Glitz & Glam

5 parasta kesäväriä kynsille - kurkkaa tämän kesän suosikkisävyni

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Mitä parhainta sunnuntaita! Minulla on ollut melkoinen viikkoa, sillä eilen olen juhlinut ystäväni häitä. Kun hääviikko ja sitä edeltävätkin viikot ovat olleet melkoista menoa ja meininkiä, sain itsestäni irti vähän keveämmän 5 parasta postauksen tälle sunnuntaille. Tällä kertaa katsastellaan ihania kesäsävyjä kynsille. Nämä jutut ovat olleet tänä kesänä sekä aikaisempina kesinä minun suosikkejani.

Glitter- ja hologrammilakat

Glitter on ihan ympäri vuoden upea ja näyttävä, mutta kesällä glitterinen kynsilakka saa olla kirkkaampi väriltään. Syksyllä ja talvella rakastan synkkiä sävyjä, joissa kimaltaa, mutta kesällä kirkkautta tai vaaleutta kera kimalluksen.

Jos glitterisen kynsilakan poistaminen ei ole lempipuuhaasi, kurkkaa postaus, jossa esittelen glitter-lakan poistoa helpottavan aluslakan.

 

Toinen kesän upeus on hologrammit! Hologrammilakat ovat kanssa vuoden ympäri käytössä, mutta kesällä ne pääsevät kaikista parhaiten oikeuksiinsa. On valoisaa ja ehkä aurinkoistakin, joten hologrammisuus pääsee moniulotteisesti esiin kynsillä.

Lue täältä esittelyni päällyslakasta, jolla luot hologrammiefektin minkä tahansa kynsilakan päälle.

Huomiota herättävät värit

Kesällä sormien iho on ruskettuneempi, näyttävät kirkkaat värit ihan supermakeilta!

Täällä esittelen tämän treenivaatteisiini sointuvan kynsilakkani.

Oranssi on uusi ihastukseni. Nyt mietin, että yhdistäisin oranssin ja turkoosin lakkauksessa. Mitähän siitä syntyisi?

Sitten on vielä vinkattava valkoisesta. Valkoiset kynnet ovat huomiota herättävät. Tänä kesänä valkoinen ei ole puhutellut minua, mutta aikaisempina kesinä olen tykännyt. Valkoinen saa ihon näyttämään päivettyneemmältä ja varmasti kynnet keräävät huomiota.

Merelliset sävyt

Veden erilaisissa sävyissä olevat kynsilakat ovat kesästä toiseen makeita. Meillä Suomessa ei hirveästi nähdä turkoosia meriä tai vesistöjä, mutta ulkomailla niitä voi nähdä. Odotan innolla sukellusta turkoosiin mereen. En ole koskaan ollut turkoosin meren äärellä.

Toiset siniset muistuttavat enemmänkin purjehdusta. Aika usein kesäsin lakkailen sailor -tyylisillä sävyillä ja puen raitapaidan sekä maalaan huulet punaisiksi.

Koralli ja lämpöiset punaiset

Vuodesta toiseen lämpöiset punaiset ovat minun juttuni. Rakastan punaisia kynsilakkoja vuoden jokaisena aikana, mutta kesällä haluan kirkkaampia ja lämpimämpiä sävyjä. Syksyllä ja talvella tummempia ja kylmiä. Keväällä erityisesti vaaleammat punaiset ovat juttuni.

Tämä NCLA Swim Club kynsilakka sävyssä Bikini & Martini on minun kesäsävyjä. Tällä olen lakannut kynteni jo moneen kertaan. Talvella sävy ei inspiroi, mutta kesällä sitten tulee valittua tämä kaunis persikkainen/korallinen kesäsävy.

Täällä lisää kuvia kynsistäni, joissa on kukkakuviot piristämässä Bikini & Martinia.

Nude

Nudesävyt ovat aina toimivia, kunhan valittu sävy istuu oman ihon sävyyn. En oikein osaa sanoa mitään ohjetta sävyvalintaan, sillä joskus lämpimät nudesävyt tekevät ihostani kelmeän, joskus taas tuovat päivettyneen efektin, vaikka olisi keskitalvi. Yleensä suosin neutraaleja ja viileähköjä, hiekkaisia nudeja. Syksyllä saan pakkomielteen tummempiin nudesävyihin.

Jos nude tuntuu tylsältä, niin ainahan nudelakkauksen voi koristella.

Täältä löydät lisää kuvia minun ”aavikkoruusukynsistäni”, jotka ovat mielestäni yhdet hienoimmat kynnet mitä minulla on ollut.

Tietysti jos ei osaa päättää millä ihanalla sävyllä lakkaisi, voi tehdä makeat liukuvärikynnet. Kurkkaa täältä tutoriaalini helppoon liukuvärilakkaukseen.

Vaikka tässä postauksessa listasin omia kesän suosikkisävyjä kynsille, en ystäväni häihin käyttänyt mitään näistä. Tällaiset olivat juhlakynteni häissä. Mekkoni värin ja tyylin vuoksi halusin hempeät ja hohtavat juhlakynnet. En tehnyt mitään kuvioita, liimaillut tarroja tai muutakaan. Mekkoni on kuviollinen, joten jätin kynnet pelkistetyiksi.

Ihanaa sunnuntaita! Minä toivun eilisistä juhlista sekä juhlin vanhimman kummilapseni ripille pääsyä. Kummit eivät ole ehkä kaikkein virkeimmästä päästä olevat vieraat, kun sattui häät edelliselle päivälle. 😀

X