5 parasta...

5 parasta kosmetiikkaostostani laivalta (+ ne pari muutakin)

29.10.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Heipä hei kaikille! Oikein mahtavaa sunnuntaita! Tuttuun tapaan sunnuntainen 5 parasta -postaus, mutta tällä kertaa ostoksiani esittelevässä muodossa.

Olin tällä viikolla syyslomalla. Lomaksi tätä kulunutta viikkoa ei sillä tavalla voi kutsua, sillä en minä opiskeluistani täydellisesti lomailemaan pääse. Kuitenkin sen verran lomailin, että kävimme perheen kanssa risteilemässä Silja Serenadella. Tällä kertaa jätimme Tukholmassa käymisen väliin ja keskityimme leikkipaikalla peuhaamiseen ja muuhun sellaiseen, joka lapsia kiinnostaa. Minä keskitin omat shoppailuni laivan antiin. Onhan Serenadella (sekä Symphonylla) hulppea kosmetiikkaosasto tax free -myymälässä. Esittelin joitakin vuosia sitten Serenaden kosmetiikkaosastoa. Kurkkaa tähän postaukseen, jos et ole käynyt Siljan uudistumisien ja remonttien jälkeen laivoilla.

Tänään esittelen 5 parasta ostostani risteilyltäni sekä pari muuta ostostani. Osa tuotteista on vanhoja tuttuja, joita aina ostan, mutta joukossa on uusia kokeilujakin.

Sensai Eyelash Base 38C

Tämän tuotteen ostan usein reissuiltani, mutta joskus hätätapauksissa olen tavaratalostakin käynyt hakemassa. Syy, miksi aina ostan Sensain maskarapohjustajaa, on se, että Sensai Eyelash Base 38C tekee heikostakin maskarasta hyvän. Joskus joku maskara ei anna minulle riittävästi tuuheutta (=liian märkää) tai maskara ei ole kestävä. Tällä Sensain maskarapohjustajalla saan kehnostakin maskarasta hyvän ja toimivan, koska se antaa tuuheutta ja parantaa maskaroiden kestävyyttä. Lisäksi valkoinen pohjustaja on minulle välttämätön, kun haluan käyttää värimaskaroita. Valkoinen pohja saa värit näkymään kirkkaampina.

Laivalla Sensai Eyelash Base 38C oli 19,90 € / 6 ml. 

Olen esitellyt tämän huipun aikaisemminkin. Löydät esittelyni täältä.

Lumene Valo Glow Boost Essence

Aika harvoin sitä tulee laivalta ostettua ns. markettibrändin tuotteita. Yleensä laivan tax freestä tulee hankittua niitä luksusmerkkejä, koska ne saa sieltä hieman huokeampaan hintaa. Markettibrändeissä ei ole yhtä hyvä säästö euroina, joten en ole nähnyt järkeväksi niiden hankintaa laivalta. Hinnat kun ovat oikeastaan samat, kuin maissa kampanjahintaisina. Joskus jopa kalliimmat, kuin todella hyvässä kampanjassa.

Lumenen brändiuudistuksen myötä, tämä mahtava hyaluronihappotiiviste sai uuden nimen ja ilmeisesti tuotteessa on joitakin kalliimpia raaka-aineita, kuin ennen. Olen käyttänyt uudistunutta sekä sitä alkuperäistä hyaluronihappotiivistettä. En valitettavasti huomaa käytännössä eroa näiden kahden väliltä. Hinta on ainut, jossa todella huomaa. Laivallakaan Lumenen hyaluronihappotiiviste ei ole mitenkään erityisen halpa, mutta vähän huokeampi, kuin maissa.

Rakastan tätä tuotetta! Hinnan roimasta korotuksesta huolimatta, meinaan tätä käyttää edelleen. Hyaluronihappo buustaa kosteutta ihoon ja varastoi sitä ihon pintakerroksiin. Näin iholla säilyy sileys, heleys ja ylipäänsä kosteustasapaino. Kokeilkaa tuotetta myös silmänympärysiholle – toimii!

Arvoin tax freessä, että ostanko tämän Valo Glow Boost Essencen vai uuden Lähde Arctic Dew -seerumin? Päädyin lopulta tähän Valo -sarjan hyaluronihappotiivisteeseen, koska Lähde -sarjan kosteuttava seerumi on täällä maissakin vähän huokeampi hinnaltaan. Ei kirpaise ihan niin paljon, kun kaupasta sitä ostan. Tällaisella logiikalla päädyin tähän Valo Glow Boost Essenceen.

Laivalla Lumene Valo Glow Boost Essence oli 21,50 € / 30 ml.

Chanel Hydra Beauty Micro Sérum

Nyt kun talven tulo on ihan lähellä ja huoneilma kuivempaa, niin tekee mieli kokeilla kaikenlaisia kosteusbuustereita. Halusin jotain luksusmerkkiäkin kokeilla. Vuosiin en muista ostaneeni Chanelilta mitään. Noh, tällä reissulla sitten päädyin moneen Chanelin tuotteeseen.

Kameliakukkaa ja sinistä inkivääriä sisältävä Hydra Beautyn tuotelinja on keveä, mutta raikkaan kosteuttava. Ihastelin tämän tuotelinjan tuoksuja ja tuotteiden ihanaa tekstuuria. Sellaista vesimäisen keveää ja superkosteuttavaa.

Laivalla Chanel Hydra Beauty Micro Sérum oli 74,90 € / 30 ml

Chanel Mat Lumière Luminous Matte Powder Makeup

Minulta on jossain vaiheessa tulossa 5 parasta meikkipuuteria postaus. Sen vuoksi ostin uuden Chanel Mat Lumière -meikkipuuterin. Minulla on ollut tällainen aikaisemminkin. Olen tykännyt Chanelin mattaisesta meikkipuuterista. Swatchailin laivalla myös heleämpää meikkipuuteria, mutta päätin pysyä tutussa mattaversiossa.

Chanelin mattaisessa meikkipuuterissa on unelmaisen satiininen koostumus. Puuteri on mattainen, mutta ei kuiva. Ostin meikkipuuterin heti ensimmäisenä iltana laivalla, jotta pääsin sillä korjaamaan aamulla tehtyä meikkiäni.

Laivalla Chanel Mat Lumière Luminous Matte Powder Makeup oli 45,90 € / 13 g

Chanel Palette Essentielle Conceal – Highlight – Color

Sitten ihan random-ostos, joka ei ollut ennestään tuttu, eikä kuulunut suunnitelmaan. Tämä on heräteostos!

Minulla ei ollut mitään mielenkiintoa uusiin luomiväreihin tai huulipuniin, mutta kaikenlaiseen hyödylliseen ja erilaiseen oli. Chanelin Palette Essentielle on paletti, jossa on kolme tuotetta, mutta paljon käyttöominaisuuksia. Paletin ideana on korvata matkoilla ja käsilaukussa monta tuotetta. Samassa paletissa on peiteväri, poski-/huulipuna sekä korostusväri. En tätä vielä ehtinyt testailemaan, mutta palaan asiaan vielä! Katsotaan, kuinka käytännöllinen tällainen paletti on? Nyt ainakin olen todella innoissani tästä ostoksestani.

Laivalla Chanel Palette Essentielle Conceal – Highlight – Color oli 54,90 € 

Tällaisia ihanuuksia nostan parhaimpien ostosteni joukkoon. Mutta ostin minä muutaman muunkin, jotka tässä postauksessa myös vilautan. Eivät ehkä yhtä mediaseksikkäitä tuotteita, koska dödö ja käsivoide harvemmin ovat. Ne ovat niitä sellaisia arjen apulaisia. Ehkä vähän tylsiä, mutta kuitenkin tarpeellisia, todella tarpeellisia.

Clarins Roll-On Deodorant

Clarinsin antiperspirantit kuuluvat minun vakiohankintoihini. Laivalla on usein kolme kahden hinnalla. Niin oli tälläkin kertaa. Yksi roll-on kestää noin puoli vuotta. Tästä syystä minun ei tarvitse ihan joka vuosi näitä ostaa. Koska viimeisen juuri korkkasin ja nyt ostin kolme, niin ensi vuonna ei tarvitse Clarinsin dödöä ostaa.

Clarins Roll-On Deodorant maksaa laivalla yksittäin ostettuna 19,90 € / 50 ml. Kampanjassa saa kolme kahden hinnalla.

Clarins Hand and Nail Treatment Cream

Sitten vielä toinen heräteostos. Tai oikeastaan, olin minä pientä käsivoidetuubia miettinyt hankkivani. Näin Clarinsin suloisia käsivoiteita kassan läheisyydessä. Tuoksuja oli tämä valitsemani mandariini sekä lime ja greippi. Mandariinissa oli mehukkain tuoksu, joten siksi päädyin siihen. Nopeasti imeytyvät ja pieneen tuubiin pakatut käsivoiteet kuluvat minulla vauhdikkaasti, niin päätin kokeilla.

Laivalla Clarins Hand and Nail Treatment Cream maksoi 7,90 € / 30 ml.

Reissumme oli ihana koko perheen irti otto arjesta. Ensimmäistä yötämme varjosti rankka merenkäynti. Meidän hytissä voitiin pahoin. Mutta kuulimme sitten seuraavana päivänä, että monessa muussakin hytissä oli ollut huonovointisuutta. Huvipuistot ja niiden laitteet ovat kivoja, mutta jos se samanlainen vatsan kieputus jatkuu taukoamatta tunteja, alkaa naama mennä vihreäksi. 😀 Minulta jäi poreammeessa rentoutumiset väliin, kun keskityin hengittelyyn sängyssä. Onneksi paluumatka oli tasainen, niin pääsi sitten sinne ammeeseen itsekin. En ole koskaan ennen voinut huonosti ruotsinlaivalla – tai ainakaan merenkäynnin vuoksi.

Mukavaa sunnuntaita! Onhan kellot käännetty talviaikaan, eli normaaliaikaan?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Jes! Luotin sinuun. Sain niin ihania analyyseja vuoden 2015 joulukalenterin luukuistakin, että ihaillen luin niitä. <3 Oli muuten moni lukijakin niistä mielissään. 🙂

Itse olen miettinyt, että jos keväällä ostaisi sen voiteen. Menen alkukeväästä taas risteilylle, niin silloin voisi sen hankkia kesävoiteeksi. 🙂

Kommentit

Aih, toi Chanelin Hydra Beauty – sarja on ihana. Mulla juuri loppui sarjan gel creme. Se ihan sulautuu iholle. Nyt on kierroksessa vähän huokeampaa ja pikkasen jäykempää tavaraa talveksi. Tosin rasvaisempina aikoina selvisin talvenkin oikein hyvin tuolla gel cremellä. Kovimpina pakkaspäivinä riitti seerumi alle lisäkosteutukseksi. Mutta nyt odotan silmänympärysvoiteen loppumista, koska kaapissa kuumottelee Hydra Beautyn silmänympärysvoide. 😀 Myös kesän laivaostoksia. Kerta kaikkiaan ihana sarja mielestäni aika monille ihotyypeille kosteuttajaksi. Hinta kyllä rajoittaa mulla vaikka tykkäänkin pienestä arjen luksuksesta. Ja ihanan luksuskokemuksen mielestäni tuosta sarjasta saa.

Minulla oli sitä gel cremeä pari näytepussia. On ihana!!!

Hei, kerro mulle sitten mitä pidit sy-voiteesta! Haluan kuulla! 🙂

Hinta on aika kova. Laivallakin saa maksaa. Mutta on näissä sitten sitä kokemusta, joka syntyy jo ostohetkessä sekä käyttäessä. Ei tunnu niin arkiselta tuotteelta, vaikka ihan arkena käyttääkin. 🙂

Kyllä kyllä, kommenttia tulossa. 😉 Tänään tuli juuri Stockalta aleseteli ja nyt houkuttaisi hankkia lisää tuota gel cremeäkin, koska se vaan on niin ihanaa. Nyt varsinkin olen huomannut asian, koska olen ollut parisen viikkoa ilman….ja kyllä eron vaan huomaa ihossa. Ihanan siloisesta ihosta jo vähän maksaakin. 😉

Jes! Luotin sinuun. Sain niin ihania analyyseja vuoden 2015 joulukalenterin luukuistakin, että ihaillen luin niitä. <3 Oli muuten moni lukijakin niistä mielissään. 🙂

Itse olen miettinyt, että jos keväällä ostaisi sen voiteen. Menen alkukeväästä taas risteilylle, niin silloin voisi sen hankkia kesävoiteeksi. 🙂

Laivalta kannattaa ostaa juuri näitä luxustuotteita jotka ovat meidän kaupoissa niin hintavia ! Minä olen tykästynyt Chanelin tuotteisiin . Aurinkopuuterin ja highlighterin hankin ja ovat kyllä niin laadukkaita ja kestää tosi kauan.

Se on vaan harmi ettei kausituotteet ole tax free -myymälöissä. Ne joutuu ostaa sitten liikkeistä. Esimerkiksi itse ostin kohta pari vuotta sitten sen Diorin kausikokelman highlightin. Mutta on se ollut käytössäkin.

Noita Clarinsin dödöjä sai Carlsonin/Halosen 5+1 päiviltä (tai jotkut sinne päin päivät) 2kpl/25e. Hamstrasin ku halvempaa ku tax free.

No on ollut edullinen! :O Olisin itsekin hamstrannut. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *