Bette Box

Helmikuun 2019 Bette Box – fokuksena hiukset

11.2.2019 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Bette Box saatu

Kivaa alkanutta viikkoa! Se on uusi viikko ja uusin Bette Box.

Jos et halua lukea siviilielämäni vuodatusta, skippaa tämä kappale. Eilisessä postauksessa mainitsin flunssani, jossa olin koko viime viikon. Mainitsin myös epäilykseni poskiontelotulehduksesta. Minun viime viikkoni huipentui lauantain ja sunnuntain väliseen yöhön. Noh, toissayönä sitten juuri ennen nukahtamistani, alkoi uskomattoman tuskainen hermosärky vasemmalla puolella suuta ja kasvoja. Se tuntui hampaissa, mutta niin ylä- kuin alapuolella. Hirveä paine ja tykytys. Napsin särkylääkettä ja googletin kaikkea. Nykyajan digi-ihmisenä diagnosoin itselleni hammastulehduksen Googlen perusteella. Tässä on siis sarkastista sävytettä ja itseironiaa. Jossain vaiheessa yötä huomasin, että kipu on vähäisempi ja särkylääkkeillä jotenkin hallittavissa, jos olen täysin pystyssä. Pienikin makuuasento saa tuskan alkamaan, eikä se hermosärky lopu hetkessä, vaikka pystyyn nousisin. Niin meni minun yöni sohvalla Netflixin kanssa, välillä pystyyn hetkeksi torkahtaen. Jos nukahtaessa olin painunut liikaa vaaka-asentoon, kipu kyllä herätti ja piti jälleen hereillä. Pääsin onneksi Kotkaan sairaalalle särkypäivystykseen. Hammaslääkäri hio yhtä vanhaa paikattua hammasta, koska se oli jäänyt liian korkeaksi ja isoksi. Röntgenkuvissa ei näkynyt mitään, mikä voisi tuota mystistä särkyä aiheuttaa. Kuulemani mukaan, joskus voi vanha, vääränlaiseksi muotoiltu paikka aiheuttaa tällaisen sekalaisen oirehtimisen. Toivon todella, että hammaslääkäri on oikeassa. Toivottavasti saan nukkua yöni rauhassa, meinaan tätä postausta kirjoittaessa, olen vähän kuutamolla edellisen yön valvomisesta ja tuskan kärsimisestä. Kyllä tässä taas mietin, että miksi aina minulla menee asiat näin äärimmäisyyksiin? Siksikö, kun en osaa mennä ajoissa ”valittamaan” oireita? Jos tuon säryn aiheutti vuosia vanha paikka, niin ei sitä kyllä yksikään muu hammaslääkäri ole tajunnut korjata. Nähtäväksi jää, että oliko tämä tässä, vai tuleeko jäävuoren huippu vielä esiin? Onko tuo huonosti paikattu hammas ehtinyt aiheuttaa vaurioita vasta hampaaseen, kuten halkeamaa tmv.

Mutta nyt olen saanut vuodattaa viime viikostani, joka on kyllä ollut niin syvältä! Onneksi on uusi viikko ja nyt takaisin aiheeseen Bette Box.

Vuoden alusta Bette Box on vähän uudistunut. Tammikuussa saimme ensimmäiset uudistuneet Bettet, mutta minulla oli silloin vielä vanhalla pahvilaatikolla oleva boxi. Nyt minäkin sain uudella logolla ja typografialla varustellun Bette Boxin. Hyvältä näyttää ulkoisesti, vai mitä?

Helmikuun Bette Boxin fokus oli hiuksissa. Niin ennakkomarkkinoinnissa lupailtiin. Messy hair don’t care, luki tuotekortissakin. Tykkään tästä vaihtelevasta tyylistä tuotekortissa, joka alkoi jo viime vuoden puolella. Itse tekstiosuus tuotekortissa ei välttämättä ole niin selkeä kuin ennen, mutta tykkään näistä eri teemoilla ja teksteillä olevista taustoista.

Helmikuun hiusteemainen Bette Box oli vähän pienikokoisempien tuotteiden kuukausi. Boxi ei mielestäni ollut erityisen kevyt tai tyhjä, mutta ei yhtä painava tai täysinäinen kuin tammikuun boxi. Katsotaan nyt lähemmin, että mitä helmikuun Bette Box piti sisällään.

SCHWARZKOPF BLOND ME KERATIN RESTORE BONDING SHAMPOO
22,90 € / 250 ml

Täyteläinen sulfaatiton shampoo, joka puhdistaa hellävaraisesti hiuksen käsittelemättömiä osia. Tuote vahvistaa hiuksen rakennetta, silottaa ja hoitaa huokoisia vaalennettuja tai värjättyjä hiuksia.

SCHWARZKOPF BLOND ME KERATIN RESTORE BONDING TEHOHOITO
24,90 € / 200 ml

Hoitaa ja vahvistaa hauraiden, vaalennettujen ja värjättyjen hiusten sisäistä rakennetta. Tehohoito tasapainottaa värjättyjen ja huokoisten hiusten kosteuspitoisuutta ja antaa kiiltoa.

Kyseessä on rakennepaikkaavat tuotteet. Vaikka sarja on Blond Me, eivät tuotteet ole vain blondeille. Tuotteiden tuomaa hyötyä voivat tarvita mustahiuksiset, jotka ovat aikaisemmin vaalentaneet hiuksiaan, mutta vaihtaneet värin tummaan. Hius siellä mustan värin alla ei muutu ehjemmäksi. Se on yhtä rikki kuin se oli ennen sitä mustaa väriä. Toisilla taas hius voi olla niin hentoinen, että se kaipaa rakennepaikkaavan tuomaa jämäkkyyttä, jotta hius olisi helpommin hallittavissa. Toisilla taas voi olla ilman värjäystä ja vaalennusta hyvin huokoinen hius. Erityisesti luonnontaipuisa, ohut hiuslaatu on huokoinen. Rakennepaikkaava saattaa antaa suuresti apua hiuksen hallintaan ja jopa kestävyyteen.

Itse en ihan hirvittävästi ole rakennepaikkaavien suurin fani. Se niin riippuu rakennepaikkaavasta. Kokeilen nämä silti ilolla, kun joskus rakennepaikkaava on minulle todella sopiva. Joskus taas ei, sillä jotkut rakennepaikkaavat saattavat toisilla jo yhdellä käyttökerralla kovettaa hiusta liikaa. Silloin se murtuu helpommin. Kannattaa siis kokeilla, että sopiiko omille hiuksille ja antaako tuote/tuotteet lopputuloksen, josta itse eniten pitää. Joku tosiaan hakee sileääkin sileämpää, joku taas karheutta, joku jämäkkyyttä. Rakennepaikkaavat toimivat oman kokemukseni mukaan hyvin eri tavoin erilaisissa hiuksissa. Jopa omassa päässäni olen tämän seikan huomannut.

BIO2YOU NATURAL HIUSNAAMIO
21,30 € / 200 ml

Sisältää silkkiproteiinia ja aminohappoja, jotka ravitsevat hiuksia ja lisäävät niiden elastisuutta. Tuote tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät.

Sinällään vähän hassua, että boxissa on kaksi hiusnaamiota. Tai tehohoidoksi tuo Schwarzkopf oli nimetty, mutta käytännössä sama asia. Silti tiedän jo näin kokeilematta, että nämä ovat kaksi eri tyyppistä hiushoitoa, joten ei välttämättä siksi ole niin pöhköä. Bio2You on luonnonkosmetiikkamerkki, joka minulle on hyvin vahvasti tyrnin tehoaineisiin pohjautuva merkki, mutta varmasti merkillä on muitakin luonnon tehoaineita. Muistan vain, että vuosia sitten testasin Bio2Youn tyrnituotteita kasvoille. En ole edes tiennyt, että merkiltä löytyy hiustuotteita.

Jos Schwarzkopf oli keratiiniin pohjautuva tehohoito, niin Bio2You on silkkiproteiiniin ja aminohappoihin pohjautuva. Keratiini on itse asiassa proteiinia. Hius on noin 90% keratiinia. Silti nämä eivät ole sama asia, sillä proteiineja on lukuisia erilaisia. Kun keratiini paikkailee huokoisen hiuksen pintaa, proteiini antaa hiukselle kiiltoa ja joustavuutta sisältä. Jos näin asian voi maallikon kielelle kääntää. Proteiinikin paikkailee hiusta, mutta proteiinikalvo on toisenlainen kuin keratiinin tekemä paikkailu.

XZ EKSTRA STRONG HIUSKIINNE
2,90 € / 100 ml

Syksyllä 2018 uudelleenlanseerauksen kokenut hiuskiinne. Tuote antaa erittäin voimakkaan pidon ja onkin ihanteellinen viimeistelyyn.

Olenkin nähnyt näitä XZ:n muotoilutuotteita kauppojen hyllyillä. Olen katsonut, että aika hauskat pakkaukset. Ne ovat hyvin erilaiset kuin muut, ja siksi niin virkistäviä. Pakkaan tämän hiuskiinteen joskus reissulle mukaan.

LUMENE KLASSIKKO ADVANCED ANTI-AGE ELVYTTÄVÄ SILMÄNYMPÄRYSVOIDE
7,50-13,90 € / 15 ml

Heleyttää ihoa ja on kehitetty näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan. Voide auttaa häivyttämään juonteita, naururyppyjä ja tummia silmänalusia. Hajusteeton.

Näitä Lumenen Klassikko-sarjan silmänympärysvoiteita oli kolme erilaista. Minulle osui tämä anti-age. Muita olivat kosteuttava ja tasoittava. Olen hyvilläni, että sain tämän täyteläisimmältä vaikuttaneen silmänympärysvoiteen. Ehdottomasti testaan, kun saan edellisen silmänympärysvoiteen loppumaan.

Lisäksi helmikuun Bette Boxissa oli Salus Magnesium tai Salus B-vitamiinivalmiste. Minä sain tämän Magnesiumin, joka täydentää magnesiumvarastoja ja estää lihaskramppeja, suonenvetoja sekä raajojen puutumista. Hyväksi sydämelle ja hermoston toiminnalle. Noh, hermot tässä on aika pinteessä, kun viikon sairastelee, kärsii hampaan hermosärystä, matkaa 70 kilometrin päähän päivystykseen ja odottaa, että koska se normaali elämä taas jatkuisi?

Kokonaisuudessaan hiuksiin fokusoitunut Bette Box näytti tältä. Boxissa oli yhteensä 5 tuotetta ja 1 ns. ylimääräinen näyte, joka tuo magnesiumvalmiste on. Matka- tai näytekokoisia tuotteita oli 5 ja 1 tuotteista oli täysikokoinen.

Arvoltaan helmikuun Bette Box oli noin 22,20-28,60 €. Jätin magnesium-ravintolisän pois laskuista. En muista näin matalaa arvoa yhdellekään Bette Boxille. Yleensä boxien arvo on vähintään yli 30 euron, mutta tyypillisesti enemmänkin. Olen vähän yllättynyt, että tällä kertaa boxin rahallinen arvo jäi noin matalaksi, mutta sitten taas sisältöhän on ihan kiva. Ei tammikuun tasoa, mutta ihan kiintoisa silti.

Toki, hiuspainotteinen boxi olisi ollut kivempi, jos toisen hiusnaamion sijaan olisi ollut hiusöljyä. Pieni näytepullo riittää todella pitkäksi aikaa, enkä muista, että hiusöljyä on ollut pitkään aikaan. Muistatteko te muut, että olisi ollut pitkään aikaan? Eli sisältö on kiva, mutta ehkä siinä olisi voinut olla jotain spesiaalimpaa. Kun boxia markkinoitiin fokus hiuksissa, niin olisin toivonut jotenkin spesiaalimpaa hiustuotetta. Tiedättekö, jotain spessua, jota olet halunnut kokeilla tai et ole koskaan kuullutkaan olevan olemassa. Ehkä sellaista ei nyt löytynyt boxiin kantavaksi elementiksi.

Lumenen silmänympärysvoide on kiva sisällössä, vaikka ei hiustuote olekaan. Nostan sen omaksi suosikikseni. Toiseksi suosikikseni nostan Bio2Youn. Minua kiinnostaa kokeilla se. Vähiten kiinnostaa magnesium, sillä noin pieni näyte ei lisäravinteissa kerro mitään. Niitä pitää käyttää pitkään, jotta voi huomata eroa.

Summa summarum, minusta on kiva, että on teemoja boxien sisällöissä. Olisi kiva saada seuraavaksi vaikka K-Beauty eli korealaista kosmetiikkaa, sitten välillä voisi olla luonnonkosmetiikkaa tai vaikkapa jollain mahdollisimman matalalla hiilijalanjäljellä oleva boxi. Ideoita varmasti olisi paljon! Nyt vaan tämä hiusteemainen jäi vähän vaisuksi. Ehkä se kliseinen ystävänpäiväteemainen olisi sittenkin ollut parempi valinta. Kuten sanoin, jotain kannattelevaa, spesiaalia hiustuotetta tämä sisältö kaipasi. Se olisi tehnyt tästä vähän pliisuksi jääneestä todella kivan. Toisia varmasti alhainen arvo kismittää, joka on aina ymmärrettävää. Konsepti on opettanut asiakaskuntansa odottamaan arvokkaampaa kuin se, mitä siitä maksaa. Silloin luottamuksen arvoisuus onkin erityisen tärkeää. Joka tapauksessa, tällä kertaa tällainen, ensi kuussa uudenlainen Bette Box.

Vaikka tämä helmikuun Bette ei ollutkaan ihan kirkkaimpia tähtiä, voi seuraava taas olla hyvä. Täältä voit tilata maaliskuun Bette Boxin itsellesi*. Koodilla KEVÄINEN saat 4,20 € alennusta 3 kuukauden määräaikaisesta tilauksesta sekä tämän helmikuun Bette Boxin ylimääräisenä. Eli yhteensä 4 Bette Boxia. Koodi on voimassa niin kauan, kun helmikuun Bettejä riittää.

Muuten, jos olet ollut kiinnostunut miesten boxeista, niin huomasin, että uusi miesten boxi on tullut myyntiin. Sisällön näkee etukäteen, joten ei tule yllätyksiä. Box for Men miesten Bette Boxin voit tilata täältä*. Sekä voit käydä katsomassa, että mitä Box for Men sisältää.

Mitä mieltä sinä olet helmikuun Bette Boxista? Ovatko tällaiset yhden teeman boxit sinusta kiinnostavia?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Maaliskuun sisällöstä voin sen verran paljastaa, että tulossa on mm. meikkituote että yllätyslahja kaikille tilaajille 💕 Sitä odotellessa! ✨

Kommentit

Hipheiiii! Musta tää oli kiva! Ehkä joku ois toki voinut olla isompi. Sain semmoisen b-vitamiini-juoman enkä kyllä mausta tykänny, pullo oli kyllä tosi söpö :D.
Voi saakeli tota hammasta! Toivottavasti tokenee!
Mulla vuosia sitten jotenkin irtos yks iso paikka ja purin sillä jonkun aikaa ennenkuin paikattiin. No siitä uusinta paikkauksesta on jo vuosia, mutta viime syksynä se alkoi temppuilemaan uudestaan ja siellä oli pöööt päässy jyllään paikan alla ja eikun juurihoitoon. Mutta koska se on ollut vuosia oli 2 juurta ”luutunut??” ja niitä ei voi avata? En tiedä oikein, mutta silti nyt välillä siihen hampaaseen sattuu ja pelkään, että hammas on menetetty:/. Se hammas näkyy hymyillessä.. hitto vie.. Se on investointi tiedossa vissiin:/..

Juu, ei meikäläinen saanut sängyssä nukkua. Noin tunti makuuasennossa, kun taas alkoi. Siirryin sohvalle ja nukuin pystymmässä asennossa katkonaisen yön. Kuitenkin huomasin, että pystyin olemaan jo vähän makaavammassa asennossa. Eli on jo vähän helpottanut. Jospa tämä tästä. Jos ongelman on synnyttänyt väärin kohdistuva purenta vuosien saatossa, ei se voi yhdellä hionnalla parantua hetkessä. Niinhän se lääkäri sano. Nyt pitää saada lepoa sille puolelle. Siksi en saa syödä mitään sitkeää, jotta hammas ja purenta saavat lepoa.

Tsemiä sinulle hammasongelmaan! Nämä ovat ihan saa*anasta! 😣

No ei kyllä ollut taaskaan itselle kovin mieleinen boksi. Mähän olin vuosia tyytyväinen, mutta näissä on kyllä tosi rankasti laskenut taso viimeisen puolen vuoden sisään. Otan vielä 2 boksia että saan lunastettua sen ilmaisen ja sitten vaihdan tän lf-boksiin. Munkin lemppari oli muuten tuo silmänympärysvoide. Itse taas kaipaisin boksiin pitkästä aikaa huulirasvaa ja käsivoidetta!

JOO! Käsivoide! Minun piti ostaa käsivoidetta, kun ei ole aikoihin Bette Boxista, ei edes joulukalentereista tullut, enkä ole saanut pr-näytteinäkään yhdestäkään firmasta. Muuta kyllä on, mutta käsivoiteita ei. Ei siinä mitään, ostanhan minä, mutku hupaisaa, kun ripsaria ja meikkivoidettakin tulee joka tuubista, mutta ei käsivoidetta. Yhdessä vaiheessa meinasin hukkua niihin, kun joka paikasta niitä lähetettiin, silloisesta LivBoxista tuli ja joulukalentereista tuli. Niin, kyllä! Samaa mieltä. Käsivoide Bette Boxiin! 😂

Oleyko huomannut purevasi hammasta nukkuessasi? Hommasin purentakiskon yöksi ja joskus aamulla leuat ovat kipeät, kun olen purrut hampaita niin kovasti yhteen.

Mites olisi pieni ystävänpäivä arvonta? 🙂

Olen huomannut ja tiedän purevani. 😔 Lapset ja mies valittaa siitä ja tunnenhan minä sen leuoissani ja päänsärkynä. Myös purukaluston tietynlaisesta kulumasta sen huomaa. Olen purrut hammasta lapsesta asti. Noi kiskot on pitänyt hankkia, mutta kun niitä ei tuosta vaan voi kaupasta ostaa tai netistä tilata, ovat edelleen hankkimatta. Nyt kun vihdoin ylittäisin itseni ja menisin hammastarkastukseen (piti käydä jo keväällä 2017), niin pyydän ne kiskot vihdoin itselleni. Viime yö tosiaan meni sohvalla puolipystyasennossa. Vähän on kuitenkin jo helpottanut, mutta kyllähän minä melkoinen zombi nyt olen. 😂

Tjaa, en taida ehtiä järjestää ystiksenpäiväksi, mutta lähitulevaisuudessa kyllä. 😊

Kiitos jälleen Minna kun jakaat ajatuksia ja mielipiteitä boksista, nämä ovat meille tosi tärkeitä 😊 Harmi kuulla että et ollut täysin tyytyväinen helmikuun Betteen! Toivottavasti maaliskuun boxi osuu enemmän sinun makuun ❤ Terkuin
Fanny/Bette Box

Hei Fanny! Kiva, kun jätit terveisesi. 😊 Maaliskuuta tässä jo odotellessa. Mitä ne yksityiskohtiin panostamiset ovatkaan? 😉

Maaliskuun sisällöstä voin sen verran paljastaa, että tulossa on mm. meikkituote että yllätyslahja kaikille tilaajille 💕 Sitä odotellessa! ✨

Minun boxini näyttää kadonneen kuljetuksessa, kun ei ole vieläkään tullut perille 🙁

No voi ei! Oletko saanut seurantakoodia? Jos sinulla ei sellaista ole, niin käy ihmeessä laittamassa vaikka Betten Facebookin kautta yksityisviestiä tai laita sähköpostia heille. Mitä olen vuosien saatossa seurannut sivusta, niin Betten (ennen LivBox) asiakaspalvelu pelaa hyvin. 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *