5 parasta...

5 parasta misellivettä – puhtautta ja kosteutta samalla pyyhkäisyllä!

7.4.2019 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Hei vaan jokaisen sunnuntaihin! Ah, minä rakastan tätä valoa, joka taas tulvii sisälle. Ulkona on niin ihana sää kaiken aikaa, mutta minä joudun katselemaan sitä ikkunasta ja takapuoli kiinni penkissä. Iltalenkeillä olen ehtinyt vähän auringonvalosta nauttimaan. Oppari etenee ja huomenna eli maanantaina palautan luonnosversion. Vihdoin tämä tästä valmistuu! Ja siinä samassa minäkin valmistun. Koska kiire on paras muusani, tänään vähän simppelimpi 5 parasta postaus. Listaan parhaimmat misellivedet. Tajusin, että en ole tällaista listausta tehnyt, vaikka monia misellivesiä olen testaillut.

Mikä on misellivesi?

Misellivesi on enemmän kuin kasvovesi. Misellivesi puhdistaa, sillä se imee itseensä likaa magneetin tavoin, näin maallikon kielellä ilmaistuna. Misellivesi syväpuhdistaa ihoa, mutta ei vaadi huuhtelua. Se kosteuttaa ihoa ja samalla valmistelee ihoa vastaanottamaan muita ihonhoitotuotteita. Ei siis ihme, että suomalaiset ovat ihastuneet miselliveteen, sillä kaikessa yksinkertaisuudessaan, se saattaa korvata laiskemmalla ihonhoitajalla kolme tuotetta ja kolme eri vaihetta – puhdistus, kosteutus, tasapainotus.

EUCERIN DERMATOCLEAN MICELLAR CLEANSING FLUID

Tämä on yksi parhaimmista misellivesistä! Eucerin poistui Suomesta muutama vuosi sitten. Ilostuin kovin, kun löysin verkkokaupan, josta vielä Eucerinia löytyy. Sitten kuulinkin teiltä lukijoilta, että Eucerin tuli takaisin Suomeen ja löytyy jälleen apteekeista!

+ Tehokas puhdistaja
+ Puhdistaa jopa kestävän silmämeikin
+ Hellävarainen iholle
+ Hellävarainen silmille
+ Tuoksuton
+ Jättää raikkaan, puhtaan tunteen iholle
+ Kosteuttaa ihoa
+ Palkittu

Hinta: 10,67-15,80 € / 200 ml
Saatavuus: Apomera* ja apteekit sekä verkkoapteekit

LUMENE LÄHDE 3IN1 MICELLAR CLEANSING WATER

Lumenen Lähde -sarjassa on kaksi misellivettä. Minua miellyttää enemmän tämä perinteisempi kuin se kaksifaasinen Bi-Phase Micellar Water*, joka on tehokkaampi vedenkestävälle meikille. Öljyt jättävät rasvaisen tunteen, joten siksi minua miellyttää tämä 3in1 Micellar Cleansing Water. Minusta miselliveden juttu on just siinä, ettei sitä tarvitse pestä pois ja se puhdistuksen lisäksi kosteuttaa ihoa sekä tasapainottaa ihon pH-arvon.

+ Ihoa kosteuttava
+ Sisältää lähdevettä
+ Puhdistaa kevyen meikin
+ Jättää iholle raikkaan tunteen
+ Myynnissä myös matkakokoja
– Ei niin tehokas kestävälle ripsivärille

Hinta: 9,90 € / 250 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot, kosmetiikkaliikkeet ja verkkokaupat, kuten Eleven*

FILORGA ANTI-AGEING MICELLAR SOLUTION

Olen vähän rakastunut Filorgan tuotteisiin, varsinkin silmänympärysvoiteisiin. Esittelen lähiaikoina kolme Filorgan silmänympärysvoidetta, jotka kaikki ovat olleet erilaisia, mutta silti kaikista olen pitänyt. Mutta nyt mainitsen muutaman asian merkin misellivedestä, jonka matkakoon sain Lookfantasticin joulukalenterista. Tämä misellivesi on vaan jo mennyt, joten joudun käyttämään kuvaa, jossa on parin muun joulukalenterin luukkujen sisällöt.

+ Hellävarainen silmille
+ Todella kosteuttava
+ Pehmentää ihoa
+ Tuoksuton
+ Raikas ja virkistävä
+ Tuntuu hoitovedeltä iholla
+ Vesimäisen raikas
+/- Ei puhdista rasvaa kaikista tehokkaimmin (mikä taas saattaa olla varttuneemmalla iholla hyvä asia)
– Hinta

Hinta: 22,00-26,00 € / 400 ml
Saatavuus: Eleven*, Kicks* jne.

NIVEA SENSITIVE 3-IN-1 MICELLAR CLEANSING WATER

Nivean misellivesi on aika bulkki näihin muihin verrattuna. Sitä myydään edullisimpaan hintaa marketeissa ja tavarataloissa, kaikki tuntevat Nivean. Sellainen perustuote, joka minun mielessä menee enemmän puhdistustuotteen puolelle kuin ihonhoitotuotteeksi. Olen testannut erilaisia Nivean misellivesiä ja suosikkini on tämä Sensitive. Tämä on itse asiassa ensimmäinen miselliveteni, jota kokeilin.

Täältä löydät vanhan postaukseni!

+ Edullinen
+ Laaja saatavuus
+ Tehokas puhdistaja meikille
+ Tuoksuton
+ Hellävarainen iholle ja silmille
-/+ Vähän bulkki tuote, mutta hyvä!
– Ei tunnu niinkään ihonhoitotuotteelle, vaikka hellävaraisesti puhdistaa

Hinta: 5,90-8,90 € / 200 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot ja monet päivittäistavarakaupat

NUXE MICELLAR CLEANSING WATER WITH ROSE PETALS

Tähän mahtavaan miselliveteen en olisi tutustunut ilman Glamlinin kauneuskonsultin valintaa. Tiedän Nuxen ja joitakin tuotteita käyttänyt, mutta en välttämättä olisi osannut tätä ostaa kokeiluun tai edes valita testattavaksi, jos olisin saanut itse valita jostain Nuxen tuotteita testiin. Nuxe on ranskalainen, luonnonainesosia sisältävä kosmetiikkamerkki. Erityisesti tunnettu ihoa hoitavista öljyistä, mutta tämä misellivesi kuuluu Nuxen bestseller-tuotteisiin. Nuxen ruusuinen misellivesi sisältää 97,4% luonnollisia ainesosia.

+ Runsaasti kosteuttava
+ Sisältää ruusuvettä, allantoiinia ja hyaluronihappoa
+ Likaa iholta poistava
+ Puhdistaa kevyen meikin
+ Muistuttaa paljon hoitovettä
+ Tuoksu on ihanan ruusuinen
+ Tekee kostean nahkean lopputuloksen
– Voimakastuoksuinen

Täältä voit muuten lukea lisää Glamlinista, jota kautta ihana Nuxen misellivesi minulle päätyi!

Hinta: 12,95-18,00 € / 200 ml & 15,90 € / 400 ml
Saatavuus: Hajuvesi.fi*

Misellivesi on toisille puhdistusaine, toisille puhdistuksen viimeistelijä, toisille ihoa hoitava tuote. Minä asetun jonnekin puhdistuksen viimeistelyn ja ihoa hoitavan välimaastoon. Misellivesi harvoin on pelkästään meikinpuhdistajana, vaikka Eucerin aivan järjettömän hyvin meikkiä puhdistaakin. Misellivedellä voin korvata kasvoveden ja ehkä jopa hoitoveden, mutta tykkään usein kerrostaa päälle jonkun hoitoveden, nesteen tai suihkeen ja sitten vasta seerumin. Misellivedellä saatan tehdä aamupuhdistuksen kasvoille, sillä tällöin iholla ei ole meikkiä. Mutta onhan se niin, että viileällä vedellä pesu aamuisin avaa silmät parhaiten heti kahvin jälkeen. Jos puhdistan meikin misellivedellä, on kyseessä jokin ääritilanne tai todella kevyt meikki ja mieletön laiskuuskohtaus. Yleensä misellivesi on puhtauden viimeistelijä ja ihon kosteuttaja.

Tässä olivat parhaimmat misellivedet. Vaikka en ole testannut (vielä), haluan vinkata, että ulkomailta kannattaa tuoda Bioderman misellivesiä. Niistä olen niin paljon lukenut kollegoideni kehuja ja ylistyksiä, että jospa seuraavalla kerralla muistaisin niitä ostaa. Onkohan Kreetalla? Osaako kukaan sanoa? Olen kesäkuussa lähdössä Kreetalle.

Kuuluuko misellivesi sinun tuotearsenaaliin? Minkälainen rooli sillä on sinun ihonhoidossasi?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Kommentit

No onpa hämmentävää tuo Nuxen purnukoiden ulkonäkö. Minulla on Nuxen kasvovesi sekä kuivalle, että rasvaiselle iholle ja ne on just samanlaisia pinkkejä niinku toi misellivesi-pullo.
…Mutta heiiiii… Mä kans tykkään Filorgasta ja ehkä toi menee testiin, kohtuu hinta pullon kokoon nähden:).

Ai jaa! Tuo pullohan on tosi kätevä. Kun on klipsikorkki, niin ei tarvi rullailla kierteitä.

Joo, ei Filorga ihan hirveen kallis ole, mutta kallein näistä. Oon tosi ihastunut siihen merkkiin.

En ole käyttänyt misellivettä, tytär pyyhii sillä kasvonsa iltaisin. Luettuani jutusi, heräsi kiinnostus testata sitä vielä kaksoispuhdistuksen jälkeen.
Oletkos, muuten, tehnyt 5-parasta meikinpoistoliina postausta? Niiden käyttö on jäänyt todella vähäiseksi meikin poistossa. Ovat aikalailla samalla linjalla miselliveden kanssa, kevyen meikin tai meikittömän päivän puhdistajia.
Öljy on vaan huomattavasti nopeampi ja tehokaampi.
Olen keksinyt toisen käytön niille! Meikkauksen yhteydessä pyyhin siveltimet heti kostealla liinalla. Tähän touhuun etsin aina halvimmat paketit! 🙂

Kokeile ihmeessä! Misellivesi ei ole jatkuvasti käytössäni, mutta aina silloin kun on, käytän kaksoispuhdistuksen jälkeen tai teen aamuputsauksen tai sitten vaan meikittöminä päivinä tulee iltapuhdistuskin tehtyä vain misellivedellä. Se on hyvä puhdistaja, kun on hellävarainen, mutta silti tehokas. Meikkiä en osaa yksinään sillä puhdistaa kuin ääritapauksissa.

En ole tehnyt, mutta se on edelleen työn alla! Postauksien luonnoksissa on ollut jo kauan otsikoituna. Yritän keskittyä niihinkin jossain kohtaa. Kiitos muistutuksesta! ❤

Minäkään en ole kokeillut legendaarista Biodermaa 😁 Ihan kun muistaisin jonkun verranneen sitä joskus LV:n miselliveteen (paras vastine näillä leveyspiireillä), sitä oon itsekin käyttänyt monta pulloa ja tykännyt 🙂 Misellivesiä on aina pakko olla, lähinnä aamuputsaukseen käytän niitä, mutta myös joskus muuhunkin meikin putsaamiseen kasvoilta, käsiltä tms.
Ihanaa kuulla, että teillä on lomamatka odottamassa 😍

Oikeasti? LV on ihan mahtava kanssa! Niippa naappa jäi ulkopuolelle ja siinäkin syy lähinnä se, että mulla ei ollut kuvia siitä ja yritin saada monipuolisen kattauksen misellivesiä top5-listalle. LV on hyvä!

No joo! Mun palkinto odottaa! Eilen meni sitten kolmeen asti yöllä opparin kanssa. Kohta pakko jatkaa. Huomenna kun luonnosversio menee ohjaajalle ja opponointiparille. Mun luonnos on vielä todella luonnos. Onneksi tässä vielä ehtii fiksailla ja muokkailla sinne 29.4. asti. Täytyy vaan se abstrakti saada pian, jotta menee kielitarkitukseen. Pääsen tässä mitä ilmeisemmin pariksi kuukaudeksi lomalle, kun teen vaan blogiduunia ja elokuussa sitten alkaa uudet kuviot elämässä. 😉

Aika ironista, että sana kielentarkastukseen tuli kirjoitettua kielitarkitukseen. 🙈😂🤦‍♀️

😂 hyvä siitä tulee, tsemppiä loppupinnistyksiin ja hienosäätöön! 💪🏻
Tarkistin vielä netin syövereistä ja oikein muistin; Myy oli tuon vertailun joskus blogissaan tuonut esiin 🙂

Ai Myy! Ok!

Eilen tosiaan meni luonnosversio palautukseen. Nyt jatkan hienosäätöä, kun ensin olen pari päivää irti opparistani. Pitää etääntyä välillä, jotta näkee kirjoitusvirheet, epäjohdonmukaisuudet jne.

Bioderman miselli vesi on ollut mulla käytössä jo vuosien ajan silmämeikinpoistoon. Tehokas, mutta hellävarainen herkille silmilleni, joita monet silmämeikinpoistoaineet ja misellit kirvelevät.
Esim. tuo Lumenen miselli ei sopinut mulle silmämeikin poistoon kun kirveli, mutta käytin sen loppuun kasvojen iholla missä ei ollut ongelmaa.
Käytän kasvojen aamu-puhdistukseen yleensä jotain toista, Biodermaa helpommin saatavaa miselliä. Viimeisimpänä on ollut L300 kuivan ihon miselli. Se on ollut hyvä kasvojen puhdistukseen, mutta silmämeikinpoistoon en ole uskaltanut kokeillakaan kun pakkauksessa/merkin nettisivuilla ei lue, että se siihen soveltuisi. Sitä ennen oli juurikin tuo postauksen Nivean miselli, se ei kirvellyt silmiä ja oli aivan hyvä muutenkin.

Oletko kokeillut Eucerinin tai LV:n? LV jäi nyt nippa nappa pois listalta, mutta on ehdottomasti hyvä. 😊 Voi hieroa antaumuksella, eikä silmiä kirvele. Just kuulin, että LV:tä on verrattu Biodermaan.

Käytän misellivettä vain meikkisotkujen pyyhkimiseen. En ole osannut ottaa miselliä oikeiden puhdistus tuotteiden joukkoon. Ehkä se on se jälkituntu, mikä niistä jää.

Joo, misellivedestä jää sellainen kostea ja nahkea tuntuma. En pitänyt siitä ennen, mutta nykyään rakastan. 😊 Tämä muutos johtuu hoitonesteiden ja -vesien käytöstä. Kun rakastan nahkeutta ihossa, joka on kosteudesta johtuvaa, pidän siitä.

Mulla on näistä ollut niveaa ja lumenea, lumene oli musta hyvää ja niveasta en niin tykännyt, en muista kyllä miksi kun siitä on niin kauan aikaa kun mulla sitä on ollut. Filorga on edelleen kaapissa odottamassa, juurikin se LF-kalenterista tullut. Oma misellivesisuosikkini on simplen misellivesi (myös ne misellivesipuhdistusliinat on parhaita meikinpoistoliinoja!), sitä olen jo useamman pullon laittanut sileäksi. Tuota eucerinia voisin myös kokeilla, tykkään niiden tuotteista.
Yleensä käytän misellivettä vain aamuisin tai ylipäätään vain jos iholla ei ole meikkiä, en luota siihen että sen avulla saa niin hyvin kaiken pois mitä kunnon puhdistusaineella.

Nuo Simplen liinat ovat loistavia! Todella hyvin puhdistaa. 😊

Lämmin suositus Eucerinille. Se on mahtava jopa silmämeikinpuhdistuksessa.

Minulla sama. En luota, että kaikki puhdistuu misellivedellä, vaikka testailuissani on käynyt ilmi, että kaiken voi saada pois. Mutta en halua haaskata sellaista määrää vanulappuja, mitä meikin poistaminen vaatisi. Että ihan ekotekokin, että ei käytä misellivettä meikinpuhdistukseen ainakaan pelkästään vanulapuilla.

Monissa Tukholman apteekeissa on Bioderman misellivesiä. Meinasin kerran ostaa, mutta kun oli kertynyt jo muita raskaita kantamuksia, en viitsinyt alkaa ”vettä” raahata. 🙂

Mä tykkään Nivean misellivesien siitä versiosta, missä on manteliöljyä. Tosi hyvin puhdistaa ja jättää ihon pehmoiseksi ja kosteutetuksi. Eikä kirvele silmissä.

En ikinä muista ostaa sitä, kun olen Tukholmassa. Käyn kerran vuoteen siellä, enkä vaan koskaan muista. 🙄

Nyt Nivealta on tullut uusi, se mustapulloinen. Just tänään sain PR-näytteenä. Täytyy pian kokeilla. Oletko itse jo testannut?

En vielä. Odotellanpa ensin sinun mielipidettäsi. Ei sitä nyt suin päin moisia suur-investointeja 😉

😂 No minäpä rapsaan siitä sitten jossain vaiheessa.

Misellivesi on mulla käytössä, jos aamuisin laiskottaa ja haluan käyttää vain yhtä puhdistustuotetta ja myös meikkauksessa silmämeikin jälkeen putsaamaan alaluomelle varisseita luomivärejä vanupuikon kera. Misellivedellä myös testaan uuden puhdistustuotteen tehon – jos vanulappuun ei jää meikkiä, on puhdistustuote tehokas.
Mä tykkään levittää hoitonesteet ym kostealle iholle, joten käytän misellivettä välillä kaksoispuhdistuksen ekana vaiheena. Ajattelen siis poistavani sillä meikin (tosin vain yhden vanulapun tähän uhraan, joten tuskin sillä ihan täysin meikkiä saa poistettua) ja sitten huuhdeltavalla aineella pesen ihon.

Se Bioderma on kyllä aivan mainiota tavaraa! Kohta loppuu LV ja sitä seuraavaksi odottelee Lidlin versio, jossa on tosi kätevän oloinen annostelumekanismi.

Sinulta saatu Caudalien minikokoinen misellivesi oli mulla matkakäytössä ja se loppui tuossa tovi sitten. Sen tuoksusta tulee mieleen Kuuba 😀

Mä oon nyt kaksi aamua putkeen vetänyt sieltä missä aita on matalin. Misellivesi on mahtava! Oon torkuttanut viime tinkaan ja sitten onkin jo vähän kiire, kun nousen.

Tuoksusta tulee mieleen Kuuba… miltä se tuoksuu? Miltä Kuubassa tuoksuu?

Kuuba tuoksuu sikareilta, rommilta ja mädäntyviltä roskilta ;D
Mutta tarkennan siis että mulla oli tuo misellivesi käytössä siellä Kuubassa ja sitä reissun jälkeenkin käyttäessä, tuli mieleen matkamuistoja. Jotenkin tuo miselliveden tuoksu on niin uniikki, että se luo vahvan assosisaation just kyseiseen matkaan.

Ahahahhaaaa! Ehdin jo ajatella, että antamani misellivesi tuoksui sikareilta, rommilta ja mädäntyviltä roskilta. 😅 Mulle kanssa syntyy tuollaisia assosioita tuoksuista. Esimerkiksi Keunen eräs shampoo ja hoitsikka tuoksuu Turkille, koska ne olivat minulla siellä mukana viime kesänä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *