Glitz & Glam

5 parasta pihistelijän hiustenmuotoilutuotetta

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Postaus sisältää saatuja tuotteita.

Hyvää äitienpäivän sunnuntaita! Tänään aiheena parhaimmat edulliset hiustenmuotoilutuotteet.

Ensin meinasin tehdä ihan yleisen 5 parasta pihistelijän hiustuotetta, mutta huomasin valinnan vaikeutta itselläni, joten rajasin postauksen muotoilutuotteisiin. Otetaan joskus toiste 5 parasta pihistelijän hiustenhoitotuotetta. Edullisia, mutta hyviä hiustuotteita, joita suosittelen kokeilemaan.

Olen aikaisemmin postannut 5 parasta pihistelijän meikkituotetta ja 5 parasta pihistelijän ihonhoitotuotetta. Vaikka usein suosin vähän arvokkaampia merkkejä, mutta toki testaan edullisempiakin ja olen joihinkin tykästynyt kovasti. Tässä tulevat edullisten parhaimmistoa hiusten muotoiluun.

Biozell Keratin Heat and Styling Spray

Olen huomioinut, että Suomesta tulee paljon hyviä hiustuotteiden valmistajia eikä hintataso ole korkea. Biozell on yksi niistä.

Keratiinia sisältävä muotoilusuihke, eli lämpösuojasuihke. Suihketta käytetään kosteille tai kuiville hiuksille ennen lämpökäsittelyä. Suihke antaa hiuksien muotoiluun hyvän pidon suoristuksiin ja kiharruksiin. Muotoilusuihke ei ole voimakkaasti silottava, joten se antaa hieman liukkaalle hiukselle pitoa kiharruksiin, mutta ei ehkä ole optimaalisin oikein karhealle ja kiharaiselle hiukselle suoristukseen. Liukkaan ja hieman taipuisan hiuksen suoristukseen parempi valinta. Ei ”liiskaa” hienoa hiuslaatua. Kiharoille syntyy kiva kimmoisa jäntevyys, mutta hius ei kovetu koppuraiseksi.

Pienen esittelyn suihkeesta löydät joulukuun postauksesta, jossa esittelen muitakin Biozellin hiustuotteita.

Hinta: 5,90-6,90 € / 150 ml
Saatavuus: marketit, päivittäistavarakaupat ja tavaratalot.

Hiusten muotoiluun!

Dermosil Fiber Mousse Kuitumuotovaahto

Otin vasta hiljattain testiini tämän Dermosilin kuitumuotovaahdon. Kuitumuotovaahtoja käytetään kuten tavallista muotovaahtoa föönauksen alla. Muotovaahdon koostumus on hieman löysempää kuin tavallisen. Kuituvaahdot ”aktivoidaan” ennen hiuksiin viemistä hieromalla tai kevyesti taputtamalla käsiä yhteen. Näet vaahdossa olevat kuidut siinä vaiheessa. Muotovaahto levitetään hieman kosteiden hiusten tyveen ja föönataan pyöröharjan tai jonkun muun föönausharjan avulla, kuten tunneliharjan. Ihastuin suuresti tähän Dermosilin kuituvaahtoon, sillä se antaa todella hyvä ryhdin tyvelle, joka kestää! Tyvi ei muutu tahmaiseksi, vaan säilyttää ilmavuutensa vielä seuraavanakin päivänä, jos hiukset eivät ole voimakkaasti rasvoittuvaa sorttia. Sopii hyvin jopa pitkille hiuksille tyveä kohottamaan.

Hinta: 5,00 € / 150 ml
Saatavuus: Dermosilin verkkokauppa

Föönaukseen ja tyven kohotukseen!

Biozell Professional Volumizing Seawater Spray

Tämä suolasuihke on esiintynyt moneen kertaan blogissani. Olen testannut monia suolasuihkeita, mutta tässä jos missä hinta-laatusuhde kohtaa. Jos haluaa kunnon tekstuuria hiuksiin ja helpottaa liukkaiden hiusten hallittavuutta, niin tämä! Biozellin suolasuihke toimii kosteisiin sekä kuiviin hiuksiin. Jos suihkeen laittaa föönauksen alle, saa todella voimakkaan ”nahkeuden”, joka helpottaa esimerkiksi lettikampauksien tekemisessä. Hiukset ovat helpommin hallittavat. Myös ilmavuutta syntyy hiuksiin paremmin. Suosin suolasuihketta siihen aikaan, kun olin vielä tummahiuksinen. Enää monen vaalennuksen jälkeen sille ei ole tarvetta, vaan tarvitsen enemmänkin sileyttäviä tuotteita.

Aikaisemman esittelyni suihkeesta löydät täältä.

VINKKI! Jos haluaa todella hyvän keston liukkaiden hiusten kiharoille, niin suihkauta kosteisiin hiuksiin suolasuihketta ja föönaa hiuksesi kuivaksi. Käytä sen jälkeen jotain muotoilusuihketta (eli toiselta nimeltään lämpösuojaa) ja muotoile lämmön avulla haluamallasi tavalla, kuten lämpöraudalla. Kihara muoto säilyy paremmin.

Hinta: 5,90-6,90 € / 150 ml
Saatavuus: marketit, päivittäistavarakaupat ja tavaratalot.

Liukkaille hiuksille!

Batiste Dry Shampoo

Nimeän Batisten kuivashampoiden mestariksi. Merkillä on paljon erilaisia kuivashampoita, kuten erilaisilla tuoksuilla olevia peruskuivashampoita, tekstuuria ja tuuheutta antavia sekä sävyllisiä. Vuosia suosikkini oli XXL Volume, mutta nykyään taidan pitää eniten näistä peruskuiviksista, joista löytyy paljon tuoksuvaihtoja. Myös se violettinen Heavenly Volume on suosikkejani nykyään. En tarvitse ihan niin ”tärkkäävä”, kuin mitä XXL Volume on. Kuivashampoot freesaavat rasvoittuneita hiuksia ja kohottavat tyveä tehokkaasti. Minulla on ollut tapana föönata tyveen joku kohottava tuote ja sitten föönauksen jälkeen suihkauttaa kuivashampoo (jotkut merkit ovat alkaneet kutsua tuotteitaan volyymi- tai tekstuurisuihkeeksi) tyveen. Hiukset eivät rasvoitu ja tyvi on kohotettu koko päivän. Ja vaikka se lässähtäisikin, niin sormet tyveen ja möyhennystä, niin taas on tyvi kohollaan. Nyt olen alkanut vähentää kuivashampoiden käyttöä, koska ne kuivattavat hiuspohjaa ja minun valmiiksi kuivat ja käsitellyt hiukset eivät tykkää jatkuvasta käytöstä. Kuvassa näkyvät Batisten uutuustuoksut Rose Gold, joka on vuoden 2017 limited edition ja raikas ja mieto Bare.

Batisten kuivashampoot ovat esiintyneet moneen kertaan täällä Glitz & Glamissa. Löydät postauksiani täältä, täältä ja täältä.

Hinta: 5,90-8,90 € / 200 ml
Saatavuus: marketit, päivittäistavarakaupat, tavaratalot ja niiden verkkokaupat sekä kosmetiikkaliikkeet.

Hiusten freesaukseen ja tyven kohotukseen!

LV Hiuskiinne Extra Strong

LV:n hiuskiinne yllätti positiivisesti. Jotenkin kuvittelin, että tämä nyt ei varmaan anna mitään pitoa, mutta erehdyin. Pito onkin omaan makuun just sopiva. Hiuksissa säilyy joustavuus, mutta pitoa on kuitenkin. Ensin hius jämähtää siihen asentoon missä se on hiuskiinnettä suihkauttaessa, mutta sormilla haroessa tai hiuksia heilauttaessa se jämähtäminen katoaa ja hius on taas liikkuva. Kuitenkin pito säilyy ja kiharoissa muoto. Koska tämäkin merkki on kotimainen, on tuotekehittelyssä otettu huomioon suomalainen hiuslaatu, joka itseltänikin löytyy. Lisäksi tuotteessa on sekin hyvää, että se on hajusteeton. Ei ylimääräisiä tuoksuja, eikä hiuskiinne maistu suussa päivän aikana. Muutamat sellaiset ovat joskus elämässäni osuneet kohdalle. Olet jo töissä ja yskäiset… yh mikä maku, jonka tunnistat hiuslakaksi, jota aamulla suihkit hiuksiin.

Olen kirjoittanut tästä LV:n hiuskiinteestä aikaisemminkin. Postauksen löydät täältä.

Hinta: 3,00-5,00 € / 250 ml
Saatavuus: marketit, päivittäistavarakaupat ja tavaratalot.

Hajusteetonta pitoa!

Tässä olivat 5 parasta pihistelijän hiustenmuotoilutuotetta. Huomasin, että kotimaisuus loistaa läsnäolollaan… toisin kuin Euroviisuissa. Nyt en höpöttele tänne enempiä, vaan alan katsomaan Euroviisuja 2017.

Heittäkää ihmeessä kommentteihin omia suosikkejanne edullisilta merkeiltä. Niistä vinkkauksista on taatusti iloa muillekin. 🙂

Oikein ihanaa äitienpäivää kaikille äideille! Olit sitten äiti ihmis- tai eläinlapselle. 

Postauksen tuotteet saatuja.

Lue myös

X