glitz & glam

5 parasta kynsille – Parhaista parhaimmat kynsituotteet

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Mitkä ovat kaikista parhaimmat tuotteet ja välineet kynsienhoidossa? Listasin omat luottotuotteeni, joita suosin vuosien käytön jälkeenkin. Näillä tuotteilla saat kauniit ja huolitellut kynnet.
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Color Club ja Essiet saatuja

Maaliskuun 5 parasta -postausten teemoina ovat olleet parhaista parhaimmat tuotteet eri kategorioissa. Ensimmäisessä listasin kaikista parhaimmat meikit, seuraavassa hiustuotteet ja viimeviikkoisessa ihonhoitotuotteet. Tänään on vuorossa kynsituotteet. Pohdin tässä vain, että pitäisikö vielä erikseen listata 5 parasta vartalotuotetta?

Lue myös nämä:

5 parasta meikkituotetta – Parhaista parhaimmat meikit

5 parasta hiustuotetta – Parhaista parhaimmat hiuksille

5 parasta ihonhoitotuotetta – Parhaista parhaimmat iholle

PARAS KYNSIVIILA

Trind -lasiviila on kynsille hellävarainen

Ei ole lasiviilan voittanutta. Voin kertoa noin 15 vuoden kokemuksella. Lasiviila on kynsille hellävarainen, eikä se kulu käytössä, kuten tavallinen ”hiekkapaperiviila” — Trindin lasiviila kestää ikuisuuksia!

Lasiviila ehkäisee kynsien lohkeilua ja liuskoittumista. Lisäksi lasiviila jättää sileän pinnan kynnen kärkiin. Tavallisella viilalla ei saa viilata edestakaisella liikkeellä, mutta lasiviilalla se ei haittaa. Itse viilaan Trindilläni aina edestakaisella liikkeellä, eikä silti kynnet liuskoitu viilauksen vuoksi.

Ja kaikkien näiden hyvien puolien lisäksi lasiviila on hygieeninen, koska sen voi pestä aina käytön jälkeen vedellä ja saippualla sekä tarvittaessa desinfioida.

Olen kokeillut O.P.I:n lasiviilaa joskus vuosia sitten, mutta minusta se kului käytössä. Ei siitä nyt ihan sileää tullut, mutta mielestäni Trindit ovat parempia. Tällä hetkellä minulla on kaksi Trindin viilaa, toinen huomattavasti vanhempi ja käytetympi kuin toinen. En huomaa niissä eroa, en siis mitään!

Ainoat syyt, miksi joutuisit ostamaan uuden Trindin lasiviilan, ovat lattialle tippuminen tai katoaminen. Lasiviila ei kestä laattalattiaa, se menee pudotessa palasiksi. Puhun kokemuksen syvällä rintaäänellä. Lasiviilat myös katoavat helposti, jos jätät niitä lojumaan. Siksi minulla niitä on kaksi, sillä kadotin hetkeksi vanhan viilani. Se taisi löytyä sohvatyynyjen välistä siivotessa.

Trindin lasiviiloissa on kotelo. Kulkee hyvin käsilaukussa ja viila on suojassa kolhulta.

Hinta: 16,90-22,90 € (viila + kotelo)
Saatavuus: *Cocopanda, *Bangerhead, *Kicks sekä useat tavaratalot ja marketit

Lue myös: 5 parasta apulaista kynsille

PARAS KYNSINAUHOJEN POISTAJA ELI CUTICLE REMOVER

Color Club Strip Down Cuticle Remover

Minulla kasvaa kynsinauhat todella nopeasti kynsien päälle. Saisi olla kaiken aikaa työntämässä niitä pois. Koska olen nykyään niin järjettömän laiska kynsiäni hoitamaan, tarvitsen hyvän kynsinauhoja poistavan tuotteen.

Geelimäinen neste sivellään puhtaille kynsinauhoille ja odotellaan noin 15 sekuntia. Itse odottelen sen 30 sekuntia, jotta kynsinauhat ovat kunnolla pehmenneet.

Tämän jälkeen työnnän varovasti appelsiinipuutikulla kynsinauhoja kohti. Kynnen päälle kasvaneet kynsinauhat irtoavat kynnestä, jolloin kynsilakkakin kestää paremmin. Tiesithän, ettei kynsilakka pysy kynnen päälle kasvaneiden kynsinauhojen päällä.

Kädet tulee pestä välittömästi käytön jälkeen. Minulla onkin tapana työstää yksi käsi kerrallaan. Eli levitän kynsinauhanpoistogeelin yhden käden kynsille kerrallaan.

Hinta: 14,80 € / 15 ml
Saatavuus: Cesarsshop ja jotkut kynsisalongit

Lue myös: Kynsinauhoja kuoriva voide – tämä onkin toimiva!

PARAS KYNSIÄ VAHVISTAVA HOITOAINE

cnd3

CND RescueRXx Daily Keratin Treatment

Jos sinulla on heikot kynnet, niin oletko kokeillut keratiinia sisältävää kynnenvahvistajaa? Tämä CND RescueRXx ei ole tavallinen kynnenkovettaja, joka kuivattaa kynsiä. RescueRXx vahvistaa kynsiä sen omalla rakennusaineella, keratiinilla. Kynsistä tulee kestävämmät, mutta ne ovat myös sopivan joustavat, jotta eivät pienistä kolhuista aivan rikkoudu.

CND RescueRXx on kuuriluontoiseen käyttöön tarkoitettu kynsienhoitoaine, jota käytetään tunnollisesti 4 viikon ajan. Tuolloin ei käytetä kynsilakkaa ollenkaan, vain keratiinihoitoa.

cnd12

Itse olen kuitenkin tällainen ”teen-kuten-huvittaa” -tyyppi, niin olen käyttänyt RescueRXx-hoitoa kynsilakan alla. Huomasin, että siitä on silläkin tavoin apua. Vaikka koostumus onkin öljymäinen, se ei heikennä kynsilakkauksieni kestoa.

Vaihtaessani kynsilakkausta, levitän puhtaille kynsille RescueRXx:n. Annan tuotteen olla jonkun aikaa, jonka jälkeen hieron sen kynsiini kunnolla. Tämän jälkeen pyyhin talouspaperilla ylimääräiset ja aloitan värilakan levityksen.

Tämä on vaan paras ulkoisesti käytettävä kynsienvahvistaja!

Hinta: 26,90-28,50 € / 15 ml
Saatavuus: *Lyko ja Cesarsshop sekä jotkut kynsisalongit

Lue lisää: Kuivat ja lohkeilevat kynnet kestäviksi

PARAS KYNSILAKKA

Essie-kynsilakat

Olisin ottanut parhaiten kestäväksi kynsilakaksi markettikynsilakan, L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis. Harmikseni vain huomasin, että sen saatavuus on hiipunut, joka viestii siitä, ettei sitä enää taideta valmistaa. Siinä oli kynsilakka, joka kesti 2 viikkoakin aika hyvänä.

Lue myös: Kahden viikon kynsilakka – katso kuvat sen kestävyydestä

Koska L’Oréal Parisia ei saa enää niin hyvin, otin toiseksi parhaiten kestävän kynsilakkamerkin, Essien. CND:n ja Essien kynsilakat ovat yhtiä kestävimpiä tavallisista kynsilakoista, mutta valitsin listalleni Essien, koska sen saatavuus on laajempi ja parempi. Nykyään Essie löytyy joistakin marketeistakin.

Listaan hyvät puolet:

  • hyvä levittyvyys
  • nopea kuivumisaika
  • pitkäkestoisuus (5-10 päivää, koostumuksesta riippuen)
  • lukemattomia sävyjä ja koostumuksia, cremet omia suosikkejani
  • hauskoja kausikokoelmia
  • kohtuuhintainen laatulakka
  • ja ennen kaikkea helppokäyttöinen!

Hinta: 12,80 € / 13,5 ml
Saatavuus: markettien ja tavaratalojen lisäksi monet verkkokaupat, kuten *Kicks, *Cocopanda, *Nordicfeel, *Eleven, *Bangerhead jne.

Katso ohjeet: Todella helpot liukuvärikynnet – kynsipuuhasteluvinkki ajanvietoksi

PARAS PÄÄLLYSLAKKA

CND Vinylux Long Wear Top Coat

Jos haluaa pitkäkestoisen ja kynsilakan kestävyyttä parantavan päällyslakan, niin ensimmäisenä mieleeni tulee tietenkin CND Vinylux. Tämän voittanutta en ole löytänyt, vaikka muitakin olen kokeillut. Vinylux on ollut suosikkini jo 6 vuoden ajan.

Kynsilakkaus saa upean kiillon, joka kestää. Monet päällyslakat ja pikakuivattajat menettävät kiiltonsa ja saavat naarmuja, mutta Vinylux kestää kolhuja ja kulutusta.

Vaikka CND:n päällyslakka ei olekaan pikakuivattaja, se nopeuttaa kynsilakan kuivumista ja kovettumista. Usein pikakuivattajat saavat vain pinnan kuivaksi, mutta lakkaus on pehmeä ja arka kolhuille vielä tunteja. Vinyluxin olen todennut nopeuttavan lakkauksen kovettumista.

Hinta: 14,50 € / 15 ml
Saatavuus: *Lyko sekä jotkut kynsisalongit

Lue lisää: CND Vinylux Top Coat – Kynsilakkauksen kestoa parantava päällyslakka

Pääsiäisaika on käytännössä alkanut, kun tänään on palmusunnuntai. Sen kunniaksi postauksen loppuun vielä kuva keväisen raikkaista ja hempeistä kynsistäni muutaman vuoden takaa.

Kysymys, pitäisikö minun vielä tehdä 5 parasta vartalotuotetta -postaus?

 

Lue myös:

5 parasta kynsiöljyä – Kosteuta kynsinauhojasi

Näin tuunaat rumasta kynsilakasta näyttävän lakkauksen

Näin teet aina tyylikkään ranskalaisen manikyyrin

X