Glitz & Glam

5 parasta kulmakarvageeliä – kulmat kuosiin näillä!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postauksessa mainoslinkkejä

Sävylliset kulmageelit ovat kiva lisä kulmien ehostukseen. Välillä kutsun näitä kulmamaskaroiksi, sillä ideahan on vähän sama kuin ripsivärissä ripsille. Tarkoitus on tuuhentaa ja tuoda kulmakarvoja näkyvämmiksi, aivan kuten ripsiväri ripsille.

Yleensä lisään sävyllisen kulmageelin kulmakynällä ehostettujen kulmakarvojen päälle, mutta joskus pikameikkiin olen käyttänyt pelkästään kulmageeliäkin. Sekin auttaa vähän kulmia tulemaan esiin. Lisäksi sävylliset kulmageelit antavat vähän ryhtiä karvoille. Toiset kulmageelit kiinnittävät karvat paremmin ojennukseen kuin toiset, mutta lähes jokainen vähän edes laittaa karvoja kuosiin.

Tässä ovat 5 parasta sävyllistä kulmageeliä kulmien luonnolliseen ehostukseen.

MAYBELLINE BROW PRECISE FIBER FILLER

Markettien hyllyistäkin löytyvä Maybellinen Brow Precise on uskomattoman tuuheuttava kulmageeli! Tämä on kulmien tuuheuttava maskara. Harja on ehkä vähän kömpelö aluksi, mutta kun sitä tottuu käyttämään, saa äärimmäistä tuuheutta kulmakarvoille. Kuvassa avattuna näkyvä sävy Soft Brown ei ole ollut käytössäni, koska on liian lämmin ruskea, mutta kuvan ylälaidassa näkyvä Medium Brown ja Dark Blonde ovat. Medium Brown on loistava viimeistelemään kynällä meikatut kulmat, mutta Dark Blondella tykkään tehdä kulmien ehostuksen ihan yksinään. Sen vaaleampi sävy sopii kerrostukseen ja sillä voin ”maalata” vähän ihollekin harvempiin kohtiin ja sitä kautta paikkaamaan koloja tai luon muodon kohdilleen kulmissani.

Maybelline Brow Precise on tuuheuttavuutensa lisäksi aika hyvä kiinnittämään kulmat. Saan tällä tehtyä pörröisemmät kulmat. Brow Precisessä on sävyn ja geelin lisäksi kuituja, jotka tuuheuttavat kulmia.

Lue täältä yksityiskohtaisempi esittelyni kulmageelin käytöstä.

Hinta: 7,80-8,50 € / 8 ml
Saatavuus: marketit ja tavaratalot sekä kosmetiikkaliikkeet ja monet kosmetiikkaa myyvät verkkokaupat.

BENEFIT GIMME BROW

Jos kaipaat todella siroa kulmageeliä, niin Benefitin Gimme Brow on siroakin sirompi.

Kuva: Benefit

Benefit uudisti kulmatuotteidensa pakkauksia, joten Gimme Brow näyttää nykyään tältä, mutta sama koostumus ja sama pienen pieni harja ovat edelleen. Sävyvalikoima on laajentunut. Kun itse ostin Gimme Brow -kulmageelin, oli vain kaksi tai kolme vaihtoehtoa. Otin silloin tummimman. Nyt sävyvaihtoehtoja on huikeat kahdeksan! Löytyy erilaisia tummuusasteita sekä lämmintä ja viileää vivahdetta.

Gimme Brow korostaa kauniisti kulmakarvoja. Geeli tarttuu kulmiin ja toimii maskaran tavoin. Jokainen karva saa tuuhentavan kerroksen päällensä sekä sävyä, jolloin karvat korostuvat. Kiinnittää hieman karvoja, jotta ne pysyisivät ryhdikkäästi.

Lue vanha postaukseni Benefitin Gimme Brow -kulmageelistä.

Hinta: 28,50 €
Saatavuus: *Kicks

ESSENCE MAKE ME BROW

Jos Benefit tuntuu liian kalliilta ja vaikeasti saatavalta, on Essencen Make Me Brow, joka on mielestäni suorastaan kopio Benefitin alkuperäisestä pakkauksesta ja nimestä. Essencen Make Me Brow -kulmageelissä on pieni harja, joka ei ole aivan yhtä siro, mutta lähes kuitenkin.

Mielestäni Benefitin Gimme Brow ja Essencen Make Me Brow ovat niin samanlaisia, että on vaikeaa erottaa niitä toisistaan. Benefitissä on sirompi harja ja se on monta kertaa kalliimpi.

Lue täältä vertailuni näiden kahden täysin erihintaisen kulmageelin väliltä.

Hinta: 3,50 € / 3,8 ml
Saatavuus: *Lyko

PAESE BROW COUTURE GEL

Sitten nestemäisempi kulmageeli Paeselta. Esittelinkin tämän sävyllisen kulmageelin muutama päivä sitten. Tässä on ehdottomasti hauskin mekanismi hylsyssä, sillä toisesta päästä kieritetään, jolloin kulmageeliä tulee piikkimäiseen harjaan.

Paesen innovatiivinen kulmageeli on aluksi vähän haastava, mutta pienellä treenauksella siitä tuleekin aika hyvä. Jos tykkäisit notkeammasta kulmageelistä, niin tämä Paese Brow Couture Gel on sinulle hyvä.

Lue täältä esittelyni tuotteesta.

Hinta: 13,50 € / 3 ml
Saatavuus: Sokos ja Hehku

MAKE UP FACTORY TINTED EYE BROW GEL

Viimeisenä suosikkina Make Up Factoryn sävyllinen kulmageeli. Tässä kulmageelissä on vähän erikoinen harja, mutta pyöreästä muotoilustaan huolimatta, se toimii hyvin, eikä tunnu kömpelöltä.

Käytin tätä Make Up Factoryn kulmageeliä päivämeikkitutoriaalin videolla. Näet miten tuotetta käytän ja näet miten kulmien karvat tulevat hyvin esiin Make Up Factoryn kulmageelin ansiosta. Levitän kulmageeli noin 10 minuutin kohdalla videossa. Tämä kulmageeli on näistä kaikista viidestä sävyllisestä kulmageelistä karvoja jäsentelevin sekä kulmia kiinnittävin. Tällä kulmageelillä saa jo itsepäisempiäkin karvoja ojennukseen. Tuuheutta ei anna yhtä paljon kuin muut, mutta juuri sitä selkeyttä ja kiinnittyvyyttä.

Hinta: 16,00 € / 6 ml
Saatavuus: Stoorla.fi

Tässä olivat 5 parasta sävyllistä kulmageeliä/maskaraa. Näillä saat luotua näkyvyyttä kulmiin ja ryhtiä karvoihin. Toiset ovat tuuheuttavampia, kun toiset taas kiinnittävämpiä ja erottelevampia.

Oletko jo kokeillut sävyllisiä kulmageelejä?

Lue myös nämä:

Kulmat kuosiin Benefitillä

5 parasta sävyllistä kulmageeliä

Vertailussa kaksi kulmakynää

5 parasta kulmakynää

Lue myös

X