Glitz & Glam

Lokakuun 2018 Bette Box

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Bette Box saatu

Minä tässä jo ehdin miettiä, että eikö Bette Box tulekaan? No tulihan sieltä Postin ilmoitus, että lähetyksesi on noudettavissa. On aika tehdä katsaus lokakuun Bette Boxin sisältöön, joka on muuten tämän vuoden kolmanneksi viimeinen. Ajatella, että vuosi 2018 alkaa olla lopuillaan. Diggaan todella paljon tuosta sanomasta, joka kortissa on. Voi kun tuon sanoman oikeasti sisäistäisi, eikä kaiken aikaa vaatisi itseltään enemmän ja enemmän.

”You do enough,
You have enough,
You are enough.
Relax.”

Bette Box on hieman muuttanut tuotekorttiaan. Syyskuun boxissa oli ensimmäistä kertaa tämä uudistettu malli, jossa Bette Boxin tiimi esittäytyy samalla. Tällä kertaa asiakaspalvelussa työskentelevä Kati tervehtii tilaajia tuotekortissa. En edelleenkään oikein fanita tätä uutta tyyliä, vaikka nyt on tuotteet boldattu tekstissä, jotta ne löytää helpommin. Pidin järjestelmällisestä esittelystä, jossa oli selkeästi kerrottuna tuote, sen hinta ja lyhyt yhteenveto, mitä tuote lupaa ja miten sitä käytetään. Sitä kaipaan takaisin, mutta tämä henkilökohtaisuus tiimiläisiltä on kiva juttu.

LUMENE AJATON NORDIC AGELESS PRESSED SERUM
49,50 € / 50 ml

Mielettömän kaunis sävymaailma tässä Lumenen sarjassa. Tässä tiivistetyssä seerumissa on yhdistetty seerumin teho ja kasvovoiteen koostumus ja kosteutus. Avasin purkin ja vähän kokeilin kädelleni. Uijui, kun on kivalta tuntuva koostumus! Tuoksuu ihanalle, mutta yllättävän voimakkaasti. Tässä on nyt selkeästi haettu mallia monella tapaa selektiivisistä brändeistä. Lumenella on ollut selkeä agenda nostattaa statustaan.

HERBINA KEVYT KASVOVOIDE
n. 5,00 € / 50 ml

Kotimainen Herbina on näköjään uudistunut. Aika kiva pakkausdesign. Vaikka siitä ei olekaan kauan, kun Herbina viimeksi uudistui, oli se vähän vanhahtava designiltaan. Tämä uusi on hyvä! Sitruksiselta tuoksuva, geelimäisen kevyt kasvovoide. Avokado- ja manteliöljyä sekä appelsiininkukkavettä ja tyrnimehua sisältävä kasvovoide lupaa 24 tunnin kosteutusta iholle.

Minusta tuntuu, että tämä tuote menee nyt jemmaan odottelemaan tulevaa kesää. Talvi on tulossa, joten kohta varmaan kaipaan täyteläisempiä koostumuksia.

MANNA KADAR LIPLOCKED PRIMING LIP WAND
24,00 $ / 2,5 g

Kortin mukaan Manna Kadarin bestsellereitä tämä kynämäinen huulikiilto. Luulin tätä huulipunaksi, sillä pigmenttisyys on sitä luokkaa. Todella peittävä ja huulipunamainen tuntuma. Kaunis sävy tämä punainen, jonka sain. Istuu minulle todella hyvin. Ihana! Tuntuu hyvältä huulilla. Olisin ehkä toivonut läpikuultavampaa ja vähemmän pigmenttisyyttä, jotta olisi ollut sellainen arjessa helppo. Mutta tämäkin on tosi kiva ja käyttöön pääsee.

NATURA SIBERICA TAIGA DAILY PROTECTION HAND CREAM
5,90 € / 75 ml

Natura Siberica on venäläinen luonnonkosmetiikkabrändi. Tiesitkö? Venäläisiä brändejä on aika vähän, saati sitten luonnonkosmetiikkaa. Tämä melko edullinen brändi nojaa Siperian luonnonantimiin. Natura Siberican Taiga -käsivoide on Ranskassa merkin myydyin tuote. Bette Boxista tuli käsilaukkuun sopiva, 30 ml:n kokoinen tuubi käsivoidetta. Ihanan täyteläinen, mutta nopeasti imeytyvä koostumus. Tuoksu on ihana!

O.B. PROCOMFORT
3,07 € / 16 kpl

Bette Boxin kortissa kerrotaan, että tamponin kehitti naisgynekologi, Judith Esser, 50-luvulla. Hän ei halunnut tinkiä omasta uintiharrastuksestaan, jonka seurauksena hän kehitti intiimihygieniatuotteen, joka antoi naisille vapauden tunteen. Oli minulle uusi tieto. Itse kuulun enemmänkin Tampax-naisiin, sillä asetin on minusta käyttäjäystävällisempi. Siitä huolimatta säästän nämä o.b.:t, sillä iltalaukkuun näin pieni on kätevämpi.

Tuoksunäytteenä tällä kertaa Kenzon Flower by Kenzo EdP. Muistelenko ihan väärin? Eikös tämä ole ollut aikaisemmin? Flower by Kenzo on minulle hyvin merkityksellinen tuoksu nuoruudesta. Lisäksi samaan kuvaan pääseminen Kenzo Takadan kanssa, on ollut minun bloggaajaurani kohokohtia. Kenzo by Flower on hyvin tyylikäs kukkaistuoksu. Sitä on vaikea kuvailla muulla kuin sanalla kenzomainen. Moderni, rohkea ja silti romanttinen.

Bette Boxiin oli sujautettu näytepussi Lumenelta sekä Novexpertilta. Lumene Instant Glow Fresh Skin Tint on sävyvoide kasvoille, joka tuo niille valovoimaisen säteilyn. Novexpert Expert Exfoliator -kasvokuorinta kuorii kasvoilta kuolleen ihosolukon ja Novexpert Mask Repulp -kasvonaamio kosteuttaa ja täyteläistää ihoa.

Tällainen oli lokakuun Bette Box. Tällä kertaa boxi sisälsi 4 täysikokoista/myyntikokoista tuotetta. Sen lisäksi oli yksi kivan kokoinen näyte ja päälle sitten tuoksunäyte sekä kolme näytepussia. Arvoltaan Bette Box oli tällä kertaa noin 45-47 euroa, jos lasketaan Lumenen Ajaton seerumillekin arvo. Näytepussit ja tuoksunäytteen jätin laskematta.

Pidin kaikista eniten Lumenen tiivistetystä seerumista, Manna Kadarin huulimeikistä ja Natura Siberican käsivoiteesta. Tamponit ovat vähän blääh sisällössä. Kuukautissuojat muistuttavat minua ylipitkästä vuotoajankohdasta, joten ei välttämättä kuulu minua ilahduttaviin, vaikka toki käyttöä niille kyllä keksin. Odotan sitä päivää, kun minun ei enää tarvitse pelata kuukautissuojien kanssa. Pahoittelen, jos oli too much information. 😀 Mutta jotenkin uskoisin, että moni teistä osaa samaistua ja myötäelää fiilistäni.

Mitä sinä tuumit lokakuun Bette Boxin sisällöstä?

P.s. Jos kaipaat perjantain ja lauantain postaamattomille päiville luettavaa, kurkkaa Anna-lehden kaupallinen artikkeli, johon minua haastateltiin Oslo Skin Labin kollageenijauheen käytöstä.

 

Lue myös

X