Glitz & Glam

5 parasta budjettimeikkaajalle – pihistelijän must have -tuotteet

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkjä
Postauksen tuotteet saatuja

Tänään esittelen budjettimeikkaajan must have -tuotteita. Tämän postauksen meikkituotteet kiinnostavat muitakin kuin pihistelijöitä, sillä meikkituotteisiin satsaavatkin ovat näitä kehuneet. Tämän postauksen meikkituotteet ovat olleet kehuttuja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Sitä kautta olen myös itsekin niistä kiinnostunut, ja testattuani huomannut, miten hyviä meikkituotteita ne ovat ainakin omaan käyttööni olleet.

Kokosin tähän 5 parasta -listaukseen yleisiä meikkituotteita, kuten meikkivoide, ripsiväri, kulmageeli jne.

THE ORDINARY SERUM FOUNDATION

The Ordinary on tunnettu edullisista ja tehokkaista ihonhoitotuotteistaan. Merkillä on kaksi meikkivoidetta, joista toiseen ihastuin. En yleensä ole seerumimeikkivoiteiden suurin ystävä, mutta tämä The Ordinaryn seerumimeikkivoide soveltuu mahtavasti minun sekaiholleni, joka on talviaikana samaan aikaan kuiva ja rasvoittuva, kesällä lähinnä normaali ja rasvoittuva.

Meikkivoiteen vesimäisen ohut koostumus on näppärä levittää kasvoille vaikka sormin! Yleensä suosittelen meikkisienien ja siveltimien käyttöä, mutta tämä seerumimeikkivoide on käsinkin levitettynä toimiva. Lisäksi meikkisieni imee vähän turhan tehokkaasti näin ohuen koostumuksen meikkivoidetta, joten tuote on riittoisampaa sormin levittämällä. Mutta kokeilemalla jokainen löytää sen parhaimman levitystavan omaan meikkiinsä.

Meikkivoiteen peittävyyttä valmistaja ilmaisee kevyeksi, mutta oman kokemukseni mukaan tämä on ennemminkin keskipeittävä. Peittää kivasti vähän punakampiakin jälkiä, mutta ei toki täydellistä peittävyyttä kykene tarjoamaan.

Lopputulos on hyvin luonnollinen niin tuntumaltaan kuin näyttävyydeltään kasvoilla. Yleensä seerumimeikkivoiteet vajoavat ihohuokosiini, mutta tämä on erittäin mukava poikkeus. Lisäksi The Ordinaryn seerumimeikkivoide kestää kasvoilla todella hyvin. Tavallisesti seerumimeikkivoiteet jäävät todella kiiltäviksi kasvoille, mutta tämä seerumimeikkivoide kuivahtaa satiiniseksi, puolimattaiseksi. Siksi se ei välttämättä vaadi puuterointia ollenkaan.

Lue täältä syvällisempi esittelyni The Ordinaryn seerumimeikkivoiteesta!

Hinta: 6,95-9,90 € / 30 ml
Saatavuus: *Eleven, *Lyko, *Bangerhead, *Nordicfeel, *Lookfantastic, *Cocopanda

MAYBELLINE INSTANT ANTI-AGE ERASER CONCEALER

Ostin viime syksynä kokeiluuni nämä Maybellinen peitevärit. En oikein ollut varma, kumpi sävy, niin ostin sitten molemmat. Huomasin, että 01 Light antaa paremman peittävyyden ja 00 Ivory taas luo valoa.

Maybelline Instant Anti-Age Eraser Concealer on erityisesti tummille silmänalusille tarkoitettu peitevoide. Sitä levitetään meikkisienellä, joka on kiinteästi tuotteen hylsyssä. Uutena meikkisieni on vaaleanpunainen, mutta tietenkin käytössä se värjääntyy peiteväristä. Onneksi meikkisienen saa pestyä, niin sienen käyttö ei ala tuntua epähygieeniseltä muutaman viikon jälkeen.

Vasemmalla puolella silmieni alla on peiteväriä, oikealla puolella ei. Katse on selkeästi kirkkaampi ja virkeämpi vasemmalla puolella. Eraser antaa kivasti peittävyyttä ja kirkkautta, mutta ennen kaikkea annan peitevärin koostumukselle paljon ylistystä. Mahtavaa, ettei peiteväri korosta uurteita ja ryppyjä. Siitä huomaa, että tämä peiteväri on suunnattu aikuisemmille – koostumus on laadukas!

Olen käyttänyt huonommin peittäviä ja huonommin silmänalusiholle asettuvia peitevärejä kalliilta merkeiltä. Maybelline on onnistunut tekemään peitevärin, joka toimii hyvin aikuisellakin iholla.

Täältä voit lukea lisää tästä peiteväristä!

Hinta: 8,40-11,50 € / 6,8 ml
Saatavuus: *Lyko, *Kicks, *Eleven, *Cocopanda ja *Nordicfeel sekä tietysti marketit ja tavaratalot

ESSENCE MAKE ME BROW EYEBROW GEL MASCARA

Tämä luottotuotteeni onkin jo ollut käytössäni jo vuosien ajan. Hyvän kulmageelin ei tarvitse olla kallis, mutta toki olen välillä ostanut kalliimpiakin merkkejä. Tämä muutaman euron tuote vetää hyvin vertoja kalliimmillekin vastaaville.

Pieni, siro harja yhdessä kuituja sisältävän värimassan kanssa antavat todella hyvän buustin kulmakarvoille.

Essencen kulmageeli antaa kivasti tuuheutta kulmiin, mutta se myös aavistuksen pitää karvoja kuosissaan. Kuvasta näkeekin hyvin eron, kun toisella puolella olen käyttänyt kulmageeliä, ja toisella puolella taas en.

Tämän kulmageelin paras ominaisuus on sen tuuheuttavuus ja edullinen hinta.

Lue 5 parasta kulmageeliä, jossa mukana myös tämä Essencen.

Hinta: 3,50 € / 3,8 ml
Saatavuus: valikoidut Citymarketit ja Tokmannin tavaratalot sekä *Lyko -verkkokauppa

Niputan nämä kaksi tuotetta nyt yhteen, koska esittelin Essencen maskaranpohjustajan ja BYE BYE PANDA EYES -maskaran yhdessä täältä löytyvässä postauksessa.

ESSENCE VOLUME BOOSTER LASH PRIMER

Maskaranpohjustajia käytetään halutun ripsivärin alla antamassa tuuheutta, mutta toisilla pohjustajilla parannetaan ripsivärin kestävyyttä. Koska tyypillisesti pohjustajat ovat väriltään valkoisia, joten ne soveltuvat erityisen hyvin värikkäiden ripsivärien pohjalle käytettäväksi. Tällöin värimaskarat näkyvät tummilla ripsillä kirkkaammin. Essencen pohjustustuotteen kerrotaan sisältävän acai-öljyä ja mangovoita.

ESSENCE BYE BYE PANDA EYES MASCARA

Bye Bye Panda Eyes -ripsiväri on niin sanottu filmimaskara, joka kietoutuu ripsien päälle vettä hylkiväksi kerrokseksi. Tällaiset vettä hylkivät maskarat ovat olleet viime vuosina kovassa nosteessa. Itse pidän niistä erityisen paljon, sillä maskara ei lähde valumaan mustana norona, vaan se tulee hieroa pois silmiltä, jolloin se murustuu. Filmimaskarat ovat helppoja poistaa, koska ne eivät tuhriinnu puhdistaessakaan. Siitä nimikin tälle maskaralle – ei siis pandasilmiä päivällä, eikä illalla puhdistettaessa.

Filmimaskaroille on tyypillistä, että ne kestävät vettä, mutta eivät kostuttuaan kestä hankausta. Jos kostunutta maskaraa pyyhkäisee kädellään esimerkiksi silmäkulmastaan, maskara irtoaa palasina, mutta ei tuhri, eikä lähde valumaan.

Essence Volume Booster Lash Primer antaa lisätuuheutta ja pituutta ripsille ennen maskaraa, mutta se ei oikeastaan paranna ripsivärin kestoa.

Bye Bye Panda Eyes ei ole 38-maskara, kuten legendaarinen Sensai 38°C on. Siksi Bye Bye Panda Eyes -maskaran kanssa ei kannata mennä uimaan kuitenkaan. Maskara ei valu mustana norona silmistä, mutta murustumista alkaa tapahtua, jos veteen sukeltaa.

Hinta: Volume Booster Lash Primer 3,90 € / 7 ml & Bye Bye Panda Eyes -maskara 4,09 € / 16 ml
Saatavuus: *Lyko sekä vaihtelevalla valikoimalla Citymarketit ja Tokmannit

PHYSICIANS FORMULA MURUMURU BUTTER BRONZER

Aurinkopuuterin saa alta 10 eurollakin, mutta jos haluaa todella hyvän aurinkopuuterin, kannattaa satsata vähän lisää. Physicians Formulan Murumuru -aurinkopuuterit ovat niittäneet mainettaan erityisesti Youtubessa, mutta muuallakin voi törmätä kehuihin tästä aurinkopuuterista.

Physicians Formulan aurinkopuutereissa käytetään murumuruvoita, joka tehdään murumuru-pähkinöistä peräisin olevasta hedelmärasvasta. Tuosta voista Physicians Formulan aurinkopuuteri saa erityisen koostumuksensa – täyteläinen, lähes voidemainen puuteri.

Physicians Formula on äärimmäisen helppo levittää kasvoille. Sävyvaihtoehdoista löytyy todella vaaleakin vaihtoehto, jota itse voin sipaista vaikka koko kasvojen alueelle. Kuvassa käytän sävyä Bronzer, joka on tavallaan medium.

Aurinkopuuterissa on mattainen pohja, jossa hieman valoa heijastavaa hehkua. Luonnollinen ja kauniisti kasvoille levittyvä koostumus.

Katso täältä käyttövinkkini aurinkopuuterille! Käytän tuossa tutoriaalissa Physicians Formulan aurinkopuuterin kolmea sävyä.

Hinta: 17,95-18,50 € / 11 g
Saatavuus: *Cocopanda, *Lyko ja Citymarketit

 

Mitä budjettimeikkejä voisit vinkkailla muille? Kerro kommenteissa niistä.

Lue myös:

Alta 6 euron hyaluronihapposeerumi

Vertailussa kaksi kulmakynää

Budjettivinkkaus kosteuttavasta pohjustajasta

5 parasta peiteväriä marketeista

5 parasta maskaraa marketeista

X