Glitz & Glam

5 parasta markettien highlightia - poskipäät hehkumaan näillä tuotteilla

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postauksessa esiintyy saatuja lehdistönäytteitä

Jälleen sunnuntainen 5 parasta postauksen aika. Nyt kun aurinko taas ihanasti paistaa, pääsevät korostustuotteet, eli highlighterit oikeuksiinsa. Ajattelin tälle sunnuntaille listailla markettien ja tavaratalojen parhaimpia highlightereita. Olen pari vuotta sitten listannut parhaimmat korostuspuuterit, mutta olen ehdottomasti sitä mieltä, että tuokin listaus kaipaa päivitystä. Laitan sen aiheen to do -listalleni.

Korostustuotteet nousivat suureksi trendiksi vuoden 2015 aikana. Niitä on aina ollut, mutta korostustuotteet nousivat trendituotteiksi vasta hiljattain. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Nyt puhutaan strobingista, mutta jo vuosia meikkaajat ovat puhuneet ihan vain korostustuotteista ja highlightereista. Ideana näillä tuotteilla on tuoda hehkua kasvojen korkeimmille alueille ja korostaa niitä. Korostus muotoilee kasvoja ja tuo hehkua ilmeeseen.

Tänään tosiaan markettien helmiä. Korostustuotteissa hintahaitari on valtava. Minulla on muutaman euron highlighterista aina useiden kymmenien eurojen highlighteriin. Marketeista yleensä löytää vähän huokeampia vaihtoehtoja ja niistäkin löytyy ihania juttuja. Tästä postauksesta löydät muutamasta eurosta reiluun pariin kymppiin olevia highlightereita. Katsastellaan niitä hintavampia sitten jossain omassa postauksessaan sitten toiste.

ISADORA FACE SCULPTOR STROBING

IsaDoralla on paljon kivoja paletteja. On poskipunapaletti, korostuspaletti, varjostuspaletti sekä paletti, jossa on nämä kaikki. Kaikkia niitä yhdistää pyöreä, kiekkomainen muoto. Itse pidän eniten kuitenkin paleteista, joissa on yhtä tuoteryhmää. Jos viime kesänä esittelemäni Face Glow Prisma Wheel -paletti ei olisi ollut kausituote, olisi se noussut tähän postaukseen. Mutta ko. paletti ei jäänyt pysyvästi valikoimaan, joten nostan toisen hyvän korostuspaletin IsaDoralta.

Paletteja löytyy viileä sekä lämmin. Minulla kuvissa viileämpi 20 Cool Glow. Olen kuitenkin käyttänyt lämpimää enemmän, koska sen sävyt ovat olleet kesäaikana niin ihanat. Nämä IsaDoran triot eivät ole vaikeita käyttää. Niillä saa hehkua, mutta hankalaa saada niitä kuuhun asti hehkuvia poskipäitä. En itse pidä tätä ominaisuutta huonona. Sormen avulla saa kiillotettua voimakkaamman hohteen ja siveltimellä saa huolettomasti sipaistua maltillisempikin meikkaaja maltilliset hehkut. On paljon kiinni siitä, mistä kukakin tykkää ja mihin tilanteeseen tuotetta käyttää.

Sävyjä on kolme. Tässä viileämmässä paletissa on sievä vaaleanpunainen, vähän kuparisempi persikka sekä vaaleanpunaiseen vivahtava shampanja. Takuuvarma sävy! Tässä paletissa on viileäsävyiselle iholle korostussävyt kesään ja talveen. Ei ehkä paras oikein vaaleaihoiselle, mutta vaalealle ja sitä tummemmille ihonsävyille hyvä.

Hinta: 26,90 € / 18 g
Saatavuus: tavaratalot, marketit, kosmetiikkaliikkeet

L’ORÉAL PARIS TRUE MATCH HIGHLIGHT

Tämä pieni paletti on vain niin kaunis! Joku tässä puhuttelee minua sävyjensä puolesta. True Match Highlight -paletteja löytyy lämpöisilläkin sävyillä, mutta minulle ne ovat aivan liian tummia. Tässä vaaleammassa 302R/302C Icy Glow sävyssä on upeat viileät sävyt todella vaaleallekin iholle. Jäisen ihana!

Tässä rasiassa on mukana pieni sivellin, joka löytyy puuterin alapuolella olevasta väliköstä. Samaisessa välissä on myös peili. Sopii siksi erinomaisesti käsilaukkuun mukaan, jos tykkää lisäillä korostuspuuteria päivän aikana.

Pigmenttiä näissä on kuin pienessä kylässä, eikä sinertäväkään sävy ole selkeästi sininen. Toimivat upeasti yksinään käytettyinä, mutta on muuten todella kiva myös siveltimen avulla sekoitettunakin. Siveltimelläkin saa todella runsaasti hehkua poskipäille! Tätä suosittelen heille, jotka haluavat ne kuuhun asti hehkuvat poskipäät. Tässä on mahdollisuus övereihin. Ja tosiaan, sormen avulla levitettynä saa sitten mielettömän kiillon luotua. Puuteri on satiinisen hienojakoista. Hieman pöllyävä, jos oikein tykkää siveltimellä puuteria pyöritellä. Mutta se ei olisi tarpeen, sillä tässä on pigmenttiä.

Jos sävyt sekoittaa, on lopputulos hyvin samanlainen legendaarisen MAC Lightscapade -korostuspuuterin kanssa. Eikä ihme, sillä onhan paletissa samoja sävyjä kuin Lightscapadessa. Joudun sanomaan, että tämä L’Oréal Paris pieksee MACin pehmeämmän ja helpommin tarttuvamman koostumuksensa vuoksi.

Hinta: noin 11 euroa / 9 g
Saatavuus: tavaratalot, marketit, kosmetiikkaliikkeet

ESSENCE FRESH & FIT AWAKE PRIMER

Nyt tulee ehkä vähän erikoinen suositus. Tämähän on oikeasti primeri. Pohjustaja, joka antaa hehkua kasvoille. Minä olen kuitenkin pitänyt tästä todella paljon myös poskipäiden korostajana. Pohjustajana tämä ei mielestäni häivytä ihohuokosia, vaikka se niin lupaa. Sitä tervettä hehkua se kuitenkin tuo. Tuote joka sopii pohjustajaksi sekä poskipäitä korostamaan.

Valitettavasti tämä on Essencen kausituote. Sitä saattaa kuitenkin vielä löytyä joistakin paikoista.

Fresh & Fit Awake Primer ei ole voimakkaasti hohtava, vaan sellainen mukavasti ihoa kosteuttava ja luonnollista hehkua antava. Ei siis liikaa kaikkea. Silikonimainen koostumus samalla vähän tasoittaa ihoa, eikä tee kuivalle iholle sitä kurjaa kuivalta näyttävää pintaa. Siksi suositukseni enemmänkin kuivaihoisille. Tuote kannattaa levittää poskipäille keveästi taputtelemalla, jos alla on jokin meikkipohja.

Hinta: 4,39 € / 30 ml
Saatavuus: jotkut tavaratalot ja Citymarketit

ISADORA STROBING FLUID HIGHLIGHTER

Jos olet valmis satsaamaan vähän enemmän nestemäiseen korostustuotteeseen, mutta et niin paljon kuin selektiivisten merkkien vastaaviin joutuisi satsaamaan, niin tämä! IsaDoralla on markettimerkiksi todella ylellinen ja ihoa kosteuttava korostustuote. Tämä IsaDoran nestemäinen korostustuote on ollut panosta tai pihistä -postauksen aiheenakin, jossa vertasin sitä selektiivisen merkin vastaavaan. Vanhan postaukseni löydät täältä.

Strobing Fluid Highlighter on pakattu pumpulliseen tuubiin. Tuote säilyy todella pitkään, sillä tämä on edelleen käyttökelpoista. Pakkauskoko on aika suuri, jonka vuoksi en ole saanut tätä korostustuotetta kulutettua kuin vasta puoleen väliin.

Sävyvaihtoehtoja on viileä ja lämmin. Minun suosikkini on tämä viileä 80 Cool Glow. Koostumus on ihanan keveä ja kosteuttava. Ihan huippu kuivalle iholle. Hehkua syntyy, mutta ei kuitenkaan aivan överiä. Hienostunut ja upeasti valoisa hehku. Tuotteen voi levittää sormin tai vaikka meikkisienellä. Sormin taputtelemalla saa kaikista näkyvimmän lopputuloksen.

Vaikka kyseessä onkin korostustuote, voi tätä käyttää meikkivoiteen alla hehkua antavana pohjustajana tai vaikka sekoittaa tipan meikkivoiteen sekaan. Monikäyttöinen tuote. Suosittelen ikääntyvälle ja kuivalle iholle erityisesti.

Hinta: noin 20 euroa / 35 ml
Saatavuus: tavaratalot, marketit, kosmetiikkaliikkeet

MAYBELLINE MASTER STROBING STICK

Maybellinella on Master -tuotelinjassa monia korostustuotteita, mutta mielestäni tämä sticki on parhain. Puikko on näppärä kulkemaan mukana. Monilla merkeillä on loistavia puikkoja, mutta tämä Maybellinen puikko on mukavan pehmeä voidemainen sekä sävy nätti. Tällä ei lähde meikkipohja liikkeelle, vaikka puikosta suoraan poskipäille levittäisi.

Näistäkin löytyy lämmin ja viileä sävyvaihtoehto. Minulla luonnollisestikin viileä, joka on 100 Light-Iridescent. Minulle ihan nappi sävy. Kuten jo sanoin, niin tässä Maybellinen puikossa on miellyttävä koostumus. Ei ollenkaan jankki ja vahamainen, vaan liukuva ja pehmeä. Vähän kuin kuultopunat ovat huulimeikeissä. Sama fiilis syntyy, kun Master Strobing Stickiä poskille sipaisee. Voi tosiaan levittää suoraan puikosta pyyhkäisemällä tai taputtelemalla. Sormin voi näppärästi tasoitella, jos tarvitsee.

Hinta: noin 10 euroa / 9 g
Saatavuus: tavaratalot, marketit, kosmetiikkaliikkeet

BONUS

LUMENE INVISIBLE ILLUMINATION NORDIC LIGHT VALOPISARAT

Haluan nostaa tähän postaukseen vielä yhden korostustuotteen. Lumenen pipettipulloihin pakatut Valopisarat ovat ihania! Nestemäisiä ja niin helposti iholle tasoittuvia. Sävyvaihtoehtoja on aivan helmenvaaleasta kullanhohtoiseen. Minulla on vain tämä vaaleanpunainen Rosy Dawn.

Täältä voit lukea tarkemman esittelyni. Eikös se ollut joulukuun 2016 LivBox (nyk. Bette Box), jossa oli tämä tuote? Minulla nämä silloin niin uudet Lumenen pipettipullot olivat joulukalenterin luukussa. Paljon näistä silloin hypetettiin, enkä edelleenkään ihmettele. Ovat ihania. Hinta on vaan aika korkea. On jo lähes selektiivisen hinnoissa, johon Lumenekin haluaa nykyään kategorioitua – semiselektiiviiseen.

Hinta: 29,90 € / 15 ml
Saatavuus: tavaratalot, marketit, kosmetiikkaliikkeet

Tässä olivat tämän sunnuntain 5 parasta ja bonus. Huomasitteko, että koostumukset olivat erilaisia? On puuterista, nestemäistä ja voidemaista. Nestemäiset korostustuotteet ovat selkeästi olleet nosteessa viime vuosina. On toki voidemaisetkin puikot, ja eiväthän puuteriset koskaan katoa, mutta perinteisen puuterisen rinnalle on tullut valtavasti vaihtoehtoja. Hyvä niin!

Ihan vain mielenkiinnosta kysyn, että mikä koostumus muuten sinua miellyttää? Puuterinen, nestemäinen vai voidemainen?

X