Glitz & Glam

5 parasta kosteuttavaa kasvonaamiota

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Huhheijaa! Sunnuntai jälleen ja 5 parasta -postaus.

Kosteuttavat, rauhoittavat ja ihoa hoitavat kasvonaamiot ovat mitä ihanin lisä ihonhoitoon näin talviaikana. Kasvonaamioita on niin monenlaisia ja niin monenlaisiin tarkoituksiin. Näin talviaikana ja sään vaihdellessa pakkasesta vesisateeseen, on kosteuttava ja rauhoittava kasvonaamio mukavasti ihoa hellivä tapa hoitaa ihoa.

Kosteuttavat kasvonaamiot ovat mitä erinomaisin apukeino juhlaan tai johonkin muuhun tärkeään tilaisuuteen valmistautuessa. Tärkeässä tilaisuudessa haluaa olla mahdollisimman fabulous, eikö vain? Mitään rankempaa happokuorintanaamiota ei kannata käyttää hetkeä ennen tärkeään tilaisuuteen ehostautumista. Iholle kannattaa tuolloin antaa kosteutta ja rauhoittaa sitä. Kosteuttava ja rauhoittava kasvonaamio kasvoille, hetki lepoa se kasvoilla, niin jo tulee upea meikkikin.

Pahoittelen heti alkuun, että minulla ei ole tällä kertaa näistä viidestä parhaasta yhteiskuvaa. Minulla ei ole kaikkia kasvonaamioita, koska olen käyttänyt jotkut jo kauan sitten.

Beauty Garden Le Masque Bio Au Concombre Fraîcheur (Virkistävä Kurkkunaamio)

Muistatte varmasti Beauty Gardenin Glitz & Glamin juhlaviikolta. Beauty Garden on ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka tarjoaa luonnonainesosien voimaa kauniista puisista purkeista.

Kurkkunaamio on mitä miellyttävin. Aika usein kosteuttavat kasvonaamiot aiheuttavat levityksen jälkeen pienen kihelmöinnin, joka laantuu lähes yhtä nopeasti kuin alkoi. Saman tekee tämä kurkkunaamio. Vaikka alussa kasvojen läpi kulkee kevyt kihelmöinti, muuttuu kurkkunaamio vähän ajan päästä hyvin rentouttavaksi.

Naamio sisältää kurkkua ja tuote tuoksuu selkeästi kurkulle. Kaikki varmasti tuntevat ja tietävät kurkkuveden hyvät vaikutukset ihonhoidossa. Sen ihanan tunteen saa aikaiseksi tämä kasvonaamio. Voide on koostumukseltaan hyvin täyteläinen. Ohut kerros naamiota kasvoille riittää. Naamion annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Kasvoilla tuntuu rentoutunut ja virkistynyt tunne. Iho on kosteutettu ja se näyttää virkistyneemmältä. Hyvä tuote ihon yleishoitoon, mutta eriyisen hyvä tuote ennen juhlia tai tärkeitä tilaisuuksia.

Hintaa Virkistävällä Kurkkunaamiolla on 33,00  € / 50 ml. Jälleenmyyjät löydät täältä.

L’Occitane Divine Cream Mask

Sheavoi on L’Occitanen tuotteiden yksi olennaisimpia raaka-aineita. Tämä ylellistäkin ylellisemmän Divine -sarjan kasvonaamio ihonhoidollinen elämys. Upeassa lasipurkissa oleva kasvonaamio spaattelineen on jo oma ylellisyytensä, mutta mitä sanotte 24 karaatin kullatusta applikaattorista, joka tulee kasvonaamion mukana. Applikaattorin toinen puoli on tasainen ja toinen enemmän muotoiltu (”nystyräinen”). Applikaattori lisää kasvojen pintaverenkiertoa ja antaa kasvoille rentouttavan hieronnan, kun kasvonaamion levittää sen avulla.

Itse kasvonaamio sisältää sheavoin lisäksi immortelle-kukkaa, joka on Divine -tuotesarjan raaka-aine. Divine-kasvonaamio on anti-aging -naamio, eli aikuiselle iholle suunnattu. Täyteläinen koostumus levitetään kasvoille sormin tai applikaattorin avulla pyörivin liikkein. Kasvonaamion annetaan vaikuttaa haluttu aika, jonka jälkeen ylimääräiset pyyhitään kasvopaperiin. Vaihtoehtoisesti kasvonaamion voi jättää koko yöksi, eli käyttää yönaamiona. Parhaimmillaan tämä kasvoja rentouttava, kosteuttava ja rasvatasapainoa parantava naamio on yönaamiona ja rentouttavana kasvonaamiona. Hyvä tuote aikuisemmalle iholle ennen tärkeään tilaisuuteen valmistautumista.

Hinnaltaan tämä ylellisyys on 109,00 € / 65 ml. L’Occitanea myydään heidän omissa myymälöissä ja verkkokaupassa sekä Sokos- ja Stockmann-tavarataloissa (+ heidän verkkokaupat). Kasvonaamiota ei välttämättä löydä jokaisen valikoimasta.

Syvällisemmän esittelyni tuotteesta löydät täältä.

Sensai Cellular Preformance Mask

Vieläkö muistatte Glitz & Glamin joulukalenterissa olleen Sensain kosteuttavan kasvonaamion? Tämä kasvonaamio soveltuu loistavasti myös yönaamioksi, mutta myös hetken aikaa vaikuttavaksi naamioksi. Pehmeä ja ylellinen koostumus levittyy hyvin kasvoille ja jättää kasvovoidemaisen tuntuman iholle.

Sensain kasvonaamio tuoksuu ihanan keveästi kukkaismaiselta. Koostumus on täyteläinen. Olen huomannut, että naamio jättää hieman nahkean tunteen, joka on usein aamulla kadonnut kokonaan kasvoilta. Suosin tämän kasvonaamion käyttöä yönaamiona, johon suuri 100 ml:n tuubi on äärimmäisen riittoisa. Yönaamiona tuotetta ei tarvitse kuin ohut sipaisu.

Sensai Cellular Preformance Mask -kasvonaamiota levitetään runsas kerros kasvoille ja annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen tuote pyyhitään kasvoilta tai huuhdellaan vedellä. Tai vaihtoehtoisesti levitetään ohuempi kerros koko yöksi vaikuttamaan. Ihosta tulee pehmeämpi ja heleämpi. Erityisesti yönaamiona käytettäessä.

Itse kokisin tämän kasvonaamion parhaimmaksi osaksi ihonhoitorutiineja. Toki sillä on hyvä vaikutus pikaisena kaunistajanakin, mutta ehkä paremmaksi näkisin tämän tuotteen pitkäaikaisemmassa käytössä.

Hinnaltaan Sensai Cellular Preformance Mask on 83,50 € / 100 ml. Sensain tuotteita myydään Sokos- ja Stockmann-tavarataloissa ja Emotion-myymälöissä.

Aikaisemman esittelyni tuotteesta löydät täältä.

Lierac Premium Mask

Tämä aikuisemmalle iholle suunnattu Lierac Premium -kasvonaamio lupaa pitkän listan asioita. Kuten korjaa kaikki ikääntymisen näkyvät merkit: syvät rypyt, kiinteyden ja ihon täyteläisyyden menetys, laajentuneet ihohuokoset, epätäydellinen ihon rakenne, pigmenttiläiskät ja epätasainen ihon sävy. Palauttaa ihon täyteläisyyden ja tekee ihosta välittömästi heleämmän. Huh, melkoinen lista lupauksia.

Lieracin Premium on anti-aging -tuotteita sisältävä tuotesarja. Tuotteissa on korkea hyaluronihappopitoisuus. Minun yksi lemppareitani ihonhoitotuotteissa. Olen monesti tämän sanonutkin.

Premium Mask lupaa välittömästi nuoremman näköisen ihon. Kasvonaamion selkeässä nuorentavuudessa syy on sen pehmeäpiirtoisissa pigmenteissä. Ne häivyttävät välittömästi epätasaisuuksia kasvoilla. Hyaluronihapolla on turvottava vaikutus ja huikea kyky varastoida vettä itseensä. Se on hyvin vesihakuinen. Hyaluronihappo lisää kosteuspitoisuutta iholla, josta syntyy nuorentava vaikutus.

Täyteläinen Premium -kasvonaamio levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa 5-15 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen ylimääräinen naamio pyyhitään pois kasvoilta. Tätäkin kasvonaamiota voidaan käyttää yönaamiona. Kyllä Lieracin Premium Mask on selkeästi sellainen kevyesti ei-toivottuja-merkkejä häivyttävä. En tiedä onko syynä runsas hyaluronihappo vai pehmeäpiirtopigmentit, vai molemmat? Pehmeämpi ja kimmoisampi iho, hyvä kosteutus ja kaunistus kasvoille.

Suosittelen ehdottomasti aikuisemmille ja pika-apua etsiville. Loistava yksilö ihonhoitotuotteeksi säännölliseen käyttöön sekä ihoa kaunistavaksi naamioksi ennen juhlia.

Hinnaltaan kasvonaamio on 70,00-76,00 € / 75 ml. Lieracia myydään apteekeissa ja apteekkien verkkokaupoissa.

Lumene Ultra Sensitive Moisturizing & Calming Mask

Koska postauksen alkupää on lähinnä luksusmaisia ja ylellisiä kasvonaamioita, niin noukin mukaan yhden edullisemman vaihtoehdon. Lumene on tehnyt paljon uudistumista, mutta ilokseni huomasin, että ainakin vielä tämä Ultra Sensitiven kasvonaamio kuuluu valikoimaan.

Kosteuttava ja ihoa rauhoittava kasvonaamio on tehty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Tuote on hajusteeton ja väriaineeton. Herkälle iholle kosteuttamaan ja rauhoittamaan. Koostumus on mukavan helppo levittää kasvoille. Ultra Sensitive -kasvonaamio on kevyt, mutta silti niin tehokas ihoa rauhoittamaan. Iho voi ärtyä pakkasista, viimasta, kuivuudesta tai liian voimakkaita kuorintoja ja muita ihonhoitotuotteita käyttämällä. Niiden ihoärsytyksien helpotukseen Ultra Sensitive on mitä mahtavin.

Kasvonaamiota levitetään runsas kerros kasvoille ja annetaan vaikuttaa noin 10 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen ylimääräinen naamio pyyhitään pois paperin avulla. Vaihtoehtoisesti kasvonaamion voi jättää yöksikin vaikuttamaan. Tällöin annostelun voi jättää pienemmäksi. Herkälle ja ärtyneelle iholle mitä loistavin kasvonaamio rauhoittamaan ja kosteuttamaan.

Hinnaltaan Lumene Ultra Sensitive Moisturizing & Calming Mask on 14,90-17,90 € / 75 ml.

Kosteuttavat kasvonaamiot ovat yleensä sellaisia, jotka tavallaan jätetään iholle. Siksi usein käytän sellaisia kosteuttavia kasvonaamioita yönaamioina. Koen saavani parhaimman hyödyn sillä tavoin. Tässä olivat 5 parasta kosteuttavaa kasvonaamiota. Kaikilla tehtävänä kosteuttaa ja kaunistaa ihoa, mutta silti jokaisessa on oma juttunsa. Joku lisäksi rauhoittaa, joku ”nuorentaa” pienin vippaskonstein, ja joku taas tehostaa ihon pintaverenkiertoa.

Minkälaisia suosikkeja teillä on? Käytättekö kosteuttavia kasvonaamioita? Ja jos käytätte, niin onko tapana antaa vaikuttaa vain joitakin minuutteja vai käytättekö yönaamiona?

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille! Minä olen niin poikki eilisestä Robinin keikasta, että en oikein jaksa turista enempää tähän postaukseen. Kerron jossain vaiheessa mitä huikeaa tyttäreni sai kokea keikalla. Tänään sitten juhlitaan ja riehutaan kaverisynttäreitä Tykkimäen Actionparkissa. Ja jaksaa, ja jaksaa, ja jaksaa….

Postauksen tuotteet saatu vuosien aikana. 

 

Lue myös

X