Glitz & Glam

5 parasta voidetta kirkastamaan ja heleyttämään

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Valoa kansalle, joka pimeydessä vaeltaa! On tässä ihanan aurinkoisiakin syyspäiviä sattunut, mutta pääasiassa on pimeää. Kohta viimeisetkin lehdet putoavat puista ja sen jälkeen alkaa ankeus ja harmaus.

Ankeus ja harmaus saattavat tarttua kasvoillekin. Valoa, hehkua ja heleyttä saadaan turvautumalla purkkiin, jos muut keinot eivät meinaa auttaa. Heleyttävä tuote kasvoilla antaa kivan piristyksen ilmeeseen ja saa olonkin tuntumaan hehkuvammalta.

Listasin 5 parasta voidetta kirkastamaan ja heleyttämään ankeita ja harmaita kasvoja. Pois kaikki ankeus ja tulkoon valkeus!

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Wake Up Balm

Tämä Estée Lauderin kasvot herättävä voide on erityisesti ikääntyvälle iholle. Sen lisäksi, että sen valohiukkaset saavat kasvot hehkumaan, siinä on käytetty kasvien kantasoluja. Koostumus on sen verran täyteläinen, että tuote sopii erinomaisesti päivävoiteeksi, mutta sitä voidaan käyttää myös tavallisen päivävoiteen päällä.

Ylellinen hehkuvoide on pakattu pumppupulloon, jossa se säilyy hyvin ja on käyttäjäystävällinen. Voiteen koostumus on mukavan täyteläinen. Nuoremmille sopiva talveen, kun iho on kuivempi.

Yleensä tällaiset luksusmerkkien anti-aging -tuotteet tuoksuvat voimakkaasti parfymoidulle. Tämä ei! Tuoksu on kevyt ja neutraali.

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Wake Up Balm jättää iholle upean hehkun ja heleyttää harmaita kasvoja. Kaunis shampanjaisen kultainen hehku häivyttää ikääntymisen merkkejä ja antaa erityisen freesin ilmeen.

Hinta: 64,50-73,90 € / 30 ml
Saatavuus: eleven.fi*

GlamGlow GLOWSTARTER Mega Illuminating Moisturizer 

Muistatteko GlamGlow:n? Tämä mielenkiintoinen merkki rantautui joitakin vuosia sitten Suomeen. Aluksi merkiltä löytyi savinaamioita. Sitten se laajentui kasvojen puhdistajiin ja nyt GlamGlow:lla on vaikka minkälaisia kosmetiikkatuotteita. Koko GlamGlow:n ideologia perustuu Hollywoodin seksikkäisiin tähtiin – GlamGlow haluaa tehdä meistä kaikista yhtä vetovoimaisia.

Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer on tehokkaasti ihoa kosteuttava ja heleyttävä voide. Voiteessa on käytetty hyaluronihappoa ja vitamiineja sekä helmiäishiukkasia heleyttämään ihoa.

GlamGlow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer on pakattu kauniiseen ja tyylikkääseen purkkiin. Purkit eivät ole mielestäni paras tapa pakata ja käyttää voiteita, mutta menettelee se. Hehkuvoiteessa on ihastuttava tuoksu. Ei erityisen voimakas, mutta kuitenkin tunnistettava.

GlamGlow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer on saatavilla kolmessa sävyssä – Pearl Glow, Nude Glow ja Sun Glow. Kuvissani näkyy sävy Nude Glow. Olen laivalla swatchaillut sävyä Pearl Glow. Se on jo niin valkeaa, että vaatii mielestäni todella vaalean ihon tai todella kevyen sipaisun.

Nude Glow on beige sävyltään. Hyvin iholle sulautuva sävy, jossa on uskomattoman kaunis hehku! Voiteen annostelulla voi helposti itse määritellä heleyden määrän. Ohuella sipaisulla hehku on hienovarainen, kunnollisella määrällä iho on heleä, vaikka sen kuorruttaisi peittävämmällä meikkivoiteellakin.

Hinta: 39,90 € / 50 g
Saatavuus: Kicks*

Clarins Instant Light Radiance Complexion Base

Vanha tuttuni jo vuosien takaa. Tämä Clarinsin ihana hehkuvoide on myynnissä meikkikategoriassa, vaikka se voisi hyvinkin olla ihonhoidon puolella. Kyseessä on kosteuttava valovoide pohjustukseen. Eli aivan sama idea, kuin kahdella aikaisemmin esittelemälläni voiteella. Oletettavasti tässä tuotteessa ei ole yhtä paljon ihonhoidollisia läpimurtoja ja teknologiaa, mutta silti se antaa heleyttä kasvoille ja kosteuttaa.

Clarins Instant Light Radiance Complexion Base liukastaa ja tasoittaa keveästi ihon pintaa. Näitä on saatavilla kolmea sävyä. Minulla on kaikki kolme, mutta olen käyttänyt vain tätä vaaleinta sävyä 01 Rose. Muut sävyt ovat 02 Champagne ja 03 Peach.

Clarins Instant Light Radiance Complexion Base jättää ihanan hienovaraisen heleyden iholle. Samalla se tasoittaa pintaa kevyesti ja luo nuorekkaamman ilmeen.

Hinta: 27,70-36,90 € / 30 ml
Saatavuus: Sokos- ja Stockmann-tavaratalot, Emotion-myymälät, Kicks-liikkeet sekä eleven.fi*

Essence Fresh & Fit Awake Primer 

Olivatko tähän asti olleet heleyttävät voiteet turhan arvokkaita sinun budjettiisi? Nostan tähän parhaimpiin huippuyksilön äärimmäisen edulliselta merkiltä.

Essencen Fresh & Fit Awake Primer on nimensä mukaisesti freesaava ja pohjustava. Tuote antaa terveen hehkun ja heleyden iholle sekä häivyttää ihohuokosia. Vaikka tuote onkin pohjustaja nimellä kulkeva, se omaa myös ihonhoidollisia piirteitä. Tuotteessa on käytetty vitamiineja, joilla on antioksidanttisia ominaisuuksia. 

Kuten arvata saattaa, on koostumus silikoninen, koska kyseessä on pohjustaja. En luonnehtisi tuotetta yhtä hyväksi ihohuokosien häivyttäjäksi, kuin mattaavat vastaavanlaiset, mutta kyllä tämä Essencen helmi hieman niitä häivyttää.

Paras ominaisuus on mielestäni tämän tuotteen kaunis heleys, jonka se luo kasvoille. Sen lisäksi toki tasoittaa ihon pintaa ja häivyttää kevyesti ihohuokosia. Sävy on pehmeän persikkainen ja kuulas.

Hinta: 4,39 € / 30 ml
Saatavuus: Tokmanni*

Pixi Glowtion Day Dew

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, on Pixin ihastuttava päivävoide. Pumpullinen tuubi on kätevä käyttää sekä hygieeninen. Tuote säilyy hyvänä pitkään.

Voiteessa oleva laventeliöljy rauhoittaa ihoa. Pixi Glowtion Day Dew sisältää myös kaoliinia, joka on tehokas imemään rasvaa itseensä. Siitä syystä tämä heleyttävä päivävoide on loistava rasvoittuvaisuuteenkin taipuvaiselle iholle.

Pixi Glowtion Day Dew on helmiäismäinen ja viileä sävyltään. Näyttää kauniin raikkaalta iholla.

Hinta: 37,60 € / 35 ml
Saatavuus: eleven.fi*

Heleyttävä voide

Tällainen kavalkadi heleyttäviä tuotteita. Näissä on se jännää, että toiset valmistavat tuotteen pohjustajaksi ja toiset ihonhoitotuotteeksi. Lopun perin kaikki ovat pohjustajia, mutta toisilla on enemmän ihonhoidollisia ominaisuuksia. Kuitenkin niille pohjustajaksi nimetyillekin on laitettu ihoa hoitaviakin ominaisuuksia, eivätkä täten ole pelkästään meikkiä.

Loppuun vielä yksi käyttövinkki tällaisille tuotteille

Vaikka tässä postauksessa esiintyvät tuotteet ovat päivävoiteita ja ns. pohjustajia, ne toimivat myös meikin päälle! Varsinkin kuivaihoiset hyötyvät tästä vinkistä, mutta voin sekaihoisena sanoa, että hyvin toimii minullakin.

Taputtele kevyesti heleyttävää voidetta poskipäille, nenänselkään, amorinkaarelle ja kulmakarvojen yläpuolelle. Jos et käytä mitään meikkipohjaa, niin tämä kikka on upea myös meikkaamattomillakin kasvoilla. Korostaa upeasti kasvojen korkeimpia alueita, eikä synny sitä ns. ”Insta-meikkiefektiä”.

Saat uskomattoman luonnolliset ja kauniit korostukset kasvojen korkeimmille alueille. Ei näy kuivuus, eikä korostu ihon epätasaisuudet samalla tavalla, kuin puuterisista tuotteita tai kunnon highlighter-tuotteista. Suosittelen!

Pakko kysyä, minkälaiset olivat I Love Me -messut? Näitkö Jeffree Starin?

Postauksen tuotteet saatuja.

Lue myös

X