Glitz & Glam

6. luukku - L'Occitane Pivoine

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Oikein mahtavaa itsenäisyyspäivää!

joulupallot2

Nyt on luvassa huikea palkintosetti!

loccitanepivoinesublime6

L’Occitane vei minut mennessään joitakin vuosia sitten. Erityisesti merkin suihkutuotteet ja käsivoiteet ovat olleet suuria suosikkejani, sekä vartalonhoitotuotteet. L’Occitanella on uskomattoman kauniita ja persoonallisia pakkauksia ja tuoksumaailmoja. Tuotteiden tuoksumaailmat ja raaka-aineet ovat välimerellisiä ja moniin tuotesarjoihin liittyy jokin ihastuttava legenda. Me kaikkihan vielä aikuisenakin rakastamme satuja. Saara Aallon uskomaton suoritus Britanian X Factorissa on yksi tuhkimotarina. Ihan huikeaa Saara!

Tänään päivän aiheena on jotain ihanaa romantikoille ja esteetikoille. Välimeren legenda kertoo kauniista nymfistä nimeltä Paeonia, jota kaikki jumalat kosiskelivat. Mustasukkainen jumalatar muutti hänet tuhansien terälehtien pioniksi. Siitä lähtien tämä kauneuden symboli on tuonut väriloistoa ja tuoksua kevääseen. Vaikka pioni on kevään tuoksu, niin halusin tämän ko. sarjan tähän kalenteriini. Kukkaistuoksut ovat niin helppoja kaikille ja näiden suloinen tuoksu on jo kauan ihastuttanut minua.

loccitanepivoinesublime2

Pivoine Flora Shower Gel

Niin kaunis pullo kylpyhuonetta koristamaan. Suloinen tuoksu tuntuu kevyenä ja raikkaana. Suihkugeelissä on miellyttävä koostumus, joka levittyy iholle riittoisasti ja huuhtoutuu helposti. Riittävän paksu koostumus, jotta suihkugeeli pysyy kämmenellä. Suihkun jälkeen iholle jää vieno romanttinen kukkaistuoksu.

Pivoine Flora Beauty Milk

Sheavoita sisältävä vartalovoide on maitomaisen ohutta ja todella nopeasti iholle levittyvää. Ehdottomasti hätäisien vartalonhoitajien voide, sillä Beauty Milk ei jätä rasvaista tai tahmaista tunnetta. Iho on kuitenkin joustavan ja kosteutetun tuntuinen. Kuivemmalle iholle suosittelen täyteläisempää tuotetta, mutta normaalille iholle kosteutus on riittävä talvellakin. Iho tuoksuu raikkaalle ja kukkaismaiselle.

loccitanepivoinesublime5

Pivoine Flora EdT

Tuoksu joka huumasi minut jo kauan sitten. Kaunis ja aina varma, vaikka hieman enemmän keväinen onkin. Kukkaismainen tuulahdus, jossa on kuitenkin vivahteita ja syvyyksiä. Jos tuoksua kuvailisi vain yhdellä sanalla, se olisi romanttinen. Pullo on kaunis kuin joulupallo.

Tuoksu avautuu raikkaana ja sitruksisen kirpeänä, jonka jälkeen tuoksuun kehittyvät kauniit kukkaismaiset vivahteet. Pohjalla on enemmän syviä vivahteita, joita antavat santelipuu ja valkoinen myski. Kokonaisuudessaan tuoksu on herkkä ja kepeä. Hyvin helposti lähestyttävä.

Alkutuoksu: Bergamotti, Greippi, Vihreät vivahteet
Sydäntuoksu: Pioni, Ruusu
Pohjatuoksu: Santelipuu, Valkoinen myski

loccitanepivoinesublime3

Pivoine Sublime Perfecting Make-Up Remover

Pionisarjassa on tuoksuvien vartalosarjojen lisäksi kasvojen hoitotuotteita. Perfecting Make-Up Remover on geelimäinen meikinpoistoaine. Tuoksusta tunnistaa pionisarjan tuotteeksi. Pakkaus on niin esteettisen kaunis, sekä pumppumekanismi kätevä.

L’Occitanen vinkeissä käytetään vanulappua puhdistuksessa, mutta itse olen tykännyt puhdistaa ilman vanulappuja. Meikkiä puhdistaessa ensin puhdistusöljy ja sen jälkeen viimeistely Perfecting Make-Up remover -geelillä. Ihosta tulee pehmeä ja puhdas. Jos meikki on kevyt tai sitä ei ole, niin pelkällä Perfecting Make-Up Removerilla olen tehnyt puhdistuksen. Geeli on hyvin riittoisaa, eikä sitä tarvitse montaa painallusta. Kaksivaiheista puhdistusta tehdessä yksi painallus riittää, kevyen meikin poistoon kaksi. Paljon plussaa hellävaraisuudesta jopa silmämeikkiä puhdistaessa.

Pivoine Sublime Perfecting Toner

Ihanan kosteuttava ja ihoa hoitotuotteille valmistava kasvovesi. Tämä tuote aiheutti hieman salapoliisin työtä. Olin kurkannut tuotteen INCI-luetteloa ja todennut kasvoveden hellävaraiseksi ja alkoholittomaksi, mutta valmistajan eri maiden sivuilla näkyi ristiriitaista tietoa. Kollegan avulla saimme selville, että tuote sisältää rasva-alkoholia, eli ei ihoa kuivattavaa alkoholia, vaan sitä puhdistavaa ja sille hellävaraisempaa alkoholia. Eli siis, jos välttelet kasvovesissä näitä vahvoja ihoa kuivattavia alkoholeja, kuten denaturoitu alkoholi, niin tämä kasvovesi sopii sinulle. Perfecting Toner ei sisällä ihoa voimakkaasti kuivattavia alkoholeja. Moni muu valmistaja markkinoisi tuotetta alkoholittomana.

Ihosta irtoaa myös ne viimeiset meikkijäämät, jos sellaisia iholle puhdistuksen jälkeen jäi. Raikastaa ja kosteuttaa. Iho tuntuu pehmeältä, kimmoisammalta ja muut hoitotuotteet levittyvät ja imeytyvät iholle tehokkaasti. Todella hyvä kasvovesi. Tämä pääsi suosikkieni joukkoon.

loccitanepivoinesublime4

Pivoine Sublime Perfecting Cream

Luksusmainen kasvovoide, jolla on pitkäaikainen kosteutus. Voiteen koostumus on täyteläinen, mutta ei silti näin talviaikana jätä mitään rasvaista tai liian kiiltävää pintaa iholle. Antaa myös hyvin suojaa viimaa vastaan. Purkki on hyvin ylellinen ja kaunis, kuten kuvasta näkee. Ehdottomasti ylellisin kasvovoide L’Occitanelta, jota olen kokeillut.

Pivoine Sublime Perfecting Cream -kasvovoiteella kerrotaan olevan patenttihaku Ranskassa 24 tunnin kosteuttavaan koostumukseen. Voide heleyttää ihoa mineraalipohjaisten valoa heijastavien pigmenttien avulla ja saa ihon näyttämään levänneemmältä ja virkeämmältä.

loccitanepivoinesublime1

Pivoine Sublime Peo Lip Balm Red 

Sävyllisissä huulivoiteissa on sävyvoiteita ja sitten on näitä the sävyvoiteita. Harmillisesti jotkut sävylliset huulivoiteet eivät pysy tasaisena. L’Occitanen sävylliset huulivoiteet ovat todella laadukkaita.

loccitanepivoinesublime7

Pivoine Sublime Peo Lip Balm Red -huulivoide levittyy kauniisti, antaa herkullisen punaisen sävyn, joka kestää tasaisena pitkään. Ei kerry huulten juonteisiin ja näytä epätasaiselta sotkulta. Itse huulivoiteenkin kestävyys on mahtava, sekä sen jättämä kosteutus. Vaikka huulista katoaisi se liukkauden tunne, niin kosteutta niillä tuntuu edelleen. Ei vaikuta huulivoiteelta, joka suistaisi huulivoidekierteeseen.

Pivoine Sublime -sarjasta löytyy kolme ei sävyä ja yksi sävytön. Huulivoiteista löytyy myös aurinkosuojakerroin 25.

loccitanepivoinesublime8

L’Occitanella on Helsingissä kaksi myymälää. Toinen sijaitsee Galleria Esplanadissa ja toinen Mannerheimintiellä. Molemmissa on tullut käytyä. Lisäksi L’Occitanella on hyvä verkkokauppa, jossa on maksuton toimitus yli 49 euron tilauksille.

Haluan vinkata ihanista L’Occitanen lahjapakkauksista. Lahjapakkauksia löytyy monessa hintatasossa. Edullisimman joulumuistamisen saa jo 14 eurolla, joka on aivan mielettömän hauska joulupallo. Kannattaa käydä katsomassa verkkokaupan lahjapakkaukset!

loccitanepivoinesublime

Tiedättekö mitä? L’Occitane antoi teille arvottavaksi samanlaisen setin ihania pionilta tuoksuvia tuotteita. Setti sisältää:

Aika huikea, vai mitä? Arvonnan ohjeistus on seuraava:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro minulle omat L’Occitanen lempparisi tai jos et ole ennen kokeillut, niin kerro mitä haluaisit kokeilla?
  • Laita sähköpostiosoitekenttään sellainen osoite josta sinut saa kiinni arpaonnen suosiessa.
  • Osallistumisaika päättyy keskiviikkona 14.12. klo 20.00. Otan arvontojen voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Oikein rauhaisaa itsenäisyyspäivää ja onnea tähän huikeaan arvontaan!

Tuotteet L’Occitanelta.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X