5 parasta...

5 parasta aurinkopuuteria – uusittu lista

19.8.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkin

Kesä alkaa olla ehtoon puolella, mutta siitä huolimatta listaan parhaimmat aurinkopuuterit. Olen tehnyt 5 parasta aurinkopuuteria -listauksen yli 2 vuotta sitten. Tuon jälkeen olen löytänyt monia uusia suosikkeja, jotka miellyttävät minua tällä hetkellä enemmän. Siksi onkin aika päivittää listaus ja esitellä teille uudet 5 parasta aurinkopuuteria.

BENEFIT HOOLA

Aloitetaan aurinkopuuterista, joka löytyy kaksi vuotta sitten tekemältäni listalta sekä tältä päivitetyltä. Benefitin Hoola on loistava aurinkopuuteri myös varjostuksiin. Mattainen Hoola on viileä, joten ei muutu kasvoilla oranssiksi. Koostumus on samaan aikaan kiinteä ja todella hienojakoinen sekä pehmeä. ”Pannussa” puuteri tuntuu todella kiinteältä ja kovalta, mutta siveltimellä aurinkopuuteria ottaessa, sitä irtoaa hyvin ja koostumus on satiininen.

Talvella ihoni ollessa vaaleampi, Hoola ei oikeastaan edes näytä aurinkopuuterilta, vaan enemmänkin varjostuspuuterilta. Kesällä ihon ollessa päivettyneempi, Hoola näyttää aurinkopuuterimaisemmalta. Iholla oleva päivetys tuo pohjalle hieman lämpöä, joka toimii kivasti Hoolan kanssa.

Täältä löydät syvällisemmän esittelyn ja analyysin Benefitin Hoolasta.

Benefit Hoolasta löytyy nykyään Hoola Lite -versio, joka on vaaleampi. Alkuperäinen Hoola on vaalea ja sopii vaaleaihoisille, mutta Hoola Lite on jo todella helppokäyttöinen todella vaaleaihoiselle.

Hinta: noin 35,00 € / 8 g (Tukholman Sephora)
Saatavuus: Sephorat, Cult Beauty (saatavilla täysikokoinen sekä mini)

BECCA SUNLIT BRONZER BALI SANDS

Kuten kuvista näkyy, on tätä aurinkopuuteria rakastettu. Olen käyttänyt Benefitin Hoolaa todella paljon, mutta tästä Beccasta näkyy käyttö. Becca Sunlit Bronzer ei siis ole kaikista pitkäkäyttöisin, mutta laittaisin myös sen vaalean ja iholle hyvin istuvan sävyn myös yhdeksi syyksi kulumiselle. Olen sutinut tätä aurinkopuuteria huolettomasti, eikä överiä synny. Sävy on viileä ja pohjaltaan mattainen, mutta mukana on keveästi kultaista shimmeriä.

Pannussa puuteri on kiinteä, eikä puuteri mielestäni pöllyä pahemmin. Iholle levittäessa Becca Sunlit Bronzer on hienojakoinen ja helpoisti sekä tasaisesti levittyvä. Ihan unelma aurinkopuuteri!

Ostamani sävy Bali Sands on loistava jopa maaliskuun kalpealle iholle. Kesän päivettämälle iholle vielä helpompi, mutta toisille Bali Sands saattaa jo olla liian vaalea.

Lue aikaisempi esittelyni tästä kauniista aurinkopuuterista.

Hinta: 37,50 € / 7,1 g (Tukholman Sephora)
Saatavuus: Sephorat sekä Cult Beauty -verkkokauppa.

TOO FACED CHOCOLATE SOLEIL MEDIUM/DEEP MATTE BRONZER

Sain tämän minikokoisen Too Facedin aurinkopuuterin kaupanpäällisenä Tukholman Sephorasta. Ostin silloin useamman Too Facedin tuotteen, ja silloin sattui olemaan kampanja, että jos ostaa kaksi Too Facedin tuotetta, saa kaupanpäällisen. Olin todella iloissani tästä suklaalta tuoksuvasta aurinkopuuterista.

Vaikka sävy on medium/deep, ei tummuus ole ihan liikaa. Mattainen sävy ei näytä keveästi käytettynä tunkkaiselta vaalealla iholla. Mutta huomautan vielä, että vaatii varovaisempaa käyttöä kuin ylempänä oleva Benefitin Hoola ja Beccan Bali Sands. Too Facedin Chocolate Soleil Medium/Deep on viileähkö, vaikka onkin hieman suklainen sävyltään.

Kasvoilla Too Facedin Chocolate Soleil sävyssä Medium/Deep on vaalealla iholla hyvä varjostuksiin, tummemmalla iholla varjostuksien lisäksi huolettomampaan kasvojen päivetyksen korostamiseen.

Minua kovasti kiinnostaa Too Faced Chocolate Soleil -aurinkopuuterin vaaleampi vaihtoehto. Milk Chocolate Matte vaikuttaa ihanan helpolta sävyltä.

Hinta: noin 31,50 € / 8 g (Tukholman Sephora)
Saatavuus: Sephorat ja Cult Beauty -verkkokauppa.

ARTDECO ALL SEASONS BRONZING POWDER

Tämän Artdecon ihanan aurinkopuuteripaletin esittelin alkukesästä. Nimensä mukaisesti, paletti toimii kaikkiin vuodenaikoihin. Vaalein sävy toimii talvella ja alkukeväästä, keskitumma kevään, alkukesän ja syksyn, tummin sävy sitten loppukesän ja alkusyksyn. Sävyt näkyvät kämmenelläni heikosti, koska päivettyneellä iholla vaaleammat sävyt ovat vähän liian vaaleita.

Koostumus on hyvä. Puuteri on hienojakoista ja levittyy iholle erinomaisesti.

Artdecon All Seasons Bronzing Powder on kauniin aurinkoinen iholla. Vaaleammilla sävyillä saa kivasti luotua auringonsuudelmaa kasvoille ja tummimmalla syventää poskiluun varjoa. Tämä paletti on kätevä!

Hinta: 32,00 € / 20 g
Saatavuus: Artdecon jälleenmyyjät

THEBALM BAHAMA MAMA

Uijui! Tässä minun uusin kaverini. Jo vuosia olen netistä lukenut monien kehuvan theBalmin Bahama Mama -aurinkopuuteria. Muistelisin, että muutamalla teillä lukijallakin tämä olisi.

Bahama Mama on viileä aurinkopuuteri. Jotenkin vain tuotteen kuvat verkkokaupoissa eivät ole mielestäni onnistuneita. Niissä Bahama Mama näyttää todella tunkkaiselta ruskealta, jonka vuoksi en ole uskaltanut sitä tilata. Kun nyt sitten sain Oletkaunis.filtä valita theBalmin tuotteita testiini, oli Bahama Mama otettava kokeiluun. Onneksi sävy ei ole ollenkaan niin tunkkainen kuin se tuotekuvissa näyttää.

Bahama Mamassa on hentoisesti kultaista shimmeriä, mutta mikään hohdeaurinkopuuteri se ei kuitenkaan ole – onneksi! Pohja on mattainen, jossa on sitten hienon hienoa kultaista shimmeriä maltillisesti. Juuri sopivasti minulle.

Bahama Mama soveltuu erinomaisesti kasvojen varjostukseen sekä auringonsuudelmaisen päivettymisen korostamiseen. Ihana aurinkopuuteri tämäkin. Pakkauskin on niin hauska. Minuun vetoaa theBalmin pin up -henkiset pakkaukset. Ihanaa menneiden aikojen glamouria.

Hinta: 20,90 € / 7,08 g
Saatavuus: Oletkaunis.fi*

Tässä olivat parhaimmat aurinkopuuterit. Muutama ihanuus tipahti listaltani päivityksen myötä, mutta edelleen aikaisemmat 5 parasta aurinkopuuteria ovat hyviä. Nyt vain suosin selkeästi viileämpiä sävyjä kuin aikaisemmin. Huomasin myös, että suosikkini ovat vähän hankalasti saatavia. Kolmea suosikkiaurinkopuuteria ei ole saatavilla Suomesta. Joten jos vielä reissailette, niin kannattaa tsekata Becca, Too Faced ja Benefit!

Olen kyllä ihan hurahtanut kauniisiin aurinkopuutereihin. Yritän täällä Turkissa pitää itseni kurissa ja välttää ostamasta uusia. Saa nähdä miten onnistun…

Kurkkaa myös 5 parasta sivellintä aurinkopuuterin levitykseen!

Paljasta sinun paras aurinkopuuterisi! Löytyikö se listaltani (uudelta tai vanhalta)?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (5)

Suosikkini löytyy vanhalta listaltasi, Clarinsin aurinkopuuteri. Se kaikkein vaalein sävy! Tykkään, kun siinä on kolmea eri sävyä, joista tummimmassa on hieman hohdetta. Eikä tummin sävy oli liian tumma. Ei tule niin helposti övereitä! En meinannut (Sokokselta) löytää aurinkopuuteria, jossa ei olisi paljoa hohdetta. Guerlainin plisi ollut aivan ihana, mutta se kiilto määrä! Ja mikä on myös hyvä juttu tässä paletissa , kaikkia voi käyttää luomilla.
Viime kesänä käytin Lancomen Belle De Teint Sheer Blurring Power’ia sävyssä 02 aurinkopuuterin asemasta. Kun en silloinkaan löytänyt kimalteetonta tuotetta. Tämä on jo toinen samanlainen.

Itse juuri sain Cult beauty tilaukseni mukana Benefitin Hoolasta sen vaaleamman version, kun ajattelin, että tuo normaali saattaisi olla aavistuksen verran liian tumma mulle. Yllätyksekseni se vaaleampi onkin melkein vähän turhankin hailakka ainakim nyt heti kesän jälkeen, mutta kyllä silläkin vähän saa muotoa ja väriä kasvoille ja koostumus on siinäkin oikein hyvä 🙂

Ihastuin Clarinsin Bronzing Duo-palettiin. Siinä on kolmea eri sävyistä aurinkopuuteria, joista suurin ja tummin sisältää erittäin maltillista hohdetta. Rasiani sävy on 01 Light, sillä pidän vaaleista sävyistä, niiden kanssa on ei tule niin helposti övereitä! -Tämä löytyi edelliseltä listaltasi, tummemmassa sävyssä.
Viimevuotista Lancomen Belle De Teint Natural Healty Glow Sheer Blurring Powder’ia on reunat jäljellä. Tämä on toinen samanlainen rasiani, sillä en ollut löytänyt tarpeeksi vaaleaa ja kimaltelmatonta aurinkopuuteria.

Ostin vähän aikaa sitten summissa The Body Shopin Honey Bronze Bronzing Powder -aurinkopuuterin. Ihoni on tosi tosi vaalea, ja päivetystä en ole saanut edes tänä kesänä. Silti sävy Deep Marte antaa ihanaa hehkua ja sopivasti tervettä väriä kasvoille. Ihastuin 🙂

Kiva listan päivitys 🙂 Olen itsekin lähdössä pian reissuun, joten voisin tutkia uusia aurinkopuutereita myös! Toi Bahamaman esittely oli hyvä, koska oon itsekin pitänyt sitä tuotekuvissa liian tummana/tunkkaisena. Kiv kuulla, että niin ei kuitenkaan ole 🙂

Multa löytyy entuudestaan Lumenen aurinkopuuteri parin vuoden takaa (sama kuin sun edellisessä postauksessa) ja Too Facedin vaaleampi aurinkopuuteri, joka on mun suosikki ollut siitä asti kun sen keväällä ostin; käy varjostuksiin ja hieman päivettyneelle iholle ihanasti <3 Mulla oli myös Benefitin Hoola, mutta se oli liian tumma ja pigmenttinen mulle, joten se lähti eteenpäin. Jäänyt kyllä kiinnostamaan se Lite-versio, jospa sitä nyt pääsisi livenä katselemaan ja jos hyvä, niin sen voisi napata mukaan :)))

Suosikkini löytyy vanhalta listaltasi, Clarinsin aurinkopuuteri. Se kaikkein vaalein sävy! Tykkään, kun siinä on kolmea eri sävyä, joista tummimmassa on hieman hohdetta. Eikä tummin sävy oli liian tumma. Ei tule niin helposti övereitä! En meinannut (Sokokselta) löytää aurinkopuuteria, jossa ei olisi paljoa hohdetta. Guerlainin plisi ollut aivan ihana, mutta se kiilto määrä! Ja mikä on myös hyvä juttu tässä paletissa , kaikkia voi käyttää luomilla.
Viime kesänä käytin Lancomen Belle De Teint Sheer Blurring Power’ia sävyssä 02 aurinkopuuterin asemasta. Kun en silloinkaan löytänyt kimalteetonta tuotetta. Tämä on jo toinen samanlainen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *