Glitz & Glam

5 parasta tuuheuttavaa hiustuotetta – volyymia ja nostetta hiuksille

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Postauksessa saatuja tuotteita

Oikein mahtavaa sunnuntaita ja maaliskuun viimeistä! Kelloja on nyt käännetty kesäaikaan ja huomenna alkaa huhtikuu. Kevät on kyllä virallisesti alkanut. Pipoa enää tarvitse yhtä usein kotoa poistuessaan. Pipo onkin ollut minun pelastukseni koko talven. Kun lähdin kauppaan tai jotain asiaa pikaisesti hoitamaan, vedin pipon lättänän tukkani päälle. Nyt pipokausi alkaa olla ohi, joutuu taas hiuksiinsa vähän panostamaankin.

Siksi listaan parhaimmat tuuheuttajat, joilla saa hentoiset hiukset tuuheutta ja raskaat hiukset nostetta.

BIOZELL PROFESSIONAL TEXTURIZING SPRAY

Rakastuin Biozellin tekstuurisuihkeeseen Turkissa ollessani. Ihan mahtava tuote, jota en tässä talven aikana montaa kertaa käyttänyt, mutta nyt taas kevään tultua, käyttö on lisääntynyt. Turkissa oli ihan mieletön kosteus kaiken aikaa. Päivällä lämpö nousi sinne 34-37 asteeseen. Ilma oli kostea, varsinkin auringon laskettua. Biozellin matkakokoinen tekstuurisuihke oli näppärä tuote, jolla sain vähän nostetta kosteudessa niin littanaan kampaukseeni.

Suihke antaa liukkaille hiuksille tekstuuria ja ohuille hiuksille luo illuusion tuuheudesta. Tekstuurisuihketta käytetään kuiviin hiuksiin. Sitä voi suihkuttaa tyveen, jolloin tyvi saa kohotusta. Pituuksissa suihke tekee hiuksista tuuheamman näköiset. Kiharoille kannattaa kanssa kokeilla, sillä suihke antaa vähän pitoa sekä saa kiharat näyttämään rennoilta.

Tässä linkki postaukseeni, jossa esittelen tämän mainion tekstuurisuihkeen!

Hinta: 5,75-8,50 € / 300 ml & 4,50-6,50 € / 100 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot ja monet muut päivittäistavarakaupat sekä esimerkiksi Tokmannin verkkokauppa*

KEUNE BLEND SALT MOUSSE

Jos tykkäät muotovaahdosta ja tykkäät föönata hiukset, niin tässä paras muotovaahto tuuheuttamaan ja tyveä kohottamaan. Keunen suolamuotovaahto on yhdistelmä muotovaahtoa ja suolasuihketta. Se antaa tukea, volyymia ja ryhtiä, mutta myös suolasuihkeelle tyypillistä nahkeutta. Tämä muotovaahto on riittoisa, sillä annostelussa kannattaa olla tarkka. Toki riippuu hiuslaadusta, mikä on sopiva määrä. Minun neuvoni on, että puolita tyypillinen annoskoko, jota käytät muotovaahtoa. Jos itse käytän pienen omenan verran, tulee hiuksistani aivan tönköt. Puolikkaan omenan kokoisella annoksella, saan ilmavan ja ryhdikkään nosteen tyveen, joka kestää.

Lue täältä lisää suolamuotovaahdosta!

Hinta: 19,50 € / 200 ml
Saatavuus: Keunea edustavat kampaamot sekä jotkut verkkokaupat, kuten Hiustuotteet24H

BALMAIN TEXTURIZING SALT SPRAY

Jos muotovaahto ei ole juttusi ja haluat tuotteen, jota voi käyttää kuiviin hiuksiin, mutta tarvittaessa myös kosteisiin ja föönata. Silloin ihan perinteinen suolasuihke on osuvin ratkaisu. Suolasuihke kuiviin hiuksiin antaa tekstuuria ja sitä kautta helpottaa esimerkiksi letitykset ja auki olevakin kampaus näyttää pöyheämmältä. Mutta jos haluaa maksimoida suolasuihkeen ominaisuudet, suihkauta suolasuihke kosteisiin hiuksiin ja föönaa kuivaksi. Tulee todella tuuhea, helposti käsiteltävä ja tekstuurinen kampaus. En enää tähän vaalennettuun käytä, mutta silloin tummahiuksisena minulla oli todella liukas ja päänmyötäinen hius. Suolasuihke ja föönaus olivat keino, jolla sain nostetta tyveen ja pituudet tuuheiksi. Kampauksien teko oli helpompaa, kun hius ei ollut liian liukas. Kampaukset myös kestävät paremmin, kun hius on tekstuurinen.

Täällä postaus parhaimmista suolasuihkeista!

Hinta: 9,90 € / 50 ml & 18,90 € / 200 ml
Saatavuus: Sokos, Stockmann, Bangerhead*

Koodilla GLITZ&GLAM20 saat alennusta 20% normaalihintaisista tuotteista. Koodi voimassa 30.4.2019 asti.

BATISTE DRY SHAMPOO XXL VOLUME & BATISTE STYLIST XXL VOLUME SPRAY

Tuuheuttava kuivashampoo on ykkönen rasvoittuvissa hiuksissa. Minä pitkään suosin näitä kahta. Käytin ihan puhtaille hiuksille. Hiuksia ei tarvinnut pestä kuin joka toinen tai joka kolmas päivä. Nykyään hiukseni ovat sen verran kuivat ja hiuspohja kuivuu kanssa herkästi, jonka seurauksena saan kutinaa ja hilseilyä. Siksi käytän kuivashampoopohjaisia volyymituotteita harvoin. Toki välillä on pakko pelastaa tilanne kuivashampoolla, mutta enää ne eivät kuulu päivittäiseen käyttööni.

Siitä huolimatta, kehun Batisten nämä kaksi tuuheuttavaa tuotetta. Toinen ei itse asiassa kulje kuivashampoo nimellä, mutta on kuitenkin kuivashampoopohjainen tuote. Batiste Stylist XXL Volume Spray on hieman kiinnittävämpi kuin kuivashampoomaisempi XXL Volume. Molemmat antavat runsaasti karheutta ja sitä kautta kohotusta tyvelle.

Näistä kahdesta Batisten XXL Volume -tuotteesta voit lukea täältä!

Hinta: 5,90-8,90 € / 200 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot ja monet päivittäistavarakaupat sekä Kicksit*

KEUNE BLEND REFRESHING BALM

Mutta jos olet kuin minä nykyään, eli hiuspohjasi ei kestä päivittäin kuivashampoota ja hiuksetkin siitä kuivuvat liikaa, niin sitten minulla on toisenlainen vinkki, puuteriksi muuttuva vaha! Keunella on aivan uniikki tuote (saattaa olla muillakin valmistajilla, mutta ei ole koskaan osunut kohdalleni), joka on purkissa olevaa vahaa. Kuinka moni hennoilla ja pidemmillä hiuksilla oleva työstäisi tyveä vahalla? En minä ainakaan! Vahat ovat mahtavia lyhyemmille hiuksille ja hiuksille, joissa on voimakkaasti leikattu kerrostusta. Myös todella jäykkä ja karhea hiuslaatu vielä hyötyy vahasta tyvessä. Mutta tällainen pehmeä hiuslaatu, joka on pitkä ja hius laiska kohoamaan, ei vahaa tyvelle halua laittaa. Keunen Refreshing Balm on oikeastaan vahamainen voide, joka sormissa työstämällä muuttuu kuivaksi puuteriksi. Tuote nostaa tyveä tehokkaasti ja poistaa hieman rasvaisuuttakin.

Lue täältä aikaisempi postaukseni sekä katso ennen ja jälkeen -kuvat!

Hinta: 24,50 € / 75 ml
Saatavuus: Keunen tuotteita myyvät kampaamot

Tässä olivat parhaimmiksi havaittuja tuotteita, joilla taltuttaa päänmyötäisyys. Monilla suomalaisilla on paljon hiusta, mutta hius on hienolaatuinen. Se on liukas ja siksi se menee maanvetovoimasta päätä myöten. Se saa hiukset näyttämään ohuilta ja olemattomilta. Toki toisilla hiukset ovatkin aika hentoiset ja määrä vähäistä, mutta tuuheuttavilla hiustuotteilla niihin saa näppärästi maanvetovoimaa haastavaa nostetta ja tuuheutta. Ilman tällaisia volyymi ja tekstuurituotteita, olisi minunkin hiukseni todella lättänät ja näyttäisin hyvin vähähiuksiselta, vaikka en ole. Moni luulee itseään ohuthiuksiseksi, vaikka ongelma on lähinnä littana kampaus ja hiustuotteet, jotka vain silottavat hiusta.

Millä sinä taltutat littanan kampauksen?

Lue myös

X