Glitz & Glam

Heinäkuun 2019 Bette Box – Kesäbette vol. 2

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu Bette Box

Heinäkuun Bette Boxit ovat saapuneet! Onkin siis perinteen mukaan aika kurkistaa, mitä tällä kertaa Bette Box piti sisällään. Tällä kertaa artikkelikuvassa häärii meidän Erkka, joka oli niin kovin kiinnostunut, mitä äiti tekee. Oli sitten pakko ottaa käyttöön kuvat, joissa meidän suloinen kisuherramme ihmettelee Bette Boxia ja yrittää varastaa kuvausrekvisiittana olleita neilikoita.

Kesän ajan Bette Box on Kesäbette. Tämä on toinen Kesäbette, joka sisältää kesän tarpeelliset. Sisältö on aika täyteläinen ja monia tuotteita sisältävä. Kurkistetaan seuraavaksi lähemmin, mitä tämän kuun Bette Box piti sisällään.

ZIAJA GOAT’S MILK SERUM ENERGISING & SMOOTHING
11,90 € / 50 ml

Kollageenin tuotantoa stimuloiva kasvoseerumi kaikille ihotyypeille. Geeli-voidekoostumus imeytyy nopeasti. Ihosta tulee hehkuvan ja terveen näköinen. Sopii myös meikinpohjustustuotteeksi.

Olen juuri korkannut aikaisemmin Bette Boxista tulleen Ziajan vuohenmaitosarjan entsyymikuorinnan. Ihastuttavan hellävarainen kuorinta on todella ihana! Vuohenmaitovoiteesta en ole niinkään pitänyt, mutta mielelläni tämän seerumin testaan. Jätän sen odottelemaan syksyä, sillä nyt tykkään vesimäisistä kosteusseerumeista. Syksyllä ja talvella tällainen geeli-voide on mukava.

COUGAR 5-IN-1 FOUNDATION (Natural Light)
5,99 £ / 4 g

Kompakti, valoa tuova meikki! Tehotuote, joka toimii peitevoiteena, sävyn korjaajana, bronzerina ja meikkipohjana. Tässä on mukana myös aurinkosuoja!

Minä luulin tätä tuotetta ensin luomiväriksi! Kyseessä onkin peittävä mineraalipuuteri. Kokeilin kädelleni, joka on kasvoja päivettyneempi. Vaikuttaa vähän liian tummalta sävyltä, mutta vaaleaihoisille tämä toimii kivasti aurinkopuuterina, joten kannattaa kokeilla. Koostumus oli todella hienojakoinen ja ihanasti iholle sulautuva. Koostumus on oikein loistava!

KORRES GINGER LIME BODY MILK
16,50 € / 200 ml

Limen raikas ryöpsähdys ja inkiväärin kipakka häivähdys hellivät ihoa yhdessä luonnollisten ainesosien kanssa. Kosteuttava vartalovoide sisältää aktiivista aloeuutetta ja B5-provitamiinia raviten ja kosteuttaen ihoa pitkäkestoisesti, ja jättäen sen pehmeäksi ja raikkaaksi.

Korres näkyi jossain määrin Kreetalla, mutta harmillisen pienesti sitten kuitenkin loppujen lopuksi. Korres on kreikkalainen brändi, ja käsittääkseni hyvin suosittu heillä. Yritin metsästää merkin ihania Morello -huulikiiltoja, mutta niitä ei ollut. Oli pääasiassa ihonhoitotuotteita niissä paikoissa, joissa Korresia katselin. Suihkugeeliä sitten lentokentältä ostin mukaani Suomeen. Tämän vartalovoiteen tuoksu lupaa ainakin paljon, sillä rakastan inkivääriä, eikä limekään huono ole.

COMPEED RAKKOLAASTARI
7,60 € / pkt

Tuttu ja tarpeellinen. Compeed rakkolaastari toimii kuin toinen iho. Laastari imee kosteutta itseensä ja muodostaa suojatyynyn, joka lievittää kipua ja luo jalkojen rakoille ihanteelliset paranemisolosuhteet.

Paras rakkolaastari on Compeed! Olen muita, vähän halvempiakin merkkejä kokeillut, mikään muut eivät pysy ja istu jalkaan niin hyvin kuin Compeed. Kipu helpottaa välittömästi, vaikka olisi pahemman luokan rakot saanut uusista kengistään. Minä meinaan toissa talvena hankin vuosisadan rakot, kun ihan uusissa korkokengissä lähdin kävelemään pitkin Helsingin yötä. Compeed auttoi välittömästi. Harmi vain, että en ollut niitä pakannut mukaan matkaani, mutta kun kotiin pääsin, niin laastarit paikoilleen ja kipu oli poissa.

CUTRIN VIENO SENSITIVE VOLUMIZING MOUSSE
19,90 € / 300 ml (pitkäaikaistilaajat)

Cutrin Vieno hajusteeton volyymivaahto antaa hiuksille luonnollista volyymia, ryhtiä ja elastista tukea. Tuotteessa on hoitava, hellävarainen ja alkoholiton koostumus. Tekee hiuksista sädehtivän kiiltävät. Kehitetty hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle.

Sain viime viikolla testiini Cutrinin tuotteita, jotka sopivat Curly Girl -metodiin. Mukana oli myös tämä curlygirleille sopiva muotovaahto. Jo ensimmäisellä kokeilulla tyven kohotukseen, olin ihan myyty! Todella hyvä muotovaahto, joka kyllä loikkasi parhaimpien muotovaahtojen porukkaan. Kyllä muuten hyvin nousee raskaatkin hiukset, kun vähän fööniä niille näyttää tämän muotovaahdon laiton jälkeen.

MAVALA MINI COLOR’S KYNSILAKKA
5,20 € / 5 ml (pitkäaikaistilaajat)

Mavala Mini Color’s -minikynsilakka on pitkäkestoinen ja hyvin levittyvä kynsilakka kätevässä pienessä pullossa. Näin kynsilakka on kätevä käyttää loppuun ilman, eikä jää pulloon kuivumaan.

Sain sävyn Fresh Melon, joka on muuten todella sievä kesäsävy. Kiva verkkomelonin sisustan sävyinen kynsilakka. Tätä täytyy kyllä kokeilla! Minulla ei ole ennestään vastavanlaista sävyä. Sävyt ovat vaihdelleet boxeittain. Näin, että joku on saanut ihanan Pistachion! Minulla on se sävy, joka on ollut yksi kesäväreistäni jo vuosia. Kurkkaa linkistä minun kivoja, vihreitä kesäkynsiä vuodelta 2014. Pari vuotta sitten yhdistin sen mustan kanssa, jonka kuvat löydät täältä.

Sitten oli Lumenelta kolme Valo -sarjan näytepussia, Peeling Mask, Glow Boost Essence ja Radiance Flash Day Fluid.

Myös Police Shock-in-Scent -tuoksusta oli näyte.

Sitten vielä yhtenä ylimääräisenä oli Lotus Sensitive Clean -liina. Näistä ei ollut missään mitään mainintaa. Minulla on näitä ollutkin tällainen näyte. Se on tullut jonkun lehden mukana – varmaan Annan mukana. Otin ne Kreetan matkalle mukaan, että voimme välillä vähän pyyhkäistä käsiä.

Kokonaisuudessaan heinäkuun Bette Box näytti tältä. Pitkäaikaistilaajille oli pari tuotetta, mutta mitä katsoin Instagramista, ei-pitkäaikaistilaajille on ollut kanssa jotain näiden tilalla. Jokin Dermolisin tuubi on vilahdellut monien boxeissa.

Heinäkuun Bette Box sisälsi yhteensä 6 tuotetta sekä yhden ylimääräisen tuotteen ja kolme näytepussia plus tuoksunäytteen. Täysikokoisia tuotteita oli 3, isoja matkakokoja 2 sekä yksi näyte, joiden lisäksi tosiaan yhteensä neljä muuta näytettä. Arvoltaan heinäkuun Bette Box oli noin 35 euroa sekä näytteet päälle.

Omat suosikkini boxin sisällöstä ovat Cutrinin muotovaahto, Ziajan seerumi, Mavalan kynsilakka sekä Compeedin rakkolaastari, vaikka se ei kosmetiikkaa olekaan. Niin tarpeellisia ja parhaimmiksi havaittuja, että ei koskaan haittaa saada niitä lisää.

Kesäkuun Bette Box oli parempi kuin tämä heinäkuun, mutta en sanoisi tätä huonoksi tai heikoksi. Heinäkuun Bette Box on tällainen ihan kiva -kategoriaan kuuluva.

Kesäbette ilmestyy vielä kerran, eli elokuussa tulee viimeinen kesäboxi. Elokuussa Bette Boxin teema on klassikot uudessa valossa. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Ei iankaikkista ”back to school” tai muuta vastaavaa, joka alkaa olla niin kulutettu teema. Klassikot uudessa valossa kuulostaa oikeasti mielenkiintoiselta!

Löysin alennuskoodin, jolla saa 15 % alennusta kolmen kuukauden tilausjaksosta. Tilatessasi Bette Boxin, käytä koodia CUPONKESÄ, niin saat alennukset hyödynnettyä.

Mitä sinä ajattelet heinäkuun Bette Boxin sisällöstä?

 

Lue myös

X