Glitz & Glam

5 parasta sivellintä aurinkopuuterin levitykseen

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Olen niin paljon höpötellyt hurahtamisestani aurinkopuuteriin, että ajattelin tehdä 5 parasta postauksen parhaimmista siveltimistä bronzing-tuotteiden käyttöön.

Jos aurinkopuuterin käyttö on hieman epäselvää, että kuinka sitä voidaan käyttää, kurkkaa tähän vanhaan postaukseeni. Toki aurinkopuuteria voidaan käyttää poskipunan tapaan, mutta jos sillä halutaan muotoilla kasvoja, tehdään tällainen kuvanmukainen kolmonen ohimoilta leukalinjaan. Tuosta linkkaamastani postauksesta löydät lisää tietoa.

Bronzing-tuotteita on monenlaisia, joten sivellin kannattaa valita käyttämänsä tuotteen mukaan. Kerron nyt viisi omaa suosikkiani, jotka soveltuvat erilaisten bronzing-tuotteiden levitykseen.

MAC 168

Tämä MACin viistopäinen kasvosivellin on suorastaan legenda. Hyvin monikäyttöinen sivellin, joten se soveltuu myös aurinkopuuterin levitykseen. Minulla tämä sivellin on eniten käytössä varjostuksiin ja aurinkopuuteriin. Sivellin soveltuu myös erinomaisesti poskipunan levitykseen.

Hankin tämän siveltimen lähes neljä vuotta sitten. Se on ollut ammattikäytössä sekä omassa käytössä. Edelleen hyvässä kunnossa. Toki karvaa saattaa välillä irrota vähän, mutta ei häiritsevästi.

Vuohenkarvasta tehty sivellin on todella pehmeä ja tiivis. Ehdottomasti yksi eniten käyttämäni sivellin. Koska MAC 168 on loistava varjostuksiin, aurinkopuuteria käytettäessä se on parhaimmillaan mahdollisimman helposti omaan ihon sävyyn natsaavan aurinkopuuterin kanssa. Siveltimellä saa aikaan aika tummaakin jälkeä, jota kunnon varjostukset vaativat. Viistopäisellä muotoilulla pystyy tekemään hyvin tarkkaakin jälkeä. Aika siro kasvosiveltimeksi.

Nykyään tämä sama sivellin on saatavilla synteettisellä harjaksella. Jos 168 -sivellin on synteettisellä harjaksella, on numerosarjan perässä s-kirjain, eli 168s. Siitä tunnistat, kummasta harjaksesta on kyse. Jos olen käsittänyt oikein, katoavat nämä luonnonharjaksella olevat MACin siveltimet.

Hinta: 36,20-45,00 €
Saatavuus: Bangerhead*, eleven.fi*, Kicks* sekä Stockmann- ja Sokos-tavaratalot (joissa MAC) ja niiden verkkokaupat.

ECOTOOLS BLENDING AND BRONZING

Häivyttämiseen ja aurinkopuuterin levitykseen hyvä EcoToolsin sivellin. Tällä siveltimellä saa mineraalipohjan ja jopa ohuen meikkivoiteenkin työstettyä kasvoille, mutta itse tykkään eniten aurinkopuuterin levitykseen käyttää. Hyvin monikäyttöinen sivellin tämäkin, eikä ole kallis.

Kokonaan synteettisistä harjaksista valmistetussa siveltimessä on kahta erilaista ja erimittaista harjasta. Lyhyemmät harjakset ovat napakampia (tummat) ja pidemmät harjakset pehmeämpiä ja joustavampia (vaaleat). On mielestäni parhaimmillaan keveään muotoiluun aurinkopuuterilla. Ei parhaimmillaan kunnollisten varjostusten teossa. Siksi käytän tätä sivellintä vaaleampien aurinkopuuterien levitykseen. Toimii myös nestemäisten bronzing-tuotteiden levitykseen ja häivyttelyyn.

Hinta: 14-17 euroa
Saatavuus: monista marketeista ja tavarataloista, jopa apteekeista sekä kosmetiikkaverkkokaupat, kuten eleven.fi* ja Bangerhead*.

REAL TECHNIQUES MULTI-TASK BRUSH

Kuten jo nimestäkin voi päätellä, on tämä sivellin monikäyttöinen. Loistava perussivellin vähän kaikkeen puuteriseen. Tykkään puuteroida kasvot tällä, mutta hyvä myös aurinkopuuterin levitykseen. Tällä voi levittää todella hohtavankin aurinkopuuterin kauniisti kasvoille.

Real Techniquesin siveltimet ovat synteettisestä harjaksesta valmistettuja. Sitä ei kyllä aikoinaan meinannut uskoa, sillä harjakset tuntuvat melkein luonnonharjakselta ja ovat pehmeitä. Tämä sivellin on niin miellyttävän pehmeä ja harjakset joustavia. Ihana! Harmi vain, että sivellin myydään setin mukana, mutta tästä on nykyään saatavilla mini, jossa on lyhyempi varsi.

Hinta: 23,90-27,90 € / Travel Essential -sivellinsetti tai 7,80 € / Mini Multi-Task Brush
Saatavuus: eleven.fi*, Kicks*, Bangerhead* sekä Sokos- ja Stockmann-tavaratalot ja niiden verkkokaupat.

EVERYDAY MINERALS LONG HANDLED KABUKI

Sitten mini, joka on kanssa näppärä moneen muuhunkin kuin aurinkopuuteriin. Hyvä kabuki mineraalimeikkipohjan levitykseen sekä kaikkiin irtomaisiin puuterituotteisiin kasvoille. Loistava hohtavien sekä mattaisten aurinkopuuterien työstöön. Olen tällä poskipunatkin levittänyt poskille monet kerrat. Näppärä kooltaan, joten mahtuu käsilaukkuun helposti.

Hieman hassua, että tätä sanotaan pitkävartiseksi. Noh, onhan tämä mineraalimeikkibrändin, Everyday Minerals, siveltimistä melko pitkävartinen. Sillä Everyday Mineralsilla on lyhyempiäkin varsia siveltimissä. Harjakset ovat synteettisiä. Todella tiivis ja pehmeä sivellin. Kabukilla saa peittävämpää/intensiivisempää jälkeä voimakkaammin painamalla, kun samalla pyörittelee sivellintä kasvoilla. Kevyellä sipaisulla taas saa hentoisempaa jälkeä. Siksi toimiva todella pigmenttisen tai ei-niin-pigmenttisen aurinkopuuterin levitykseen.

Hinta: 19,90 €
Saatavuus: Everyday Mineralsin verkkokauppa*

SENSAI BRONZING GEL BRUSH

Viimeisenä ja hieman erilaisena siveltimenä Sensain kasvosivellin. Tämä sivellin on tarkoitettu Sensain itseruskettavan geelin levitykseen, eli Sensai Bronzing Gelin. Mutta sen lisäksi tämä on toimiva sivellin nestemäisten bronzing-tuotteiden levitykseen. Puuterisille on hieman haastava, vaikkakin olen kyllä joskus kokeillut.

Vuohenharjaksesta ja synteettisestä harjaksesta, käsinvalmistettu sivellin, on aivan ultimaattisen pehmeä! Siksi se on vähän hankala puuteristen tuotteiden levitykseen – ei saa niin tarkkaa jälkeä aikaiseksi. Tällä saa kauniisti työstettyä vesimäisen ohuet bronzing-nesteet. Jos käytät nestemäisiä, vesimäisen ohuita itseruskettavia tai bronzing-meikkituotteita, tämä sivellin kannattaa kokeilla!

Hinta: 52,00 €
Saatavuus: Bangerhead* varmuudella, mutta joskus vuosia sitten näitä myytiin ainakin Helsingin keskustan Sokoksella.

Tässä olivat minun 5 parasta aurinkopuuterisivellintä. Kaikki vähän erilaisia ja erilaisten tuotteiden kanssa optimaalisesti toimivia. Tietysti aina jokaisen omat tottumukset kanssa määrittelevät, että mikä sivellin tuntuu hyvältä käyttää. Joskus minulla menee pitkä aika, että tykästyn uuteen siveltimeeni, jos se on hyvin erilainen kuin mihin olen tottunut. Joskus käy myös niin, että se mistä ennen tykkäsin kovasti, ei olekaan myöhemmin niin toimiva ja kiva. Lisäksi tosiaan tuotteiden erilaiset koostumukset ja pigmenttisyydet vaikuttavat siihen mikä sivellin tuntuu toimivimmalta. Siksi mainitsen näistäkin puolista jokaisen siveltimen kohdalla.

Oikein ihanaa sunnuntaita sinulle!

Lue myös

X