Glitz & Glam

5 parasta hopeashampoota

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Mitkä ovat parhaat hopeashampoot? Haluatko tietää? Uskaltaisin väittää, että minulla alkaa olla aika hyvä kokemus hopeashampoista ja niiden eroavaisuuksista sekä ymmärrystä, että minkälaiseen toiveeseen mikäkin tuote on optimaalisin suositeltavaksi. Tänään siis aiheena 5 parasta hopeashampoota.

Sillä on paljon merkitystä, että mikä on lähtötilanne. Minkä väriset hiukset ovat? Jos on saavutettu se haluttu viileys sävyyn, tällöin hopeashampoolla ylläpidetään tuota saavutettua viileyttä.

Joskus hopeashampoolla yritetään saavuttaa viileä sävy tai vain vähän taittaa lämpimiä vivahteita. Tällöin hopeashampoon tulee olla äärimmäisen pigmenttistä.

Löytääkseen sen parhaimman hopeashampoon, tulee myös itse tietää, mitä siltä hopeashampoolta haluaa. Haluaako siltä suorastaan värjääviä ominaisuuksia, kevyttä taittoa vai vain ylläpitääkö sillä viileyttä seuraavaan kampaajakäyntiin asti?

Myös käyttötavoilla on merkitystä. Jos pesee hiuksensa joka päivä 1-2 kertaa hopeashampoolla ja lisäksi vielä antaa shampoon vaikuttaa hiuksissa, alkavat pigmentit kertyä hiuksiin. Minulla kuvassa juuri sellainen hopeashampoosta liikaa värjääntynyt hius. Näitä näkee paljon. Tarttuminen on epätasaista ja tietyillä alueilla tai kohdissa hius on aivan sinertävä.

Jotkut hopeashampoot ovat niin vähäpigmenttisiä, että ne toimivat vain kampaajalla säännöllisesti käyvällä vaaleaveriköllä. Sellaisella blondilla, jolla kampaajan tekemä taitto kestää hyvin, eikä hänen hius kellerrä käyntien välissä juuri ollenkaan. Kokosin 5 parhaan hopeashampoon listaan vain niitä tuotteita, jotka oikeasti jotain tekevätkin. Jotkut varomattomissa käsissä jopa vähän liikaakin. Aina voi miksailla pigmenttistä hopeashampoota tavallisen shampoon sekaan ja sillä tavoin laimentaa, jos tuntuu liian pigmenttiseltä. Kaikki postauksessa olevat hopeashampoot ovat sen verran pigmenttisiä, että värjäävät käsien ihoa ja/tai kynsien aluetta. Jotkut enemmän, jotkut hyvin vähän.

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo

Fudgen hopeashampoo on yksi legenda. Lähes kaikki tämän tietävät. Toisilla on mahtavia kokemuksia, toisilla pieleen menneitä kokeiluja. Minä kuulun siihen ryhmään, jolla on mahtavia kokemuksia.

Fudge sisältää niin runsaasti sinisiä pigmenttejä, että se saa liian keltaisen pohjan vihertämään. Tämä on ihan puhdasta värioppia, eikä millään tavalla shampoon huono ominaisuus. Jos hiuksissa on keltaisuuden lisäksi oranssejakin pigmenttejä, niin Fudge on hyvä. Sinisyys taittaa oranssit pigmentit viileään, eli neutralisoi niitä. Jos oranssisia pigmenttejä ei hiuksissa ole, mutta on runsaasti keltaisuutta, niin violetissa shampoossa olevat siniset pigmentit pääsevät valloilleen. Kun sinistä ja keltaista sekoitetaan, saadaan sitä vihreää. Tämän jokainen tietää vesiväreistä. Sama asia myös hiusten värjäyksissä, sävytyksissä ja taitoissa.

Kunnon sinisävytteisen harmaan ylläpitoon Fudge on heittämällä paras! Fudgella pystyy tekemään joissakin tapauksissa sen grannyn, mutta some on täynnä myös niitä pieleen menneitä kotikokeiluja. Ongelma on lähinnä se, että Fudge ei taita liian keltaista pohjaa harmaaksi, vaan lähinnä vihertäväksi ja tunkkaiseksi harmaaksi.

Fudge sopii toisille vaaleassa viileyden ylläpitoon. Riippuu paljon hiuksen kunnosta sekä hiuksien sävystä. Eli toisille paras viileän vaalean ylläpitoon, toisille huonoin mahdollinen – ellei sitten halua sitä vihertävää lopputulosta. Koska Fudgessa on runsaasti pigmenttisyyttä sekä sinisyyttä, se hieman tummentaa hiuksia.

Shampoon ominaisuuksilta Fudge on hyvä. Ei aivan hirvittävän kuivattava, jos hius on suht hyväkuntoinen ja käyttää lisäksi hyviä hoitotuotteita. Eli riittävää kosteutusta. Shampoo vaahtoaa hyvin ja puhdistaa tehokkaasti. Fudge on sen verran pigmenttistä, että värjää herkästi myös kädet.

Lue aikaisempi esittelyni täältä! Postauksessa mukana pari muutakin loistavaa silver-tuotetta. Huomaathan, että Fudgen pakkaus on uudistunut. Minun kuvissa näkyvät vanhat pakkaukset.

Hinta: noin 19-22 € / 300 ml
Saatavuus: eleven.fi*, BangerheadHiusverkko*, Lookfantastic*, Nordicfeel* sekä monet kampaamot.

 

Koodilla GLITZ&GLAM20 saat 20% alennusta Bangerheadista* normaalihintaisista tuotteista. Koodi voimassa 30.4.2019 asti.

Legenda!

Kaypro Anti Yellow Shampoo

Kaypro on harmillisen vähälle huomiolle jäänyt merkki täällä Suomessa. Kaypro ei ole Suomessa valtavissa jakelukanavissa, mutta kyllä sitä metsästävät löytävät. Silloin kun itse Kaypron hopeashampoota metsästin, niin oli kyllä kiven alla ko. tuote. Nyt vaikuttaa siltä, että saatavuus on laajentunut, joskaan ei vieläkään ihan niin laajasti, kuin toivoisin. Tässä merkissä on se mahtavaa, että on äärettömän edullinen salonkimerkki. Kaypro on siis ammattilaismerkki, mutta hinnaltaan hintavamman markettimerkin kanssa samoissa.

Kaypro uudisti pakkauksien ilmettä, joten sen vuoksi alla olevissa kuvissa taustalla näkyy vanha pakkaus. Tuote samaa, mutta vanha pakkaus.

Kuulin tästä shampoosta teatterin maskeeraajana työskennellessäni. Kotkan kaupunginteatterin päämaskeeraaja kehui tätä minulle hyvin vuolaasti. Hän oli testannut shampoota pidennyshiuksen tupsuun ja saanut hyvin punervasta hiuksesta viileämmän. Siihen aikaan minä olin vasta matkalla tavoittelemaani grannyyn, eli harmaisiin hiuksiin. Sen vuoksi tätä shampoota metsästin pitkät tovit Googlen avulla ja lopulta päädyin kontaktoimaan maahantuojaa.

Kaypro Anti Yellow Shampoo on aika notkeaa. Tuoksu tässä shampoossa on imelän makea. Itse pidän tuoksusta, mutta se on kyllä aika helposti tunnistettavissa hiuksissa pesun jälkeen.

Kaypro Anti Yellow Shampoo on hyvin pigmenttistä! Vähän sinervä tämäkin, mutta ei yhtä sininen, kuin mitä Fudge esimerkiksi on. Kayprolla saa huikeita muutoksia sen taittokyvyn vuoksi. Pigmenttisyys on tässäkin niin hurja, että riittävällä vaikutusajalla saa näkyvää muutosta hiussävyynsä.

Lue aikaisempi esittelyni täältä! Postauksessa ennen ja jälkeen kuvia.

Hinta: noin 10-14 € / 350 ml ja 23-28 € / 1000 ml
Saatavuus: nettiterveysapteekki.fi, Sitruuna, Bellando, Papiljotti sekä jotkut kampaamot, kuten Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste täällä Kouvolassa.

Edullisin!

parhaat hopeashampoot

Maria Nila Sheer Silver Shampoo

Maria Nila on jotenkin ihana hiusbrändi. Pidän sen tuotteista todella paljon. Kuvassa näkyvä pullo on saatu eleven.filtä, mutta tämän loputtua tilasin 1000 ml:n jättikoon itselleni. Siinä on vielä tippa pohjalla, mutta jättikokoinen pumppupullo on niin sotkuinen shampoon valumista, että päätin käyttää vanhoja kuvia tämän hopeashampoon esittelyyn.

Tämä Maria Nila Sheer Silver Shampoo on tämän postauksen vähiten pigmenttisin hopeashampoo. Kuitenkaan en sano tätä heikoksi pigmenttisyydessään. Maria Nila on luonut hopeashampoon, jolla ei värjää hiuksiaan sinertäviksi, violeteiksi tai selkeästi harmaiksi. Näkisin tämän hopeashampoon ihan optimaaliseksi heille, jotka haluavat olla puhtaan vaaleita, ilman sinisiä tai violettisia vivahteita. Tällä shampoolla ei tehdä hurjia taittoja keltaisesta harmaaseen, mutta ihan mahtava vaaleissa viileyden ylläpitoon kampaajalla käynnin jälkeen. Vaaleus pysyy puhtaana ja kirkkaana, eikä värjäänny.

Maria Nilan hopeashampoo on koostumukseltaan geelimäistä ja tuoksussa tuntuu marjaisuutta. Kiva ja keveä tuoksu. Maria Nilan tuotteet tuoksuvat aina niin ihanille. Shampoo on erittäin hyvin vaahtoavaa, mutta silti ei mitenkään voimakkaasti hiuksia kuivattavaa. Hyvä hopeashampoo, joka toimii, mutta päivittäisessä käytössä hius ei värjäänny liikaa.

Lue aikaisempi esittelyni täältä! Postauksessa on mukana monta muutakin hyvää Maria Nilan silver-tuotetta.

Hinta: 20,70 € / 350 ml ja 45,90 € / 1000 ml
Saatavuus: Nordicfeel* ja Bangerhead*

 

Koodilla GLITZ&GLAM20 saat 20% alennusta Bangerheadista* normaalihintaisista tuotteista. Koodi voimassa 30.4.2019 asti.

Pehmein!

L’Oréal Professionnel Série Expert Silver Shampoo

L’Oréal Professionnelin hopeashampoo on yksi legenda myöskin. Ennen Fudge-hypeä, oli tämä ammattilaissarja L’Oréal Professionnelin hopeashampoo ”number one” monien mielestä. Olin kuullut, että ko. shampoo oli hyvin voimakkaasti kuivattava. Minulle ei sitä edes suositeltu pari vuotta sitten. Sain PR-lähetyksestä tämän uudistuneen L’Oréal Professionnel Série Expert Silver shampoon. Uskaltauduin kuitenkin testaamaan ja hämmästyin. Ei tämä ole kuivattavuudeltaan maineensa veroista. Nyt kun minulla todellakin on kuivat hiukset, jotka ottavat lempeimmistäkin syväpuhdistavista itseensä moneksi päiväksi. Päädyin lopputulokseen, että L’Oréal Professionnel Série Expert Silver shampoo on uudistunut parempaan suuntaan, eli vähemmän kuivattavaan.

L’Oréal Professionnel Série Expert Silver on tuoksultaan aavistuksen maskuliininen. Ei kuitenkaan mitenkään voimakas tuoksu. Shampoo vaahtoaa ja puhdistaa hyvin, mutta ei kuitenkaan ole lähellekään niin kuivattava, kuin mitä vanhan ja alkuperäisen koostumuksen olen kuullut olleen.

L’Oréal Professionnel Série Expert Silver sisältää pigmenttejä runsaasti, mutta ei vahingossa värjää hiuksia sinisiksi, vihreiksi, violeteiksi eikä harmaiksi. Vaatisi jo todella pitkiä vaikutusaikoja. Tykkäsin todella paljon tästä hopeashampoosta. Sopii hyvin viileän ylläpitoon ja viileyden palautukseenkin, mutta ei taittohommiin.

Sävyltään L’Oréal Professionnel Série Expert Silver näyttää aika sinervältä, mutta hiuksiini vaahdotettuna sävy on violettisempi.

Hinta: noin 16,90 € / 250 ml
Saatavuus: Bangerhead* ja Lookfantastic* sekä monet kampaamot ja tavaratalot.

 

Koodilla GLITZ&GLAM20 saat 20% alennusta Bangerheadista* normaalihintaisista tuotteista. Koodi voimassa 30.4.2019 asti.

Uudistunut paremmaksi!

parhaat hopeashampoot

Fanola No Yellow Shampoo

Tämän Fanolan huikean hopeashampoon esittelin vasta äskettäin. Nyt some kohuaa tästä kaikkialla. Fanolalla on tehty huikeita taittoja kellertäviin hiuksiin. Kannattaa googlettaa ja katsoa kuvia tämän shampoon tehosta.

parhaat hopeashampoot

Fanola on koostumukseltaan hyvin ohutta. Suorastaan lirua. Sillä ei mielestäni ole voimakasta pesutehoa. Sen vuoksi olen oikein likaiset hiukseni ensin puhdistanut tavallisella shampoolla ja sen jälkeen vasta tehnyt sävyä viileyttävän pesun Fanolalla.

parhaat hopeashampoot

Fanola No Yellow Shampoo on äärimmäisen pigmenttistä. Kun Fudge on siniviolettista, Kaypro vähemmän sinisyyttä sisältävää violettia, niin minusta tämä Fanola on violettia, jossa on tietenkin myös sinisyyttä, koska se on hopeashampoon edellytys, mutta tässä on selkeästi myös vaaleanpunaista. Se miksi olen tähän lopputulokseen tullut, on siinä, että Fanola tekee helmiäismäisen vivahteen. Toinen syy miksi tällaista olen päätellyt, on siinä, että olen netissä nähnyt kuvia, joissa Fanolalla on saatu valkoiset hiukset. Tietenkin pohjan tulee olla riittävän puhdassävyinen ja vaalea, jotta taitto lähes valkoiseen onnistuu. Valkoista taittoa tehdessä käytetään aika usein ihan aavistus vaaleanpunaisuutta mukana. Kun olen itsekin huomannut sen, että Fanola tekee vaaleimmista kohdista hiuksissani hyvin valkoiset ja kirkkaat, olen päätynyt mielipiteeseen, että tässä shampoossa on myös vaaleanpunaisuutta. Shampoon massasta sitä ei oikein voi erottaa, vain lopputuloksesta ja nähdyistä kuvista näin olen päätellyt.

Fanola on siitä tosiaan mahtava, että se ei tummenna hiusta. Vaalea pysyy puhtaampana, eikä ala sinertää ihan helposti. Tosin en kyllä uskalla nyt blondissani sillä ihan joka kerta pestä. Joskus käytän useamman kerran putkeen ja sitten taas pesen tavallisella shampoolla muutamia kertoja. Tiedän vain kokemuksesta, kuinka sokeaksi tulee sille viileydelle. Siniharmaaseenkin tottui niin hyvin, ettei osannut pitää sitä riittävän kylmänä harmaana. Siksi niitä hopeashampooövereitä tapahtuu muillekin. Oma silmä vaan tottuu sävyyn ja mieli haluaa aina vaan kylmempää.

Lue aikaisempi esittelyni täältä!

Hinta: 21,70 € / 350 ml ja 47,50 € / 1000 ml
Saatavuus: eleven.fi* ja Nordicfeel* sekä Hajuvesi.fi*, jossa Fanola on todella edullinen!

Uusi Fudge!

Tässä olivat parhaat hopeashampoot. Löytyikö joukosta oma suosikkisi?

Jotkut postauksen shampoot saatuja, jotkut saatu joskus, mutta myöhemmin olen itse ostanut uuden/uusia vanhan loputtua.

 

Lue myös

X