glitz & glam

5 parasta pihistelijän kasvotuotetta – apuja ihonhoitoon talveksi

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Postauksessa saatuja tuotteita

Oikein mahtavaa sunnuntaita! Tänään 5 parasta pihistelijän kasvotuotetta aiheena. Talvella iho on vaativampi. Ainakin iän karttuessa. Nuorempana kesä oli hankalinta aikaa, nykyään se on talvi. Listasin edullisia ihonhoitotuotteita. Näistä saa apuja talvesta selviämiseen!

Tämä on vuoden viimeinen 5 parasta -postaus. Sarja jää joulutauolle ja palaa jälleen ensi vuonna.

Joulukuussa sunnuntaisin avataan Glitz & Glamin Adventtisunnuntaikalenteria. Kun tänä vuonna en mitenkään pysty järjestämään joka päivä avautuvaa joulukalenteria, järjestän adventtisunnuntaisin avautuvan minikalenterin.

FORMULA 10.0.6 BE BERRY SMOOTH MOISTURIZING PEEL MASK

Formula 10.0.6 on vähän edullisempi kosmetiikkabrändi. Valikoimasta löytyy monenlaisia ihonhoitotuotteita. Minua ihastuttaa erityisen paljon tämä mustikkakasvonaamio, joka kosteuttaa ihoa ja antaa sille sileämmän pinnan.

Todella kosteuttavan mustikkanaamion koostumus on kirkas ja geelimäinen. Tuoksuu ihanasti mustikalta ja on väriltään aavistuksen violettinen. Mustikan antioksidantit suojaavat ihoa ja ananas kirkastaa sitä.

Kasvonaamiota käytetään 1-3 kertaa viikossa. Naamio levitetään puhtaille, kuiville kasvoille. Geeli on tahmeahkoa iholla, joka tuntuu itse asiassa hauskalta. Naamion annetaan kuivua 10-15 minuuttia, jonka jälkeen se poistetaan. Naamion voi ensin pyyhkiä, jonka jälkeen kasvot huuhdellaan.

Ihosta jää niin ihanan silkkinen ja tuntuu niin hyvältä. Iho on kimmoisa ja kosteutettu. Todella kiva lisä ihonhoitoon. Samalla kun iho saa kirkastusta ja suojaavia antioksidantteja, se saa kosteutta.

Hinta: 9,90-10,17 € / 100 ml
Saatavuus: Kicks*

ZIAJA ACAI BERRY FACE TONER

Kasvosuihkeet ovat mitä mahtavimpia! Ne sopivat ihonhoitoon niin kesällä kuin talvella. Talvella huoneilma on kuiva, joten kosteuttava suihke auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa, kun suihkauttaa välillä lisäkosteutta. Kosteussuihke soveltuu ihonhoitotuotteeksi ensimmäiseksi kosteustuotteeksi, mutta myös meikin päälle kosteuttajaksi.

Ziaja on kiva edullinen kosmetiikkabrändi. Olen monia Ziajan tuotteita testaillut, mutta ihan näin paljon en ole ihastunut vielä aikaisemmin muihin merkin tuotteisiin.

Hyaluronihappoa sisältävä kasvosuihke on mahtava! Kosteuttaa tehokkaasti ihoa kasvojen puhdistuksen jälkeen. Olen käyttänyt Ziajan Acai Berry -kasvosuihketta ensimmäisenä kosteuttavana tuotteena. Muutama suihkaus kasvoille, kevyt taputtelu ja sitten muut, kuten kosteusseerumia, muita seerumeja ja kasvovoide/-öljy.

Kasvosuihkeet eivät ole mitään ihan halvimpia – olen vain huomannut. Tämä Ziajan kasvosuihke on todella hyvä kosteuttaja, mutta silti se maksaa alta 10 euroa. Pullo on kuitenkin 200 ml, eli ei mikään ihan pieni pullo. Lumenen ihana Lähde -kasvosuihke on 15-17 euroa ja pullossa on 100 ml.

Hinta: 7,90 € / 200 ml
Saatavuus: monet tavaratalot, kuten Sokos ja Stockmann

THE ORDINARY HYALURONIC ACID 2% + B5

Ja sitten mahtava The Ordinary! Olen aivan hullaantunut tähän brändiin. Olen aikaisemmin käyttänyt saman valmistajan, Deciem, toisen brändin ihonhoitotuotteita eli Niodia. Kun nyt vihdoin ja viimein olen saanut tilattua edullisempaa The Ordinarya, olen aivan häkeltynyt edullisen merkin tehotuotteista.

Aika usein tämä hyaluronihapposeerumi on ollut loppu Elevenin verkkokaupassa. Siinä yksi syy, miksi minulla on tilauksen tekeminen venynyt ja venynyt. Kun tässä syksyllä vihdoin oli varastossa runsaasti tavaraa ja hyllyt täysinä, minä shoppailin oikein sydämeni kyllyydestä. Skippasin tänä vuonna black fridayn, koska olen aikaisemmin syksyllä tehnyt tilauksia. En vaan jaksanut rynniä ja stressata, että ehdinkö olla ajoissa paikalla? Nyt ei pysty!

Jos epäpuhdas iho vaivaa, kurkkaa esittelyni BHA-haposta.

Minähän rakastan hyaluronihappoa. Kaikki vesimäiset, missä on runsaasti hyaluronihappoa, bring to me! The Ordinaryn hyaluronihapposeerumi sisältää 2 prosenttia hyaluronihappoa. Mukana on myös tehoaineena B5-vitamiinia, joka kanssa lisää kosteutta.

Tämä pipetilla annosteltava hyaluronihapposeerumi sisältää kolmea eri kokoa olevaa hyaluronihappomolekyyliä. Pienimmät molekyylit pääsevät syvemmälle ihoon, kun taas isommat molekyylit jäävät ihon pinnalle. Tässä seerumissa yhdistyy useamman molekyylin käytön hyödyt, sillä seerumi kosteuttaa ihoa syvältä sekä pinnasta. Näin kosteusköyhyyden aiheuttamat juonteet katoavat ja iho on sileämpi ja kimmoisampi.

Koostumus on vähän jännä. Hieman tahmeahko iholla, kunnes kuivuttuaan tahmeus häviää. Paksu koostumus on vähän venyvä jopa! Siitä huolimatta tykkään tästä hyaluronihapposeerumista! Käytän sitä silmänympärysihollekin.

Hinta: 6,95-8,90 € / 30 ml
Saatavuus: Eleven*, Bangerhead*, Lookfantastic*

ZIAJA ACAI BERRY EXPRESS FACE AND NECK SERUM

Pakko nostaa tähän postaukseen vähän ravitsevampi ja täyteläisempi seerumi. Ziajan Acai Berry -sarjassa on mahtava seerumi varttuneemmalle iholle, mutta aivan yhtä hyvin me kolmenkymmenen ylittäneet voimme tätä seerumia hyödyntää omaan ihonhoitoon. Nuoremmalle iholle taas sopii loistavasti korvaamaan esimerkiksi yövoiteen.

Ravitseva ja ihoa kosteuttava seerumi on antioksidanttinen tehotiiviste. Seerumi lupaa ensimmäisten ikääntymisen merkkien hälvenemistä. Siitä en tiedä mitään, kun eihän minulla mitään ikääntymisen merkkejä ole. *sarkasmia* Vaikka ikääntymisen merkkejä tuote ei ole kadottanut, olen sitä mieltä, että tuote pitää ihoa hyvässä kunnossa ja auttaa ylläpitämään tämän hetken tilannetta siinä määrin kuin se on mahdollista kosmetiikan avuilla. Kesällä en käyttänyt yöllä voidetta. Tämä täyteläisempi seerumi toimi hyvin yövoiteen asemasta. Käytän Ziajan seerumin alla kosteuttavaa hoitovettä ja/tai vesimäisempää kosteusseerumia. Tässä seerumissa on todella ihana tuoksu. Tuoksu muistuttaa kalliimpien brändien hienostunutta tuoksua. Sokkotestissä seerumin tuntuma ja tuoksu hämäisivät minua luulemaan tuotetta tyyliin Guerlainin tai Clarinsin seerumiksi.

Hinta: 9,90 € / 50 ml
Saatavuus: monet tavaratalot, kuten Sokos ja Stockmann

THE ORDINARY CAFFEINE SOLUTION 5% + EGCG

Vielä toinen The Ordinary, koska en tiedä miltä muulta merkiltä voi saada silmänympärysseerumia alta 10 eurolla. Tämä silmänympärysseerumi lupaa vähentää turvotusta ja tummuutta silmien alta. Minua itseäni nuo lupaukset eivät kiinnostaneet. Minua kiinnosti tuotteen kosteuttavuus. Kun silmänympärysiholle kyllästää kosteuttavia seerumeja ja päälle käyttää voiteen, on iho tasaisempi ja pysyy atooppinen ihottuma poissa.

Caffeine Solution 5% + EGCG sisältää runsaasti kofeiinia, joka on aika tunnettu ainesosa silmänympärystuotteissa, jotka lupaavat vähentää turvotusta ja tummuutta. Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) on vihreästä teestä peräisin olevaa flavoidia. Todella suosittu ainesosa lisäravinteissa.

Silmänympärysseerumi annostellaan pipetin avulla. Koostumus on hieman paksuhko, vaikka se nestemäinen onkin. Tuotteessa ei ole silikoneja, eikä öljyjä. Siitä huolimatta iho tasoittuu välittömästi ja näyttää kimmoisammalta. Syynä on tuotteen kosteus, joka imeytyy ihoon ja siinä olevat kosteuttavat ainesosat, jotka auttavat säilyttämään kosteutta. Päälle tietysti käytän silmänympärysvoidetta.

Sen lisäksi, että hinta tuntuu häkellyttävältä, on pakkauskoko aika suuri. Yleensä silmänympärystuotteet pakataan 15 ml:n pakkauksiin. Tämä The Ordinaryn silmänympärysseerumi on 30 ml. Siis tuplat! En voi vinkata tästä edullisempaa silmänympärysseerumia. Tätähän voi tietysti käyttää koko kasvoillakin. Mikään ei estä, jos omalle ihotyypille sopii.

Hinta: 6,95-7,90 € / 30 ml
Saatavuus: Eleven*, Bangerhead*, Lookfantastic*

Tässä ovat 5 parasta pihistelijälle. Loistavia ihonhoitotuotteita edulliseen hintaan. Yleensä seerumista saa maksaa useita kymppejä. Kasvonaamiotkin ovat usein reilun parikymppiä, kuten myös kasvosuihkeet. Nämä kaikki viisi tuotetta saa alta 42 eurolla! Harvoin saa loistavia, ja spesifioituja ihonhoitotuotteita niin montaa samalla summalla.

Jaa ihmeessä omat edulliset vinkkisi muille kommenteissa!

Tosiaan 5 parasta jää nyt loppuvuodeksi tauolle. Ensi sunnuntaista lähtien availlaan Glitz & Glamin Adventtisunnuntaikalenteria. Jos joulukuussa kaipaat 5 parasta -postauksia, voit käydä lukemassa vanhoja postauksia. Niitä onkin kertynyt, sillä 5 parasta on ilmestynyt sunnuntaisin jo vuodesta 2015 lähtien. Tämä 5 parasta -postaussarja palaa tutulle paikalleen taas tammikuussa.

Oikein ihanaa sunnuntaita!

X