Glitz & Glam

5 parasta misellivettä – puhtautta ja kosteutta samalla pyyhkäisyllä!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Hei vaan jokaisen sunnuntaihin! Ah, minä rakastan tätä valoa, joka taas tulvii sisälle. Ulkona on niin ihana sää kaiken aikaa, mutta minä joudun katselemaan sitä ikkunasta ja takapuoli kiinni penkissä. Iltalenkeillä olen ehtinyt vähän auringonvalosta nauttimaan. Oppari etenee ja huomenna eli maanantaina palautan luonnosversion. Vihdoin tämä tästä valmistuu! Ja siinä samassa minäkin valmistun. Koska kiire on paras muusani, tänään vähän simppelimpi 5 parasta postaus. Listaan parhaimmat misellivedet. Tajusin, että en ole tällaista listausta tehnyt, vaikka monia misellivesiä olen testaillut.

Mikä on misellivesi?

Misellivesi on enemmän kuin kasvovesi. Misellivesi puhdistaa, sillä se imee itseensä likaa magneetin tavoin, näin maallikon kielellä ilmaistuna. Misellivesi syväpuhdistaa ihoa, mutta ei vaadi huuhtelua. Se kosteuttaa ihoa ja samalla valmistelee ihoa vastaanottamaan muita ihonhoitotuotteita. Ei siis ihme, että suomalaiset ovat ihastuneet miselliveteen, sillä kaikessa yksinkertaisuudessaan, se saattaa korvata laiskemmalla ihonhoitajalla kolme tuotetta ja kolme eri vaihetta – puhdistus, kosteutus, tasapainotus.

EUCERIN DERMATOCLEAN MICELLAR CLEANSING FLUID

Tämä on yksi parhaimmista misellivesistä! Eucerin poistui Suomesta muutama vuosi sitten. Ilostuin kovin, kun löysin verkkokaupan, josta vielä Eucerinia löytyy. Sitten kuulinkin teiltä lukijoilta, että Eucerin tuli takaisin Suomeen ja löytyy jälleen apteekeista!

+ Tehokas puhdistaja
+ Puhdistaa jopa kestävän silmämeikin
+ Hellävarainen iholle
+ Hellävarainen silmille
+ Tuoksuton
+ Jättää raikkaan, puhtaan tunteen iholle
+ Kosteuttaa ihoa
+ Palkittu

Hinta: 10,67-15,80 € / 200 ml
Saatavuus: apteekit sekä verkkoapteekit

LUMENE LÄHDE 3IN1 MICELLAR CLEANSING WATER

Lumenen Lähde -sarjassa on kaksi misellivettä. Minua miellyttää enemmän tämä perinteisempi kuin se kaksifaasinen Bi-Phase Micellar Water, joka on tehokkaampi vedenkestävälle meikille. Öljyt jättävät rasvaisen tunteen, joten siksi minua miellyttää tämä 3in1 Micellar Cleansing Water. Minusta miselliveden juttu on just siinä, ettei sitä tarvitse pestä pois ja se puhdistuksen lisäksi kosteuttaa ihoa sekä tasapainottaa ihon pH-arvon.

+ Ihoa kosteuttava
+ Sisältää lähdevettä
+ Puhdistaa kevyen meikin
+ Jättää iholle raikkaan tunteen
+ Myynnissä myös matkakokoja
– Ei niin tehokas kestävälle ripsivärille

Hinta: 9,90 € / 250 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot, kosmetiikkaliikkeet ja verkkokaupat

FILORGA ANTI-AGEING MICELLAR SOLUTION

Olen vähän rakastunut Filorgan tuotteisiin, varsinkin silmänympärysvoiteisiin. Esittelen lähiaikoina kolme Filorgan silmänympärysvoidetta, jotka kaikki ovat olleet erilaisia, mutta silti kaikista olen pitänyt. Mutta nyt mainitsen muutaman asian merkin misellivedestä, jonka matkakoon sain Lookfantasticin joulukalenterista. Tämä misellivesi on vaan jo mennyt, joten joudun käyttämään kuvaa, jossa on parin muun joulukalenterin luukkujen sisällöt.

+ Hellävarainen silmille
+ Todella kosteuttava
+ Pehmentää ihoa
+ Tuoksuton
+ Raikas ja virkistävä
+ Tuntuu hoitovedeltä iholla
+ Vesimäisen raikas
+/- Ei puhdista rasvaa kaikista tehokkaimmin (mikä taas saattaa olla varttuneemmalla iholla hyvä asia)
– Hinta

Hinta: 22,00-26,00 € / 400 ml
Saatavuus: Kicks* jne.

NIVEA SENSITIVE 3-IN-1 MICELLAR CLEANSING WATER

Nivean misellivesi on aika bulkki näihin muihin verrattuna. Sitä myydään edullisimpaan hintaa marketeissa ja tavarataloissa, kaikki tuntevat Nivean. Sellainen perustuote, joka minun mielessä menee enemmän puhdistustuotteen puolelle kuin ihonhoitotuotteeksi. Olen testannut erilaisia Nivean misellivesiä ja suosikkini on tämä Sensitive. Tämä on itse asiassa ensimmäinen miselliveteni, jota kokeilin.

Täältä löydät vanhan postaukseni!

+ Edullinen
+ Laaja saatavuus
+ Tehokas puhdistaja meikille
+ Tuoksuton
+ Hellävarainen iholle ja silmille
-/+ Vähän bulkki tuote, mutta hyvä!
– Ei tunnu niinkään ihonhoitotuotteelle, vaikka hellävaraisesti puhdistaa

Hinta: 5,90-8,90 € / 200 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot ja monet päivittäistavarakaupat

NUXE MICELLAR CLEANSING WATER WITH ROSE PETALS

Tähän mahtavaan miselliveteen en olisi tutustunut ilman Glamlinin kauneuskonsultin valintaa. Tiedän Nuxen ja joitakin tuotteita käyttänyt, mutta en välttämättä olisi osannut tätä ostaa kokeiluun tai edes valita testattavaksi, jos olisin saanut itse valita jostain Nuxen tuotteita testiin. Nuxe on ranskalainen, luonnonainesosia sisältävä kosmetiikkamerkki. Erityisesti tunnettu ihoa hoitavista öljyistä, mutta tämä misellivesi kuuluu Nuxen bestseller-tuotteisiin. Nuxen ruusuinen misellivesi sisältää 97,4% luonnollisia ainesosia.

+ Runsaasti kosteuttava
+ Sisältää ruusuvettä, allantoiinia ja hyaluronihappoa
+ Likaa iholta poistava
+ Puhdistaa kevyen meikin
+ Muistuttaa paljon hoitovettä
+ Tuoksu on ihanan ruusuinen
+ Tekee kostean nahkean lopputuloksen
– Voimakastuoksuinen

Täältä voit muuten lukea lisää Glamlinista, jota kautta ihana Nuxen misellivesi minulle päätyi!

Hinta: 12,95-18,00 € / 200 ml & 15,90 € / 400 ml
Saatavuus: Hajuvesi.fi*

Misellivesi on toisille puhdistusaine, toisille puhdistuksen viimeistelijä, toisille ihoa hoitava tuote. Minä asetun jonnekin puhdistuksen viimeistelyn ja ihoa hoitavan välimaastoon. Misellivesi harvoin on pelkästään meikinpuhdistajana, vaikka Eucerin aivan järjettömän hyvin meikkiä puhdistaakin. Misellivedellä voin korvata kasvoveden ja ehkä jopa hoitoveden, mutta tykkään usein kerrostaa päälle jonkun hoitoveden, nesteen tai suihkeen ja sitten vasta seerumin. Misellivedellä saatan tehdä aamupuhdistuksen kasvoille, sillä tällöin iholla ei ole meikkiä. Mutta onhan se niin, että viileällä vedellä pesu aamuisin avaa silmät parhaiten heti kahvin jälkeen. Jos puhdistan meikin misellivedellä, on kyseessä jokin ääritilanne tai todella kevyt meikki ja mieletön laiskuuskohtaus. Yleensä misellivesi on puhtauden viimeistelijä ja ihon kosteuttaja.

Tässä olivat parhaimmat misellivedet. Vaikka en ole testannut (vielä), haluan vinkata, että ulkomailta kannattaa tuoda Bioderman misellivesiä. Niistä olen niin paljon lukenut kollegoideni kehuja ja ylistyksiä, että jospa seuraavalla kerralla muistaisin niitä ostaa. Onkohan Kreetalla? Osaako kukaan sanoa? Olen kesäkuussa lähdössä Kreetalle.

Kuuluuko misellivesi sinun tuotearsenaaliin? Minkälainen rooli sillä on sinun ihonhoidossasi?

Lue myös

X