Bette Box

Lokakuun 2018 Bette Box

11.10.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Bette Box saatu

Minä tässä jo ehdin miettiä, että eikö Bette Box tulekaan? No tulihan sieltä Postin ilmoitus, että lähetyksesi on noudettavissa. On aika tehdä katsaus lokakuun Bette Boxin sisältöön, joka on muuten tämän vuoden kolmanneksi viimeinen. Ajatella, että vuosi 2018 alkaa olla lopuillaan. Diggaan todella paljon tuosta sanomasta, joka kortissa on. Voi kun tuon sanoman oikeasti sisäistäisi, eikä kaiken aikaa vaatisi itseltään enemmän ja enemmän.

”You do enough,
You have enough,
You are enough.
Relax.”

Bette Box on hieman muuttanut tuotekorttiaan. Syyskuun boxissa oli ensimmäistä kertaa tämä uudistettu malli, jossa Bette Boxin tiimi esittäytyy samalla. Tällä kertaa asiakaspalvelussa työskentelevä Kati tervehtii tilaajia tuotekortissa. En edelleenkään oikein fanita tätä uutta tyyliä, vaikka nyt on tuotteet boldattu tekstissä, jotta ne löytää helpommin. Pidin järjestelmällisestä esittelystä, jossa oli selkeästi kerrottuna tuote, sen hinta ja lyhyt yhteenveto, mitä tuote lupaa ja miten sitä käytetään. Sitä kaipaan takaisin, mutta tämä henkilökohtaisuus tiimiläisiltä on kiva juttu.

LUMENE AJATON NORDIC AGELESS PRESSED SERUM
49,50 € / 50 ml

Mielettömän kaunis sävymaailma tässä Lumenen sarjassa. Tässä tiivistetyssä seerumissa on yhdistetty seerumin teho ja kasvovoiteen koostumus ja kosteutus. Avasin purkin ja vähän kokeilin kädelleni. Uijui, kun on kivalta tuntuva koostumus! Tuoksuu ihanalle, mutta yllättävän voimakkaasti. Tässä on nyt selkeästi haettu mallia monella tapaa selektiivisistä brändeistä. Lumenella on ollut selkeä agenda nostattaa statustaan.

HERBINA KEVYT KASVOVOIDE
n. 5,00 € / 50 ml

Kotimainen Herbina on näköjään uudistunut. Aika kiva pakkausdesign. Vaikka siitä ei olekaan kauan, kun Herbina viimeksi uudistui, oli se vähän vanhahtava designiltaan. Tämä uusi on hyvä! Sitruksiselta tuoksuva, geelimäisen kevyt kasvovoide. Avokado- ja manteliöljyä sekä appelsiininkukkavettä ja tyrnimehua sisältävä kasvovoide lupaa 24 tunnin kosteutusta iholle.

Minusta tuntuu, että tämä tuote menee nyt jemmaan odottelemaan tulevaa kesää. Talvi on tulossa, joten kohta varmaan kaipaan täyteläisempiä koostumuksia.

MANNA KADAR LIPLOCKED PRIMING LIP WAND
24,00 $ / 2,5 g

Kortin mukaan Manna Kadarin bestsellereitä tämä kynämäinen huulikiilto. Luulin tätä huulipunaksi, sillä pigmenttisyys on sitä luokkaa. Todella peittävä ja huulipunamainen tuntuma. Kaunis sävy tämä punainen, jonka sain. Istuu minulle todella hyvin. Ihana! Tuntuu hyvältä huulilla. Olisin ehkä toivonut läpikuultavampaa ja vähemmän pigmenttisyyttä, jotta olisi ollut sellainen arjessa helppo. Mutta tämäkin on tosi kiva ja käyttöön pääsee.

NATURA SIBERICA TAIGA DAILY PROTECTION HAND CREAM
5,90 € / 75 ml

Natura Siberica on venäläinen luonnonkosmetiikkabrändi. Tiesitkö? Venäläisiä brändejä on aika vähän, saati sitten luonnonkosmetiikkaa. Tämä melko edullinen brändi nojaa Siperian luonnonantimiin. Natura Siberican Taiga -käsivoide on Ranskassa merkin myydyin tuote. Bette Boxista tuli käsilaukkuun sopiva, 30 ml:n kokoinen tuubi käsivoidetta. Ihanan täyteläinen, mutta nopeasti imeytyvä koostumus. Tuoksu on ihana!

O.B. PROCOMFORT
3,07 € / 16 kpl

Bette Boxin kortissa kerrotaan, että tamponin kehitti naisgynekologi, Judith Esser, 50-luvulla. Hän ei halunnut tinkiä omasta uintiharrastuksestaan, jonka seurauksena hän kehitti intiimihygieniatuotteen, joka antoi naisille vapauden tunteen. Oli minulle uusi tieto. Itse kuulun enemmänkin Tampax-naisiin, sillä asetin on minusta käyttäjäystävällisempi. Siitä huolimatta säästän nämä o.b.:t, sillä iltalaukkuun näin pieni on kätevämpi.

Tuoksunäytteenä tällä kertaa Kenzon Flower by Kenzo EdP. Muistelenko ihan väärin? Eikös tämä ole ollut aikaisemmin? Flower by Kenzo on minulle hyvin merkityksellinen tuoksu nuoruudesta. Lisäksi samaan kuvaan pääseminen Kenzo Takadan kanssa, on ollut minun bloggaajaurani kohokohtia. Kenzo by Flower on hyvin tyylikäs kukkaistuoksu. Sitä on vaikea kuvailla muulla kuin sanalla kenzomainen. Moderni, rohkea ja silti romanttinen.

Bette Boxiin oli sujautettu näytepussi Lumenelta sekä Novexpertilta. Lumene Instant Glow Fresh Skin Tint on sävyvoide kasvoille, joka tuo niille valovoimaisen säteilyn. Novexpert Expert Exfoliator -kasvokuorinta kuorii kasvoilta kuolleen ihosolukon ja Novexpert Mask Repulp -kasvonaamio kosteuttaa ja täyteläistää ihoa.

Tällainen oli lokakuun Bette Box. Tällä kertaa boxi sisälsi 4 täysikokoista/myyntikokoista tuotetta. Sen lisäksi oli yksi kivan kokoinen näyte ja päälle sitten tuoksunäyte sekä kolme näytepussia. Arvoltaan Bette Box oli tällä kertaa noin 45-47 euroa, jos lasketaan Lumenen Ajaton seerumillekin arvo. Näytepussit ja tuoksunäytteen jätin laskematta.

Pidin kaikista eniten Lumenen tiivistetystä seerumista, Manna Kadarin huulimeikistä ja Natura Siberican käsivoiteesta. Tamponit ovat vähän blääh sisällössä. Kuukautissuojat muistuttavat minua ylipitkästä vuotoajankohdasta, joten ei välttämättä kuulu minua ilahduttaviin, vaikka toki käyttöä niille kyllä keksin. Odotan sitä päivää, kun minun ei enää tarvitse pelata kuukautissuojien kanssa. Pahoittelen, jos oli too much information. 😀 Mutta jotenkin uskoisin, että moni teistä osaa samaistua ja myötäelää fiilistäni.

Mitä sinä tuumit lokakuun Bette Boxin sisällöstä?

P.s. Jos kaipaat perjantain ja lauantain postaamattomille päiville luettavaa, kurkkaa Anna-lehden kaupallinen artikkeli, johon minua haastateltiin Oslo Skin Labin kollageenijauheen käytöstä.

Kommentit (14)

Unohdin tilata boxin ja ei olisi olkut minun boxini jo yksinomaan vpimakkaiden tuoksujen takia. MannaKadarit ovat aina mieluisia jos vain sävyt sattuvat kohdilleen.
Ob on ollut koko ikäni suosikki koska estävät ohivuodot. Tampaxin ohi lurahtaa kaikki. Ja itseasiassaOb:tä on saanut jo pitkään myös asetin mallisena 😉

Samaistun 🙂 Boxin sisältö oli kiva, käyttöön lähtee kaikki.

Kiva kun pidit ja ennen kaikkea, että pääsevät käyttöön. 🙂

Omaan makuun oli ehkä vähän blääh-boksi. Ob:t annoin suoraan eteenpäin, en pidä asettimettomuudesta enkä siitä, että ne laajenevat niin että välillä on aivan kamalaa koittaa saada niitä ulos. Mannan huulikiillosta sain tuon saman sävyn, ja itse kun en ole tummien punien ystävä niin en mä tällekkään oikeen lämmennyt (jännä kun kuitenkin kauneusprofiilissa oon laittanut etten välitä räikeistä sävyistä). Samaa tuossa herbiinan voiteessa mietin itse, nyt alkaa tarvitsemaan tujumpia aineita ja tämä vaikuttais olevan joku kevyempi. Seerumi oli varmaan oma suosikki, käsivoiteen jätin töihin kun tuommosta pikkutuubia on niin kätevä kuskaa mukana.

Joo, minäkin pidän asettimesta. Olen ihmetellyt, että kuinka edelleen tuo o.b. porskuttaa sormin laitettavana? Mutta kait sillä on asiakaskuntansa. Ei kaikki pidä samasta kuin minä.

Mun boxi oli sisällöltään identtinen lukuunottamatta Manna Kadarin sävyä. Nuo tamponit eivät itseänikään ilahduttaneet, koska olen jo vuosia sitten siirtynyt tamponeista kuukautiskuppien käyttöön.

https://blingershimmer.blogspot.com/2018/10/bette-box-lokakuu-2018.html

Sain kuukupin PR-näytteenä joskus 2011 loppuvuodesta. En ole vieläkään kokeillut. Aina vaan mietin, että nyt pitäisi ottaa härkää sarvista ja opetella, mutta aina on olevinaan niin paljon kaikkea muuta, että joko ei muista tai jaksa aloittaa harjoittelua.

Tsädämpädäm! Musta oli onnistunut boxi nyt. Mua kiinnostaa testata sitä Lumenen sävyvoidetta (?) Mikä tuli näytteenä.
Siberican rasvaa olen ruutaillut vuorokaudessa varmaan puoli tuubia jo:D.. Tuoksuu ihan lapsuuden jollekin (kirjepaperi?).. Ainoastaan tuo huulihomma, onko puna vai mikä, menee kiertoon. Mulla on useita ja en juurikaan käytä:/. Lookfantasticilta tuli boxista Inc.rediblen huuli-tintti mikä nyt on ainoa minkä saan huulille kauniisti:D.. siinäkin himppu liian oranssi sävy kyl.
…Ps. kauanko tampoonit säilyy? Meinaan kyllähän ne säilyy, mut mulla taitaa olla osa jo vuosia vanhoja:D

Niin onkin! Kirjepaperi! Ai että! Muistan vielä ne tuoksuvat kirjepaperit ja kirjeenvaihdot. 🙂

Sitä Lookfantasticin huuliväriä en ole vielä kokeillut. Nyt se voisi ehkä toimia sävynsä puolesta, kun syksyllä ruskeat huulisävyt kiehtovat.

Kyllähän ne säilyvät, mutta kait nekin haurastuvat ajan saatossa.

Minusta oli muuten hyvä boxi, mutta tamponeita en enää tarvitse, joten menee kiertoon.

Aivan erityisesti tykkäsin Manna Kadarin ihanasta huulikiillosta, joka oli kyllä ihan huulipuna runsaspigmentiltään ja oli niin kaunis värikin, syvänpunainen, jota muutenkin käytän.

Toisekseen muuten tiedoksi vaan, se Herbinan voide oli tyyliltään naamiomainen – laitoin sitä illalla ja aamulla oli ihanan pehmeä iho ja rypyt silenneet, joten ei tarvitse odottaa kesään sen käyttöä.

Se Lumenen voide oli aivan ihana, eikä minusta tuoksu ollut lainkaan voimakas – ihoni on erittäin kuiva, mutta kasvot tulivat niin hyvin kosteutetuiksi tästä, että tämä tulee kyllä olemaan tähtituotteeni tästä lähin ja niin kaunis pakkauskin.

Venäläinen käsivoide ei ollut tarpeeksi kosteuttava kuivalle iholleni, joten annan senkin eteenpäin.

Päinvastoin, kuin palstailija kirjoittaa – minusta täysiä tuotteita ei kyllä ollut kuin kolme: Huulikiilto, Ob-pakkaus ja Herbina kasvovoide, muut olivat kokeilupakkauksia.

Kenzon tuoksusta tuli muistoja mieleen, ihan kiva tuoksu – joskin tykkään enemmän vähän raikkaimmista tuoksuista.

MInusta boxi oli ihan mieleinen muuten, mutta kuukautissuojia en enää käytä minkäänlaisia.

Manna Kadarin huulipuna oli tosi kaunis, intensiivinen punainen, joka näyttää kauniilta huulilla.

Herbinan kasvovoidetta levitin illalla kasvoille – tuntui ihan kasvonaamiolta iholla, mutta aamulla oli ihanan pehmeä ja rypytön iho.

Natura Siberican käsivoide ajoi asiansa – voide imeytyi heti käsiin, eikä jättänyt mitään rasvaista kalvoa, hyvin mieto tuoksu.

Lumenen voiteen ja seerumin mix tuntui kasvoilla oikein hoidetulta ja voide upposi tosi hyvin ihoon, jättämättä rasvaista tunnetta – loistotuote, jonka aijon ottaa vakituiseen käyttöön.

Näytepusseja en ole vielä kokeillut, mutta olin näihin muihin tuotteisiin tyytyväinen, olisi vaan saanut olla normaalikokoisissa pakkauksissa tai enemmän tuotteita, nyt oli liikaa minikokoista purnukkaa ja ob:t olisi saanut jättää pois kokonaan.

Minulle ei tullut enää tätä lokakuun boksia. Mutta jälleen tuli koodi, jolla olisi saanut tämän lokakuun boksin kaupan päälle kun tilaa marraskuun boksin. No kun näin tämän lokakuun boksin, niin eipä edes tämä koodi saanut tekemään tilausta. Ainoastaan Manna Kadar olisi ollut kiva tuote (jos vaan väri olisi sopinut).

Unohdin tilata boxin ja ei olisi olkut minun boxini jo yksinomaan vpimakkaiden tuoksujen takia. MannaKadarit ovat aina mieluisia jos vain sävyt sattuvat kohdilleen.
Ob on ollut koko ikäni suosikki koska estävät ohivuodot. Tampaxin ohi lurahtaa kaikki. Ja itseasiassaOb:tä on saanut jo pitkään myös asetin mallisena 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *