Glitz & Glam

Huhtikuun 2017 Bette Box

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Bette Box saatu yhteistyön kautta

Ihanan keväistä pääsiäisviikkoa! Aloitetaanko viikko huhtikuun Bette Boxiin kurkistamalla?

Sain oman Bette Boxini jo viime viikon lopulla. Tämän kuun boxiin lupailtiin meikkituotteita. Sen verran olin Bette Boxin ”tiisereitä” sattumalta huomannut.

Huhtikuun Bette Box näytti tältä.

ZIAJA VUOHENMAITO KASVOVOIDE SK20 
11,90 € / 50 ml

Pehmentää, silottaa ja kosteuttaa ihoa luonnollisesti. Auttaa ehkäisemään pigmenttimuutoksia, juonteita ja ihon ennenaikaista vanhenemista. Aurinkosuojakerroin 20 suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä. Sopii meikin alle.

Tätä suojakertoimellista vuohenmaitovoidetta en ole aikaisemmin kokeillut, mutta purkissa oleva päivävoide on tuttu ennestään. On ollut joskus aikaisemmin LivBoxissa. Olisiko ollut vuonna 2013 tai 2014? Äitini on pitänyt Ziajan Vuohenmaito tuotelinjan voiteista. Itse en ole ollut erityisen mieltynyt. Mutta täytyy myöntää, että en ole tällä nykyisellä ihollani kokeillut ko. tuotelinjan voiteita. Aikoinaan ne olivat vähän liian täyteläisiä omalle iholleni.

HERBINA LIP CANDY HUULIVOIDE
4,00 € / 10 ml

Herbina Lip Candyn sisältämät kasviperäiset öljyt hoitavat huulia. Aurinkosuojakerroin 10 suojaa huulia auringon haittavaikutuksilta. Tuote levittyy helposti huulille kätevästä tuubista. Sopii myös vegaaneille.

Ovatko nämä uutuuksia? En ole tällaisia Herbinan huulituotteita nähnytkään aikaisemmin. Minulle boxista sattui Tropical Raspberry. Saa nähdä avaanko tuubin omaan käyttööni vai lahjoitanko tyttärelleni? Sävyä tulee todennäköisesti hyvin hentoisesti. Aika hauskalta kyllä näyttää tämä tuote.

EYLURE 116 LENGHTENING TEKORIPSET
8,90 € / pari + liima

Valitse Eylure Lenghtening 116, kun haluat sopivasti tuuheutta, mutta ennen kaikkea pituutta.

Tekoripset ovat minusta aika kivaa vaihtelua boxin sisältöön. Näitä räpsyttimiä oli ilmeisesti kolmea erilaista. Minulle sattui todella luonnollisten ja selkeästi tuuheampien välimaastosta olevat. Joskus aikoinaan överiäkin överimmät tekoripset olivat mieleeni. Pidän edelleen tekoripsistä, mutta markiisit silmäluomissa eivät enää ole minun juttuni. Tykkään ripsistä, en silmiä kehystävistä palkeista. Niin hullulta kuin tämä kuulostaakin, niin jopa nämä saattavat olla minun makuuni liikaa, vaikka hyvin luonnollisilta näyttävät. Tuuheus on sopiva, mutta onko vähän liian pitkät? Täytyy kokeilla. Sittenhän sen näkee.

LUMENE NORDIC CHIC LUOMIVÄRI
12,90 € / 2,5 g

Täydellinen solo-luomiväri valovoimaisissa väreissä. Puuterimaisessa luomivärissä on täyteläinen, intensiivinen, pehmeästi levittyvä ja pitkäkestoinen koostumus.

Lumenen uudistus on tyylikäs. Uudet solo-luomivärit näyttävät hyvältä. Minulle boxista tuli sävy 14 Frosty Ice / Huurteinen Jää. Olen nähnyt toisten saaneen nätin ja hempeän vaaleanpunaisen sävyn. Olisin pitänyt siitä enemmän, sillä käytän harmaata nykyään aika harvoin. Hassua, sillä vielä muutama vuosi sitten harmaa oli minulla se arkisävy ja turvaväri.

SCHWARZKOPF GLISS FIBER THERAPY SHAMPOO
2,90 € / 250 ml

Kampaamopuolelta tuttu innovatiivinen OMEGAPLEX® -teknologia korjaa hiuskudoksia, parantaa hiuslaatua ja suojaa tulevilta vaurioilta. Värjää, föönaa, kiharra tai suorista hiuksesi ilman pelkoa hiusten vaurioitumisesta. Lopputuloksena helposti kammattavat hiukset, joilla pitkäkestoinen suoja.

Tätä testaan mielenkiinnolla, vaikka sanon piut ja paut noille tuotteen ”lupauksille”. Hiuskudoksia ei pysty korjaamaan, hiuslaatua ei voi muuttaa kosmetiikalla ja tulevilta vaurioilta ei voi suojata. Jos elämä oliskin niin helppoa, niin emme enää muuta tarvitsisikaan. Mutta kun unohdamme markkinoinnin, niin tuote on kiintoisa. Olen odottanut tätä, että plex-tuotteet tulevat markettien hyllyille. Kaiken alku ja juuri on ollut Olaplex. Muut valmistajat tulivat hyvinkin pian perässä omilla vastaavilla hiusalan mullistavilla ammattilaistuotteillaan. Pari vuotta sitten tutustuin paljonkin plex-teknologiaan. Testasin itsekin alkuperäistä Olaplexiä ja myöhemmin sitten Schwarzkopfin versiota, joka mielestäni oli ammattilaissarjassa Fibreplex. Olen kehunut ja kritisoinut plexiä. Kuten aina, ei täydellisyyttä ole, mutta apuja voidaan asioihin saada. Nyt harkitsen vahvasti, että seuraavalla kampaamokäynnillä pyytäisin plexikäsittelyä hiuksilleni. Lisäksi ottaisin sen kotihoitotuotteen jatkuvaan käyttööni.

Mutta palatakseni takaisin vielä tähän boxin shampooseen, niin mielenkiinnolla tätä kokeilen. Oikeastaan ihan innolla, vaikka markkinointipuheet saavatkin silmäni hieman pyörähtelemään. 😉 Kiinnostaa tietää, että kuinka plex-teknologia on valjastettu shampoopulloon? En toki sitä pysty itse selvittämään tällä kemian taitamattomuudellani, mutta kiinnostaa kokeilla käytännössä shampoon tuomaa tuntumaa hiuksissani.

Tällainen oli huhtikuun Bette Boxin sisältö. Boxi sisälsi yhteensä viisi tuotetta, joista jokainen on täysikokoinen. Boxin arvo oli noin 40 euroa. Jos kokonaisuutta mietitään, niin boxiin on koottu ihan kivoja juttuja. Ei pitkän uran bloggaajalle uutta ja erikoista, paitsi ehkä shampoossa oleva plex-ominaisuus, joka minusta on bloggaajan kannalta ihan tutustumisen ja raportoimisen arvoinen testaus. Itseäni innostavimmiksi ja kiinnostavimmiksi nostan Schwarzkopfin shampoon (minusta aika yllättävä valinta minulta) ja ehkä sitten tekoripset ja/tai Herbinan Lip Candyn.

Mitä piditte huhtikuun boxista? Olen huomannut, että osa on todella innoissaan ja osa ei ole pitänyt. Minusta tämä on tällainen perus – ei huono, mutta ei aivan kirkkain tähtikään.

Oikein mahtavaa alkanutta pääsiäisviikkoa! Olitteko eilen virpomassa? 🙂

Bette Box saatu.

Lue myös

X