Glitz & Glam

Joulukuun Bette Box & katselmus vuoden 2019 Bette Boxeihin

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Bette Box saatu

No niin, saapuihan se Bette Box minullekin. Tässä kuussa meni vähän pitkälle, kun marraskuussa Postin tilanteen vuosi boksien täytteet olivat saapuneet tavallista myöhempää pakkaamolle. Mutta tulihan se joulukuun Bette Box minullekin.

Esittelen ensin tämän joulukuun Bette Boxin sisällön. Postauksen lopussa tehdään katselmus kaikkiin vuoden 2019 Bette Boxeihin. Olen aina tämän vuoden viimeisen Bette Boxin postauksessa tehnyt katselmuksen koko vuoden antiin.

*Joulukuun Bette Box oli melko täysinäisen tuntuinen. Olen somesta seurannut, että tällä kertaa oli useita variaatioita, joista minulle osui tällainen kokonaisuus.

Tuotekortin saatetekstissä puhutaan joulun taiasta, tuikkivista valoista ja kanelintäytteisistä iltapäivistä sekä kulkusten kilinästä. Joulukuun Bette Box koostuu luottotuotteista, jotka auttavat säihkymään.

LOVE BEAUTY AND PLANET VARTALOVOIDE
12,90 € / 250 ml

Hemmottele talven koettelema iho upeaksi juhlapäiviä varten Love Beauty and Planetin vegaanisella vartalovoiteella. Vartalovoide kosteuttaa tehokkaasti, tehden ihostasi pehmeän ja hehkuvan sekä jättää iholle valloittavan tuoksun. Tuoksuissa on mukana eettisesti hankittua, luonnollista tuoksuraaka-ainetta: bulgarian ruusua, santelipuuöljyä ja mimosankukkaa. Pääset tutustumaan yhteen näistä vartalovoiteista: Love Beauty and Planet Deliscious Glow vartalovoi, Love Beauty and Planet Shea Velvet vartalovoi ja Love Beauty and Planet Luscious Hydration vartalogeeli. Vartalovoiteiden upeat tuoksut jäävät leijumaan ilmaan pimenevinä jouluiltoina.

Näitä vartalovoiteita oli kolme vaihtoehtoa. Minulle osui Shea Velvet. Tuo Luscious Hydration olisi kiinnostanut eniten. Olisi ollut kiva kokeilla geelimäistä kosteuttajaa vartalolle.

NOVEXPERT VTAMIN C YÖVOIDE
39,00 € / 40 ml

Jopa talvi-iho tarvitsee kuorintaa säihkyäkseen. Novexpertin hellävarainen, kuoriva yövoide uudistaa, kohottaa ja kiinteyttää ihoa sekä vähentää näkyviä juonteita. Levitä puhdistetulle iholle ennen nukkumaan menoa. Tuotetta voi käyttää intensiivihoitokuurina tai joka toinen yö jatkuvassa käytössä. Vältä käyttöä aikoina, jolloin altistut runsaalle auringonvalolle.

Tämä C-vitamiinia sisältävä, kuoriva yövoide kuulostaa mielenkiintoiselta! Luultavasti sopii minun iholleni erinomaisesti. Luin muualta, että ei suositella erittäin kuivalle iholle.

MANNA KADAR MINERAL POWDER MEIKKITUOTE
19,00 $ / 40 ml

Juhlameikin luomiseen saat Manna Kadarin monikäyttöisen puuterin. Sipaise poskille, taputtele luomille, käytä korostukseen tai hyödynnä aurinkopuuterin tavoin. Vahva pigmentti takaa sen, että loistat myös iltojen hämärtyessä! Kevyen koostumuksen ansiosta puuteri levittyy kasvoille pehmeästi.

Sävy näyttää ihan kauniilta. Olikohan näiden sävyissä vaihtelevuuksia? Mietin vain, kun tuotekortissa mainittiin ”käytä korostukseen”. En välttämättä tätä sävyä näkisi korostustuotteena, mutta ehkä hentoisesti voisi poskille käyttää aurinkopuuterin tapaan, mutta vaalean ihon tulisi olla päivettynyt. Joten taidan ihan vain luomiväriksi suositella vaaleaihoisille. Tummaihoiselle taas avautuu vähän enemmän käyttömahdollisuuksia, mutta ei ehkä ihan korostustuote tummallakaan iholla. Luultavasti näitä on ollut eri sävyjä liikkeellä.

EUCERIN HYALURON FILLER PÄIVÄVOIDE
38,00 € / 50 ml

Kosteutettu iho antaa pohjan upealle juhlameikille! Eucerin Anti-Age päivävoide hemmottelee kuivaa ihoa ja auttaa tasoittamaan jopa syviä ryppyjä. Voide sisältää hyaluronihappoa sekä SPF 15 + UVA -suojan, jotka taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan. Miedosti hajustettu.

On muuten kiva juttu, että Eucerin tuli takaisin Suomen markkinoille. Sehän oli vähän aikaa poissa, kun maahantuonti loppui. Muistaakseni se tapahtui alkuvuodesta 2017. Nyt Eucerin on palannut Suomeen! Merkillä on muutama ihan super tuote. Tästä päivävoiteesta minulla ei ole aikaisempaa kokemusta.

FORMULA 10.0.6 BE BRIGHT KUORIVA SAVINAAMIO
9,90 € / 100 ml

Niihin hetkiin, kun ihosi kaipaa astetta enemmän hemmottelua. Formulan hellästi kuoriva, kolmivaikutteinen savinaamio valmistelee kasvot merkkipäiviä varten. Antioksidanttipitoiset goji-marjat ja vihreät kahvipavut kuorivat, puhdistavat ja hierovat hellästi esiin raikkaan ja kauniisti hehkuvan ihon.

Minusta tuntuu, että sujautan tämän tyttäreni joulusukkaan. Saa sitten joskus käyttää ihonsa kuorintaan. Tällä hetkellä olen neuvonut käyttämään konjac-sientä kasvojen puhdistukseen ja kuorintaan, mutta voihan sitä välillä kasvonaamioitakin käyttää. Nyt on murrosikä alkanut, vaikka ei vielä teini-iässä olekaan. Iho alkaa nyt vaatimaan muutakin kuin vettä ja kosteusvoidetta tarvittaessa.

Sitten oli Urtekram Coconut Shampoon näytepussi. Tästä ei ollut tuotekortissa mainintaa. Shampoot näytepusseissa ovat minusta ongelmallisia. Ensinäkin, on vaikea muistaa ottaa pussia mukaan suihkuun. Toiseksi, yritä sitten avata pussia kädet märkänä. Kolmanneksi, vaikka muistaisit ottaa näytepussin mukaan suihkuun ja avata sen ennen sinne menoa, on edelleen ärsyttävää räpeltää kädet märkänä shampoota ulos näytepussista. Tai sitten vain minä teen tästä mielessäni ongelmaisen ja olen yksin asiani kanssa. 😅

Pitkäaikaistilaajat saivat vielä ekstraa…

Pitkäaikaistilaajan yllätyksenä sain kolme Maybeauty The Incredible Face Mask -kasvonaamiopussia. Tämä on tuttu tuote, sillä esittelin mustapäitä poistavan naamion kolme vuotta sitten. Minulla nämä toimivat useinmiten. On kyllä ollut kertoja, kun mitään ei olekaan jäänyt naamioon, mutta yleensä aina jotain epäpuhtauksia siihen jää.

Tällainen oli vuoden 2019 viimeinen Bette Box. Joulukuun Betteksi vähän laimea. Odotin vähän spesiaalimpaa. Mutta tässä syksyllä on muuten ollut hyviä Bettejä, joten odotin joulukuulta vielä parempaa. Nyt tämä jäi samalle tasolle kuin muutkin hyvät – ei siis tunnu spesiaalilta, mutta ihan hyvä.

Arvoltaan joulukuun Bette Box tällä minun kokoonpanolla on noin 79,60 €. Olin aika yllättynyt, kun laskin nämä, tekee yllättävän paljon! Urtekramin shampoonäytettä en ottanut mukaan laskuihin. Omat suosikkituotteeni ovat Maybeautyn naamiot, Novexpertin C-vitamiinivoide ja Formulan kasvonaamio.

Kuten alussa sanoin, oli joulukuun Bette Boxeista useita variaatioita.

Mutta sitten tehdään katselmus kaikkiin vuoden 2019 Bette Boxeihin!

TAMMIKUU 2019

Vuosi 2019 alkoi todella hyvällä boksilla. Tykkäsin silloin ja olen edelleen sitä mieltä, että tammikuun Bette Box oli yksi vuoden parhaimpia.

Tässä linkki tammikuun Bette Boxin esittelyyn!

HELMIKUU 2019

Helmikuussa fokuksena olivat hiukset. Boksi ei ollut vuoden parhaimpia, vaikka siinä oli kivojakin tuotteita. Tuo Lumenen silmänympärysvoide oli muuten käytössäni alkusyksystä. Ihan ok silmänympärysvoide.

Tässä linkki helmikuun Bette Boxin esittelyyn!

MAALISKUU 2019

Maaliskuun Bette Boxissa oli kiinnostavia tuotteita. Erityisesti tuo SkinMoodin meikkisieni oli mieleinen. Sehän pääsi 5 parasta meikkisientä -listalleni.

Tässä linkki maaliskuun Bette Boxin esittelyyn!

HUHTIKUU 2019

Ihana katsoa näitä kuvia, kun valotuksestakin näkee, että kevät on ajankohtana. Huhtikuun Bette Box oli erilainen. Siinä oli uusia ja erikoisempiakin tuotteita. Aika kiva.

Tässä linkki huhtikuun Bette Boxin esittelyyn!

TOUKOKUU 2019

Toukokuun Bette Boxissa valmistauduttiin kesään. Ei osunut minulle täysin, vaikka joukossa oli kivojakin tuotteita.

Tässä linkki toukokuun Bette Boxin esittelyyn!

KESÄKUU 2019

Kesäkuun festariteemainen Bette Box näytti tältä. Tästä tykkäsin silloin ja tykkään edelleen. Avenen misellivesi on parhaillaan käytössäni, Lumenen huulikiillon käytin kesän aikana, mutta vartalosokeri odottaa vielä testailua. Se vaatii sellaista hetkeä, että jaksaa ja pystyy rauhassa keskittymään ja aloittamaan harjoittelun. Ehkä minä vielä joku päivä saan tahtotilani päälle ja aloitan harjoittelun.

Tässä linkki kesäkuun Bette Boxin esittelyyn!

HEINÄKUU 2019

Tarpeellisiin keskittynyt heinäkuun Bette Box oli hyvin täyteläinen. Tuotteita oli monenlaisia sekä paljon näytepusseja. Cutrinin muotovaahto ja Mavalan kynsilakka sekä Lotus-liinat ovat jo olleet käytössäni.

Tässä linkki heinäkuun Bette Boxin esittelyyn!

ELOKUU 2019

Kesän viimeinen Bette Box oli vähän laimea. Eipä tähän mitään lisättävää ole.

Tässä linkki elokuun Bette Boxin esittelyyn!

SYYSKUU 2019

Syyskuun Bette Box olikin sitten jo paljon mielenkiintoisempi. Lumenen meikkivoide oli oikein mukava yllätys, sillä Blur on ollut suosikkejani jo vuosia.

Tässä linkki syyskuun Bette Boxin esittelyyn!

LOKAKUU 2019

Myös lokakuun Bette Box oli todella hyvä! Tuo musta hiusdonitsi, jota tällä vuosikymmenellä kutsutaan scrunchieksi, on minun lempparini nyt. Tälläkin hetkellä hiukset kiinni sillä. Vaaleanpunaisessa pullossa oleva Schwarzkopfin sulfaatiton shampoo oli äärimmäisen hyvä! Pääsi minun 5 parasta sulfaatitonta shampoota listalleni.

Tässä linkki lokakuun Bette Boxin esittelyyn!

MARRASKUU 2019

Marraskuun Bette Box oli vähän sekalainen, mutta sisälsi monta kivaa ja tarpeellista tuotetta. Ei kuitenkaan vuoden parhaimpia, vaikka ihan kiva olikin.

Tässä linkki marraskuun Bette Boxin esittelyyn!

JOULUKUU 2019

Ja sitten tämä joulukuun Bette Box, joka jäi vähän vaisuksi. Ihan hyvä, mutta jotenkin joulukuulle olisi sopinut paremmin jonkun muun kuukauden sisältö. Syksyllä oli hyvä taso, niin joulukuulle olisi toivonut tason ylittyvän.

Tässä oli vuoden viimeinen Bette Box sekä katselmus kaikkiin vuoden 2019 Bette Boxeihin. Jos haluat aloittaa vuoden 2020 Bette Boxin parissa, niin hyödynnä lisäetu! Koodilla joulu19 saat ylimääräisen lahjaboksin kaupan päälle.

Tiedättekö mitä, joulumieli kaipaisi nyt vähän lunta ja pakkasta tänne Kouvolaankin. Meillä on välillä ollut lunta, mutta sitten ne aina sulavat vesisateen myötä. Kertaakaan ei ole tarvinnut tehdä lumitöitä. Kyllä niitäkin saa tehdä talven aikana, aivan varmasti, mutta olisi kiva saada jouluksi lumisempi maisema. Kun on vähän lunta, on heti vähän valoisampaakin. Hehkutin marraskuun päättymistä, mutta jotenkin tuntuu, että eläisin edelleen marraskuussa. Ehkä se jouluisempi mieli sieltä tulee, kun perjantaina hoidan firman asioita Mikkelin ja Kotkan suunnalla, ja sieltä kotiutuessani, aloitan joulubreikin töistä. Blogissa olen ”äänessä” jouluaattoon asti. Sitten vetäydyn täältäkin viikon breikille.

Omat suosikkiboksini ilmaisinkin, mitkä olivat sinusta parhaimmat Bette Boxit vuonna 2019?

 

Lue myös

X