Glitz & Glam

5 parasta alle 10 euron ihonhoitotuotetta – pihistelijän pelastajat!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Ziaja ja LV maahantuojilta saatuja

Kokosin tämän sunnuntain 5 parasta -aiheeseen alle 10 euroa maksavia ihonhoitotuotteita. Lähestyn listausta kokoamalla kaikki tarpeelliset: kasvojen ja silmänympärysihon puhdistus, kosteutus ja ihon suojaus auringolta. Halusin kokonaisuuden, jossa kaikki perustuotteet ovat alta 10 euroa per tuote.  Toteutan vastaavanlaisen myöhemmin erikoistuotteilla, kuten kuorinnoilla, epäpuhtauksien hoidolla jne.

Voin sanoa, että listaus olisi ollut huomattavasti helpompi alle 20 eurolla kuin alle 10 eurolla. Kuitenkin hetken aikaa pohtimalla ja useiden hyvien tuotteiden hintojen tarkistuksien jälkeen sain koottua parhaimmat alle 10 euroa maksavat ihonhoitotuotteet, jotka täyttäisivät asettamat kriteerini.

L’Oréal Paris Rare Flowers Cleansing Gel

Kasvojen puhdistuksen saralta löytyy paljon edullisia vaihtoehtoja. Minun suosikkini on tämä L’Oréal Parisin Rare Flowers Cleansing Gel. Koostumukseltaan ja tuntumaltaan geelimäinen, mutta ei ollenkaan ihoa kuivattava. Ihana! Puhdistaa tehokkaasti meikkiäkin ja jättää kasvot miellyttävän tuntuisiksi.

Puhdistusgeeli tuntuu liukkaalta kasvoilla, joten se sopii erinomaisesti myös Foreo-kasvoharjan kanssa käytettäväksi. Rare Flowers Cleansing Gel vaahtoaa kevyesti iholla pyöritellessä ja huuhtoutuu mukavan vaivattomasti kasvoilta. Tämä tuote haastaa mielestäni lukuisia kalliimpia puhdistusgeelejä. Loisto tuote, josta pidän edelleen.

Lue lisää aikaisemmasta postauksestani!

Hinta: 5,52-5,90 € / 150 ml
Saatavuus: marketit ja tavaratalot sekä verkkokaupat, kuten *Lyko

Ziaja Acai Berry Face Toner with Hyaluronic Acid

Olen ylistänyt hoitovesiä ja -nesteitä ihonhoidossa. Niitä kerrostamalla saa ihon kosteuspitoisuutta buustattua aivan uusiin sfääreihin. Mitä enemmän jaksaa kerrostaa, sitä kosteuspitoisempi iho on.

Ziaja on edullinen merkki, jolla on muutamia todella loistavia tuotteita. Tämä pumppupulloon pakattu kosteuttava kasvovesi ei ole ihoa puhdistava kasvovesi, vaan enemmänkin hoitovesi. Sitä voidaan käyttää suihkuttamalla suoraan kasvoille tai sitten käsien kautta painelemalla ihoon. Voidaan hyödyntää meikin alla sekä meikin päällä kosteutta lisäämään. Erinomainen monitoimituote siis!

Ziajan Acai Berry -tuotelinjan kasvosuihke sisältää hyaluronihappoa. Olen pitänyt tämän tuotteen mukavasta lisäkosteudesta, jonka sillä saa kerrostamalla. Olen myös kostuttanut meikkisientäkin tällä suihkeella ja saanut meikkipohjasta sitä kautta erityisen kostean ja heleän.

Hinta: 7,90-8,90 € / 200 ml
Saatavuus: Sokos ja Stoorla

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

Sitten seerumituotteet. Alta 10 euron seerumeja on erittäin vähän tarjolla, mutta niitä on. Minusta kaikista paras alta 10 euron seerumeista on tämä The Ordinaryn hyaluronihapposeerumi, jossa on myös B5-vitamiinia.

Hyaluronihappoja on erilaisia. Tämä kosteuttava seerumi hyödyntää kolmea erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, joista jokainen kosteuttaa ihoa erilaisin hyödyin. Toiset kosteuttavat ihoa aivan pinnalta ja toisen vähän syvemmältä. Vesihakuisen hyaluronihapon lisäksi seerumissa on käytetty B5-vitamiinia, joka sekin lisää ihon pinnan kosteutta.

Tämä on loistava tuote myös atooppisen ihon hoidossa. Ei yksinään paranna atooppista ihottumaa, mutta yhdessä sopivan voiteen kanssa nopeuttaa syvällä ihossa olevan kuivuuden hoitamisessa.

VINKKI! Käytä hyaluronihapposeerumia myös silmänympärysiholla.

Lue aikaisempi esittelyni tästä The Ordinaryn seerumista, kun vertaan saman valmistajan kahden eri hintatason hyaluronihapposeerumeja keskenään!

Hinta: 7,45-10,90 €
Saatavuus: *Lookfantastic, *Lyko, *Cocopanda, *Eleven, *Kicks, *Bangerhead

Herbina Kosteuttava Silmänympärysvoide

Tämän silmänympärysvoiteen sain Bette Boxista viime syksynä. Otin voiteen heti käyttööni.

Herbinan kosteuttava silmänympärysvoide ei ole kaikista täyteläisimpiä, mutta ei se mikään liian lirukaan ole. Silmänympärysvoide on kosteuttava, mutta suosittelen sen kanssa jotain seerumia tai hoitonestettä, kuten esimerkiksi edellä ollutta The Ordinaryn hyaluronihapposeerumia. Siten saat runsaasti kosteutta silmänympärysihollesi, mutta Herbinan voide yksinäänkin on mukavan kosteuttava.

Kevyt koostumus on siitä hyvä, ettei se rasvoita silmäluomia, mutta jos tarvitsee rasvaisemman ja täyteläisemmän silmänympärysvoiteen, niin Herbina saattaa jäädä vähän liian kevyeksi.

Hinta: 5,90 € /15 ml
Saatavuus: marketit ja tavaratalot sekä useat päivittäistavarakaupat

LV Kosteuttava päivävoide SPF 15

Halusin tähän postaukseen päivävoiteen, jossa olisi aurinkosuoja. Ei muuten ihan helppo juttu, kun niitä on muutenkin aika vähän tarjolla ja se tulisi löytyä alta 10 eurolla. Muistin muutaman, mutta valitsin niistä tämän LV:n päivävoiteen, koska siinä on SPF 15. Aika matala sekin, mutta kuitenkin enemmän kuin SPF 10. Huomautan kuitenkin, että SPF 15 on parempi kuin ei mitään aurinkosuojakerrointa. Huomasin, että jos päivävoiteessa on SPF 20 tai 30, niin heti hinnatkin pompsahtivat yli 10 euron.

Hajusteeton ja herkälle iholle sopiva LV on sellainen kiva koko perheelle sopiva merkki. Päivävoide on kevyt ja helposti imeytyvä. Se sopii hyvin meikin allekin käytettäväksi. Voiteen kerrotaan sisältävän antioksidanttista E-vitamiinia, hoitavaa pantenolia ja rauhoittavaa bisabololia.

Minulla kuvassa vanha pakkausdesign. Uusi ulkoasu on hieman erilainen. Älä siis hämmenny, jos et löydä aivan samanlaista tuubia.

Jos kaipaat alle 10 eurolla korkeampaa aurinkosuojaa, vinkkaan tsekkaamaan aurinkovoiteista Nivean aurinkovoiteet kasvoille. Löydät esittelyni niistä 5 parasta aurinkosuojavoidetta kasvoille -postauksestani.

Hinta: 4,90 € / 60 ml
Saatavuus: marketit ja tavaratalot sekä useat päivittäistavarakaupat

Tässä olivat 5 parasta alle 10 euron ihonhoitotuotetta kasvojen ihon perustarpeisiin. Teen jossain vaiheessa vastaavan listauksen erikoistuotteilla.

Oli muuten hauska haastaa itseäni pohtimaan tällaisella tarkalla hintarajauksella parhaimpia ihonhoitotuotteita. Aluksi tuntui, että eihän niitä ole, mutta kun muistelin ja kaivelin hintatietoja, niin kyllähän niitä vain on!

Mitä alle 1o euron kasvojen ihonhoitotuotteita sinä suosit?

Lue myös

X