5 parasta...

5 parasta puhdistusbalmia – öljyksi sulavat kasvojen puhdistajat

11.11.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä sekä saatuja tuotteita

Mitä pidät puhdistusbalmeista? Oletko kokeillut? Vasta viime vuonna aloin lämmetä puhdistusbalmeille. Koska niin monesti kohdalleni osui puhdistusbalmeja joista en pitänyt, oli asenteeni koko tuoteryhmää kohtaan vähän negatiivinen. Nyt olen löytänyt viidennen puhdistusbalmin, josta pidän, pystyin jakamaan 5 parasta puhdistusbalmia muidenkin tietoisuuteen.

Mikä on puhdistusbalmi? Noh, kyseessähän on öljymäinen puhdistustuote, joka on kiinteää, mutta ihon lämmöstä sulaa öljyksi. Kyseessä on puhdistusöljy, joka on kiinteämpää. Kaikki tietävät minkälaista esimerkiksi kookosöljy on alle 25-asteen huonelämmössä. Se on valkoista ja kiinteää. Iholla kookosöljy notkistuu ja lopulta on juoksevaa. Sama puhdistusbalmeissa. Miksi sitten puhdistusbalmi on parempi kuin vaikka kookosöljy, joka on paljon halvempaa ja ei varmasti sisällä mitään, mitä ei voisi syödä? Hyvä puhdistusbalmi on vesiliukoinen. Se emulgoituu ja muuttuu maitomaiseksi vedestä. Valitettavasti kaikki puhdistusbalmit eivät ole tällaisia. En ole ymmärtänyt sellaisen puhdistusbalmin ideaa, joka ei liukene vedestä. On paljon taloudellisempaa käyttää kookosöljyä siinä vaiheessa. Eikö vain?

Mutta nyt olen löytänyt 5 puhdistusbalmia, jotka puhdistavat hellävaraisesti meikin (jopa vedenkestävän) ja muun lian kasvoilta, sekä liukenee vedestä. Nämä ovat 5 parasta puhdistusbalmia!

L’OCCITANE IMMORTELLE DIVINE CLEANSING BALM

Tämä puhdistusbalmi vei jalat altani. Ensimmäinen puhdistusbalmi, josta pidin. Ei vaan, tätä rakastin!

L’Occitanen Immortelle Divine -sarja on aikuisemmalle iholle suunnattu tuotelinja. Immortelle Divine -sarjan tuotteet sisältävät immortelle-kukan eteeristä öljyä, joka on erittäin E-vitamiinipitoinen.

Lasipurkki ei ole kaikista käytännöllisin pakkaus, mutta onhan se nätti ja jos luksuskosmetiikka on sydäntä lähellä, niin silloin tämä vetoaa. Puhdistusbalmin koostumus on kiinteä. Purkin muoto on vähän sellainen, että lopussa joutuu vähän ärsyttävästi kaivelemaan balmia purkin reunoilta. Balmi notkistuu ja lopulta sulaa öljyksi ihon lämmöstä. Öljy tuntuu mukavan liukkaalta. Ei tarvitse suurta annostelua.

L’Occitanen balmi puhdistaa meikit todella tehokkaasti! Mukavasti öljy huuhtoutuu pois, eikä jätä ollenkaan rasvaista tunnetta iholle. Vaikka purkki on pieni ja puhdistusbalmi tämän postauksen kallein, sen riittoisuus kompensoi hintaa. Tätä ei tarvitse annostella yhtä paljon kuin muita balmeja.

Lue täältä aikaisempi esittely!

Hinta: 35,00-40,00 € / 65 g
Saatavuus: L’Occitanen myymältä, heidän verkkokauppa sekä Eleven* ja Bangerhead*.

LUMENE VALO PURE GLOW CLEANSING BALM

Lumene teki mielenkiintoisen puhdistusbalmin. Tämä balmi on tuubissa! Tämä se vasta on käyttäjäystävällinen vaihtoehto. Taitaa muuten olla ensimmäinen ja vielä toistaiseksi ainut marketeissa oleva puhdistusbalmi. Olen meidän Kouvolan Prismassa yrittänyt etsiä markettivaihtoehtoja puhdistusbalmille. Ei ole vielä tärpännyt.

Lumenen puhdistusbalmi eroaa jonkun verran muista balmeista. Sen lisäksi, että Lumenen balmi on tuubissa, on se myös juoksevampaa. Balmi on sellaista puolisulanutta rasvaa. Iholla se muuttuu lopulta öljyisemmäksi.

Lumenen balmi vaahtoaa voimakkaasti vedestä. Kaikista eniten näistä viidestä balmista, joita tässä postauksessa on. Lumene neuvoo minusta vähän oudosti käyttämään tätä tuotetta. Balmi tulisi levittää kostutetuille kasvoille. Siinä tapauksessahan öljyisyys katoaa välittömästi ja balmi muuttuu maitomaiseksi. Tehokkaamman puhdistuksen saa, jos pyörittelee balmin kuiville kasvoille, ja hetken pyörittelyn jälkeen kostuttaa hieman sormia ja jatkaa pyörittelyä, jotta öljy emulgoituu ja muuttuu maitomaiseksi. Minulta siis vinkkinä, käytä kuiville kasvoille! Saat paremman hyödyn.

Täältä löydät syvällisemmän esittelyni!

Hinta: 14,90-17,70 € / 125 ml
Saatavuus: tavaratalot, marketit, päivittäistavarakaupat, kosmetiikkaliikkeet ja niiden verkkokaupat, kuten Kicks*, jossa hyvässä tarjouksessa!

LIERAC BALM-IN-OIL

Ylellisempi apteekkimerkki, Lierac, on myös tehnyt oman version puhdistusbalmista.

Hyvin kiinteä koostumus purkissa. Koska minulla on pitkät kynnet, otan tällaisia balmeja kynnen päälle. En kaiva niin, että balmi menisi kynnen alle.

Lieracin balmi sulaa todella liukkaaksi öljyksi iholla. Siksi se sopiikin herkemmälle iholle, joka ei kestä ollenkaan kitkaa. Lierac on näistä kaikista viidestä rasvaisin ja se jättää aavistuksen rasvaista tuntumaa, jos huuhtelee haalealla vedellä. Siksi tällä puhdistusbalmilla en koskaan tee pelkästään yhden vaiheen puhdistusta, vaan aina kaksoispuhdistus.

Täältä löydät aikaisemman esittelyni tuotteesta!

Hinta: 26,80-27,60 € / 120 g
Saatavuus: apteekit ja verkkoapteekit

PIXI DOUBLE CLEANSE

Tässä nerokas tuote! Pixi on sellainen brändi, joka tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja, mutta silti unohtamatta laatua ja mielenkiintoa. Pixi on todella mieleeni oleva brändi. Rakastan sen ihonhoitotuotteita, mutta meikeistäkin löytyy kaikkea kivaa.

Tämä Caroline Hironsin (bloggaaja) kanssa yhteistyössä tehty Double Cleanse sisältää puhdistusbalmin ja -voiteen. Mahtava kaksoispuhdistus onnistuu saman kannen alta löytyvillä tuotteilla! Ensin meikki ja lika irrotetaan balmilla, lopuksi voiteella viimeistellään puhtaus.

Balmi on kiinteää, mutta todella pehmeää. Koostumus muistuttaa todella paljon oikeaa kookosöljyä. Öljy sulaa juoksevaksi todella nopeasti iholla. Tuntuma on hyvin samanlainen kuin kookosöljyllä.

Ainut mikä erottaa Pixin Double Cleansen balmin kookosöljystä, on se, että balmi liukenee veteen. Se vaahtoutuu hieman ja huuhtoutuu vedellä pois. Puhdistusbalmin jälkeen purkin toisessa osassa on puhdistusvoide, jolla viimeistellään puhtaus ja toteutetaan kaksoispuhdistus. Kätevää, vai mitä?

Lue melko tuore esittelyni tästä tuotteesta! Linkin takaa löydät syvällisemmän esittelyni balmista sekä näet puhdistusvoiteen koostumusta lähemmin. Tämä on mahtava tuote talviaikana. Hyvin hellävarainen tapa pitää iho puhtaana, ihoa kuivattamatta.

Hinta: 36,90 € / 2 x 50 ml
Saatavuus: Bangerhead*, Eleven* ja Kicks*

CLINIQUE TAKE THE DAY OFF CLEANSING BALM

Sokerina pohjalla se viides puhdistusbalmi, jonka vuoksi pääsin toteuttamaan tämän postauksen. Moni teistä on tätä minulle kehunut. Kiitos suosituksista, tämä on loistava!

Cliniquen puhdistusbalmi on myös kiinteää. Purkki on siitä kivasti muotoiltu, että se on matala, laakea muotoilultaan. Purkin huventuessa, tuotteen ottaminen sormin ei ole hankalaa.

Pehmeä balmi sulaa iholla notkeaksi ja liukkaaksi öljyksi, joka puhdistaa meikin todella hyvin. Balmi on vesiliukoinen, mutta mielestäni ei niinkään vaahtoutuva. Kaikin puolin hyvä puhdistaja kestävällekin meikille. Sensain maskaraa saa toki vähän hartaammin hieroa, mutta sekin lähtee.

Hinta: 29,30-38,50 € / 125 ml
Saatavuus: Bangerhead*, Eleven*, Kicks*, Hehku* sekä Sokos- ja Stockmann.

Tykkäätkö sinä puhdistusbalmeista? Jos sinulla on vinkata minulle joku todella hyvä ja vesiliukoinen balmi, niin kerro siitä kommentteihin!

Ai niin, hyvää isänpäivää kaikille! Käyn pitkästä aikaa haudalla ja vien oman isäni haudalle kynttilän. Muuten isänpäivää vietetään perheen kesken.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Kiitti vinkistä!

Kommentit

Nämä ovat jääneet minulle vieraiksi. Mutta nyt alkoi kutittelemaan, että pitäsköhän testata mikä ero on balmilla ja öljyllä omalle iholle. Öljyhän on jo valmiiksi juoksevaa ja balmista tehdää juoksevaa lämmittämällä.

Kuinka hyvin nämä irrottavat vedenkestävän ripsivärin? Itsellä on tullut huomattua puhdistusöljyjen kanssa, että vain harvalla saa ripsarin pois. Elizabeth Ardenin öljy on ollut tähän asti kokeilemistani ainoa, joka sen tekee täydellisesti. Olisi kiva kokeilla balmeja, mutta tuntuu turhauttavalta jos niitä käyttäessä tarvitsee poistaa ripsiväri erikseen. Mukavaa kun kasvot ja silmät puhdistuvat yhdellä tuotteella 🙂

Mulla ainakin balmit puhdistaa silmämeikin paremmin ku öljyt. Ite varmaan emulgoin balmin paremmin, mikä vaikuttaa osaltaan. Toi Cliniquen on <3

Mä rakastan balmeja, nyt oon siirtymässä enemmän luonnollisempiin vaihtoehtoihin niin olen rakastunut Oilixian balmiin. Se ei toki silmämeikin putsaamisessa ole se paras, mutta toimii itselläni hyvin 🙂 Clinique on ollut myös suuri rakkauteni, mutta tosiaankin, yritän hakea niitä luonnollisempia vaihtoehtoja tästä eteenpäin.

Cliniquen Balmi on kyllä loistava, tykkään myös Lumenesta. Itsekin kaupailisin markettimerkeille näitä lisää. 🙂

Jotain olen huonolla menestyksellä kokeillut, ehkä uskallan jotain näistä kokeilla seuraavaksi. Muuten olen tyytyväinen puhdistusöljyyn, mutta reissussa olen jo useampaan kertaa sotkenut koko laukun sisällön, kun pullo on vuotanut… Näiden kanssa ei ainakaan sitä vaaraa ole!hiut

Mä viime jouluna ostin ensimmäiseksi öljyiseksi putsariksi Holika Holikan Balmin joka oli Elevenillä noin 11e. Se kesti monta kuukautta ja käytinkin sitä aika reilusti kerralla
Sit, kun piti tilata uutta oli toi Eleveniltä loppu. Tilasin pumppupullossa olevaa Holikan Allkill jotain putsausöljyä sekä Yvesrocherin kehuttua öljyä. Eieieiei!!! Se Yvesin ny jotenkin menee, mutta se Holikan on kuin jotain liimaa. Kun noi saan loppuun (Holikan on jo kulunut puoleen väliin ei siis lähellekkään niin riittoisa kuin balmi..) en hitto vie huoli kyllä muuta kuin sen iiiihanan balmin mitä aluksi tilasin. Olen käyttänyt myös pikkuputelin Emma Hardien balmia, se oli ihan ok myös, mutta ei-niin-hyvä ja…Mikä hinta!
Aika suppea on minun kokemus näistä, mutta kokeileppa joskus sitä Holikan balmia 😀.
Noista sun esittelemistäsi kiinnostaa toi L’Occitanen balmi, ihana purkkikin 😍! Ja niinkin tunnettu merkki, enkä muista kokeilleeni merkin mitään tuotetta 😮…

Lumenen ja Cliniquen balmit ovat tuttuja ja tosi hyviä, mutta oma lempparini on Lieracin puhdistusvoide Creme Moussante Double nettoyant (n. 26 €). Vaahtoaa tosi runsaasti. Silmämeikin poistoon en näitä käytä, sillä ainoa, jota silmäni kestävät, on Cliniquen Naturally gentle eye makeup remover -voide. Tuputtelen kuivan silmämeikin päälle, ja kostealla vanulapulla kaikki lähtee parilla pyyhkäisyllä. Ei jätä rasvaista pintaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *