Glitz & Glam

5 parasta aurinkopuuterista poskipunaa

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Postauksessa esiintyy saatuja tuotteita

Aurinkoisen ihanaa ja kesäistä sunnuntaita! Kyllä nyt ovat säät hellineet. Koska kesällä on niin mukavaa sipaista aurinkopuuterisia sävyjä poskille, otin tämän sunnuntain 5 parasta listaukseen parhaimmat aurinkopuuteriset poskipunat. Poskipunia, joissa on aurinkopuuterimaisuutta – lämpöä, hehkua ja päivetystä. Minulla olisi lukuisia ihanuuksia tälle listalle, mutta jostain syystä tässä poskipunakategoriassa tuntuu olevan kovasti lopetettuja tuotteita. Moni suosikkini on lopetettu tai ovat olleet limited edition.

THE BODY SHOP SHIMMER WAVES – 03 CORAL

Jos rakastat hohtavia poskipunia kesällä, niin tämä The Body Shopin poskipuna kannattaa tsekata. Tässä on muuten aika paljon samoja viboja kuin *Bobbi Brownin Shimmer Brick -paletissa. Luulen, että The Body Shopilla on haettu inspiraatiota tuosta legendaarisesta paletista.

Näitä löytyy kolme sävyä, joista on saatavilla vieläkin pronssisempi sävy. Minusta tämä Coral on äärimmäisen viehättävä ja kaunis. Sävyjä voidaan käyttää yksinään tai sekoittaa niitä keskenään. Niillä voidaan ehostaa silmät sekä posket.

The Body Shop Shimmer Waves sävyssä Coral on kauniin lämmin ja hehkuva. Upea kesätuote! Se antaa poskipäillekin hehkua, joten et tarvitse kuin tämän, jolla saat aurinkoista ja tervettä hehkua sekä hohdetta.

Hinta: 22,50 € / 8,5 g
Saatavuus: *The Body Shop -verkkokauppa sekä myymälät

ARTDECO BRONZING BLUSH

Tämän kaunokaisen esittelinkin ihan hiljattain. Artdeco se osaa tehdä kauniita pakkauksia ja tuotteita. Tämän kesän kausikokoelman bronzing blush ei ole ihan niin aurinkopuuterinen kuin viime kesän. Pidin siitä hieman enemmän, mutta sitä ei enää ole myynnissä, joten listalle pääsee toiseksi paras, joka on vielä tämän kesän myynnissä.

Poskipunan sävyissä on korallia, persikkaa ja hiekkaa. Keskimmäinen sävy on vaalein ja hieman hohtava.

Artdeco Bronzing Blush on luonnollinen ja lämmin sävy poskilla. Sillä saa hyvin vahvatkin punat poskille, kun pyörittelee sivellintä paletin tummimman sävyn päällä. Vastaavasti sillä saa myös hentoisempaakin, kun pyörittelee sivellintä paletin vaaleimman sävyn päällä.

Hinta: 27,50-32,00 € / 10 g
Saatavuus: Artdecon jälleenmyyjät ja *Beauty Bay,

CLARINS BLUSH PRODIGE – 07 TAWNY PINK

Tämä Clarinsin poskipuna ei suoranaisesti ole aurinkotuote, mutta sen sävy on viileän ihonsävyn omaaville loistava. Pohjasävy on hyvin rusehtava, aurinkopuuterimainen, jossa on vahvasti punaisuutta ja kultaista hehkuakin on mukaan saatu. Paletissa on kahta sävyä, joita sekoittamalla syntyy kaunis, eläväinen lopputulos. Koostumus on hyvin kiinteä. Kuten kuvasta näkee, olen joskus kynnellä kolhaissut poskipunaan, mutta silti se ei ole hajonnut käytössä. Nyt ihan viime vuosina on käyttö jäänyt vähemmälle.

Koska Clarinsin Tawny Pink oli käytössäni aktiivisesti menneinä vuosina, piti minun kaivaa vanha kuvakin postaukseen. Koostumus ei ole voimakkaan hohtava, mutta kauniin hehkun sillä kasvoille saa.

Hinta: 32,62-43,60 / 7,5 g
Saatavuus: *Eleven, *Nordicfeel, *Kicks, Sokos ja Stockmann

GUERLAIN TERRACOTTA JOLI TEINT – 02 NATUREL BLONDES

Muistatteko tämän? Varsinkin kesällä 2015 näkyi paljon Glitz & Glamissa. Siihen aikaan en osannut käyttää aurinkopuutereita, mutta ihastuin tähän helppoon aurinkopuuteriin. Vaaleutensa vuoksi käytön jäljet myös näkyvät. Valitettavasti alkaa näyttää siltä, että tämä ihanuus on lopetettu. Jos aurinkopuuterit ovat tuntuneet liian tummilta, niin näillä Guerlain Terracotta Joli Teint -aurinkopuutereilla sai aivan mahtavan hehkun kasvoille. Sekoittamalla sävyjä, saa kauniin poskipunan.

Kuten Guerlain Terracotta -tuotteissa on tapana, on tässäkin ihana tuoksu. Minulla on ihan Terracotta -hajuvesikin. Niin paljon tuota tuoksua fanitan.

Kasvoilla sävy Naturel Blondes on luonnollinen. Näkyy luonnollisena hehkuna, muotoilee kasvoja ja antaa sävyä vaaleallekin iholle. Bongasin, että Guerlain Terracotta on täydentynyt uudella Terracotta Light -aurinkopuutereilla, jotka ilmeisesti syrjäyttävät nämä vanhat vaaleat aurinkopuuterit, joissa on poskipuna mukana.

Hinta: 60,00 € / 10 g
Saatavuus: Ilmeisesti lopetettu tuote, kun saatavuus heikentynyt. Saattaa löytyä Sokoksilta ja Stockmanneilta vielä sekä joistakin vähän ”randomeista” verkkokaupoista.

ISADORA PERFECT BLUSH – 68 BRONZE GLOW

Viimeisenä esittelen jännän tuotteen. Kyseessä on mattaiselta näyttävä poskipuna, jolla voi vähän kasvojakin muotoilla. Kun IsaDoran Bronzr Glowta hieroo iholle, huomaa sen kauniin pronssisen hehkun. Pannussa poskipuna näyttää mälsälle, mutta on kaikkea muuta.

Pronssinen hehku on kaunis, joka antaa kasvoille aurinkoista hehkua, väriä poskille sekä sillä voi muotoilla kasvoja, kuten mattaisellakin aurinkopuuterilla. Hohde ei ole liian voimakas, vaikka sitä upeasti joukossa onkin.

Hinta: 11,30-14,90 € / 4,5 g
Saatavuus: *Eleven, *Nordicfeel sekä monet marketit ja tavaratalot

Vielä lopuksi yhteiskuva, jotta saa paremmin selvyyttä sävyjen koostumusten eroavuuksista. The Body Shopin Shimmer Waves on kaikista hohtavin. Mattaisin ja vaalein näistä on Guerlainin Terracotta Joli Teint sävyssä Naturel Blondes.

Ihanan aurinkoisia poskipunia, eikö? Onko sinulla suosikkeja poskipunissa, joissa olisi ehkä hillitymmin väriä, mutta aurinkoista hehkua senkin edestä.

Oikein ihanaa sunnuntaita!

Lue myös

X