Glitz & Glam

5 parasta pikameikkituotetta

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postauksessa mainoslinkkejä

Kuinka moni teistä arvostaa arkena varsinkin nopeutta, helppoutta ja monikäyttöisyyttä meikkituotteissa? Mitkä olisivat hyviä pikameikkituotteita aamukiireeseen? Mikä on pikameikkituote? Minulle se on sellainen, että voin yhdellä tuotteella hoitaa monta asiaa ja sitä on nopea ja helppo käyttää.

Ihan kaikki tuotteet aamurutiinissa eivät välttämättä voi olla kaikista nopeimpia ja monikäyttöisimpiä, mutta jos muutamat edes pystyisi vaihtaa meikkausta nopeuttavampiin?

No kahvihan on tietysti yksi tärkeimpiä kauneusrutiineja, eikö vain? Avaa silmät ja saa mielen virkeämmäksi. Virkeämmässä mielessä ihokin on heränneemmän näköinen. Mutta jos kahvi ei yksinään riitä sinulle aamurutiineihin, niin tässä tulee 5 parasta meikkituotetta aamukiireeseen.

Missha Super Aqua Cell Renew Snail B.B. Cream

Korealainen kosmetiikka ei ole minun kaikista tutuin alueeni. Jotain tietysti olen ennenkin testaillut, kuten kangasnaamioita ja BB-voiteita muutaman. BB-voide on varmasti monen pikameikkaajan pelastus. Helppo levittää sormin, sopii kaikille ihoalueille, jopa silmänympärysiholle, antaa peittävyyttä, kuulautta sekä omaa ihonhoidollisia ominaisuuksia. Monet käyttävät BB-voidetta ilman erillistä kosteusvoidetta, sillä ne ovat yleensä hyvin kosteuttavia.

Mikä tekee tästä BB-voiteesta huikean kiinnostavan? No se, että voide sisältää etanaseerumia. Etanasta saatava lima on erittäin kosteuttavaa ja sillä on paljon kaikenlaisia ihoa parantavia ominaisuuksia, kuten pigmenttivirheitä häivyttäviä, rauhoittavia ja ikääntymisen merkkejä torjuvia. Tässä Misshan BB-voiteessa on huikeat 42% etanaseerumia, joka muuten löytyy INCI-listan alusta.

Vaikka Missha Super Aqua Cell Renew Snail B.B. Cream on tuubissa, käytännössä pakkaus on kuin pullo, jossa on pumppu annostelijana. Tuubi on kovan muovikuoren alla suojassa.

Näitä on saatavilla vain yhtä sävyä, joka on minulle tällä hetkellä liian vaalea. Siitä syystä en ole voinut tuotetta testailla muuten kuin kotona. Kodin ulkopuoliseen käyttöön tämä huikea tuote pääsee heti, kun tästä vaalenen kesän päivettymisistä. Miten ihmeessä voin olla päivettynyt, vaikka koko kesä on ollut sateinen ja pilvinen? Ehkä minä sitten sain pilvisinäkin päivinä päivettymistä, sillä olen ollut aika paljon ulkona viime kesän aikana.

Missha Super Aqua Cell Renew Snail B.B. Cream antaa aivan uskomattoman kauniin pinnan iholle. Se kosteuttaa ihanasti, antaa heleyttä, peittää jonkun verrankin ihovirheitä ja tummia silmänalusia. Ihan mahtava tuote! En malta odottaa, että saan vähän kasvojen ihoa vaalentumaan ja pääsen käyttämään tätä päivittäin.

Missha Super Aqua Cell Renew Snail B.B. Cream on pikatuote, koska se toimii erittäin hyvänä kosteusvoiteena, heleyttävänä meikkivoiteena, ihovirheitä melko tehokkaasti peittävänä sekä päälle vielä ne kaikki etananliman ihonhoidolliset hyödyt. Nopea levittää sormin kaikkialle kasvoille. Kuivaihoinen ei tarvitse puuterointia, mutta jos on rasvoittuvaisuuteen taipuvainen, suosittelen puuterointia. Niin ja melkein unohdin mainita! Missha Super Aqua Cell Renew Snail B.B. Cream -voiteessa on aurinkosuojakerroin 30. Hoitaa samalla aurinkosuojankin.

Hinta: 23,70 € / 45 g
Saatavuus: eleven.fi*

By Terry Touche Veloutée

No jaah, ei mikään uusi juttu blogissani. Tämä valokynä on esitelty ja se on tullut mainittua moneen kertaan. Nyt tämä By Terryn valokynä nököttää kuvassa tyhjiltään. Pitäisi tilata uusi.

By Terry Touche Veloutée on saman naisen kehittelemä tuote, kun legendaarinen Yves Saint Laurentin Touche Éclat -valokynä. Terry de Gunzburg perusti oman brändinsä, eli By Terryn. Rakastan By Terryn tuotteita! Erityisesti tämä valokynä on huikea.

Miksi By Terry Touche Veloutée on parhaimpia pikameikkituotteita? Tämä tuo ihan uskomattoman hienon valoefektin kasvoille. Samalla sillä on hyvä peittävyys. Pikameikissä ei ole aikaa kikkailla peitevoiteen ja erillisen heleyttävän valovoiteen kanssa, jolla saa kasvojen alueita ”valaistua” ja korostettua. Kun By Terry Touche Veloutée peittää valokynäksi äärimmäisen hyvin, se toimii peitevoiteena, kasvoja valaisevana sekä heleyttävänä tuotteena.

Kurkkaa täältä aikaisempi esittelyni tästä yhdestä parhaimmasta valokynästä, jonka tiedän. Hinta on vähän kirpaiseva, mutta jos aikaisemmat valokynät eivät ole saaneet sinua syttymään, niin veikkaan, että tämä on se tuote, joka saa ymmärtämään.

Hinta: 41,60 € / 6,5 ml
Saatavuus: eleven.fi* ja Bangerhead*

L’Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber

Kaksivaiheinen maskara pikameikkituotepostauksessa… saattaa olla vähän outoa. Nostan tämän loistavan kaksivaiheisen maskaran pikameikkien joukkoon, koska maskaran ensimmäisen vaiheen ripsiväri on väriltään mustaa! Yleensä tällaisissa kaksivaiheisissa on ollut valkoinen se ensimmäisen vaiheen maskara ja vasta toisen vaiheen on musta.

”Alusmaskara” on todella nopeasti ripsiä nostattava ja mustaa väriä niille antava. Ripsiin syntyy tuuheutta ja volyymia nopeasti.

Jos aikaa jää, niin ripsilleen voi lisätä kuituja sisältävän toisen vaiheen maskaran tai vaihtoehtoisesti tätä kuitumaskaraa voi käyttää iltamenoihin. Toiset tykkäävät arkena maltillisemmista ripsistä. Kuitumaskara buustaa ripsiä lisää, mutta sen käyttö ei edes ole välttämätöntä, sillä ”alusmaskara” jo yksinään on loistava.

Kurkkaa esittelypostaukseni tästä maskarasta.

Hinta: noin 19,50 € / 7,1 ml & 6,9 ml
Saatavuus: monet tavaratalot, marketit ja päivittäistavarakaupat sekä verkkokaupat, kuten eleven.fi* ja Kicks*

NYX Wonder Pencil

Sitten tämä huippukynä! Taitaa olla kynän ulkonäkö vaihtunut, mutta itse tuote on edelleen sama.

NYX Wonder Pencil on monikäyttöinen. Sillä voi peittää kasvoilta punoittavia finnejä tai niiden arpia sekä tehdä alaluomen sisärajauksen, joka häivyttää silmien punoitusta sekä kirkastaa katsetta ja luo avaramman katseen. Sillä voi myös rajata ja pohjustaa huulet, joten huulimeikin sävy on kirkkaampi ja huulimeikistä tulee kestävämpi. Vaalea sävy myös korostaa huulten reunoja. Kaiken tämän lisäksi Wonder Pencil on loistava käsilaukussa. Päivän aikana voi lisätä alaluomen sisärajaukseen vaaleutta, lisätä peitevärinä punoittavan finnin päälle (sormen kautta) sekä skarpata huulten reunoja, jos huulipuna on vähän päivän tai illan aikana lähtenyt harhailemaan.

Sävy 01 Light on vaaleaihoiselle kaikista monikäyttöisin. Koostumukseltaan kynä on hyvin pehmeää. Kynää voi helposti työstää sormen avulla, eli levittää ja häivyttää. Se kestää todella hyvin iholla sekä alaluomen sisärajauksessa.

Hinta: 5,90 € / 4 g
Saatavuus: Kicks*, eleven*, Bangerhead*

Clinique Chubby Plump & Shine

Huulille löytyy jos jonkinlaisia ja ihania pikameikkituotteita. Valitsin nyt tähän postaukseeni tämän hetken suosikkini. Cliniquen Chubby Plump & Shine on huulikiilto. Sävyvaihtoehtoja löytyy vaaleista tummempiin sekä kirkkaisiin. Minulla sävy 08 Va Va Va Violet.

Tuote on pakattu kynämäiseen hylsyyn, jonka päästä kierittämällä huulikiiltoa tulee pakkauksesta ulos. Tuote levitetään huulille näppärästi muotoillun kärjen avulla.

Clinique Chubby Plump & Shine antaa kiiltoa ja sävyä. Se mikä tässä huulikiillossa on mahtavaa, on se ettei kiilto ole tahmeaa. Ihana pehmeys tuntuu huulilla. Huulikiillot eivät yleensä ole mitenkään järin kestäviä. Clinique Chubby Plump & Shine kestää hyvin ja antaa kosteutta.

Miksi pikameikkituote? Ei tarvitse rajauksia huuliin, antaa täyteläistävän efektin, hieman sävyä, nopea levittää ja helppoa lisäillä päivän aikana sekä hyvä kesto. Lisäksi kosteuttaa hyvin huulia ja antaa suojaa syystuulia vastaan.

Hinta: noin 20,50-23,00 € / 3,9 g
Saatavuus: Bangerhead* sekä Sokos ja Stockmann

Tällaisia nopeita, monikäyttöisiä ja/tai helppoja pikameikkituotteita tällä kertaa. Nopeus on vaan niin valttia aamuissa. Ainakin minulle, joka ei vaan ole aamuihminen ja olen oikeasti alkanut syömään aamupalaa ennen kotoa lähtöä. Näitä olisi enemmänkin, kuin viisi, mutta ei muuteta 5 parasta 10 parasta -postaukseksi. Otin tähän postaukseen tärkeimmät/monikäyttöisimmät, jotka sopisivat monille muillekin.

Nyt teidän muidenkin aamurutiinien vinkit kehiin! Mikä on sinun pikameikkituote aamukiireessä?

Mukavaa sunnuntaita ja tsemppiä taas huomiseen maanantaiaamuun! 😉

Lue myös

X