Glitz & Glam

5 parasta vaaleanpunaista/pinkkiä poskipunaa

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Suloisen ihanaa pääsiäistä! Keväällä vaaleanpunaiset ja pinkit poskipunat ovat erityisen hurmaavia. Toki niitä tulee käytettyä ympäri vuoden, mutta keväällä vaaleanpunainen poskipuna on erityisen raikas. Vaaleanpunaisilla ja pinkeillä poskipunilla saa ihanan tyttömäisen ja raikkaan ilmeen. Kannattaa kokeilla!

Listasin 5 parasta vaaleanpunaista/pinkkiä poskipunaa. Kokeile talvella viileää vaaleanpunaista ja kesällä lämmintä. Tähän listaukseen mahtuu molempia sekä erilaisia koostumuksiakin.

ELIZABETH ARDEN COOL GLOW CHEEK TINT – 02 PINK PERFECTION

Purkkiin pakattu Elizabeth Ardenin poskipuna on helppokäyttöinen. Sen voi taputella sormin poskille. Geelimäinen poskipuna sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa, jonka vuoksi se on todella ihanteellinen myös jo selkeästi varttuneelle iholla. Vesipohjainen geeli kosteuttaa ja viilentää ihoa. Se tuntuu mukavalta poskilla.

Geelimäinen koostumus kosteuttaa ihoa ja jättää sille kauniin sävyn sekä upean hehkun! Sävy on läpikuultava, jonka vuoksi se on erityisen luonnollinen iholla. Sävyjä on useita, mutta tämä vaaleanpunainen Pink Perfection on hieman viileästi hehkuva sävy. Ei kimallusta, vaan raikasta, luonnollista hehkua.

Iholla Elizabeth Ardenin Cool Glow Cheek Tint -poskipuna on niin freesi ja ihana! Näyttää niin luonnolliselta punoitukselta ja hehkulta.

Täältä voit lukea lisää tästä ihanasta poskipunasta, mutta myös muista Elizabeth Ardenin hyaluronihappoa sisältävistä meikeistä. Tuon ihanan huulipunan kulutin loppuun puolessa vuodessa!

Hinta: 33,30-38,50 € / 6 ml
Saatavuus: Eleven*, Nordicfeel* sekä Stockmann-tavaratalot

IDUN MINERALS PRESSED MINERAL BLUSH – HALLON

IDUN Minerals on ruotsalainen mineraalimeikkisarja. Rakastuin tähän merkkiin vuonna 2014. Ihan paras mineraalipohja löytyy IDUN Mineralsilta. Muutkin meikkituotteet ovat laadukkaita ja pakkaukset aina niin kauniita. Vadelmaisen kauniissa Hallonissa on niin paljon pigmenttiä, että en ole saanut sen pintaa kulumaan. Toki, pari viimeistä vuotta tämä poskipuna on ollut unohduksissa, mutta sitä ennen oli aktiivisessa käytössä.

Hallon on pinkki. Siitä saa kevyellä sipaisulla vaaleanpunaisen, vahvemmin käytettynä näyttävä pinkki. Pigmenttisyyttä tässä poskipunassa riittää.

Vaikka poskipuna on mattainen, on siitä kaunista loistoa. Poskipuna ei kimaltele, mutta loistaa tervettä hehkua.

Lue täältä lisää IDUN Mineralsin tuotteista ja tästä poskipunasta!

Hinta: 30,00 € / 5,9 g
Saatavuus: Ellos*, monet apteekit sekä IDUN Mineralsin oma verkkokauppa

NARS BLUSH – BUMPY RIDE

NARSin Bumpy Ride päätyi minulle merkin joulukalenterista. Todella kaunis ja valloittava sävy. NARSin poskipunat ovat mahtavia! Rakastan sävyä Deep Throat, Dolce Vita, Orgasm ja tätä Bumpy Ridea. Kuten huomaat, NARSilla on usein tällaisia vähän pikkutuhmia tai suorastaan rivoja sävynimiä tuotteilla.

Shimmerinen karkkipinkki. Heijastaa valoa voimakkaasti, mutta ei ole kuitenkaan hileisenä kimaltava. Sävy on lämpimämpi vaaleanpunainen, joka soveltuu luonnollisen kauniisti lämpöisen ihon sävyn omaaville, mutta toimii hyvin viileälläkin iholla. Ihastuttava ja erilainen vaaleanpunainen poskipuna.

Täältä löydät meikkitutoriaalin, jossa tätä NARSin poskipunaa käytän.

Hinta: 32,00 € / 4,8 g
Saatavuus: tätä sävyä saa tilattua NARSin omasta eu-verkkokaupasta

BOHO GREEN MAKE-UP BLUSH – 04 ROSE

Boho on ranskalainen värikosmetiikkamerkki, joka on luonnonkosmetiikkaa. Muistatteko laadukkaan ja edullisen Bohon? Sillä on useita sertifikaatteja. Sen lisäksi, että merkin ydin on luonnollisissa ja luomutuotetuissa ainesosissa, mietitään Boholla, miten tuotteet pakattaisiin. Siksi Boho pakataan pahviin, puuhun ja lasiin. Pakkauksissa ei ole mukana siveltimiä, jotta pakkausmateriaali, jäte ja kulut saataisiin mahdollisimman pieniksi. Tämä Bohon kaunis vaaleanpunainen poskipuna ei ehkä tässä kuvassa näytä juuri miltään, mutta iholla… se on kaunis!

Aivan erilainen! Pakkauksessa näyttää tylsälle, mutta iholla on kaikkea muuta kuin tylsä. Bohon poskipunassa on jännä, muka vähän jauhoinen koostumus, mutta iholla tuo jauhoisuus katoaa. Kuten swatch-kuvastakin huomaa. Poskipunasävy 04 Rose hehkuu näyttävästi. Riippuen valosta ja sen tulosuunnasta, voi Bohon Rose näyttää tällaiselta viileältä. Jännä sekoitus lämmintä ja viileää! Postauksen lopussa näet lämpöisempänä sävyn.

Vuonna 2015 Boho Green Make-Up rantautui Suomeen. Silloin esittelin Bohoa laajasti. Tästä linkistä löydät silloisen esittelyn.

Hinta: 14,00-14,95 € / 4,5 g
Saatavuus: Eleven*, Hyvinvoinnin Tavaratalo* ja monet muut luonnonkosmetiikkaan keskittyneet verkkokaupat sekä kauneushoitolat

DIOR ROSY GLOW HEALTHY GLOW AWAKENING BLUSH

Viimeisenä toinen tällainen ”väriävaihtava” poskipuna. Diorin Rosy Glow on poskipuna, joka muuntuu jokaisen iholle kauniin luonnolliseksi. Sävystä tulee luonnollinen ja raikas, joten saat freesin, nuorekkaan ilmeen. Tämän poskipunan hankin jo vuonna 2014. Nyt se on ollut vähemmällä käytöllä viimeisen parin vuoden aikana, mutta edelleen rakastan tätä poskipunaa ja suosittelen monille.

Sävy näyttää aika pinkille, mutta iholla se on upeasti terveen hehkuva. Läpikuultavuus on se juttu, joka määrittelee, miltä sävy kenenkin iholla näyttää. Poskipunassa ei ole kimallusta, glitteriä tai shimmeriä. Se on valoa heijastava ja raikkaan hehkuva, mutta silti mattainen lopputulos. Se ei korosta iholla epätasaisuutta, ihovirheitä tai mitään muutakaan. Se korostaa upeasti poskipäitä.

Tämä poskipuna on esiintynyt lukuisissa meikkikuvissani. Tämän löysin varmuudella viimeisimmäksi kuvatuista meikkilookeista. Jos haluat lukea poskipunasta lisää, klikkaa itsesi tästä linkistä vanhaan postaukseeni!

Hinta: 58,00 € / 7,5 g
Saatavuus: Kicks*, Sokos, Stockmann ja Emotion

Vasemmalta: Elizabeth Arden, IDUN Minerals, NARS, Boho, Dior

Loistavia sävyjä aivan vaaleasta ihosta keskitummaan asti. Jotkut sävyt toimivat hyvin myös ihan tummalla iholla, esimerkiksi IDUN Mineralsin Hallon.

Ennen käytin lähinnä ainoastaan vaaleanpunaisia ja pinkkejä poskipunia. Nykyään väriskaala on laajentunut persikkaisiin, roosaisiin, rusehtaviin sekä aurinkopuuterimaisiin. Aivan koralliset ja oranssit ovat vähän vieraita, vaikka niitäkin käytän. Myös todella luumuiset ja violettiset poskipunasävyt ovat vähän vieraita, vaikka kyllä noita vieraampiakin joskus käytän.

Käytätkö vaaleanpunaista tai pinkkiä poskipunaa?

Lue myös

X