Glitz & Glam

5 parasta huulikiiltoa – huulikiiltojen uusi tuleminen!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Ihanaa alkanutta syyskuuta! Tiedättekö mikä kuukausi oli kaikista lyhyin kesän aikana? No elokuu tietenkin, koska olin semisti lomalla sen kuun ja lisäksi matkalla. Meni kyllä niin vauhdikkaasti, että en oikein ehtinyt henkisesti valmistautua syksyn alkuun. Nyt se on virallisesti syksy ja jotenkin kuin napin painalluksesta, sääkin muuttui elokuun viimeisinä päivinä.

Olen maininnutkin, että huulikiillot tekevät uuden paluun. Uskon vahvasti, että hyvin mattainen ja todella peittävä huulipuna vaihtuu trendissä hiljakseen läpikuultavampaan ja lopulta trendissä ovatkin uudestaan kunnon ”kiimaliimahuulet”, joita minun ikäluokkani (minä mukaan lukien) suosi vuosituhannen vaihteessa ja ehkä vähän vielä tämän vuosikymmenen alkupuolellakin. Muistatteko? 🤣 Uskon myös, että huulikiilloissa tapahtuu jotain uutta tuotekehitystä. Tulee jotain uudenlaisia juttuja, jotka tulevat vastaamaan trendin aiheuttamaan kysyntään sekä lisäämään huulikiillon trendikkyyttä. Voin toki mennä veikkauksissani aivan metsäänkin, mutta jotenkin minulla on sellainen fiilis nyt, että huulikiillosta tulee trendijuttu muutamassa vuodessa.

Nyt huulikiillot ovat uudestaan innostaneet ja olleet todella aktiivisesti käytössäni. Siksi haluankin tehdä listauksen huulikiilloista. Vanhoista suosikeistani en edes viitsi tehdä, kun ei niitä taideta enää edes valmistaa. Ainakaan Anytimea ei enää saa. Ihan muutaman vuoden takaa olleita suosikkejani, Lancômen Gloss in Love -huulikiiltojakaan ei enää saa. Vuoden 2013 parhainta huulikiiltoa, Clarinsin Gloss Prodigea, ei enää oikeastaan saa. Poistomyynneistä ja varastojen tyhjennyksistä vain. Katsellaan suosikkejani viime vuosilta, koska näitä vielä saa!

CLINIQUE CHUBBY PLUMP & SHINE

Viime vuonna rakastuin tähän Cliniquen silloiseen uutuuteen. Huulia täyteläistävä huulikiilto, jonka käytin loppuun syksyn aikana!

Nämä Chubby Plump & Shine -kiillot ovat käteviä! Näitä levitetään kuin huulipunaa, mutta silti koostumus on huulikiillon nestemäinen. Hylsyssä on reikä, josta kiilto tulee ulos kierittämällä.

Koska kyseessä on Cliniquen tuote, on huulikiilto hajusteeton. Siksi se sopiikin loistavasti kaikille, jotka toivovat tuoksuttomia tuotteita tai inhoavat sitä kun usein huulikiillot tuoksuvat makealta.

Sävyt ovat kivasti läpikuultavia, mutta täyteläistävät keveästi huulia (ilman kihelmöintiä!) ja antavat keveästi sävyä. Minulla ollut sävy, 08 Va Va Va Violet, oli todella kiva. Vaikka hylsy näytti tummalta ja nimi viittasi violettiin, sävy oli todella luonnollinen minun huulilla. Cliniquen Chubby Plump & Shine -huulikiilto on ihanan pehmeä ja niin tehokkaasti huulia kosteuttava!

Lue täältä aikaisempi esittelyni!

Hinta: 20,50-23,00 € / 3,9 g
Saatavuus: Sokos- ja Stockmann-tavaratalot, Hehkut, Kicksit*, eleven.fi*, Bangerhead* jne.

KORRES MORELLO VOLUMINOUS LIPGLOSS

Rakastuin Korresin Morello -huulikiiltoihin! Nämä ovat olleet ahkerassa käytössä, sillä kiillot täyteläistävät huulia (ilman kihelmöintiä!) ja kestävät todella hyvin!

Nappasin kuvassa näkyvän sävyn, Natural Purplen ja korallisen Peachy Coral, mukaani Turkkiin. Nyt opiskeluihin palattuani olen suosinut tätä luonnollisempaa sävyä, mutta kesällä kyllä kirkkaampi Peachy Coral oli suosiossani. Nämä kiillot kestävät niin ihanan hyvin, mutta koostumus ei ole sellainen tahmea, joka liimaa huulet yhteen. Hyi, inhoan sellaisia huulikiiltoja! Minulla on aina asiaa ja puhun paljon, ei minun huulia saa liimata yhteen!

Mutta yksi on ehdoton ei näiden huulikiiltojen kanssa. Älä syö mitään jauhoista leipää tmv. Minulle kävi Turkissa niin, että olin juuri huolellisesti levittänyt kiillon huulille ja menimme syömään. Ensimmäisenä menin sitten haukkaamaan paikallista rieskaa, jonka pohjalla on jauhoa. Se jauho tarrautuu huulikiiltoon ihan järkyttävän tiukasti! Ei meinannut paperilla pyyhkiminenkään auttaa, koska kiilto kestää hyvin, joten niin vaan pysyi jauhoinen tunne huulissakin. Eli älä haukkaa sämpylää tai rieskaa tämä huulikiilto huulilla!

Lue täältä syvällisempi esittelyni huulikiilloista!

Hinta: 20,00 € / 4 ml
Saatavuus: Sokos- ja Stockmann-tavaratalot sekä Hehkut

MAKE UP STORE SATIN GLOSS

Make Up Storen huulikiillot olivat suosikkejani jo vuosia sitten. Innostuin uudestaan, kun Stoorlan kanssa tehdyssä yhteistyössä pääsin valitsemaan tutoriaaleihini mm. Make Up Storen tuotteita.

Koostumus on aika vesimäisen ohut. Kiilto ei ole sellainen liimamainen ja paksuna kerroksena huulilla, vaan vesimäisen ohuena. Tietenkin tämä ominaisuus saa huulikiillon katoamaan huulilta aika nopeasti, mutta onneksi sävy jää vähän pidemmäksi aikaa. Jos tykkää mahdollisimman kevyestä ja ohuesta huulikiillon koostumuksesta, niin Make Up Storen Satin Gloss kannattaa katsastaa! Minä rakastuin tähän sävyyn Satin Gerbera, joka on ihanan marjainen, hieman fuksiainen suorastaan. Olen ihan iltamenoissakin käyttänyt, vaikka pääasiassa arkimeikeissäni ollut enemmän käytössä.

Täältä löydät videon, jossa käytän huulikiiltoa.

Hinta: 19,00 € / 6,5 ml
Saatavuus: Stoorla.fi ja muut Make Up Storea jälleenmyyvät verkkokaupat, kuten Kicks*

ARTDECO LIP BRILLIANCE

Alkukesästä olin ihan höpönä Artdecon Savanna Spirit -kesäkokoelmassa olleeseen huulikiiltoon. Sävy Strawberry Glaze on ihanan mehevä ja mansikkainen.

Sävyä kiilto antaa hillitysti ja luonnollisesti. Ei mikään liian kiiltävä pinta. Tuntuu niin luontevalta huulilla, mutta toki kuluukin aika nopeasti ja helposti. Tämä huulikiilto on siitä niin kiva, että sen pystyi niin helposti lisäämään huulilleen ilman peiliä.

Täältä löydät mansikkaisen Lip Brilliance -huulikiillon esittelyn!

Hinta: 16,00-18,50 € / 5 ml
Saatavuus: Apteekkiverkkokauppa ja muut Artdecon jälleenmyyjät

SILK OIL OF MOROCCO ARGAN LIP GLOSS

Sitten viimeiseksi todella hoitava huulikiilto, josta löytyy jumalaisen upeana hehkuva sävy! Silk Oil of Moroccon Argan Lip Gloss -huulikiilto sisältää omega-6 ja omega-9 -rasvahappoja. Argan- ja viherminttuöljyä sisältävä huulikiilto suojaa syksyn viimalta ja kuivalta huoneilmalta.

Sen lisäksi, että tämä ylellinen Silk Oil of Moroccon huulikiilto hoitaa huulia, se antaa todella kauniin sävyn. Olin silloin keväällä 2017 villiintynyt vaaleista ja persikkaisista sävyistä. Sävy Desert on kiva edelleen, mutta juuri nyt haaveilen enemmän punaisemmista sävyistä. Kiilto kestää aika kivasti huulilla. Tuntuma ei ole mikään supertahmea, mutta ei aivan vesimäisen ohutkaan. Sellainen sopivasti siltä väliltä kaikessa. Keskitien kulkija, sanoisin.

Täältä löydät postauksen, jossa kerron tästä hullaantumisesta!

Hinta: 27,00 € / 3,5 ml
Saatavuus: mm. La Nina -verkkokauppa 

Turkissa minulla oli mukana yksi huulipuna, mutta huulikiiltoja pakkasin mukaani yhteensä NELJÄ! Ne kaikki neljä löytyvät tästä postauksesta. Tässä hotellin parvekkeella räpsäistyssä selfiessä minulla taitaa olla keveästi Korres Morello -huulikiiltoa sävyssä Peachy Coral.

Mutta yhden karmean muistutuksen olen saanut huulikiilloista. Ne ovat niin sairaan ärsyttäviä tuulisena päivänä, jos hiukset ovat auki! Eivät hiukset huulipunaan tartu, mutta huulikiillot ovat ihan magneetit!

Mikä suhtautuminen sinulla on huulikiiltoihin? Uskotko niiden huipputrendikkyyden palaavan?

Lue myös

X