Glitz & Glam

Kauneusbloggaajien joulukalenteri, luukku 15: 5 parasta Too Facedilta + arvonta

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Oikein ihanaa sunnuntaita ja tervetuloa minun luukkuuni Kauneusbloggaajien joulukalenterissa! Eilen avautui 14. luukku Viilankantolupa -blogissa ja huomenna avautuu 16. luukku Rouva Kameleontti -blogissa.

©

Tänään on minun vuoroni. Päiväkseni osui tämä 15.12., joka onkin sunnuntai. Olen kohta 5 vuotta postannut joka sunnuntai (muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta) tätä 5 parasta -postaussarjaa. Siksi ajattelin, että otan joulukalenterin luukkuuni aiheeksi tutun 5 parasta, mutta tällä kertaa arvonnan kera. Teemana minulle hyvin mieleinen brändi, Too Faced, ja sen parhaimmat meikkituotteet.

Tässä ovat 5 parasta Too Facedilta ja arvonta postauksen lopussa!

TOO FACED NATURAL LUST PALETTE

Aloitetaan ensimmäisenä itsestäänselvyydestä. Kesällä tilasin itselleni tämän *Too Facedin Natural Lust -luomiväripaletin. Olen siitä asti – varmaan teidän mielestänne kyllästymiseen asti – vouhkannut paletin mahtavuudesta.

Syy, miksi tämä luomiväripaletti on minut niin hullannut, löytyy tietysti kannen alta. Jopa 30 mahtavaa luomivärisävyä! Hyvin monipuolinen kattaus, sillä paletista löytyy vaaleasta tummaan, mattaisista todella hohtaviin sekä luonnollisista sävyistä värikkäisiin. Todella monipuolinen ja monikäyttöinen luomiväripaletti. Niin, ja isolla peilillä varustettuna. Paletti on aika kevyt, vaikka se on iso.

Suosikkisävyni alkavat olla jo aika kuopallaan. Siksi esittelen mieluummin näitä kuvia, joissa paletti on vielä iskemätön. Yleensä kyllästyn alkuhuuman jälkeen luomiväripaletteihini, mutta oikeastaan kaikki Too Facedin luomiväripalettini innostavat minua ja kipinä pysyy yllä. Nyt minulla taitaa olla neljä Too Facedin luomiväripalettia.

Jos haluat nähdä swatch-kuvia sävyistä, niin kurkkaa tähän postaukseeni!

*Too Faced Natural Lust -luomiväripaletilla olen toteuttanut lukuisia arki- ja juhlameikkejäni sekä kuvannut blogiinkin niitä. Linkkaan niitäkin tähän seuraavaksi.

Värikäs meikki & Tutoriaali
Iltameikki
Arkimeikki
Vihreä iltameikki (asupostaus, jossa meikki vähän näkyy)
Utuinen päivämeikki Pikkujoulumeikki & tutoriaali

TOO FACED PAPA DON’T PEACH

Keväällä 2017 minut hurmasi Too Facedin persikkasarja. Tämän suloisen poskipunan lisäksi minulla on persikkainen luomiväripalettikin. *Too Faced Papa Don’t Peach on juuri niin suloinen kuin sen rasia näyttääkin. Too Faced usein leikittelee hauskasti tuotteiden nimillä ja teemoilla. Papa Don’t Peach on tietysti saanut vaikutteensa Madonnan 80-luvun klassikosta, Papa don’t preach -biisistä.

Too Facedin tuotteille on tyypillistä, että ne tuoksuvat teemansa mukaisilta. Suklaakokoelma tuoksuu suklaalta, joulupiparikokoelma piparilta ja persikkakokoelma persikalta. Onneksi Peach-kokoelman persikkainen tuoksu on todella hyvä!

Papa Don’t Peach on todella hyvälaatuinen poskipuna. Se on upean hehkuva, mutta ei liian kuitenkaan. Poskipuna levittyy poskille tasaisesti ja on todella näppärä tuote virkistämään ilmettä. Ehdoton suosikkini aina keväällä ja kesällä, mutta toimii erinomaisesti myös talviajan poskipunana. Persikkaposket toimivat vuoden ympäri.

*Too Faced Papa Don’t Peach -poskipuna on näkynyt meikkikuvissani aikaisemmin. Erityisesti keväällä ja kesällä postaamissani meikkikuvissa.

Täältä voit lukea syvällisemmän esittelyni tästä persikkaisesta poskipunasta.

TOO FACED SHADOW INSURANCE GLITTER GLUE

Sitten Too Facedilla on huippu silmämeikinpohjustaja, joka kiinnittää todella tiukasti myös glitteriset luomivärit, hienojakoisen glitterin, jopa isompiakin glittereitä tämä ”liimaa” silmäluomille. Aloituskuvassa ja postauksen loppupuolella näkyvissä kuvissa olen kiinnittänyt isot, paljettimaiset glitterit tällä *Too Faced Glitter Glue -silmämeikinpohjustajalla. Tämä on nimensä mukaisesti glitteriliimaa.

Huomautan, että pakkaus on muuttunut. Minulla on kuvissa tämä vanha pakkausdesign. Too Facedilla on ihan tavallinenkin silmämeikinpohjustaja, joka on ihan hyvä, mutta tämä Glitter Glue on parempi. Se pitää todella tiukasti kaikki silmämeikit.

Glitter Glue toimii parhaiten glittereiden kanssa niin, että ensin alle levittää haluamansa luomivärisävyn, jonka päälle kevyesti taputtelee Glitter Glue -silmämeikinpohjustajan. Ei saa hieroa, sillä muuten alla oleva luomiväri lähtee liikkeelle. Sen jälkeen glitteri painellaan silmäluomelle litteän siveltimen avulla. Ylimääräiset glitterit toki varisevat pois, mutta ne saa siveltimellä pyyhkäistyä pois.

*Too Faced Glitter Glue on täydellinen silmämeikinpohjustaja glittereitä käytettäessä. Erinomainen myös voimakkaasti hohtavien luomivärien pohjustajana. Säihkeet nousevat uusiin sfääreihin tätä silmämeikinpohjustajaa käyttäessä.

Täältä löydät vanhan postaukseni, jossa esittelen tarkemmin ”glitteriliimaa”.

Jos tuo kuvassa näkyvä pinkki glitterimeikki herätti kiinnostusta, niin täältä löydät tutoriaalin ko. meikistä!

TOO FACED LIP INJECTION EXTREME

Tämä huulikiilto on ollut ahkerassa käytössäni, vaikka yleensä suosin värillisiä huulituotteita. Niin ahkerassa, että se alkaa tehdä loppuaan. *Too Faced Lip Injection Extreme -huulikiilto oikeasti täyteläistää huulia ja saa ne näyttämään suuremmilta. Lisäksi huulille tulee kuitenkin omaa luonnollista punoitusta ilman väriaineita.

Vaikka huulikiilto on sävytön, siinä on kaunis monisävyinen shimmer, jonka sävymaailma muistuttaa hologrammista väriä.

Lip Injection Extreme antaa huulille vähän vastaavan efektin kuin hyaluronihappotäytteet huulissa. Vaikutus ei tietenkään ole yhtä pitkäkestoinen.

Huulikiiltoa voi käyttää yksinäänkin, mutta sen huulia täyteläistävää vaikutusta voi hyödyntää huulipunan kanssakin. Voit esimerkiksi levittää ensin Lip Injection Extreme -huulikiillon huulillesi ja antaa vaikuttaa muun meikin valmistumisen ajan. Ennen huulimeikin tekoa, pyyhi ylimääräinen huulikiilto pois ja tee huulimeikki. Tai voit käyttää huulikiiltoa huulipunan päälle, silläkin tavoin se vaikuttaa ja täyteläistää huuliasi.

Täältä löydät esittelyni sekä kuvia *Too Faced Lip Injection Extreme -huulikiillon huulia täyteläistävästä vaikutuksesta minulla ja tyttärelläni.

TOO FACED HANGOVER REPLENISHING FACE PRIMER

Jos kaipaat huonosti nukutun yön, stressin tai krapulan vuoksi jotain pientä lisää kaunistamaan meikkipohjaasi, kannattaa kokeilla *Too Faced Hangover Replenishing Face Primer. Tätä kosteuttavaa, ihoa pehmentävää ja kevyesti tasoittavaa pohjustajaa myydään kahta eri kokoa, 20 ml & 40 ml. Pumppumekanismi tuo käyttäjäystävällisyyttä tuotteelle.

Kookosvettä sisältävä kasvojen pohjustaja poikkeaa niistä tavallisista silikonipohjustajista. Kunnon silikonipohjainen pohjustaja jakaa mielipiteet, olenpa vain huomannut. Toiset rakastavat, toiset inhoavat. Jos kuulut niihin, jotka inhoavat silikonipohjustajia, voisin lämpimästi suositella kokeilemaan tätä kosteuttavaa ja ihonhoidollisempaa kasvojen pohjustajaa.

Too Facedin Hangover -pohjustaja tuntuu välittömästi kasvoja virkistävältä ja kosteuttavalta. Koostumus on kuin ohuessa kasvoemulsiossa ja tuoksussa tuntuu hentoisesti kookosvesi. Koska itse pidän kookoksesta, on minun todella vaikea edes huomata tuotteen tuoksua. Niin kevyt se kuitenkin on.

Pohjustaja suorastaan sulautuu iholle ja antaa kivan pehmeän pinnan. Ehkä aavistuksen myös tasoittaa, mutta ei täytä silikoneilla ihohuokosia (= tasoittava vaikutus silikonipohjustajissa). Iholle jää hennosti tavallista nahkeampi tuntuma, joka johtuu kosteudesta.

*Too Faced Hangover Replenishing Face Primer on kiva lisä meikkaamisessa, jos ei kaipaa suuria efektejä pohjustajaltaan, vaan haluaa vain pikkuisen kaunistaa väsynyttä ja stressaantunutta ihoa. Tämä pohjustaja ei tee shimmeristä ja kimaltavaa pohjaa kasvoille, vaan luonnollisempaa hehkua. Tämä ei täytä ihohuokosia silikoneilla, vaan keveästi tasoittaa ja pehmentää pintaa. Pohjustaja ei myöskään paranna rasvoittuvalla iholla meikin kestoa, mutta kuivalla ja pintakuivalla iholla se kaunistaa meikkipohjaa pidemmäksi aikaa.

Tässä meikkilookissa olen käyttänyt kaikkia näitä viittä Too Facedin tuotetta. Ensi viikolla esittelen ja kerron tarkemmin, mitä sävyjä ja menetelmiä käytin meikin toteutukseen.

JA SITTEN TOO FACED ARVONTA!

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2019 kunniaksi järjestän arvonnan. Yksi voittaa itsellensä noin 60 euron edestä haluamiaan Too Facedin tuotteita. Annan suositukseni tuolle Natural Lust -luomiväripaletille, mutta voittaja saa valita saman summan edestä muita Too Facedin tuotteita, jos luomiväripaletti ei olekaan houkuttelevin.

Tuolla summallahan saa 2-3 muuta Too Facedin tuotetta. *Lookfantasticin ale tuskin on enää voimassa silloin, kun voittaja pääsee palkintoaan valitsemaan, mutta juuri nyt samalla summalla saisi primerin, poskipunan ja huulikiillon.

Arvontapalkinnon maksan itse.

Arvonnan ohjeet ja säännöt ovat seuraavat:

 • Kommentoi tähän postaukseen kertomalla, minkä Too Facedin tuotteen/tuotteet valitsisit, jos voitat?
 • Osallistumisaika on 28.12. asti. klo 23.55 asti.
 • Muista laitaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään. Otan sitä kautta voittajaan yhteyttä, jotta voimme tilata haluamasi palkinnon kotiisi. Tällä kertaa tämä palkinto sopii hyvin ulkomaillakin asuville, jos löytyy verkkokauppa, joka toimittaa ko. maahan.
 • Toivotan iloista joulun odotusta kaikille! ❤

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2019 menneet ja tulevat luukut löydät näistä blogeista!

 1. Tiitu / Gingerbiscuit
 2. Glitteri addikti 
 3. Charming Nails
 4. Laura Loukola
 5. Beauty by Ida M 
 6. Meikkiholisti
 7. Blinger shimmer 
 8. Keyword: Love
 9. Virve Fredman
 10. Miten niin liikaa?
 11. Strokes of Color
 12. Viivi Nurminen
 13. Dioriina
 14. Viilankantolupa
 15. Glitz & Glam
 16. Rouva Kameleontti
 17. Nena Sofia’s
 18. Maria Glow
 19. Miss Aria
 20. hannamaria
 21. Purkkisirkus
 22. Huulipunamania
 23. Kerroksia
 24. Yhteinen luukku

Ihanaa joulun odotusta ja osallistukaa arvontaan!

X