Glitz & Glam

Helmikuun 2017 Bette Box

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Heipsan! Uusi viikko ja uudet kujeet.

Tai no ei ihan niinkään. Uudet Bette Boxit saapuivat viime viikon alussa. Koska Glitz & Glamissa vietettiin juhlaviikkoa, niin Bette Boxin sisältöön kurkistaminen vähän viivästyi. Katsotaan nyt vähän jälkijunassa helmikuun Bette Boxin sisältöön.

Helmikuun sisältö näytti tältä.

Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Brazilnut 10 19,50 € / 100 ml

Ylellinen, maitomainen suihkutettava hoitoaine. Mikrokapseloitua tuoksua vapautuu 24 tuntia, pitkäkestoisen aistillisen kokemuksen takaamiseksi.

Uuh, tämä on mukava yllätys. Suihkutettavat hoitoaineet ovat mieleeni. Mielenkiinnolla testaan tuota tuoksun kestävyyttä.

Helein Biotin+
n. 20,00 € / 25 g

Sisältää monipuolisen koostumuksen ravintoaineita hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Tuote sisältää biotiinia, kysteiiniä, sinkkiä ja C-vitamiinia.

Näitä lisäravinteita on ihan kiva saada silloin tällöin boxeista. Pakko vaan myöntää, että olen maailman surkein muistamaan vitamiinejani ja muita lisäravinteita. Lasten vitamiinitkin ovat nyt viime aikoina meinanneet unohtua. Mutta kuitenkin kiva kokeilla. Näitä tosin tarvitsee syödä pidempään ennen, kun voi todeta hiuksissaan mitään parannusta. Purkissa on 60 tablettia, joten se on vain kaksi kuukautta. Kahdessa kuukaudessa hius kasvaa noin 2 senttiä. Siitä määrästä ei vielä voi huomata suurta eroa. Puoli vuotta vähintään pitää käyttää, jotta voi huomata eroa, joka olisi oikeasti vitamiinien ansiota.

Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator
15,90 € / 15 ml

Silmänympärysvoiteen sävypigmentit tasoittavat ihon sävyä ja vähentävät tummuutta silmien ympärillä. Hajusteeton tuote soveltuu herkällekin iholle.

Silmänympärysvoiteet ovat aina jee. Tässä kiinnostaa kovasti nuo tummuutta häivyttävät ominaisuudet.

Lumene Nordic Noir Deep Impact
24,90 € / 15 ml 

Tuuheuttava, pidentävä ja erotteleva maskara.

Tämän Lumenen uutuusmaskaran olinkin ehtinyt testaamaan jo ennen boxien saapumista. Tällä maskaralla minä en pysty tekemään könttäisiä ripsiä. Ei mitenkään, vaikka yritin. Maskaraa voi kerrostaa, mutta kerroksista ei tule epäsiistejä. Nordic Noir Deep Impact erottelee kyllä hyvin ja tekee todella siistit ripset. Itse pitäisin enemmästä volyymistä kuitenkin.

Palmolive Feel Glamorous
1,95 € / 50 ml

Uusi ihoa hoitava koostumus, jossa säkenöivä hedelmäinen tuoksu yhdistyy kukkaistuoksuun. Antaa 48 tunnin suojan hikoilua ja hajuja vastaan. 0% alkoholia.

Tässä ”dödössä” on aika jännä pakkaus. Korkki on tuo osa missä on etiketti kiinni. Hauska! Testailen tämän joskus. Olen aika vannoutunut Clarinsin roll-onin käyttäjä, mutta testailen näitä boxeista saatujakin.

A-derma Rheacalm Micellar Milk
n. 12,00 € / 200 ml

Kauraan pohjautuva rauhoittava puhdistusmaito puhdistaa ihon hellävaraisesti ja poistaa meikin.

A-dermalla on loistavia tuotteita kuivan ihon hoitoon. Jännityksellä testaan, että kumpaa tämä tuote muistutta enemmän, misellivettä vai puhdistusmaitoa? Oma veikkaukseni on, että käytössä tämä on kuin puhdistusmaito.

Ylimääräisenä tuotteena boxissa oli Zadig & Voltairen tuoksukortti. Lähestyvän ystävänpäivän teemaisesti tuoksuvaihtoehtoja on for her ja for him. Aika kivat tuoksut. Sellaiset melko helpot. Miesten tuoksu erityisesti oli kortista tuoksuteltuna mieheni tyylinen. Tästä tulikin mieleeni, että en ole kaikessa kiireessä ja kaaoksessa muistanut hankkia mitään miehelleni. Ei meillä ystävänpäivä ole mitenkään erityinen päivä, mutta aika usein mies muistaa minua jotenkin. Silloin meidän alkuaikoina minä olin se, joka muisti tiettyinä päivinä lahjoin tai jotenkin muuten. Nyt tuntuu, että parisuhteen vanhetessa, on miehestäni kuoriutunut enemmän romantikko, kuin minusta. 😀 Että vinkkejä saa heittää kommentteihin, jos keksitte minulle jotain vinkkiä. Miten muistaa miestä, johon rakastuin liki 19 vuotta sitten? Tässä on aika monet ystävänpäivät ehtinyt mennä kaikkine vuosipäivineen jne.

Tältä näytti vuoden toinen Bette Box. Kokonaisuus on ihan kiva. Ei suuria tunteita nostattava, mutta kiva. Parhaimmiksi ja kiinnostavimmiksi boxista nostaisin BC:n hoitosuihkeen, Nivean silmänympärysvoiteen ja Lumenen maskaran.

Helmikuun Bette Box sisälsi 4 täysikokoista tuotetta ja kaksi näytekokoista, plus tuoksukortti. Boxeissa oli hieman vaihtelevuuksia. A-derman maitomaisen miselliveden tilalla toiset saivat Avenen kasvovesiä. Näissä oli ilmeisesti osa saanut isomman pullon (100 ml) ja osa samaa kokoluokkaa, kuin tämä minullakin oleva A-derman tuote. Tämä boxien arvon eroavaisuus oli aiheuttanut mielipahaa. Haluaisin tsempata harmistuneita ajatusmallin muuttamisella. 🙂 Kukaan pienemmän pullon saanut ei menettänyt mitään, eikä jäänyt paitsi. Ne jotka saivat isomman, saivat vähän enemmän, mutta se ei ollut pois meiltä vähemmän saaneilta. Heillä nyt kävi vähän parempi tuuri. Tietty se saattaa harmittaa, jos ei ole onnekas. Saiko kukaan kiinni ajatusmallista?

Sellaista helmikuun boxiin. Olen nyt ehkä hieman vähäsanainen, koska olin lauantaina juhlimassa ystävien 10-vuotishääpäivää. Saatoin olla aika juhlatuulella ja saattoi mennä aika myöhään. Oli todella ihanat juhlat. Tanssin mieheni kanssa enemmän kuin koskaan aikaisemmin tämän meidän yhteiselomme aikana. Minua alkoi kovasti kuumottelemaan ajatus, että vihdoin ja viimein lähtisimme jollekin tanssikurssille. Olemme tästä puhuneet jo vuosia. Saisimmekohan pikkumiehemme hoitoon aina meidän tanssitunneiksi? Hmmm… Vai vieläkö odottaa, että kuopuskin kasvaa niin isoksi, että hän pärjää sen aikaa yksinään kotona?

Tapasin juhlissa myös yhden blogini lukijan. Terkkuja vain kovasti hänelle! Oli todella kiva tavata ja jutella. 🙂

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa! Minä olen päättänyt, että kaikesta tämän viikon paineesta ja stressistä huolimatta, teen tästä viikosta hyvän viikon. 🙂

Bette Box saatu.

X