Glitz & Glam

5 parasta pikkujoulukauteen - säihkettä silmiin ja hohdetta huuliin

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Nyt kun isänpäivä on koittanut, niin tämän jälkeen viimeistään alkaa pikkujoulukausi. Osa työporukoista, yhteisöistä ja ystäväpiireistä ovat saattaneet ehtiä pikkujouluilemaan, mutta pääsääntöisesti kausi alkaa isänpäivän jälkeen. Siksi onkin aika katsastaa 5 parasta pikkujoulukauteen.

Pikkujoulumeikki

Pikkujoulumeikkiin halutaan sitä jotain, joka on vähän enemmän, kuin tavallisessa illanvietossa. Kimalteet ja hohteet ovat tyypillisiä. Kyllähän tämä aika Suomessa on aika synkkää ja ikävää. Siksi kannattaakin luoda ja tehdä asioita, joista saa iloa ja valoa. Kynttilöitä palamaan kotona, kimalletta silmiin ja hohdetta huuliin. Listailin kivoja juttuja, jotka ovat pikkujoulukauden vuoksi ajankohtaisia ja kuuluvat minunkin juttuihin juhlakautena.

Iho sileäksi minuutissa

Vaikka pikkujoulumeikissä panostetaan meikkiin, en malta olla sanomatta tästä tuotteesta. Dior Capture Totale DremSkin 1-Minute Mask on pelastajani aina ennen tärkeää tilaisuutta. Käytän tätä minuutissa kasvot sileiksi kuorivaa naamiota arkenakin, mutta erityisesti tämä on tuotteeni, kun pitää olla iho sileänä, jotta meikki olisi sievempi. Kaikkihan aina lähtee pohjasta. Diorin 1-Minute Mask ei raavi, ei raasta, eikä lehauta kasvojani punaiseksi. Silti se kuorii tehokkaasti kuolleen ihosolukon kasvojen pinnalta ja tasoittaa ihoa huomattavasti. Kuorivina ainesosina toimivat AHA- ja BHA-hapot.

Tuote levitetään ja pyöritellään kuiville, puhtaille kasvoille ja annetaan vaikuttaa 1 minuutti. Sen jälkeen huuhtelu vedellä ja kasvojen kuivaus. Iho on välittömästi sileämpi ja kirkkaampi. Ihan huippu tuote!

Lue lisää täältä!

Hinta: 83,00 € / 75 ml
Saatavuus: Sokos- ja Stockmann-tavaratalot ja Emotion-myymälät

Kimaltavat huulet

Kimalteiset huulet ovat selkeästi tämän vuoden kuumimpia juttuja. Vaikka villitys on alkanut jo aikaa sitten, niin veikkaan, että nyt pikkujoulujen alla nähdään entistä enemmän kimalteisia huulia.

Urban Decay lanseerasi Vice -sarjaan hauskat Special Effects Top Coat -huuliefektit. Tuotetta käytetään huulimeikin päälle, joka antaa vedenkestävän suojan huulipunalle. Toimii todella hyvin! Glitteriset top coatit eivät tunnu huulilla rouheisilta, vaan ovat hyvin hienojakoista kimallusta. Ihania!

Lue täältä aikaisempi ja syvällisempi esittelyni!

Hinta: 19,90 € / 5,3 ml
Saatavuus: Sokos– (joissa on Urban Decayn tuotteet) ja Stockmann*-tavarataloista sekä niiden verkkokaupoista.

On myös kaikenlaisia huuliglittereitä. IsaDoralta ilmestyi kesällä Loose Lip Glitter.

Hyvin hienojakoinen, pölymäinen huuliglitteri taputellaan huulipunan päälle. Tuote hohtaa ja kimaltaa näyttävästi. Päälle voi vielä levittää kirkkaan kiillon tai jonkun lock:n, joka kiinnittää huulimeikin ja glitterin tiukemmin.

En tiedä löytyykö tätä enää kaupoista, mutta eleven.fillä* sitä näyttää vielä olevan. Purkin hinta 7,80 €.

Kimalletta silmiin

Glitterit silmämeikissä ovat varmasti tavallisin tapa sonnustautua pikkujouluihin. Glitteriä voidaan käyttää monella tapaa. Minun yksi suosikkini on perinteisen silmäluomien glitterillä kuorruttamisen sijaa, lisätä kimallusta ripsiin. Glitterisellä eyelinerilla voi ”maalailla” omat tai tekoripset kimalteisiksi tai glitterillä voi tehdä vain ripsien kärkiin timanttimaiset säihkeet. Ihan liian lähelle silmää ripsiä ei kannata koristella, jotta glitterit eivät kulkeudu silmiin. Kannattaa käyttää hyvin hienojakoista glitteriä, jota yleensä käytetään eyeliner-tuotteissa. On olemassa tuotteita, jotka ovat tarkoitettu ripsille top coatiksi.

Myös se perinteinen glitter-rajaus on aina varma ja toimiva juttu pikkujoulumeikissä. Minulla näkyy kuvissa Artdecon viime vuoden joulukokoelman Crystal Mascara & Liner Onyx Glamour -glitter-rajaus. Tätä ei valitettavasti ole tänä vuonna myynnissä, sillä tuote oli kausikokoelmassa.

Mutta, minä tutkin ja päätin jakaa teille pari muuta vinkkiä vastaavalle tuotteelle.

IsaDoralta löytyy kultainen tai hopeinen glitter eyeliner. eleven.fi* -verkkokaupassa eyeliner maksaa 11,80 €. Stockmannilla* asiakaskorttilaisille 14,00 € (ilman korttia 17,90 €). Uskoisin löytyvän myös marketeista ja muista tavarataloistakin.

Make Up Storella on ollut kaikissa sateenkaaren väreissä. Nyt en kylläkään löytänyt, kuin kahta värivaihtoehtoa. eleven.fi* -verkkokaupassa glitter eyeliner maksaa 17,40 € ja Sokoksella 20,00 €. Joskus muinoin minulla on ollut Make Up Storen glitteristä eyelineria.

Sitten löysin eleven.filtä* tällaisen, kun Moyana Corigan. Ei tuttu merkki minulle ennestään, mutta sävyvaihtoehtoja glitteriseen eyelineriin löytyy useampi.

Näyttävyyttä kulmiin

Pari vuotta sitten hullaannuin täysin kulmakarvojen glitteröinnistä. Kulmakarvat voidaan koristaa glitterein hyvin tyylikkäällä ja hienostuneellakin tavalla. Kun sipaisee vain vähän glitteriä kulmiin, lopputulos on tyylikäs.

Valitettavasti IsaDora ei tuonut uudelleen näitä kulmille tarkoitettuja glittereitä, vaikka tämän vuoden joulukokoelma sisältää parin vuoden takaisen luomiväripaletin. Tähän kuitenkin toimivat myös ylempänä esittelemäni glitteriset eyelinerit. Kannattaa laittaa glitteriä kulmaharjalle ja siitä kampailla kulmiin kimalteista koristusta.

Kulmakarvojaan voi koristaa muillakin keinoin kuin glittereillä. Essencellä on hauskoja metallihohteisia kulmatuotteita. Ne soveltuvat myös ripsien koristamiseen.

Sävyistä löytyy tällainen yllättävänkin luonnolliselta näyttävä 05 copper up!, mutta valikoimasta löytyy myös sähäkämpiäkin vaihtoehtoja. 

Hinnaltaan tällainen Essencen Vibrant Shock Lash & Brow Gel Mascara on 3,49 € / 2,5 ml. En tiedä löytyykö näitä vielä Citymarketeista ja Tokmanneista, mutta ainakin Pretty.fillä näyttää edelleen olevan.

Puuteroi hohteiseksi

Mitä olisikaan juhlakausi ilman ihania meteoriittihelmiä? Guerlain on hullannut minut ihanilla meteoriittihelmillään. Kuvassa näkyy vuoden 2015 joulukokoelman ihanat meteoriittihelmet.

Guerlainin vakiovalikoimaan kuuluvat meteoriittihelmet ovat aina saatavilla. Hinnaltaan nämä ovat noin 65 euroa. Sävyvaihtoehtoja löytyy kolme.

Se mikä näissä Guerlainin meteoriittihelmissä viehättää, on niiden upea heleys iholla. Puuterihelmet antavat kaunista valoa ja hehkua kasvoille. Sanon usein, että nämä eivät ole sellaisen tuote, joka on tottunut meikkituotteisiin, joilla tehdään jälkeä, joka näkyy 10 metrin päähän asti. Jos on tottunut, että meikki pitää näkyä, meteoriittihelmet eivät ole se juttu. Mutta jos rakastaa niitä pieniä nyansseja ja luonnollisempia juttuja, niin meteoriittihelmet ihastuttavat. Se on se jokin viimeinen silaus, joka näillä luodaan.

Lisäksi Guerlainin meteoriittihelmet tarjoavat sitä kosmetiikan käyttöelämystä. Ovathan pakkaukset viehättäviä, tuoksukokemus huikea ja tuote itsessäänkin kaunis.

Kuva: Guerlain

En varmaankaan ole itselleni hankkimassa, mutta oletteko nähneet tämän joulun kokoelman meteoriittihelmet? Siis OMG! Miten ihastuttavia! Olen vähän meinannut vältellä Guerlainin pisteitä tässä joulun alla, etten vaan haksahda. Minulla on jo meteoriittihelmiä. Yhdestä purkista riittää tyyliin loppuelämäksi, joten en tarvitse, vaikka haluaisin nuokin.

Tätä joulukokoelman meteoriittihelmiä en löytänyt suomalaisista verkkokaupoista, mutta vakiovalikoimaan kuuluvia löytyy Sokoksen ja Stockmannin* verkkokaupoista. Hinnaltaan meteoriittihelmet ovat 66,00 €. Kausikokoelmien meteoriittihelmet ovat usein arvokkaampia, kuin vakiovalikoiman. Muistaakseni minun vuoden 2015 joulukokoelman meteoriitit maksoivat 78,00 €.

Oikein säihkyvää ja ihanaa pikkujouluaikaa! Ottakaa ilo irti punatuista huulista ja säihkyvistä silmistä!

Muista käydä osallistumassa 100 euron lahjakorttiarvontaan! Joulukuussa sitten Glitz & Glamissa availlaan joulukalenteria ja arvotaan ihania juttuja. Tässä suora linkki arvontapostaukseen!

P.s. Mukavaa isänpäivää isi-ihmisille! 🙂

Postauksessa saatuja ja itse ostettuja tuotteita.
X