Bette Box

Heinäkuun 2017 Bette Box

10.7.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Bette Box saatu.

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa! Viime viikolla saapui heinäkuun Bette Box, mutta koska perjantaisin sekä lauantaisin en postaile ja sunnuntai on 5 parasta -postauksen päivä, jäi Bette Boxin sisältöön tutustuminen tämän viikon alkuun.

Nyt kun olen vähän tavallaan lomaillut (siinä määrin kun se minulle on kesäopintojen ja blogin lomassa mahdollista), en spoilannut itseäni mistään kautta ennen kun avasin boxin… joka muuten oli kuvaustilanne. Yhden tuotteen tiesin, koska Bette Box paljasti sen etukäteen tilaajilleen sekä markkinoimalla heinäkuun boxia.

Heinäkuun 2017 Bette Box avautui täyteläisenä. Tutkin hyvin innoissani sisältöä. Täytyykin oikeasti pitää itseään jännityksessä ja tutustua sisältöön ensimmäistä kertaa silloin kun avaan omaa boxiani.

LUMENE LÄHDE PURE ARCTIC HYDRATION KOSTEUTTAVA JA RAIKASTAVA KASVOSUIHKE
19,90 € / 100 ml

Suihke antaa iholle kosteutta meikkiä sotkematta. Suihkuta puhtaalle iholle aamulla ja illalla ennen kasvovoidetta sekä meikin päälle päivän mittaan.

Tämän tuotteen moni tiesikin etukäteen, koska Bette Box paljasti sen tilaajilleen etukäteen. Lisäksi tuote vilahti myös heinäkuun boxin markkinoinnissa Facebookissa. Olen tästä tuotteesta iloissani. Kiva kokeilla Lumenen kasvosuihke, koska olen nyt hullaantunut kasvosuihkeisiin.

GARNIER SKIN ACTIVE MICELLAR
3,95 € / 125 ml

Misellejä sisältävä puhdistusvesi kerää likaa kuin magneetti. Poistaa meikin ja puhdistaa ihoa miellyttävällä tavalla kasvojen eri alueilta. Hoitava ja hajusteeton koostumus sopii normaalille ja herkälle iholle. Ei tarvitse huuhdella.

Vanha tuttu Garnierin misellivesi. Tämä tuotehan joutui mustalle listalle hyvin monien tuotteen nimeen vannoneiden keskuudessa säilöntäainekohun jälkeen. Minäkin silloin kirjoitin aiheesta, tosin hysteriaa hillitsevän postauksen. PHMB, eli polyaminopropyl biguanide löytyy edelleen Garnierin miselliveden INCI-listalta. Tarkistin, että mikäs ihme tämän kohun aiheuttaneen säilöntäaineen turvallisuustutkimuksissa kävikään? Teknokemian Yhdistys tiedottaa näin:

Vuosi sitten keskusteltiin PHMB:n (INCI Polyaminopropyl Biguanide) turvallisuudesta kosmetiikan säilöntäaineena. Komission teollisuudesta riippumaton kuluttajaturvallisuusasioiden tiedekomitea (SCCS, Scientific Committee on Consumer Safety) on nyt uudelleenarvioinut PHMB:n turvallisuuden kosmetiikan säilöntäaineena ja julkaissut mielipiteen 7.4.2017. Sen mukaan PHMB on turvallinen kosmetiikan säilöntäaine 0,1 % pitoisuuteen asti kaikissa kosmetiikkatuotteissa pois lukien spray-tuotteet.

Eli tutkimus ei ole Teknokemian Yhdistyksen tekemä, vaan riippumattoman kuluttajaturvallisuusasioiden tiedekomitean (SCCS, Scientific Committee on Consumer Safety) tekemä. Vähän tässä nyt tulee mietittyä median tapaa toimia. Tästä arviosta ei ole osunut yhtään julkaisua tai uutista missään. Mutta kun vuosi sitten oli se kohu käynnissä, niin siitä kirjoiteltiin hieman väärääkin tietoa eteenpäin.

Tällainen pieni päivitys tämän hetken tietoon ko. säilöntäaineesta.

BODY BOOM KAHVIKUORINTA
18,90 € / 200 g

Kahvipohjainen vartalokuorinta, joka koostuu sekoituksesta parasta kahvia ja luonnollisia raaka-aineita, jotka tekevät ihosta kauniin, kosteutetun ja sileän. Kahvikuorinta taistelee selluliittia ja venymäarpia vastaan, tasoittaa epätasaista ihonsävyä ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Sain tuossa vähän aikaa sitten paketillisen Body Boom -kahvikuorintoja. Aivan ihana yllätys! Tosi kiva juttu kun Bette Boxeistakin löytyi näitä nyt kovassa nosteessa olevia kahvikuorintoja. Minun boxistani tuli banaani… khöm… söin kyllä sunnuntaiaamuna banaanilettuja marjoilla, mutta saa nähdä mitä tuumaan banaanikuorinnasta? Muistatte varmaan avautumiseni inhokistani banaanista, josta kuitenkin pidän suuresti letuissa.

Tuota tuotekortissa olevaa tekstiä lukiessani mietin, että paras kahvi kuuluu kahvikuppiin, ei selluliiteille hierottavaksi. Vaikka olenkin vähentänyt kahvin juontia, silti olen edelleen suuri kahvin ystävä, joka tykkää nauttia sitä sisäisesti. Mutta silti näissä tuotteissa on jotain todella kiinnostavaa. Tulen kertomaan näistä omassa postauksessaan.

ESSENCE THE GEL NAILPOLISH
1,99 € / 8 ml

Essencen uuden sukupolven kynsilakan koostumus hoitaa kynsiä pitkäkestoisesti ja antaa kynsille geelimäisen kiillon. Innovatiivinen väriteknologia takaa intensiivisen värin ja täydellisen peittävyyden.

En ole testannut Essencen geelilakkaa, mutta muutamaa muuta Essencen kynsilakkaa olen. Ne testaamani olivat positiivisia yllättäjiä. Toivottavasti tämäkin. Saamani sävy My Love Diary näyttää oikein kivalta.

HERBINA ANTIPERSPIRANT 48H
2,20 € / 50 ml

Tehokas 48 tunnin suoja. Ihanan raikas ja puhdas tuoksu. Herbinan kuluttajia on itse ollut mukana valitsemassa uusia tuoksuja. Herbina roll-onit ovat myös saaneet uuden raikkaan ulkoasun. (Alkoholiton)

Minulla on vanhoja muistoja Herbinan antiperspiranteista, eivätkä ne ole positiivisia muistoja. Mutta tuo on kyllä hauska juttu, että kuluttajia on ollut mukana uusien tuoksujen valinnassa.

PEPSODENT WHITE NOW CC
4,70 € / 75 ml

Välittömästi valkoisemmat hampaat ja hoitava koostumus. Zero Abrasive whitening -teknologia: hammastahnan sininen väri saa hampaat näyttämään säihkyvän valkoisilta heti harjaamisen jälkeen. Mineraaleja sisältävä hoitava koostumus auttaa vahvistamaan kiillettä.

Tadaa! Hammastahnaa! Minua hammastahna ei haittaa, päinvastoin. Meidän perheessä hammastahnavarastot olivatkin jo ehtineet huventua.

Lisäksi heinäkuun Bette Box sisälsi muutamia näytteitä.

Compeed rakkolaastari – Compeedin tuotteet ovat hyviä! Onneksi hiertymät eivät ole pitkään aikaan vaivanneet, mutta aina pakkaan Compeedeja reissuille mukaan.

Garnier Respons Body Oat Cream Delicacy – Vartalovoidenäyte varmaan jää unholaan. Unohdan monesti tällaiset näytepussit.

L’anza Keratin Healing Oil Shampoo & Conditioner – Näitä en varmaan unohda. Kiinnostaa kokeilla ja on vähän sellainen fiilis, että saattaisivat olla hyviä omille hiuksilleni.

Narciso Rodriguez EdT – Jälleen tuoksunäyte! Kiva juttu! Suihkautin tuoksua kädelleni. On muuten todella myskimäinen tuoksu. Syntyi tuoksumuisto… lapsuus… En saa mieleeni mikä ja kuka tuoksui tältä? Vai oliko se jonkun läheisen aikuisen hajuvesi, jota olen salaa kokeillut? Voisko olla Yves Rocherin Venice?

Tällainen oli heinäkuun 2017 Bette Box. Minusta oli kiva kokonaisuus. Tykkäsin! Vaikka jokainen ei ole niin mieleinen kuin toiset, niin kyllä tykkäsin heinäkuun boxista. Omat suosikkini ovat Lumenen kasvosuihke ja Body Boomin kahvikuorinta. Näytteet olivat tosi kiva plussa. Tuoksunäyte ei ehkä ole ihan tähän vuodenaikaan minulle osuvin, mutta tässä on sellaista syksyistä mystisyyttä ja myskisyyttä, joten istuu minun iholle syksyllä.

Tällä kertaa Bette Box sisälsi 6 myyntikokoista tuotetta (Body Boom 30 g:n pussissa myydään ulkomailla, mutta Suomessa saatavilla vain 200 g:n pakkauskoossa) ja 4-5 näytettä (shampoo+hoitoaine). Laskin heinäkuun Bette Boxin arvoksi noin 35,60 € + 4-5 näytettä.

Mitä piditte heinäkuun Bette Boxista?

Bette Box saatu.

Kommentit (21)

Hiusjutut ovat minulle ehkä vähän tutumpia. Ihonhoidon puolelta joidenkin juttujen toimivuuksia tiedän. Hmmm… voisin kokeilla mitä saan aikaan. 🙂 Kiitti toiveesta!

Ai jestas, hammastahna! Jos olisin tilaaja, niin varmaan jo repisin epävoivosta näitä harvoja haiveniani. 😀 Tarviihan sitä mutta silti, kamoon! Vähän mielikuvitusta peliin! Ehkä mä olen kosmetiikan hevijuuseri (mitä en mielestäni edes (vielä) ole) mutta kyllä nämä boksit on aika tylsiä. Toki riippuu siitä mitä boksilta haluaa. Jos ei niin kiinnosta kaivaa kaupoissa hammastahnoja tai vartalovoiteita, niin saahan tässä helposti kotiin kannettuna (tai itse haettuna :D) varmasti hyviä perus tuotteita. Mutta. Kun marketeissa tulee hypättyä tämän tästä ja suurin osa boksin tuotteista on siellä käden ulottuvilla eikä edes kovin kovaan hintaan, niin ei vaan jotenkin sykähdytä. Siis, että mitä lisäarvoa itse saisin boksista? Varmasti jokaisessa tulee jotain uutta tai joku tuote saa kiinnostumaan ihan eri tavoin kuin ennen. Mutta silti. En ole kokenut itselleni mielenkiintoiseksi tilata. Se joku pieni arjen luksus puuttuu omasta kokemuksesta. 🙂

Mä arvostan muuten suuresti sun realistista tapaa kirjottaa niin tuotteista kuin niitä kohtaavista kohuista tai kohkaamisistakin. Mahtavaa, miten jaksat selvittää asioita meille lukijoille, kuten nyt tuo PHMB-juttu. Muistan jo sen aiemman kirjoituksesi asiasta. Samoin on jäänyt mieleeni kirjoituksesi hiuksiin käytettävistä eri plexeistä ja flexeistä. Musta on hienoa, että sä osaat meille taviksille selvitellä näitä asioita etkä itsekään mene heti helpointa reittiä ja omaksu kaikkea (markkinointia) annettuna. Kiitos tästä tärkeästä ja hyvästä työstä. 🙂 <3

Ja ihania (puoli)lomapäiviä! 🙂

Tässä boxissa oli nyt mielestäni vähän sellaista. Kasvosuihkeet eivät varmasti ole peruskäyttäjille ihan tutuimpia juttuja. Tietysti meitä kosmetiikan hevijuusereita on jo aika hankalaa yllättää ja tuoda meille jotain todella uutta ja erikoista. Mutta kun miettii boxin kohderyhmää, niin heille kasvosuihkeet ja kahvikuorinnat ovat spesiaalijuttuja. Tosin tuo kahvikuorinta ei ole ihan tavisjuttu kaikille meille hevijuusereillekaan. Hammastahnat eivät taida olla mitenkään spessuja millekään ryhmälle. Ovat vaan perustarvikkeita. Ihana muuten tuo hevijuuseri! 😀

Kiitos -klaudia! 🙂 Absoluuttisia totuuksia en minäkään pysty selvittämään, mutta on hyvä tuoda esiin myös se realistinen kanta. Asiat kun eivät ole aina joko tai. Tiede ja tutkimukset ovat ihmisten tekemiä, joten niissäkin on monenlaisia tuloksia ja tulkintoja tutkimustuloksista. Kosmetiikkaa markkinoidaan välillä niin epärealistisilla termeillä, että huhheijaa! Pahimmat ovat hiustuotteet. Välillä minusta tuntuu, että kirjoitan tylsiä tuote-esittelyjä, kun en voi sanoa niiden tekevän sitä ja tätä. Vältän myös harhaanjohtavia nimityksiä, kuten lämpösuoja. Uskoin siihen aikoinaan yhtä vahvasti kuin lapsena joulupukkiin. Nykyään puhun muotoilusuihkeesta tai -voiteesta, en lämpösuojasta. Käytän ko. tuoteryhmää, mutta en siksi että se muka suojaisi hiuksiani kuumuudelta, vaan siksi, että se saa muotoilun kestämään ja tekee siitä kauniimman kosteuden ansiosta. 🙂

Nyt mun puolilomailut ovat ohi ja tässä olen hypännyt kommenttisavottaan. 🙂

Hei mä muistan myös sun postauksen hiusten UV-tuotteista ja siitä avautui mulle uusia juttuja. Nää on tosi kiinnostavia juttuja! Postausvinkkinä, että jos sua kiinnostaa kirjottaa noista erilaisista tuotelupauksista (ja mitä se oikeasti tarkoittaa), niin kiinnostaisi kovasti lukea! Esim just hiusjutuista mutta todellakin myös muista tuoteryhmistä.

Hiusjutut ovat minulle ehkä vähän tutumpia. Ihonhoidon puolelta joidenkin juttujen toimivuuksia tiedän. Hmmm… voisin kokeilla mitä saan aikaan. 🙂 Kiitti toiveesta!

Kyllä naamani venähti ja muutama kirosanakin pääsi, kun huomasin saaneeni banaani Body Boomin. Minähän inhoan banaania kaikessa muodossa ja nyt onkin harkinnan paikka, käytänkö tuotteen vai en. En halua haista banaanille, mutta tuote kyllä kiinnostaa noin muuten. Mikä tahansa tuoksuvaihtoehto olisi ollut parempi, mutta tää versio harmittaa.

Sama ajatus tuli mullekin mieleen tuosta tuoksunäytteestä. Siis lapsuusmuisto. Täytyy kyllä sanoa, että tuoksu on kammottava ja vanhanaikainen ja voisin kuvitella jonkun vanhan ihmisen sitä käyttävän.

Hammastahna oli ihan ok, en ole niistä aikaisemminkaan marissut. Käyttöön tulevat aina.
Pieni riemunkiljahdus tuli kynsilakasta, vaikka en koskaan niitä haluakaan saada, mutta sävy oli ruskea. No, joku vois olla toista mieltä, mutta mulle ruskea oli passeli sävy, koska nykyinen ainoa ruskea sävy vetelee viimeisiään. Käytän siis kynsilakkaa vain ja ainoastaan varpaissa.

Muut laatikon tuotteet oli ok, käyttöön kaikki, vaikka eivät nyt niin riemunkiljahduksia aiheuttaneetkaan.
Lumenen hypetystä jaksan aina ihmetellä. Ja tämäkin suihke on vain yksi muiden suihkeiden rinnalla ja niitäkin on jo liian monta odottamassa kaapissa. Dödö oli erilainen, kun sulla, mutta vaikutti ekan käytön jälkeen kivalta ja hyvä tuoksu siinä on.

Olen kyllä tyytyväinen laatikkoon, vaikka tuo banaanijuttu harmittaa. Tuotteet tulevat omaan käyttöön kaikki, joten olipa hintansa väärti.

Voi ei! Miten se banaani sattuikin meille? 😀 Se on tätä herra Murphyn lakia. 😉

Mulle tuli tuo kuorinta kookoksisena, en ole vielä avannut tuoksuttelemaan onko se kuinka voimakkaana – ehkä voisi kuvitella, että kahvi on näissä se dominoivampi tuoksu!? 🙂
(https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/07/bette-box-heinakuu-2017.html)

Kookos ei siis ilmeisesti ole sinun mieleesi? Minua tuo bansku vähän puistattaa, mutta en voi tietää vaikka banaanilettujen myötä sietäisin banaanintuoksua kosmetiikassa. Saa nähdä. 😀

Onneksi pidin boxitaukoa kesä-heinäkuun ja uusi tilaus vanhalla hinnalla alkaa vasta elokuussa. Kesäkuun boxista en olisi kaivannut mitään ja tämä heinäkuun boxikaan ei kyllä jäänyt harmittamaan. En tykkää käyttää kuorintoja enkä käytä roll on dödöäkään. Misellivettä ostin juuri litran Lumenen tehtaanmyymälästä hintaan 10€. Tuo Lorealin misellivesi on kyllä hyvä.Essencen kynsilakka on hintaansa nähden ihan jees, joskin kuivuu hitaasti ilman pikakuivattajaa. Sama ongelma on tosin suosikkilakassani OPIssa, joka ei ole niinkään halpa ja silti kuivuu hitaasti.
Lumenen kasvosuihke on varmaan ihan jees, mutta en osaa arvostaa tätä boxissa niin paljon hypetettyä Lumenea, koska sitä saa todella edullisesti tehtaanmyymälästä. Ainut, mikä minua olisi innostanut tässä heinäkuun boxissa, oli paljon haukuttu hammastahna 😀 En maksaisi markettihammastahnasta 4,70€, mutta boxissa sen olisin kyllä mielelläni ottanut. Toivottavasti elokuun boxissa olisi meikkivoide tai joku muu piristävä täysikokoinen meikkituote.

Kuten kesäkuun boxin postauksessa sanoin, niin se jätti minutkin vähän kylmäksi. Tää heinäkuu oli mielestäni parempi. Minä tykkäsin pitkästä aikaa. Muistaakseni toukokuussakin vähän nurisin.

Minä tykkäsin heinäkuun boxista kuin oli niin monipuolinen ! Lumenen kasvosuihke ja Garnierin misellinivesi olivat kivoja juttuja. Lisäksi tuo kahvikuorinta on mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Essencen kynsilakan väri oli tummanliila ja jää siten syksyksi samoin kuin tuoksunäyte.

Joo, tuoksunäyte on aika syksyinen. Vähän liian tuhti tämän hetkiseen makuuni. Toki olen tässä kesälläkin joitakin vähän täyteläisempiäkin tuoksuja käyttänyt, kuten Guerlainin Mon Guerlain. Se on vaan niin ihana! <3

Onneksi Lumenen suihke on yksinään arvokkaampi, kuin boksi, muuten olisi revennyt pelihousut. Ei kyllä yllättänyt, että kun boksia mainostettiin suht arvokkaalla täysikokoisella tuotteella, niin loput boksista oli sitten hammastahnaa, dödöä ja näytepussukoita. Ja tämä sillä varjolla, että teemana oli festarit. Pyhpah. Alkaa Bette mennä joka kuukausi vaan yhä enemmän sieltä, mistä aita on matalin.

Joo, sitä festariteemaa en periaatteessa itsekään tästä löytänyt. Jos tässä olisi ollut tyyliin glitteriä, kuivashampoota, hammastahnatabletteja ja kasvojen puhdistusliinoja, niin oltaisiin enemmän festarimeiningissä. 🙂

Minulle tuli hajvesi näytteestä mieleen joku Nina Riccin tuoksu jonka nimeä en muista vuosikymmenien takaa..

Itse en tunne vanhempia Nina Riccin tuoksuja, vaan lähinnä uudempia. Aika jännä jos ko. merkiltä löytyy näin voimakkaitakin tuoksuja. Olen tottunut nuuhkimaan Nina Ricciltä vain sellaisia kepeitä ja makeita tuoksuja.

Olen jo pidemmän aikaa seurannut mielenkiinnolla tätä Liv/Betteboxi keskusteluja.
Kun koskaan ei tunnu olevan hyvä 😉
Jäin miettimään, mitä siellä boxissa pitäisi oikein olla, jotta se olisi ”hyvä”?
Tuntuu olevan maa täynnä tilaajia, jotka ovat kuukaudesta toiseen vain ja ainoastaan tyytymättömiä (ja kyllä, kärjistetään tässä kohtaa ihan tarkoituksella).
Markkinoilta tuskin löytyy yhtään kosmetiikkatuotetta, joka olisi ”wau” ihan jokaiselle meistä. Toisaalta, kun tässä ollaan bisnestä tekemässä, eikä hyväntekeväisyyttä, ja vielä ihan postitse toimitaan, on ihan ymmärrettävää, ettei laatikosta löydy satojen eurojen arvoisia tuoksuja, intialaista päähierontaa tai täydellisiä rakennekynsiä huoltoineen…

Kuluttaja voi aina ”äänestää jaloillaan” ja jättää tilaamatta, jos palvelu ei miellytä. Mielensäpahoittajien voisi olla mielestäni myös hyvä tarkastella (ja päivittää?) niitä omia odotuksia. Mahdotonta lottovoittoa sieltä laatikosta on tuskin koskaan tulossakaan.

Se mitä olen tässä vuosien aikana seurannut, niin tavallaan tähän koko konseptiin kuuluu tämä sosiaalisen median kautta asiakaskunnan osallistuminen. Se ei varmaan ole ollut alkuperäinen tarkoitus, mutta niin se on muotoutunut tähän kokonaisuuteen. Yleensä on niin, että tyytyväinen ihminen on hiljaisempi ja tyytymätön äänekkäämpi. Siksi varmaan syntyy sellainen mielikuva, että hyvin monet ovat tyytymättömiä, vaikka todellisuudessa saattaa olla niin, että valtaosa on tyytyväisiä, mutta he eivät mielipidettään ja kokemustaan ilmaise.

En tiedä, mutta näin vähän luulen. 🙂 Jos haukkuja on vähän, on boxi ollut onnistunut ja jos haukkuja on runsaasti, on boxi aiheuttanut jollekin määrälle pettymystä.

Ootko ehtinyt tuota näyte shampoota ja hoitoainetta kokeilla? Merkki ei ole tuttu, niin onko se millainen? Onko nää pelkkää silikoonia vai jotain oikeasti auttavaa 😀

En ole vielä muistanut napata pusseja mukaan suihkuun. 🙂

”Onko nää pelkkää silikoonia vai jotain oikeasti auttavaa ?”

Haluaisin vastata tähän yleisellä tasolla, joka liittyy hiuksiin. Oikeastaan ei ole olemassa mitään ainetta, joka oikeasti auttaisi hiusta. Tai ainakaan sillä tavalla, kuin oletan sinun asiaa tarkoittaneen. Hius on kuollutta ainesta, joten siinä olevia vaurioita tai ominaisuuksia ei pysty muuttamaan. Hius on erilaiselta tuntuva ja eri tavalla käsiteltävä, jos se on pesty voimakkailla sulfaateilla eikä hiuksiin ole käytetty mitään hoitoainetta, kuin hius olisi pesty miedommilla sulfaateilla ja käytetty silottavaa hoitoainetta. Jonkun hius on niin rankasti käsitelty kemiallisilla aineilla, että ensimmäisellä vaihtoehdolla hius saattaa mennä pahasti rastaiselle takulle, eikä sitä saa selvitettyä ilman hiusten pahaa katkeilua ja vaurioittamista. Joku todella lasimainen, lyhyt ja ohuempi hius menisi päätä myöten jälkimmäisellä vaihtoehdolla, joten sille hiuslaadulle todennäköisesti olisi parempi hieman karhentava pesu.

Se mitä tässä yritän asiaa kuvailla, on se, että ei ole olemassa oikeasti ja väärästi hiuksia auttavia aineita. On vaan erilaisia ja ne tuovat erilaisia lopputuloksia. 🙂 Meitä hiusten kantajia on erilaisia. Meillä on erilaisia hiuslaatuja, niitä on käsitelty eri tavalla ja olemme mieltyneet erilaisiin juttuihin. Joku tykkää tekstuurisemmasta lopputuloksesta, joku sileän pehmeästä.

Voisin tästä päätellä, että sinä et pidä sileän liukkaasta. Hiustuotebrändiä on turha arvioida sen mukaan, jos jossain tuotteessa on jokin ominaisuus, joka ei ole itselleen mieleen. Siltä voi löytyä toisenlaiselle hiuslaadulle tarkoitetusta se juuri oikea itselleen.

Minulla on kaikenlaista hiushistoriassani. Yhdessä vaiheessa oma hius oli niin hyväkuntoinen, että en tykännyt sileyttävistä tuotteista. Tällä hetkellä ne ovat minulle todella tärkeitä. Muuten hiukset katkeilisivat enemmän harjatessa, eikä hius olisi niin hallittavissa.

Pahoitteluni, että vastaan tällaisella pitkällä kommentilla. 🙂

Pakko vielä lisätä, että se mitä markkinoinnissa sanotaan, on eri asia kuin todellisuus. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *