Glitz & Glam

5 parasta luksusmaista vartalovoidetta purkissa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postauksessa esiintyy saatuja tuotteita.

Ihanaa talvista sunnuntaita kaikille! Aloitanpa päivän postaukseni kysymyksellä? Kuinka monella on kaapit täynnä vartalovoiteita, mutta niitä ei ikinä muista tai jaksa käyttää, vaikka tuntisi nahoissaan että pitäisi? Minulla ainakin hyvin tavallinen ongelma. Olen huomannut, että vähän luksusmaisempi vartalovoide pääsee tehokkaampaan käyttöön. Olen miettinyt syytä asiaan psykologiselta kannalta. Syy on omalla kohdallani varmaankin käyttökokemus. Jos tuotteen käyttö tuntuu vähän erityisemmältä, purkkiin tarttuu herkemmin. Hyviä vartalotuotteita löytyy parista eurosta ylöspäin, mutta kuinka on sitten käyttökokemuksen laita? Tietenkin jos on jo valmiiksi aktiivinen vartalovoiteiden käytössä, ei mitään vippaskonsteja itsensä ”huijaamiseen” tarvita. Mutta jos koet, että sinun pitäisi motivoida ja huijata itsesi aktiivisemmaksi vartalovoiteiden käyttöön, niin tässä tuotevinkkaukset siihen!

Origins Ginger Souffle

Esittelin vasta hiljattain tämän mielettömän hyvältä tuoksuvan Originsin Ginger Souffle -vartalovoiteen. Tässä vartalovoiteessa yhdistyy helppo ja nopea levittyvyys, hyvä kosteuttavuus sekä miellyttävä tuoksukokemus. Jos pitää inkiväärin raikkaudesta, ihastuu tähän. Koostumus on keveä ja ilmava, mutta silti yllättävänkin ihoa suojaava. Ei siis mitään laihaa ”litkua”, mutta ei rasvaista ”jankkiakaan”. Koska imeytyvyys on nopea, pääsee nopeasti pukeutumaan vaatteisiinsa.

Hinta: 37,00 € / 200 ml
Saatavuus: Kicks ja Stockmann ja niiden verkkokaupat.

L’Occitane Ultra Light Cream

Alkusyksystä esittelin tämän L’Occitanen uutuuden. Hullaannuin vartalovoiteen vaahtomaiseen koostumukseen, joka on oikeasti vispattu. Hieman rakeinen vaahto muistuttaa liian paksuksi vaahdotettua kermaa. Oikeastaan parhaiten koostumusta kuvaa ne vaahtomaiset rahkat, joita löytyy kauppojen jogurttihyllyiltä. Joskus muinoin oli Valiolla Fanny -rahkat. Niissä oli juuri tällainen koostumus.

L’Occitanen Ultra Light Cream sisältää 5% sheavoita. Hyvin täyteläinen voide, joka kuitenkin on mukavan ilmava ja yllättävää kyllä, melko nopeasti iholle imeytyvä. Ihon lämpö saa vaahtomaisen voiteen notkistumaan ja sitä kautta levittymään. Ihan huipputuote nyt talvipakkasten aikaan, jos halutaan hyvää suojaavuutta iholle, mutta kuitenkin melko nopeasti iholle levittyvää ja imeytyvää.

Hinta: 35,00 € / 200 ml
Saatavuus: L’Occitanen myymälät ja verkkokauppa sekä Sokos- ja Stockmann tavaratalot ja niiden verkkokaupat.

Moroccanoil Body Soufflé Fleur de Rose

Muistattekos tämän? Oli pari vuotta sitten Glitz & Glamin synttäriviikon tuotteena. Moroccanoil on tehnyt tuotelaajennusta hiustuotteista myös vartalo- ja ihonhoitotuotteisiin. Moroccanoil on luonut todella luksusmaisia vartalotuotteita, joihin kuuluu myös vartalonkuorinta, jonka esittelyn myös löydätte laittamastani linkistä. Tämäkin vartalovoide on mukavan ilmava ja keveä, mutta siitä huolimatta huippukosteuttava. Kosteuttaa ihoa ja antaa sille todella ihanan kosteutetun pinnan. Tuoksu on mielettömän ihanasti ruusuinen. Jos ruusuntuoksu ei innosta, näitä on saatavilla appelsiininkukantuoksuisena sekä Moroccanoilin omalla klassikkotuoksulla. Minun suosikkini Moroccanoilin tuoksuissa ovat juuri tämä ruusu ja appelsiininkukka.

Hinta: 60,00 € / 190 ml
Saatavuus: idHAIRin verkkokauppa. Vinkkauksena, tämän linkin takaa löydät muitakin tuoksuvaihtoehtoja sekä tarjouksen, jossa 45 ml:n purkki voidetta maksaa 10,00 €.

Beauty Garden Au Calendula Nourrissant

Tämä kasvoille ja vartalolle sopiva kehäkukkavoide oli viime vuonna Glitz & Glamin synttäriviikon yhtenä aiheena. Esittelin tuolloin mielettömän kauniita Beauty Gardenin tuotteita. Tämä ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki on luomulaatuinen, jota valmistetaan käsin. Käsityön jälki näkyy ihastuttavalla tavalla ihan siinäkin, että puulla päällystettyjen purkkien teipit eivät ole täydellisen säntillisesti asetettuja. Niistä huomaa, että käsityönä teippaillaan etiketitkin paikoilleen. Ihastuttava ja jotenkin niin sympaattinen luonnonkosmetiikkabrändi.

Tämä Beauty Gardenin kehäkukkavoide on täyteläistä, mutta aivan uskomattoman hyvin iholle imeytyvä. Aluksi saattaa tuntua, että tätähän saa hieroa ikuisuuden, mutta hyvin pian ihon lämpö notkistaa voiteen öljyt ja ne oikeasti eivät jää tahmana ihon pinnalle. Ja nyt atoopikot huomio! Tämä voide toimii uskomattoman hyvin atooppiselle ihottumalle! Poikani kärsii atooppisuudesta. Viime keväänä oli todella ikävää karheutta ja ihottumaa säärissä. Kun Eucerinin voidetta ei enää apteekeissa näkynyt (maahantuonti loppui vuoden 2016 aikana) ja La Roche-Posayn voide loppui, otin hätäpäissäni tämän Beauty Gardenin käyttöön. Huomasin hyvin nopeasti sen tuoman avun. Voide ei ole halpaa, mutta se on tehokas atooppiselle ihottumalle. Se kosteuttaa, mutta samalla voiteen öljyt antavat hyvän suojan kosteuden haihtumista vastaan. Toimii!

Tuoksultaan Beauty Gardenin kehäkukkavoide on miellyttävä. Tunnen sen tuoksun vieläkin muistikuvissani, mutta en meinaa osaa sanallistaa kuvaelmaa. Tuoksu on keveä, hieman kukkaismainen ja ehkä vähän raikaskin.

Hinta: 36,00 € / 50 ml
Saatavuus: jälleenmyyvät kauneushoitolat ja muutamat verkkokaupat, kuten BL&A Shop.

Avon Planet Spa Radiant Gold

Koska esittelin ylempänä hyvin kalliita luksusvoiteita, ajattelin loppuun nostaa luksusmaisen vartalovoiteen, jonka ei hinnaltaan ole niin kallis. Avonin Planet Spa on merkin vähän luksusmaisempin tuotelinja.

Radiant Gold -vartalovoide sisältää kultahippusia. Jättää kauniin, hienostuneen hehkun iholle. Tämä ei ole kuitenkaan voimakkaasti hohtava. Kultahippuset ovat mitä ilmeisemmin micaa, eli mineraalia, jolla on valoa heijastava ominaisuus. Voide on paksua, suorastaan vartalovoita. Iholle levittäessä kuitenkin voide muuttuu notkeammaksi ja nopeasti levittyväksi. Ihosta tulee silkkinen ja kosteutettu sekä kevyesti säihkyvä. Nopea ja helppo käyttää, jossa on ripaus sitä luksusmaisuutta. Tuoksu on ihana! Jos rakastaa hieman itämaisia tuoksuvivahteita, niin Radiant Gold on sinun juttusi. Tuoksussa kerrotaan tuntuvan oudin, orkidean sekä kultaisen meripihkan vivahteita. Minun aisteillani voide on hieman kukkaismainen, ripauksella itämaisia vivahteita. Tuoksuu aluksi hieman selkeämmin, mutta tuoksu hälvenee keveämmäksi ajan kanssa.

Hinta: 13,00 € / 200 ml
Saatavuus: Avonin konsulenteilta suoraan tai verkkokaupan kautta.

Kuten saatoit huomata, arvostan vartalovoiteen helppoa levittyvyyttä ja imeytymistä. Jos jokin ei-niin-kaikista-välttämättömin tuntuu hankalalta, niin kuinka todennäköistä on, että sitä tekisi sitten säännöllisesti? Siksi otin tämän luksusmaisiin parhaimpiin sellaisia helposti levittyviä, nopeasti imeytyviä sekä hyväksi havaittuja. Myös tuotteen tuoksu on oltava itseään miellyttävä sekä se jokin juttu on se sellainen, joka saa tuotteen tuntumaan erityiseltä. Ei se kallis hintakaan siinä auta, vaan se jokin juttu. Tässä olivat minun 5 parasta luksusmaista vartalovoidetta purkissa.

Oikein ihanaa sunnuntaita! Viimeistelen tätä postausta tässä lauantaipäivänä. Ihana sää! Aurinko paistaa puiden lomasta, se melkein häikäisee minua tässä ikkunan äärellä. Tämä kohta talvessa on parasta – on valkeaa ja kaunista sekä aurinko paistaa.

X