Glitz & Glam

5 parasta persikkaista poskipunaa – ihanimmat persikkaposket

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tämän sunnuntain 5 parasta aiheena kolme P:tä, eli parhaat persikkaiset poskipunat.

Persikkaiset sävyt eivät ole olleet tyypillisin valintani. Olen suosinut pääasiassa roosaa ja pinkkiä sekä nyt viime vuosina myös hieman rusehtavampia sävyjä. Aikaisemmin persikka ei ole oikein istunut minulle, koska se on ”riidellyt” hiusteni värin vuoksi. Kun olin musta- tai ruskeahiuksinen, persikka ei istunut niin luontevasti. Harmaan ja laventelin kanssa se riiteli todella pahasti minulla. Nyt vaaleahiuksisena se onkin todella raikas ja istuva. Muistan, että kuparihiuksisena myös käytin persikkaa, koska silloin se myös istui minulle. Hiusten väri ei määrittele mikä poskipuna sopii kenellekin, vaan se on kokonaisuus. Minkälainen ihon sävy, hiusten vivahde ja kaikki muu. Nyt blondina se näyttää minulla todella luonnolliselta.

NARS Deep Throat, Artdeco Romantic Rose, Too Faced Papa Don’t Peach, MAC Peaches, MAC Peachykeen

Persikka on siitä jännä, että sitä on todella monen sävyisenä. Jotkut persikaksi luokiteltavat ovat todella oranssisia ja toiset taas todella pinkkisiä. Minä pidän eniten pinkkipersikasta. Kuvassa näkyy minun viisi suosikkiani. Näistä pidän eniten, kun haluan persikkaiset posket.

TOO FACED PAPA DON’T PEACH

Tämän persikkaisen ihanuuden ostin vuosi sitten Tukholman Sephorasta. Silloin Too Faced oli juuri lanseerannut persikkakokoelman. Esittelinkin tämän poskipunan viime vuonna ihan omassa postauksessaan. Sen löydät täältä.

Papa Don’t Peach on kivasti persikalta tuoksuva poskipuna, joka on pakattu veikeään peltirasiaan. Too Facedille on tyypillistä, että sen tuotteet ovat jollain tavalla hauskoja ja puhuttelevia. Herkullisista syömisistä inspiraationsa saaneet kokoelmat sisältävät tuotteita, jotka tuoksuvat inspiroitumisen kohteelta.

Papa Don’t Peach on kauniin kuulas persikka. Siinä ei ole kimallusta, mutta se hohtaa upeasti poskilla. Sävy on aika vaalea, joten siksi soveltuu hyvin vaaleallekin iholle. Antaa mielettömän upean hehkun päivettyneelle iholle, mutta toimii ihan kivasti näin vuoden kalpeimman hetken iholla.

Hinnaltaan tämä lapsenmielinen Too Faced Papa Don’t Peach on 30 euroa Tukholman Sephorassa. Voit tilata tämän suloisen poskipunan Lookfantasticin verkkokaupasta*.

Papa Don’t Peach toimii myös luomivärinä:

Otin vaikutteita nuorison meikkitrendeistä

ARTDECO BLUSHER ROMANTIC ROSE

Esittelin joitakin viikkoja sitten Artdecon ihanan kokoelman, jossa oli tämä sydämeni vienyt poskipuna. Nimi viittaa roosaan, mutta kuten täältä löytyvässä postauksessakin mainitsen, on tämä Romantic Rose aika pinkkipersikkainen. Ei niin selkeä roosa.

Tämä poskipuna on irtonappi, joka on laitettu Artdecon erilliseen rasiaan. Samaiseen rasiaan saisi mahtumaan kolme luomivärinappia poskipunan sijaan.

Romantic Rose on kauniin lämmin, kultaisena hehkuva. Tässä sävyssä on ruusukultaista efektiä, mutta minun vaalealla iholla sävy näyttäytyy kullanhohteisena pinkkipersikkana. Kultahippuset ovat suurehkoja, mutta sävy ei silti ole poskilla liian blingi. Tämä on nyt ollut aktiivisimmin käytössäni.

Tämä jumalaisen kaunis rasia on hinnaltaan 12,00 € ja sen sisällä oleva poskipunamosaiikki on 13,50 €. Ei siis ihan mielettömän kallis näin kauniista rasiasta ja poskipunasta. Artdecon jälleenmyyjät löydät täältä.

NARS DEEP THROAT

Tässä on Pariisin Sephorasta ostamani NARSin Deep Throat. Olin niin ylpeä tästä poskipunastani silloin keväällä 2013, kun tämän ostin. Olen käyttänyt tätäkin niin paljon, mutta Deep Throat ei kulu millään. Hyvin tiukkaan puristettu poskipuna. Tämä ei pöllyä! Esittelyni tästä suosikistani löydät täältä.

Ylhäältä katsottuna näyttää vain vähän kokeillulta. Eikö vain? Tämä on varmasti ikuisesti kestävä. Oikein pehmeää poskipunasivellintä käyttäessä saa hieroa aika paljon sivellintä punalla ja sen jälkeen poskilla. Napakampi sivellin nopeuttaa poskipunan käyttöä.

Deep Throat on kaunis pinkkipersikka. Minusta tunnetumpi ja kehutumpi Orgasm oli kimalteinen ja oranssipohjaisempi. Siksi valitsin lopulta omakseni tämän Deep Throatin. Pohjasävy on lämmin ja hehku hyvin luonnollinen. Tämä ei tee liian voimakasta hohdetta, joten soveltuu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lisäksi sävy on niin helppo, että se käy meikin kuin meikin kanssa. Vähän sellainen jokaisen sävy.

Huomatteko? Pohja näkyvissä! Pohja tuli esiin, kun levitin kämmenelleni poskipunaa swatch-kuvaa varten.

Tiedättekö mitä? Lookfantastic toimittaa NARSia Suomeen. Siellä tämä Deep Throat ja muut poskipunasävyt ovat 26,95 €. Tässä linkki* tuotteeseen. NARS löytyy myös Tukholman Sephorasta, mutta siellä poskipunalla on hintaa yli 30 euroa.

MAC PEACHYKEEN

Tämän MACin yhden suosituimman poskipunasävyn ostin jo monta vuotta sitten. Lähes viisi vuotta sitten kirjoittamani postauksen löydät täältä. Nyt viime vuosina en ole käyttänyt, mutta pari ekaa vuotta oli ahkerassa käytössä. Palautan tämän poskipunan takaisin arkikäyttööni.

Peachykeen on sheertone shimmer koostumukseltaan. Hyvin pigmenttinen, jonka vuoksi poskipuna ei ole kulunut juuri ollenkaan.

Tämäkin persikkainen poskipuna on pinkkipersikka. Peachykeen on hyvin voimakkaasti hohtava. Peachykeen on aika helppo työstää kasvoille, vaikka se on niin pigmenttinen.

MAC on nykyään niin hyvin saatavilla. Sitä myydään joissakin Sokos-tavarataloissa ja Stockmanneilla. Oliko MAC joissain Kickseissäkin? Ainakin Kicksin verkkokaupasta* löytyy. Hinnaltaan poskipuna on 23,50-24,50 €.

MAC PEACHES

Sitten viimeisenä toinen MAC. En osannut päättää näiden kahden MACin poskipunan väliltä, sillä vaikka persikkaisia poskipunia ovatkin, ovat molemmat niin erilaisia. Siksi yksi brändi on vähän enemmän edustettuna.

Peaches taitaa olla minun ensimmäinen MACin poskipuna. Ihastuin sen satiiniseen mattakoostumukseen. Niin pehmeä ja pigmenttinen. Siksi se ei kulu.

Sävy on oranssisempi persikka ja täysin mattainen. Puuterisen pehmeä ja hyvin hienojakoinen. Pigmenttisyyttä riittää, mutta en silti koe poskipunaa hankalana. Sipaisen vain keveästi, sillä näin pigmenttistä poskipunaa en voi työstää. Menee muuten överiksi.

MACin Peaches toimii minulla parhaiten kesäaikana. Sen verran oranssipohjainen, että talvella käytettynä on omalla iholla vähän liian lämmin sävy.

Hinnaltaan Peaches on saman verran kuin Peachykeen, eli 23,50-24,50 €. Löytyy Kicksin verkkokaupasta*.

Tässä ovat ihanimmat poskipunat persikkaposkia varten. Huomasin, että kolme näistä on ostettu vuonna 2013. Minullahan oli silloin lämpimän ruskeat hiukset. Se siis selittää. Minulla oli sen väriset hiukset, että persikkainen on sopinut, ja siitä hullaantuneena olen sitten näköjään ostanut kolme persikkaista poskipunaa. Nyt otan nämä vähän tavallaan unohdetut MACitkin käyttööni. Varsinkin Peachykeen on nyt just sitä mitä haluan.

Millä sinä teet ihanimmat persikkaposket?

Lue myös:

NARSin legendat; Laguna, Orgasm ja Albatross

5 parasta aurinkopuuterista poskipunaa

5 parasta roosaista poskipunaa

 

Lue myös

X