Glitz & Glam

Maaliskuun 2017 Bette Box (bloggaajaboxi)

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tuote saatu Bette Boxilta

Maaliskuun Bette Box on jälleen bloggaajaboxi. Jälleen kerran minunkin suosikkini on päässyt mukaan boxin sisältöön.

Bloggaajaboxit taitavat olla suosituimpia. Minustakin nämä ovat aina kiinnostavimpia, sillä on todella jännää nähdä, mitä muut bloggaajat ovat boxiin halunneet. Jälleen kerran olen saanut olla mukana suunnittelemassa boxin sisältöä. Sen verran haluan sanoa, että kait tiedätte, että meidän bloggaajien toiveet saavat toki olla ihan mitä vain. Eri asia vaan on, että pystytäänkö toiveitamme toteuttamaan. Siksi niitä omia suosikkeja tuleekin esitettyä pitkä lista, jotta joku niistä saataisiin mukaan boxin sisältöön.

Tällä kertaa bloggaajaboxi näytti tällaiselta.

Biozell Color Mask Sävyttävä Tyvispray 8,30 € / 200 ml

Stay Fresh -blogin Mariannen suosikki

Biozell Color Mask tyvispraylla piilotat hetkessä tyvikasvun sekä harmaat hiukset. Sävyn lisäksi suihke antaa volyymia ja rakennetta sekä freesaa rasvoittuneita hiuksia ja hiuspohjaa kuivashampoon tapaan. Suihkutetaan peitettävälle alueelle, annetaan kuivahtaa hetki, jonka jälkeen hiukset pöyhitään tuuheiksi.

Sävylliset tyvisuihkeet, eli sävylliset kuivashampoot ovat käteviä. Nykyään minulla on tyvessä käytännössä minun oma, luonnollinen sävyni. Poikkeuksena toki raidoitukset ja niihin mahdollisesti tarttunut taitto- ja/tai suoraväri. Siksi minulla ei enää ole tyvikasvua (ah, miten ihanaa!). Tai miten sen nyt ottaa? Onko tyvikasvuni sittenkin ihan jäätävä, kun väri liukuu omasta väristä johonkin muuhun? 😀 Oma sävyni on sellainen, että tavallinen kuivashampoo toimii ihan hyvin. Mutta silloin aikoinaan tummissa hiuksissa sävylliset kuivashampoot pelastivat ahdistavalta tyvikasvulta. Bette Boxista sain sävyn Dark Brown, joka ei valitettavasti osu sävynä hiuksilleni. Veikkaan, että tummanruskea on liian tumma. En kyllä tiedä onko minun luonnolliselle sävylleni ihanteellista sävyllistä kuivashampoota olemassakaan?

Lumene Color Correcting Cream 15,90 € / 30 ml

Miten niin liikaa? -blogin Elisan suosikki

Kevyt 6-in-1 CC-voide levittyy tasaisesti iholle ja peittää luonnollisesti. Tasoittaa ihon sävyä ja häivyttää punoitusta. Sisältää suomalaista lähdevettä, lakansiemenuutetta ja puolukansiemenöljyä. Tuote sisältää aurinkosuojakertoimen 20 ja soveltuu kaikille ihotyypeille.

Kuvittelenko vaan, vai onko Lumenen CC-voiteen koostumus muuttunut brändiuudistuksessa? Miten minä muistan koostumuksen paksummaksi? Nyt tätä uutta kädelle testaamalla koin koostumuksen juoksevammaksi. Hyvältä kyllä edelleen vaikuttaa. Taidan kokeilla jo tänään koulumeikkiini.

Batiste Stylist XXL Volume Spray

Essie’s -blogin Essin suosikki

Suihki Batiste Stylist XXL Volume Sprayta hiuksiisi saadaksesi äärimmäistä runsautta ja muhkeutta hiuskuontaloosi.

Nyt on pakko myöntää, että kaksi kuivashampoota samassa boxissa on vähän outoa. Vähän liian samanlaiset tuotteet mielestäni, vaikka toinen on sävyllinen. Sekin on vähän hassua, että on kaksi kilpailevaa brändiä ns. samoilla tuotteilla. Minä kyllä tykkään kuivashampoista, sillä käytän niitä viikoittain. Tämän Batisten melko uuden kuivashampoon esittelin taannoin. Postaukseni löydät täältä.

Nivea Men Sensitive After Shave Balm 7,75 € / 100 ml

Idajemina -blogin Ida Jeminan suosikki

Maailmalla huomiota herättänyt unisex-tuote. Sopii miehille lievittämään parranajon aiheuttamaa punoitusta ja ihoärsytystä. Naisille meikin pohjustukseen. Tekee ihosta kiillottoman ja jättää ihanteellisen pohjan meikille.

Bloggaajaboxeissa mukana olevat bloggaajat antavat aina vihjeensä omasta suosikkituotteestaan. En ole koskaan aikaisemmin arvannut toisten bloggaajien vihjeestä heidän suosikkituotettaan. Tämä on poikkeus. Arvasin välittömästi Ida Jeminan suosikin. Ei se voinut olla mikään muukaan. NikkieTutorials on ihan megasuosittu tubettaja Alankomaista. Hän keksi vahingossa, että Nivean after shave balm sopii meikin pohjustukseen. Tuote toimii oikeasti aika kivasti ihoa rauhoittavana ja kosteuttavana pohjustajana, mutta mikään ihovirheiden häivyttelijä tämä tuote ei ole.

Pohdin kovasti, että minkälaisen vastaanoton tuote on saanut tilaajissa? Kun tosiaan aika pieni osa tilaajista seuraa bloggaajien ja tubettajien luomia ilmiöitä, ja on tietoinen tällaisista hypetyksistä. Mietin, kuinka moni hämmentyi boxia avatessaan? 🙂

Màdara Exfoliating Scrub 24,90 € / 60 ml

Minun suosikkini

Aprikoosin ja kauran öljymolekyylit sitovat epäpuhtaudet iholla ja luonnollisen, hellävaraisen vahan mikrohelmet auttavat avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia. Poistaa kuollutta ihosolukkoa ja silottaa ihoa. Tekee ihosta kirkkaamman ja hehkuvamman.

Viimeisenä, mutta toivottavasti ei vähäisimpänä, minun suosikkini! Tämä todella hellävarainen, mekaaninen kuorinta on ihana! Niin miellyttävä ja hyvä talvella, kun iho ottaa herkemmin itseensä rankoista kuorinnoista. Öljyhän on tehokkain puhdistaja, niin hassulta kuin se kuulostaakin. Rasva poistaa rasvaa. Siksi hyvä myös rasvoittuvalle iholle. Rakastan öljyisiä kasvojen puhdistajia, jotka muuttuvat vedestä maitomaiseksi ja liukenevat sitten veteen. Tavallinen öljy jää vedestä rasvaiseksi iholle. Tällaiset öljystä maitomaiseksi muuttuvat liukenevat veteen, ja vievät mennessään likaa ja epäpuhtauksia, joita ei silmin huomaakaan.

Oli ihastuttavaa huomata, että tämä matkakokoinen kuorinta on pakattu kauniisti. Oli kiva yllätys! Madara on kyllä niin ihana luonnonkosmetiikkamerkki. Toivottavasti tekin piditte minun suosikistani. Halusin jotain toisenlaista ja vähän ylellistä kokemusta boxia tilaaville. Arvaan, että tämän moni olisi halunnut täysikokoisena. Onneksi tämä tuote on aika riittoisaa. Täysikokoinenkaan ei ole kuin 60 ml, eli tämä on noin 1/5 osa täysikokoisesta.

Tällainen oli bloggaajaboxi tällä kertaa. Mukana oli viiden bloggaajan suosikkia, joista yksi minun suosikkini. Kolme tuotetta oli täysikokoisia ja kaksi matkakokoista. Arvoltaan bloggaajaboxi oli noin 39-40 euroa.

Minun suosikkini bloggaajaboxissa ovat (yllätys, yllätys) Madara ja Lumene. Tällä kertaa boxissa ei ollut minulle uutta kokeiltavaa, sillä jokainen tuote on tuttu ennestään, mutta Lumenen CC-voidetta en ole kokeillut brändiuudistuksen jälkeen. Koostumus on mielestäni erilainen kuin ennen. Se on tavallaan uusi kokeilu. Mitä kokonaisuuteen tulee, niin kaksi kuivashampoota vähän ihmetyttää, vaikka olenkin niiden suurkuluttaja. Nivean after shave aiheutti pohdintaa vain siksi, että se on vähän riskiveto bloggaajaboxiin. Kun tosiaan kaikki tilaajat eivät varmasti ole kuulleet tästä meikin pohjustusvillityksestä, joka oli muutama vuosi sitten. Veikkaan, että Nikkie aiheutti silloin melkoisen piikin after shaven myyntiin. Ihan kiva kokonaisuus kuitenkin, vaikka itsekseni (ja nyt teille julkisesti) mietin näitä paria mainitsemaani riskiä tuotevalinnoissa. Nyt olen ollut niin järkyttävän kiireinen opintojeni kanssa, että en ehtinyt ollenkaan seuraamaan somea ja ihmisten mielipiteitä boxista. Syntyikö tästä sanomista?

Mitkä ovat teidän ajatuksenne bloggaajaboxista? Mikä tuote boxissa oli sinun suosikkisi tai sinua kiinnostavin?

Hei, eilen julkaisin yhteistyöpostauksen, joka toteutuu kaksiosaisena videona ja postauksena. Mukana on myös arvonta. Jos kotimaisuus ja ihonhoito on lähellä sydäntäsi, niin kurkkaa tänne.

Juttua korjattu lukijan vinkkauksesta. Nikkie on Alankomaista, ei Yhdysvalloista, kuten olen vahvasti olettanut/luullut.

Bette Box saatu.

X