5 parasta...

5 parasta kasvoputsaria – parhaimmat yhden vaiheen putsarit

29.7.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Mitä parhainta heinäkuun viimeistä sunnuntaita! Se on jälleen sunnuntaisen 5 parasta aika. Tänä sunnuntaina listaan parhaimmat kasvoputsarit yksivaiheiseen puhdistukseen. Suosin ehdottomasti kaksivaiheista puhdistusta – varsinkin meikkaaville. Kaksivaiheisessa puhdistuksessa öljyt liuottavat meikit kasvoilta, toinen puhdistaja poistaa rasvan ja viimeistelee puhtauden.

Joskus on tilanteita, joissa haluaa saada keveän, vesiliukoisen meikin näppärästi pois. Toiset eivät pidä puhdistusöljyistä tai -balmeista, joten teen listauksen parhaimmista yhden vaiheen putsareista, joilla saa keveän meikin pois ja lähes yhtä hyvän puhtauden kuin kaksivaiheisella puhdistuksella. Nämä puhdistustuotteet eivät ole öljyjä eikä balmeja. Vaahtoavia puhdistajia, jotka eivät kuivata voimakkaasti ihoa, puhdistavat hyvin sekä tekevät ihosta pehmeän.

L’OCCITANE IMMORTELLA DIVINE FOAMING CLEANSING CREAM

Melko kiinteä, voidemainen koostumus. Hyvin pienikin määrä riittää kasvojen puhdistukseen. L’Occitanen Foaming Cleanser Cream vaahtoaa ihanan pehmeäksi vaahdoksi ja todella puhdistaa vesiliukoiset ripsivärit. Käytin tätä putsaria viime syksynä, kun kävin vesijuoksussa. Kevätkaudella en ollut vesijuoksussa, koska unohdin ilmoittautua 1.1. klo 10.00 alkaen ryhmään. Paikat menevät aina hetkessä. Mutta siis anyway, tämä putsari oli loistava tuote uimahalliin. Sain päivämeikkini näppärästi yhdellä tuotteella pois uimahallin suihkussa ennen altaaseen menoa.

L’Occitanen Foaming Cleanser Cream jättää hieman ”natisevan puhtauden” iholle, mutta ei tuntunut syksyllä ja alkutalvesta kiristävältä – edes siellä uimahallissakaan. Tuubi on todella riittoisa, sillä tätä puhdistajaa ei todellakaan tarvitse annostella paljon.

Lue täältä tarkempi esittelyni.

Hinta: 38,00 € / 125 ml
Saatavuus: L’Occitanen myymälät ja verkkokauppa

G9SKIN GRAPEFRUIT VITA BUBBLE OIL FOAM

Tämän suihkusaippuaksi luulemani kasvoputsarin esittelinkin ihan äskettäin. Korealaisen G9Skinin Vita Bubble Oil Foam on öljyjä sisältävä puhdistusgeeli. Tämä ei ole tavallista puhdistusgeeliä, mutta tämä ei ole puhdistusöljyjään. Koostumus on geelimäisen raikastava, mutta puhdistusteho lähes yhtä tehokas kuin öljyjen.

Miellyttäväksi vaahtoutuva Vita Bubble Oil Foam toimii yksinäänkin keveän meikin puhdistukseen, mutta myös toisen vaiheen puhdistajana öljyn tai balmin jälkeen sekä meikittömien kasvojen puhdistajana. Pumppupullo tuo tuotteelle helpompaa käytettävyyttä.

Lue täältä äskettäin julkaisemani postaus.

Hinta: 22,00-22,45 € / 210 ml
Saatavuus: Lookfantastic.fi* sekä Bangerhead* (tarjouksessa Bangerheadilla 17,60 €)

L’ORÉAL PARIS RARE FLOWERS CLEANSING GEL

Markettien hyllyiltä, todella edullinen kasvojen puhdistusgeeli. Kuitenkaan ei ollenkaan kuivattava, mutta silti tehokas! Kuivalle ja herkälle iholle suunnattu puhdistusgeeli on loistava tuote kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen, mutta tällä saa aika näppärästi meikit pois yksinäänkin käytettynä. Koostumus on liukas, mutta geeli vaahtoutuu kasvoilla ja puhdistaa meikkiä ja likaa. Iho on pehmeä ja sileä puhdistuksen jälkeen.

Lue täältä aikaisempi esittelyni tuotteesta.

Hinta: 6-7 € / 150 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot sekä kosmetiikkaliikkeet ja kosmetiikkaverkkokaupat, kuten eleven.fi*

PAULA’S CHOICE RESIST ANTI-AGING HYDRATING CLEANSER

Tästä mieheni suosikista ei löytynytkään kuvaa koostumuksesta. Tuote on minunkin suosikkini, mutta mieheni on vaativampi kuin minä kasvoputsarien suhteen. Ajatella, minä olen se joka meikkaa. Luulisi minun olevan vaativampi. Ehkä syynä on se, että mieheni ei käytä ihonsa hoitoon samalla tavalla tuotteita ja aikaansa, joten yksi tuote puhdistukseen ja yksi kosteutukseen. Molempien tulee olla just, eikä melkein!

Tämä aikuisemmalle iholle suunnattu Hydrating Cleanser on nimensä mukaisesti kosteuttava. Näin miehenikin asian kokee. Vaikka tuote kosteuttaa, se ei jätä minkäänlaista rasvaa tai ”lähmää”, kuten mieheni sanoisi, kasvoille. Minun kokemukseni on samanlainen. Lisäksi olen huomannut, että Paula’s Choicen Resist Hydrating Cleanser puhdistaa meikin ja varsinkin silmämeikin todella hellävaraisesti. Koostumus on ohutta voidetta oikeastaan. En sanoisi emulsioksi, vaan enemmänkin ohueksi voiteeksi. Tuote hieman vaahtoutuu ja huuhtoutuu helposti pois. Ei siis ihme, että tämä on mieheni suosikkituote. Nyt tätä ei vain meillä ole, joten en voinut ottaa koostumuksesta kuvia postaukseeni.

Lue esimerkiksi täältä aikaisempi esittelyni tuotteesta.

Hinta: 25,00-28,00 € / 190 ml
Saatavuus: Paula’s Choicen verkkokauppa Euroopan alueella, Skincity.fi, Lookfantastic*

LIERAC DOUBLE CLEANSER FOAMING CREAM

Viimeisenä vielä yksi ylellisyys. Lieracin voidemainen, kaksitehoisesti puhdistava tuote. Ensin voidetta, joka muuttuu vedestä vaahtoavaksi. Ei ollenkaan rasvainen iholla, vaan kiva voidemainen tuntuma. Tämä on niin ihanan hellävarainen ja miellyttävä. Kivasti puhdistaa meikit ja jättää pehmeän puhtauden kasvoille. Lierac on ihanan ylellinen apteekkibrändi. Tykkään monesta muustakin Lieracin tuotteista. Erityisen ihana tämä tuote on ollut talvella iholleni.

Vaikka tuotteen kyljessä lukee, että vältä silmänympärysihoa, olen minä tällä silmämeikit puhdistanut.

Lue täältä syvällisempi esittelyni tuotteesta.

Hinta: noin 26,00 € / 150 ml
Saatavuus: apteekit ja apteekkien verkkokaupat

Vaikka tässä 5 parhaan puhdistajan joukossa on erilaisia koostumuksia, kaikkia niitä yhdistää vaahtoavuus, hellävaraisuus sekä öljyt koostumuksessa, joka sitten taas auttaa puhdistamaan meikin kasvoilta. Kaikki tämän postauksen puhdistajat ovat erinomaisia myös kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen.

VINKKI!
Jos näitä käyttää yksinään meikinpuhdistukseen, suosittelen kokeilemaan myös kuiville kasvoille pyörittelyä ensin, ja sitten vasta kostuttaa sormia ja jatkaa työstämistä pyöritellen. Meikki irtoaa ehkä vielä vähän paremmin sillä tavalla.

Huomenna postauksen aiheena kevyt ehostautuminen arkeen. Luvassa on jopa videotutoriaali!

Minusta olisi mielenkiintoista kuulla, että kuinka moni teistä käyttää vain yhtä tuotetta kasvojen puhdistukseen? Olen miettinyt paljon, että kuinkahan yleistä kaksoispuhdistus alkaa olla?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Ihana kuulla että olet tykännyt siitä. 🙂 Mutta onpa se riittoisaa! Olihan sitä jo vähän käytettykin ennen kun sinulle annoin. Vai siis onko se edelleen se sama? Tosin, se puhdistusvoide on kanssa ollut ihan järjesttömän riittoisa. Kuukausi sitten loppui tuubi, ja se oli kahden ihmisen käytössä! :O

”Kaksoispuhdistus on kaikist hellävaraisin keino koska voi käyttää kahta mietoa yhden tujun sijasta.”

Tämä! Juuri näin! Lisäksi saa puhtaamman lopputuloksen. 🙂

Kommentit

Vuosikausia puhdistusmaitoa käyttäneenä olen jo omaksunut kaksoispuhdistuksen silloin, kun on enemmän meikkiä ja vaahtoavalla putsarilla pelkästään, kun on ollut kevyemmän meikin päivä.
Kyllä sitä vanhan kunnon puhdistusmaitoakin pitää olla! Se riitää niinä päivinä, kun laitan pelkästään värillisen päivävoiteen tai pelkän puuterin.
Puhdistusmaito puhdistuksen jälkeen voi tehdä kasvojen korinnan, niin varmasti tulee putipuhdasta!
Oletko tehnyt postausta rakeettomista kuorinnoista? (https://www.bearel.fi/kauppa/korealainen-kosmetiikka/kasvot/smooth-egg-skin-peeling-gel-holika-holika/ Tämä on mahtava! )

Minä en vaan ole koskaan päässyt sinuiksi sellaisen perinteisen, rehellisen puhdistusmaidon kanssa. Ei vaan ole oma juttuni. Mutta asiahan saattaa muuttua tässä ikääntyessä ja ihon kaiken aikaa muuttuessa. 🙂 Jos puhdistusmaitoa voi käyttää pelkästään käsin hieromalla ja huuhtelemalla, ja niinkin puhdistaa tehokkaasti, sitten tykkään. Mutta vanulla tai liinalla pyyhkiminen ei tunnu iskostuvan minun tottumuksiin.

Kiitos vinkistä! Tarkistin, ja huomasin, että en ole tehnyt 5 parasta rakeetonta kuorintaa.

Jos olen meikannut enemmän kuin kevyt BB-voide ja ripsiväri niin teen yleensä kaksoispuhdistuksen. Tuon kevyen meikin saatan joskus puhdistaa pelkällä yhdellä tuotteella ja perään micellar vesi tai joskus myös pelkkä kasvovesi. Suosikki tuotteeni yhden tuotteen puhdistukseen on philosphyn purity gleansing gel. Se voidemainenkin on ihan jees mutta tykkäsin vielä enemmän tuosta geelistä. Käytän toki tuota myös kaksoispuhdistuksen toiseessa vaiheessa ja joskus myös aamuisin. Tuosta esittelemästäsi Lorealin gelistä tykkäsin varsinkin talvella kakkosvaiheen puhdistajana.

Joo, tuota samaa philosophya olen itsekin käyttänyt. On myös tosi hyvä, jos käyttää Foreon kasvoharjaa. Riittävästi liukastava harjan kanssa puhdistellessa.

Just talvella ihan mielettömän hyvä tuo L’Oréal, kun se ei kuivata ollenkaan, vaikka on geelimäinen. 🙂

Tuo Lierac on ihana ja putsaa jopa vähän tiukemmankin meikin! Itse harmi vaan saan tätä aina silmiini asti ja se todella kirveltää. Tuoksutkin on kiva. Olen käyttänyt tätä kakkosvaiheen putsarina. Vaihtelen Omoroviczan cleansing foamin kanssa, se on mielestäni ehkä jopa parempi, tätä voi käyttä myös silmänympäristöön ja tätä käytän pelkästäänkin, kevyen meikin putsaukseen.

Voi ei! Jotkut tuotteet minullakin menee silmiin, vaikka kuinka olen oppinut pitämään silmät tiukasti kiinni. Tämä Lierac ei ole kulkeutunut silmiin, mutta jotkut aina vaan menee.

Nuo Omoroviczan tuotteet ovat jotenkin niin ihania. Tuoksuvat vaan aika voimakkaasti, mutta kiehtovia siitä huolimatta. 🙂

Oon käyttänyt jos jonkinmoista ja -hintaista putsaria, mutta kolmisen vuotta sitten löysin marketista Lactoline-pesunesteen joka maksaa huikeat 2,70€ 500 ml pullo, se putsaa kaikki meikit helposti pois, eikä jätä ihoa yhtään kireäksi, rakastan <3

Ahaa! Kiitti vinkistä! Täytyy testata tuo tuote. 🙂 Näkyy olevan paljon keskustelua erilaisilla foorumeillakin tuosta tuotteesta.

Mä lisäisin sen Misshan Super Aquan tuohon listaan, koska se todellakin läpäisi misellivesitestin yhdellä pesulla.
Se alkaa muuten nyt vasta vetelee viimeisiään, vaikka on ollut päivittäisessä käytössä maaliskuusta lähtien 😀

Mä käytän kaksoispuhdistusta aina kun oon ylipäätään meikannut. Meikittöminä päivinä menee yksi putsari tai pelkkä misellivesi. Kaksoispuhdistus on kaikist hellävaraisin keino koska voi käyttää kahta mietoa yhden tujun sijasta.

Olen muuten vaahtoja karttanut kuin ruttoa, koska kokemukseni mukaan ne jättävät natisevaksi ihon. Nyt kuitnekin uskaltauduin Karkkipäivän Sannin suosituksen perusteella kokeilemaan L300 kosteuttavaa puhdistusvaahtoo ja avot, kun tulee pehmoinen fiilis! Voisikin testata sitä ”yksöispuhdistuksessa”.

Ihana kuulla että olet tykännyt siitä. 🙂 Mutta onpa se riittoisaa! Olihan sitä jo vähän käytettykin ennen kun sinulle annoin. Vai siis onko se edelleen se sama? Tosin, se puhdistusvoide on kanssa ollut ihan järjesttömän riittoisa. Kuukausi sitten loppui tuubi, ja se oli kahden ihmisen käytössä! :O

”Kaksoispuhdistus on kaikist hellävaraisin keino koska voi käyttää kahta mietoa yhden tujun sijasta.”

Tämä! Juuri näin! Lisäksi saa puhtaamman lopputuloksen. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *