Glitz & Glam

Maaliskuun 2018 Bette Box – kurkistus kevään ensimmäiseen boxiin

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Maaliskuun Bette Boxit ovat saapuneet. Sain oman boxini jo viime viikolla, mutta taas kävi niin, että hain boxin keskiviikkona ja torstaille oli jo toinen postaus melkein kirjoitettuna, joten jäi sitten Bette Boxista postaus seuraavalle viikolle. Mutta aloitetaan tämä viikko maaliskuun Bette Boxin sisältöä tutkien.

Tällä kertaa Bette Box oli varsin täyteläinen ja painavakin. Teemana oli hehkua ja hyvinvointia. Katsellaan seuraavaksi mitä kaikkea Bette Box tällä kertaa sisälsi.

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE VOLUME FILLING PEARLS SERUM KASVOSEERUMI
19,90 € / 30 ml

Seerumi sisältää erittäin runsaasti hyaluronihappoa, joka tasoittaa ryppyjä sekä kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Seerumin koostumus aktivoi kollageenisynteesiä ja näin lisää ihon nuorekasta täyteläisyyttä. Jokaisella painalluksella seerumin sisältämät helmet sekoittuvat geelimäiseen koostumukseen tehden seerumista aina yhtä tuoreen ja raikkaan.

Tämä on todella kiva kokeilla. Seerumit ovat aina kivoja testauskohteita. Tässä Nivean seerumissa on hauskasti noita kapseleita, jotka rikkoutuvat pohjatuotteeseen pakkauksesta ulos tultaessa. En muista onko näitä muilla edullisemmilla merkeillä, mutta selektiiviseltä puolelta löytyy enemmänkin.

ZIAJA OLIIVI KEVYT KASVOVOIDE
9,90 € / 100 ml

Kevyt kosteusvoide kuivalle ja normaalille iholle auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Ziajan klassikko-oliivivoiteen astetta kevyempi versio sisältää oliiviöljyä ja karitevoita, jotka pehmentävät ja silottavat ihoa. Rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Suojaa ilmastollisia muutoksia ja ilmansaasteita vastaan. Sopii 24 tunnin voiteeksi kaikenikäisille.

Kiva kun kevättä kohti kulkiessa tuli tämä keveämpi versio. En ole aikaisemmin testannut, mutta voin testata tämän. On vain kokemusta oliivisarjan käsivoiteesta – muistaakseni. Olen monia Ziajan tuotteita testaillut, mutta muistan todella huonosti mitä kaikkia.

MANNA KADAR HD MASCARA RIPSIVÄRI
29,00 $ / 10 ml

Äärimmäisen tuuheuttava ja pidentävä ripsiväri antaa ripsille HD-efektin. Pitkäkestoinen koostumus erottelee ja korostaa ripsiä sekä pysyy paikoillaan koko päivän. Kätevä matkakoko kulkee mukana laukussa, niin voit korostaa katsettasi missä ja milloin vain.

Manna Kadarilta onkin tullut paljon tuotteita Bette Boxeihin. Näitä on kiva testailla, sillä Manna Kadaria ei edes saa Suomesta. Ilman Bette Boxia en edes tietäisi Manna Kadaria. Testiin kyllä tämäkin! Kiva kun nyt tuote on näin arkinen. On ollut enemmän sellaisia ”juhlavampia” tuotteita, joita boxeissa on ollut. Nyt mukavan arkinen ripsiväri. Kiinnitin huomiota, että tämän boxista tulleen maskaran pakkauskoko on 4 ml. Yleensä maskaranäytteet ovat 2,5 ml. Eli suurempi kuin tavallisesti maskaranäytteet.

LUMENE LÄHDE PURE ARCTIC MIRACLE KAKSIOSAINEN MICELLAR-PUHDISTUSVESI
4,90 € / 50 ml

Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja tehokkaasti sekä poistaa vedenkestävän meikin. Tuotteen sisältämät öljyt hoitavat ja ravitsevat ihoa poistaen epäpuhtaudet ja jättäen sen pehmeäksi ja kosteutetuksi. Hajusteeton koostumus on täydellinen kuivalle ja herkälle iholle.

Nämä kaksifaasiset misellivedet ovat kiinnostaneet minua. Vaikka en ole jatkuvasti misellivesiä käyttävä, niin aina toisinaan käytän. Kiva testauskohde tämäkin. Tiesittekö, että tämä 50 ml on ihan myyntikoko? Eli tämä ei ole näyte.

NATUSAN BABY FIRST TOUCH BABY OIL HOITOÖLJY
3,20 € / 200 ml

Hajustamaton hoitoöljy suojaa ja kosteuttaa ihoa. Öljy sopii käytettäväksi esimerkiksi suihkun jälkeen tai aina silloin, kun iho tuntuu kuivalta. Hoitoöljy sitoo parhaiten kosteutta levitettynä suoraan kostealle iholle.

Eilen juhlimme 9-vuotiasta esikoistani. Kuopus täytti jouluna sen 5 vuotta. Meillä ei ole enää vauvoja. *huoh* Tämä vauvaöljy jotenkin herätti pientä haikeutta, vaikka ole sitä mieltä, että minun vauvat ovat tehty. Ei enää meille vauvoja, mutta sitä välillä haikeana muistelee jo isoksi kasvaneiden lapsiensa vauva-aikoja.

En tiedä vielä käytänkö tämän itse vai käytänkö lapsilleni. Veikkaan, että meidän pikkumies ei halua vauvaöljyä itseensä. Tiedättekö sen iän, kun todistellaan kaiken aikaa sitä isoksi kasvamistaan? Kaikki vauvoihin liittyvä on niin kamalaa. Ehkä annan esikoiselle, koska hänellä ei enää ole tuota vaihetta. Haaveilee vain lastenhoitajan ammatista.

BONUSTUOTTEET

SB12 MILD SUUVESI
15,90 € / 250 ml

Ei ainoastaan peitä vaan myös ehkäisee pahanhajuista hengitystä tutkitusti 12 tunnin ajan. Ainutlaatuinen, patentoitu koostumus sisältää fluoria, joka ehkäisee reikiintymistä. Mild on miedonmakuinen ja kuitenkin yhtä tehokas kuin muut SB12 -suuvedet.

Tätä suuvettä on muistaakseni ollut pienikokoinen pullo aikaisemminkin. Kiva bonustuote.

SALUS FLORADIX RAVINTOLISÄ

Runsaasti rautaa sisältävä. nopeasti imeytyvä ja vatsaystävällinen mehuvalmiste auttaa myös vähentämään väsymystä.

Loppukesästä 2016 minulla oli se hätäleikkaus. Olin menettänyt todella paljon verta, joten minun täytyi sairaalasta päästyäni tankata rautaa. Koska muistan raskausajoistani rautavalmisteiden aiheuttavan ummetusta, pyysin apteekissa vatsaystävällistä vaihtoehtoa. He suosittelivat tätä. Kotona sitten kulautin ja… Ihan hirveä maku! Mietin siinä, että tätäkö pitäisi joka päivä pystyä juomaan? En pystynyt. Oli kokeiltava muuta rautavalmistetta, joka sitten maksoi maltaita. On varmaan tehokas ja varmaan vatsaystävällinen, mutta minun suu ei tähän pystynyt. Maistui punajuurimehulle.

Maaliskuun Bette Box sisälsi viisi tuotetta ja kaksi bonustuotetta, eli yhteensä seitsemän. Myyntikokoisia tuotteita oli neljä ja näytteitä kolme. Kokonaisarvoltaan maaliskuun Bette Box oli noin 54 euroa. En laskenut mukaan rautajuomaa, mutta muut laskin.

Kun ensin avasin maaliskuun Bette Boxin, olin vähän blääh. Nyt sitten kirjoittaessani boxin sisällöstä huomasin sanovani monen tuotteen kohdalla, että mielenkiinnolla testaan. Onkohan niin, että boxin sisältöä kokonaisuutena katsoessa, se on vähän tylsä. Sitten yksilöinä sieltä löytyykin kivoja juttuja? Voi olla. Omat suosikkini ovat Nivean seerumi ja Manna Kadarin maskara sekä Lumenen misellivesi. Vähiten minua innosti vauvaöljy, vaikka tuote itsessään onkin hyvä. Bonukset ovat aina bonuksia, joten ne ovat vain lisä sisällössä. SB12 -suuvesi oli kiva lisä, rautavalmiste ei, koska se on minusta pahanmakuista.

Tilasin äidilleni synttärilahjaksi Bette Boxin kolmeksi kuukaudeksi. Tämä maaliskuun boxi oli ensimmäinen. Toivottavasti äiti tykkäsi. Sen tiedän, että tuo seerumi, ripsari ja kasvovoide ovat saattaneet olla eniten mieleen. Osuinkohan oikeaan?

Bette Boxin voi tilata yhdeksi kuukaudeksi kerrallaan tai sitten kuten itse aina äidilleni tilaan, eli kolmen kuukauden määräaikaisella tilauksella. Saatavilla on myös puolen vuoden määräaikainen tilaus, jossa saa 7. kuukauden kaupanpäälle.

Jos kiinnostaa katsoa aikaisempia Bette Boxeja, niin olen esitellyt ne joka kuukausi. Ihan sieltä ajoilta asti, kun boxin nimi oli LivBox. Täältä löydät Bette Boxit ja täältä LivBoxit.

Mitä tuumasit maaliskuun Bette Boxista?

 

Lue myös

X