehmeämpi ja sileämpi kuorinnan jälkeen.

rituals5

The Ritual of Sakura Shower Oil8,90 € / 200 ml

Suihkuöljyt ovat nousseet suureksi hitiksi. Suihkuöljyt eivät kuivata ihoa, vaan antavat sille öljyjen tuomaa suojaa. Kuitenkin suihkuöljyt ovat tuotteina sellaisia, että ne vaahtoutuvat vedestä ja huuhtoutuvat helposti. Suihkuöljyt eivät jätä ihoa sellaiseksi, että se hylkisi vettä samalla tavalla, kuin vaikkapa oliivi- tai kookosöljy. Iholle ei siis jää rasvaista kerrosta, mutta kuitenkin kevyt öljyn tuoma suoja.

rituals4

Hieman kellertävä, todella notkea öljy tuntuu ensin iholla liukkaalta. Sen jälkeen se alkaa vaahtoutumaan / muuttuu maitomaiseksi. Iholle syntyy lämmin tunne samaan aikaan.

Suosittelen kokeilemaan suihkuöljyjä, jos et ole ennen kokeillut. Erityisesti kuivasta ihosta kärsiville. Talvella suihkuöljyt ovat erittäin hyödyllisiä ja ihania. Ne eivät kuivata kuten suihkugeelit saattavat tehdä.

rituals3

The Ritual of Sakura Shower Foam8,90 € / 200 ml

Suihkuvaahdot ovat toinen tämän hetken hitti. Rakastuin Ritualsin suihkuvaahtoihin. Niin pehmeää, niin hauskaa, niin ihanalta tuntuvaa.

rituals2

Ritualsin suihkuvaahdot tulevat ulos pullosta geelimäisenä, mutta hetkessä se muuttuu ja laajenee täyteläiseksi vaahdoksi. Efekti on sama kuin sheivaus- ja partavaahdoissa. Vaahto tuntuukin samanlaiselta iholla. Siitä syystä nämä suihkuvaahdot sopivat erinomaisesti myös ihokarvojen sheivailuun avuksi. Vaahtoutuminen tapahtuu niin nopeasti, että en saa koskaan kuvattua tuotetta geelimuodossa ollessaan. Ei ehdi kuvaaja ja kameran tarkennus mukaan.

Minun suihkuvaahdot ovat myös lasten mieleen. Vaahdossa on vaan jotain todella hauskaa, joka saa aikuisenkin lapselliseksi. Mutta sen lisäksi, että vaahto on hauskaa, nämä täyteläisen vaahdon omaavat suihkuvaahdot ovat 2-in-1 -tuotteita. Samalla saa kainalot ja sääret sheivattua näppärästi. Ei synny ihoärsytystä niin herkästi vaahdolla tai paksulla geelillä, kuten taas tavallisella suihkusaippualla saattaa syntyä.

rituals1

Rituals on siitä erittäin mukava merkki, että sen innovatiiviset ja ihanalta tuoksuvat tuotteet eivät ole hirvittävän kalliita. Merkki on ylellinen, mutta hinta ei oikeasti ole paha näin spesifioidusta ja spa-henkisestä merkistä.

Eilen sain sähköpostiini uutiskirjeen eleven.filtä*. Uutiskirjeessä sanottiin, että yli 50 euron ostoksista saa 20% alennusta kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Kampanja on voimassa 16.12. asti. Ajattelin, että nyt täytyy laittaa tämä Rituals -postaus tämän todella hyvän kampanjan aikana ulos, jotta halukkaat pystyvät sen hyödyntämään. Postareitakaan ei meinaan tule yli 50 euron ostoksiin. Tosin tässä iltamyöhällä tätä kirjoittaessa huomasin, että 20% alennus on saanut shoppailijat liikkeelle, joten Ritualsit ovat menneet kuumille kiville. Mutta vinkkaan nyt kuitenkin alesta, sillä on siellä vielä jotain jäljellä.

Hitsi… uskallanko sanoa täällä? Ehkä mieheni ei tätä postausta lue, koska häntä ei kiinnosta nämä vaimonsa kosmetiikka-aiheiset postaukset. Minä tilasin miehelleni joululahjaksi The Ritual of Samurai Refreshing* -lahjasetin. Niin hieno ja hyvät tuotteet koottuna. Eikä hintakaan ole paha ilman alennusta. Toivottavasti ovat miehenkin mieleen. Uskoisin, että on. Lisäksi tietysti oli ostettava jo aikaisemmin esittelemääni NYR Men -sarjan kasvoputsaria lisää. NYR:n luonnonkosmetiikkaa esittelin täällä. Mutta se lahjapaljastuksista.

lahjakortti-800x604

Jälleen minulla olisi arvottavana yhdelle teille 50 euron lahjakortti eleven.fi -verkkokauppaan. Pääset mukaan arvontaan seuraavasti:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja vastaa kysymykseeni, että mitä olet pitänyt tähän mennessä Glitz & Glamin joulukalenterista? Ei tarvitse suitsuttaa ja kehua, jos ei siltä tunnu. Arpaonnen ratkaisee Random.org.
  • Laita sähköpostiosoitekenttään sellainen osoite josta sinut saa kiinni arpaonnen suosiessa.
  • Osallistumisaika päättyy keskiviikkona 21.12. klo 20.00. Otan arvontojen voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Kivaa torstaita ja kiireetöntä joulutohinaa!

Tuotteet saatu eleven.filtä. *merkityt linkit affiliate-linkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X