Glitz & Glam

5 parasta rajaustussia (päivitetty listaus)

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Oikein ihanaa pääsiäissunnuntaita ja aprillipäivää! Tämä postaus ei ole aprillia. Myönnän pohtineeni, että repäisenkö ja tekisin kunnon aprillipilan? En sitten vaan viitsinyt. Pysytellään asialinjalla, vaikka olenkin siviilissä toisinaan vähän ketku, joka jekuttaa.

Olen jo muutamaan kertaan maininnut, että voisin päivitellä vanhoja 5 parasta -listauksiani. 5 parasta on jo reilu 3 vuotta vanha postaussarja, joka on ilmestynyt joka sunnuntai näiden vuosien aikana. Muutamia taukoja on ollut, kuten joulukalenterien aikana sekä muutama satunnainen sunnuntai on ollut jokin muu aihe.

Tänään uusin aiheen 5 parasta rajaustussia. Voisin jossain vaiheessa listailla dippilineritkin, mutta uusitaan nyt tämä rajaustussien listaus, sillä hehkutin niin paljon Sephorasta jälleen ostamaani Kat Von D:n Tattoo Lineria. Siitä sitten tulikin mieleeni, että voisin tuon huipputussin lisäksi kertoa muutamasta muusta loistavasta rajaustussista.

KAT VON D TATTOO LINER

Tämä tosiaan on minusta paras rajaustussi ikinä! Mikään muu ei vedä tälle vertoja. Siksi en oikein ymmärrä Iltasanomien Mystyle-palstan antamaa tylytystä. Ehkä testaajalle tällainen ravistettava tussi ei ollut tuttu, joten ei osannut käyttää tuotetta oikein. En tiedä.

Kat Von D Tattoo Liner on hyvin kestävä rajaustussi. Se tekee hieman kiiltävän pinnan, joka hylkii vettä, eikä lähde kosteudesta mustana valumaan. Tattoo Liner on hieman kalvomainen kuivuttuaan, jonka vuoksi se on hyvin kosteutta kestävä.

Kat Von D Tattoo Liner on päällisin puolin aika samanlainen kuin mikä tahansa rajaustussi. Huopakärki on kuitenkin taipuisa, mutta ei sitten liian taipuvainen, joka taas hankaloittaa rajauksen tekoa. Juuri sopiva omaan makuuni. Tattoo Linerin hylsyssä on kuula. Ravistamalla kuula helisee hylsyssä. Toimintaperiaate on aivan sama kuin maalitusseissa, joissa kuula annostelee väriä tussin huopakärkeen. Jos tuntuu, että väri loppuu, ravistellaan lisää.

Lisäksi Tattoo Linerissa on korkki, joka estää tussin huopakärkeä kuivumasta. En käytä jatkuvasti rajauksia, mutta vuoden verran ehdin tussia käyttää, kunnes se alkoi pätkimään käytössä vähän enemmän. Edelleen toimi hyvin, mutta kun Tukholman Sephoraan olin menossa ja vanha Tattoo Liner oli ollut vuoden käytössä, oli aika vaihtaa uuteen.

Hinta: 220 SEK / 0,55 ml (Ruotsissa)
Saatavuus: Sephorat, joista lähin sijaitsee Tukholmassa. Ainakin Puolan Sephorasta saa tilattua verkkokaupan kautta.

Paras kestävyys ja pitkä käyttöikä!

URBAN DECAY PERVERSION WATERPROOF FINE-POINT EYE PEN

Urban Decayn Perversion on hyvin samanlainen kuin Kat Von D:n Tattoo Liner, mutta ei aivan yhtä pitkäikäinen. Tattoo Linerin tapaan Perversion on kalvomainen ja vettä hylkivä kuivuttuaan.

Huopakärki on samanlainen kuin Tattoo Linerissa. Perversionissakin on helmi, joten tussia ravistelemalla huopakärki kostuu helpommin.

Perversionissa on samalla tavalla korkki, joka estää tussin huopakärkeä kuivumasta. Minulla Urban Decayn Perversion ei kestänyt moitteettomana samaa aikaa kuin Tattoo Liner, mutta huikean pitkäikäinen tussi tämäkin on. Perversionin huopakärki saattaa vähän nukkaantua, jota taas Tattoo Liner ei tee. Mutta jos ei saa käsiinsä Kat Von D:n Tattoo Lineria, on tämä Urban Decayn Perversion lähimpänä vastaavaa.

Hinta: 21,50-23,20 € / 0,28 ml
Saatavuus: Kicks*, Stockmann ja joissakin Sokos-tavarataloissa.

Vastaava kuin Tattoo Liner!

YVES SAINT LAURENT EYELINER EFFET FAUX CILS SHOCKING

Tätä rajaustussia en ole omistanut mustana. En kuitenkaan usko, että musta olisi yhtään sen huonompi kuin tänä upea sähkönsininen sävy. Aika hintava rajaustussi, mutta todella hyvä! Sininenkin sävy on todella pigmenttinen ja tekee jälkeä, joka kyllä näkyy!

YSL:n Shockingilla saa tehtyä liukuvasti ja sutjakkaasti rajaukset. Jossain vaiheessa tussi alkaa kyllä pätkimään, joten tällöin huopakärkeä täytyy kostuttaa esimerkiksi painamalla reilusti kärkeä kämmenselkää vasten ja värittelemällä pitkin vedoin. Se on näiden kuulattomien rajaustussien ongelma, kun kärki kuivuu ja sinne tarvitsee saada lisää väriä.

Kärki pysyy hyvänä pitkään. Siinä en ole huomannut minkäänlaisia ongelmia. YSL Shocking on perinteisistä rajaustusseista yksi pitkäikäisimpiä. Korkissa on tiiviyttä enemmän kuin edullisemman merkin edustajien.

Hinta: 37,00 € / 1 ml
Saatavuus: eleven.fi*, Kicks (musta* ja värilliset*), Stockmann- ja Sokos-tavaratalot

Paras värillisissä rajauksissa!

L’ORÉAL PARIS SUPER LINER PERFECT SLIM EYELINER

Jos haluan mahdollisimman edullisen, mutta huippulaatuisen rajaustussin, joka löytyy helposti markettien hyllyiltä, ostan L’Oréal Parisin rajaustussin. L’Oréal Parisilla on monenlaisia rajaustusseja, mutta en lämpene muille.

Vertasin aikoinaan tätä L’Oréal Parisin Perfect Slim -rajaustussia kalliimpaan YSL Shocking -rajaustussiin. Näissä on paljon samanlaisia ominaisuuksia. Tässä linkki panosta tai pihistä -postaukseeni. Sieltä pääset lukemaan syvällisempää analyysiä molemmista rajaustusseista sekä tekemääni vertailua näiden kahden väliltä.

Hinta: 11,00-14,90 € / 2 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot ja verkkokaupat, kuten eleven.fi*.

Edullisin parhaimmista!

CLARINS 3-DOT LINER

Viimeisenä listauksellani on erilainen rajaustussi. Kuten neljästä aikaisemmasta huomaa, pidän joustavasta ja riittävän pitkästä huopakärjestä, jossa on oheneva kärki.

Clarinsin 3-Dot Liner kuuluu suosikkeihini eri syistä kuin muut. Tässä rajaustussissa on kolmepiikkinen kärki, joka ei jousta.

Tällä rajaustussilla saa tehtyä siipirajauksen, mutta parhaimmillaan tämä rajaustussi täyttää kolot ripsirivistön välissä. Jos haluaa tehdä ohuempaakin ohuemman ja mahdollisimman huomaamattoman rajauksen aivan ripsien tyveen, tämä on paras rajaustussi siihen tarkoitukseen.

Hinta: 29,00-31,05 € / 0,7 ml
Saatavuus: eleven.fi*, Kicks* sekä Sokos ja Stockmann.

Tarkkaan työskentelyyn!

Hyvällä rajaustussilla on niin näppärää tehdä siistit ja skarpit rajaukset silmiin. Nämä postauksen viisi rajaustussia ovat parhaimmat kohdalle osuneet. Toki saan kaikilla rajaukset tehtyä, mutta näillä se on ollut kaikista helpointa ja nopeinta. Siksi ne parhaimpiin kuuluvat.

Onko joukossa sinun suosikkejasi? Vai pidätkö jotain muuta rajaustussia parempana?

Jos siipirajaukset eivät meinaa onnistua, niin oletko kokeillut teippejä apuvälineenä? Ihan tavallinen kirkas teippi toimii tähän apuvälineeksi, vaikka minulla on kuvassa meikkaukseen apuvälineeksi tehtyjä suojalappuja. Tässä linkki meikkitutoriaaliin, jossa vinkkaan tästä meikkauskikasta!

Rentouttavaa pääsiäistä! Älkää astuko aprillipiloihin!

X